کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ظهور دومین کندل Hanging man اما سیاه!! در نمودار شمعی ژاپنی امروز معاملات صدرا. به نظر میاد اوضاع کمی خطری شده سایر نمودارها(RSI,S.OC و MFI) هم زیاد جالب نیست تا نظر اساتید تالار چه باشد. آیا شنبه فرصت فروش است یا خرید؟ شاید دلیل تبلیغات ساسان و اسی و چند نفر دیگه تو تالار گفتمان هم همین باشه؟ زیاد شدن تعداد اردرهای فروش در ساعات پایانی و منفی شدن قیمت تو بازار خیلی مثبت امروزی هم بی دلیل نبود. لطفآ دوستان راهنمایی کنند, تشکر
دوست عزیز اگر چه دیروز بیش از یک میلیون سهم عرضه گردید! اما همه عرضه ها توسط گروه مذکور (موسوم به گروه سوم یا همان تالار کرجی ها) صورت نگرفت!! با آماری که من از معاملات این گروه دیروز بدست آوردم!! حدودآ 400000 سهم توسط این گروه عرضه شد! و بیش از این تعداد دستورهای فروش در قیمتهای بالاتر در سیستم وارد کرده اند!! در رابطه با سئوالتون مبنی بر کنترل قیمت!! پاسخ خیر می باشد و کنترلی در کار نیست!! و اما سیو سود! شاید از نظر شما و خیلی ها این اقدام آنها توجیه ندارد!! اما از نظر من که آنها را معامله گران حرفه ای میدانم! خروج پله ای آنها کاملآ توجیه پذیر است!! بینید مسئله اصلی هزینه -زمان و فرصت است! یک مثال بزنم تا مسئله تا حدودی برایتان روشن شود: آقای X یک تعداد سهم صدرا میخرد و با خود عهد میبندد تا از این معامله 50% سود نگیرد سهم خود را نفروشد!! حالا ممکن است این فرد در یک روز و یا یک ماه و یا 6 ماه و یا در زمان بیشتری به این سود دست یابد! معلوم نیست... در مقابل آقای Z با خرید همان تعداد سهم صدرا تصمیم میگیرد با کسب سود 5 الی 10 درصد خروج کند! مسلمآ برای کسب این حداقل سود زمان کمتری نیاز دارد یک روز ! یک هفته و یا حداکثر یک ماه!! این فرد کافی است در ماه 10 پوزیشن خرید و فروش با نیت کسب سود حداقل 5 درصدی کند! اگه فقط تو 8 تا از این پوزیشن ها با سود خارج بشه! در ماه براحتی 40% سود کسب کرده!! اما آقای X چون به این سود های حداقلی قانع نبوده!! یعنی طمع بیشتری دارد! اگه در هر زمانی به این سودها هم دست یابد! اهمیتی نداده و انتظار میکشد تا کی؟ معلوم نیست! حال آنکه این گروه با کسب سود 35 درصدی در حال خروج است بگذریم... لازمه یک نکته ضروری خدمت شما و سایر دوستان عرض کنم که این گروه در مجموع بیش از 37 میلیون سهم را در سبد خود فریز کرده اند!! و در روزهای بد بازار در 2 ماه گذشته که کمتر کسی رغبتی به خرید سهم خصوصآ سهم پرریسکی مانند صدرا را نداشت این گروه با ولع زیادی اقدام به خرید و فریز کردن این سهم می کردند برای همین مواقع!! من همزمان در پستهای قبلی هشدار لازم را در این مورد بخصوص مکررآ داده بودم! اما دوستان شاید مسئله را زیاد جدی نمیگرفتند!! بنده حقیقتآ نمیدانم که این گروه در قیمتهای بالاتر و در رنج قیمتی 260 الی 300 تومان چه حجمی از سهم صدرا را قصد دارند که عرضه کنند!! فقط آمار فروشهای آنها را در پایان معاملات هر روز می توانم بدست آورم آن هم نه کاملآ دقیق! بلکه تقریبی... ولی یقین دارم که همه چی بستگی به اراده و تصمیم لیدر گروه ( آقای ع-ک یا همان سرمایه گذار..) دارد!! اوست که تصمیم میگیرد که گروه کی خروج و کی ورود کنند!! فعلآ که در حال تخلیه پله اول هستند... وضعیت اندیکاتورها هم به قول دوستمون سنگر تک درخت همچین جالب نیست!! بد نیست یه آماری از تعداد سهم صدرا در سبد تک تک افراد این گروه در ذیل ارائه دهم... البته از ذکر نام آنها بنا به ملاحظات تالار و... خودداری کرده و فقط به حرف اول نام و نام خانوادگی این گروه بسنده میکنم:
1- آقای ع-ک (لیدر): 4800000 سهم در 4 کد
2- برادران ن-ز 26700000(بیست و شش میلیون و هشتصد هزار) سهم در بیش از 20 کد
3- آقای ر-ق 2400000 سهم در یک کد( فرد تازه ملحق شده به این گروه)
4- خانم ل-آ 1300000 سهم در 2 کد
5- آقای ف- ا 700000 سهم در یک کد و دو الی سه نفر دیگه که من از اونها آمار دقیقی ندارم... یا حق
با سلام جنابi177177
همانطور که گفتید عرضه سهم در قیمتهای پایین انهم با حجم ملیونی محقق شد...........واقعا کنترل قیمتی صورت میگیرد و یا سیو سود توسط گروهی که بدان اشاره کردید هست؟از نظر من فروش تو این محدوده انهم با در نظر گرفتن گزارش 12ماهه که در راه است توجیه ندارد.
وقت به خیر...@};- دوست عزیز اگر چه دیروز بیش از یک میلیون سهم عرضه گردید! اما همه عرضه ها توسط گروه مذکور (موسوم به گروه سوم یا همان تالار کرجی ها) صورت نگرفت!! با آماری که من از معاملات این گروه دیروز بدست آوردم!! حدودآ 400000 سهم توسط این گروه عرضه شد! و بیش از این تعداد دستورهای فروش در قیمتهای بالاتر در سیستم وارد کرده اند!! در رابطه با سئوالتون مبنی بر کنترل قیمت!! پاسخ خیر می باشد و کنترلی در کار نیست!! و اما سیو سود! شاید از نظر شما و خیلی ها این اقدام آنها توجیه ندارد!! اما از نظر من که آنها را معامله گران حرفه ای میدانم! خروج پله ای آنها کاملآ توجیه پذیر است!! بینید مسئله اصلی هزینه -زمان و فرصت است! یک مثال بزنم تا مسئله تا حدودی برایتان روشن شود: آقای X یک تعداد سهم صدرا میخرد و با خود عهد میبندد تا از این معامله 50% سود نگیرد سهم خود را نفروشد!! حالا ممکن است این فرد در یک روز و یا یک ماه و یا 6 ماه و یا در زمان بیشتری به این سود دست یابد! معلوم نیست... در مقابل آقای Z با خرید همان تعداد سهم صدرا تصمیم میگیرد با کسب سود 5 الی 10 درصد خروج کند! مسلمآ برای کسب این حداقل سود زمان کمتری نیاز دارد یک روز ! یک هفته و یا حداکثر یک ماه!! این فرد کافی است در ماه 10 پوزیشن خرید و فروش با نیت کسب سود حداقل 5 درصدی کند! اگه فقط تو 8 تا از این پوزیشن ها با سود خارج بشه! در ماه براحتی 40% سود کسب کرده!! اما آقای X چون به این سود های حداقلی قانع نبوده!! یعنی طمع بیشتری دارد! اگه در هر زمانی به این سودها هم دست یابد! اهمیتی نداده و انتظار میکشد تا کی؟ معلوم نیست! حال آنکه این گروه با کسب سود 35 درصدی در حال خروج است بگذریم... لازمه یک نکته ضروری خدمت شما و سایر دوستان عرض کنم که این گروه در مجموع بیش از 37 میلیون سهم را در سبد خود فریز کرده اند!! و در روزهای بد بازار در 2 ماه گذشته که کمتر کسی رغبتی به خرید سهم خصوصآ سهم پرریسکی مانند صدرا را نداشت این گروه با ولع زیادی اقدام به خرید و فریز کردن این سهم می کردند برای همین مواقع!! من همزمان در پستهای قبلی هشدار لازم را در این مورد بخصوص مکررآ داده بودم! اما دوستان شاید مسئله را زیاد جدی نمیگرفتند!! بنده حقیقتآ نمیدانم که این گروه در قیمتهای بالاتر و در رنج قیمتی 260 الی 300 تومان چه حجمی از سهم صدرا را قصد دارند که عرضه کنند!! فقط آمار فروشهای آنها را در پایان معاملات هر روز می توانم بدست آورم آن هم نه کاملآ دقیق! بلکه تقریبی... ولی یقین دارم که همه چی بستگی به اراده و تصمیم لیدر گروه ( آقای ع-ک یا همان سرمایه گذار..) دارد!! اوست که تصمیم میگیرد که گروه کی خروج و کی ورود کنند!! فعلآ که در حال تخلیه پله اول هستند... وضعیت اندیکاتورها هم به قول دوستمون سنگر تک درخت همچین جالب نیست!! بد نیست یه آماری از تعداد سهم صدرا در سبد تک تک افراد این گروه در ذیل ارائه دهم... البته از ذکر نام آنها بنا به ملاحظات تالار و... خودداری کرده و فقط به حرف اول نام و نام خانوادگی این گروه بسنده میکنم: 1- آقای ع-ک (لیدر): 4800000 سهم در 4 کد 2- برادران ن-ز 26700000(بیست و شش میلیون و هشتصد هزار) سهم در بیش از 20 کد 3- آقای ر-ق 2400000 سهم در یک کد( فرد تازه ملحق شده به این گروه) 4- خانم ل-آ 1300000 سهم در 2 کد 5- آقای ف- ا 700000 سهم در یک کد و دو الی سه نفر دیگه که من از اونها آمار دقیقی ندارم... یا حق
دوست عزیز میشه لطف کنی بگی چه قیمتی برای ورود مناسب است. ایا توافق هستی روی روند قیمت و رسیدن به قیمتهای بالا تاثیر دارد ممنون لطف کردید
اگه واسه خرید خیلی عجله داری!! میتونی شنبه برای خرید اقدام کنی! اما اگه عجله نداری و اهل ریسک نیستی! باید صبر کنی تا اصلاح قیمت سهم تموم بشه و در قیمت 235 و پایین تر خریدهات رو پله ای انجام بدی!! اما اگه توافق همین جمعه انجام بشه! و اطلاع رسانی کنند! که سهم پریده و اگه قیمت از 340 بگذره!! با خیال راحت خریدهات را انجام بده که شاید در مدت کوتاهی 700 را هم ببینه... پس خرید زیر قیمت 340 در صورت توافق ریسکه مگر اینکه یک خبر بنیادی خوب از شرکت منتشر بشه! و اگه این توافق چند روزی کشدار بشه!! و بازار هم منفی بشه! در رنج قیمتی 245 تا 290 هم به نظرم ریسکه... یا حق
ظاهرآ تا الان نتیجه مثبتی از مذاکرات حاصل نشده و اوضاع پسه! امروز عتقادم به تحلیل شما بیشتر شد و به گفته شما که خرید در رنج قیمتی 245 تا 290 را ریسک میدانید عمل خواهم نمود و صبر میکنم تا در قیمتهای زیر 230 این سهم را شکار کنم از شما سپاسگذارم.
اگه واسه خرید خیلی عجله داری!! میتونی شنبه برای خرید اقدام کنی! اما اگه عجله نداری و اهل ریسک نیستی! باید صبر کنی تا اصلاح قیمت سهم تموم بشه و در قیمت 235 و پایین تر خریدهات رو پله ای انجام بدی!! اما اگه توافق همین جمعه انجام بشه! و اطلاع رسانی کنند! که سهم پریده و اگه قیمت از 340 بگذره!! با خیال راحت خریدهات را انجام بده که شاید در مدت کوتاهی 700 را هم ببینه... پس خرید زیر قیمت 340 در صورت توافق ریسکه مگر اینکه یک خبر بنیادی خوب از شرکت منتشر بشه! و اگه این توافق چند روزی کشدار بشه!! و بازار هم منفی بشه! در رنج قیمتی 245 تا 290 هم به نظرم ریسکه... یا حق
ظاهرآ تا الان نتیجه مثبتی از مذاکرات حاصل نشده و اوضاع پسه! امروز عتقادم به تحلیل شما بیشتر شد و به گفته شما که خرید در رنج قیمتی 245 تا 290 را ریسک میدانید عمل خواهم نمود و صبر میکنم تا در قیمتهای زیر 230 این سهم را شکار کنم از شما سپاسگذارم.
همانور که میدانید اطلاعیه مجمع عادی و فوق العاده صدرا در روزنامه دنیای اقتصاد امروز به چاپ رسیده. اظلاعیه مجمع فوقا العاده مبنی بر ماده 141قانون تجارت به منظور انحلال و یا بقای شرکت.
نظرتون رو در این موزد میفرمایید؟اصلا چرا این سهم انقدر سهامدار پرحاشیه داره.؟ایا امکان داره از مجمع فوق العاده خبرای خوب در بیاد و مثل فسدید رشد جند صد درصدی بکنه.مچکرم
ممنون میشم یه تحلیل جدید از فسدید و وسدید و وارس بفرمایید. تحلیل خودم فکر کنم بادزدهی خوبی در انتظار این سه تا سهم هست اما هنوز تازه کارم و نمیتونم زیاد ریسک کنم.
امروز در تالار بورس نماینده برخی از سهامداران حقیقی صدرا مطلبی نوشته بود در موزد زیان شرکت ها و ماده 141 قانون تجارت.تا جایی که مطالب گذشته ایشان رو در صفحات قبلی خوندم یکی از طرفداران سرسخت شرکت صنعتی دریایی ایران بودن اما مطالب امروز ظاهرا خلاف این رو نشان میده و یه چرخش 360درجه ای رو میشه در مطالب ایشان دید.حالا چرا مشخص نیست.چندی پیش یکی از مسئولین اگر اشتباه نکنم نماینده فراکسیون دریایی در مجلس گفته بود که 60درصد بدهی صدرا مربوط به جرائم دیرکرد هست که در حال مذاکره برای بخشش این جرائم هستیم.
بنده دیروز و پریروز خریدهام را انجام دادم البته با هماهنگی با جناب i177177 تو پیام خصوصی ایشان به بنده گوشزد کردن که هر چه زودتر خرید کنم . جا دارد که همین جا از ایشان تشکر ویژه کنم, البته مضافآ ایشان به بنده تاکید کردند که پله آخر را زمانی که صدرا از 340 گذشت خرید کنم! امیدوارم فردا از هدف مورد نظر عبور کنه! نرسید هم حتمآ پله آخر را خرید خواهم کرد.
نظر