صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • omid_or51
    عضو عادی
    • Aug 2012
    • 62

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

از سال 87 که قرارگاه سهم را خرید تا انتهای 91 کلا 4 سال در بورس بود.سقف قیمتی اون حدود 420 بود.تازه با کلی خوشبینی و خبر خوب از سهم..تا لجظه بسته شدن نماد در 14.8.92 کلا 10 ماه در پایه فرابورس بود و یکبار هم 380 را دید با کلی خبر بد و فقط اعلان خروارها زیان.چه اهمیتی داره که کدوم بازار مهم قیمت.مطمین باشید سهم به بازار توافقی بره بیشتر رشد میکنه و اگر از بورس اخراج بشه خیلی بیشتر.رفتنش از بورس و اعلان زیان وحشتناک باعث شد 200 میلیون سهم را دزدان دریایی با منت در 100 تومان جمع کنند.حالا ظاهرا قرار یکبار دیگه این داستان تکرار بشه.انتقال به بازار توافقی و جمع کردن بعد از کلی توقف.بعدش اخراج از بازار توافقی و کلا بورس وچند خبر خیلی بد و باز جمع آوری سهم و ......

نظر

• creator_65
      عضو عادی
      • Apr 2013
      • 269

بازار توافقی در کار نبوده،فقط یه ترس بود که مردم حواسشون جمع شه درگیر سفته بازی نشن
      صدرا اصلا شامل این موارد نمیشد،سهم روند عادی قیمت گذاری داشته....
      حمیدجان هم همیشه دلگرمی ما هستن...انشا.. صدرا پاخ صبرمون میده:-)

نظر

• creator_65
        عضو عادی
        • Apr 2013
        • 269

این هفته، یکشنبه، فروش سهام ( سپانیر ، پترو تدبیر ، پترو پایدار ، پترو شفق) تمام شد.نامه به امضا تمام این چهار شرکت رسید.مبلغ فروش 1600 میلیارد بود.دقیقا 1600 میلیارد،بدون یک ریال کسری یا یک ریال اضافی....

نظر

• جواد 9998
          عضو عادی
          • Jul 2013
          • 105

در اصل توسط creator_65 پست شده است View Post
          این هفته، یکشنبه، فروش سهام ( سپانیر ، پترو تدبیر ، پترو پایدار ، پترو شفق) تمام شد.نامه به امضا تمام این چهار شرکت رسید.مبلغ فروش 1600 میلیارد بود.دقیقا 1600 میلیارد،بدون یک ریال کسری یا یک ریال اضافی....
          اینها سهامدار صدرا بودند و منظور شما این است که این جهار شرکت سهم صدرا را 1600 میلیارد فروختند ؟

به چه کسی و هر سهم را چند فروختند نمدانم منظور شما را درست فهمیدم یا نه ؟ راهنمایی کنید تا متوجه شویم . هر سهمی چند تومان میشود ؟
          در هر صورت از اطلاع رسانی شما ممنون هستم و نمیدانم این خبر برای شرکت صدرا خوب است یا بد ؟ [-o<

من را در سطح ابتدایی یا اکابر بدانید

نظر

• sockot
            عضو جدید
            • Sep 2013
            • 17

1600 میلیارد ريال يا تومان؟

نظر

• creator_65
              عضو عادی
              • Apr 2013
              • 269

این چهار شرکت که در اصل همون قرارگاه می باشند حدود یک میلیارد سهم داشتند و انرا به مبلغ 1600 میلیارد تومان به آقای چوبدار فروختند.
              دیگه اینکه برای صدرا خوب شده یا بد،خودتون میدونید:-)

نظر

• hossein88
                ستاره دار (1)
                • Dec 2013
                • 636

خرید و فروش توی بازار توافقی به چه صورته؟؟ سهامدار جزء هم میتونه شرکت کنه توش یا نه؟؟؟

نظر

• اسماعیل
                  عضو فعال
                  • Nov 2012
                  • 392

در اصل توسط hossein88 پست شده است View Post
                  خرید و فروش توی بازار توافقی به چه صورته؟؟ سهامدار جزء هم میتونه شرکت کنه توش یا نه؟؟؟
                  سلام هیچ کسی دیگر نمیتواند جتی یک سهم بخرد.همه این بازیها برای همین موضوع بود.

نظر

• hossein88
                    ستاره دار (1)
                    • Dec 2013
                    • 636

در اصل توسط اسماعیل پست شده است View Post
                    سلام هیچ کسی دیگر نمیتواند جتی یک سهم بخرد.همه این بازیها برای همین موضوع بود.
                    یعنی چی؟؟ میشه توضیج بیشتری بدید

نظر

• اسماعیل
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 392

در اصل توسط hossein88 پست شده است View Post
                      یعنی چی؟؟ میشه توضیج بیشتری بدید
                      در بازار توافقی باید ناظر مجوز معاملات را صادر کند.طرف خریدار فقط چوبدار و یا کدهای بستگان.فروشنده سهامدارهای حال حاضر.

نظر

• creator_65
                        عضو عادی
                        • Apr 2013
                        • 269

اولا که بازار توافقی نخواهد رفت.البته اگه دوستان به جای دست رو دست گذاشتن،یه زتگی هم به سازمان بورس بزنن و طرح شکایت کنند.
                        در ضمن چرا نمیشه خریدار جز معامله کنه؟؟؟خوب هم میشه.فقط سخت تره.شنیدم سازمان این تصمیم گرفته تا یه رونقی به بازار توافقی بده.
                        وگرنه سهمی همچون بمیلا !!!! چه معاملات اشتباهی در معاملات داشته؟؟؟هم سوده،نه نجومی بالا میره نه پایین!!! اینها فقط بازی جدیده،گول نخورید

نظر

• hossein88
                          ستاره دار (1)
                          • Dec 2013
                          • 636

اولا که بازار توافقی نخواهد رفت.البته اگه دوستان به جای دست رو دست گذاشتن،یه زتگی هم به سازمان بورس بزنن و طرح شکایت کنند.
                          در ضمن چرا نمیشه خریدار جز معامله کنه؟؟؟خوب هم میشه.فقط سخت تره.شنیدم سازمان این تصمیم گرفته تا یه رونقی به بازار توافقی بده.
                          وگرنه سهمی همچون بمیلا !!!! چه معاملات اشتباهی در معاملات داشته؟؟؟هم سوده،نه نجومی بالا میره نه پایین!!! اینها فقط بازی جدیده،گول نخورید
                          امان از دست باندبازان
                          درسته حق با شماست توی ایندوره ای که پتروشیمی ها و سایر سهام بازار پایه رشد نجومی میکردن که صدرا متوقف بود که ...

نظر

• جواد 9998
                            عضو عادی
                            • Jul 2013
                            • 105

ریاضی من کمی ضعیف است هر سهمی 1600 تومن میشه یا 160 تومن ؟

نظر

• جواد 9998
                              عضو عادی
                              • Jul 2013
                              • 105

برای رضای خدا یکی جواب من را بدهد من ریاضی ام خوب نیست ایا هر سهم 160 تومن است یا هر سعم 1600 تومن مغلمعله شده من اینقدر بی ارزش هستم که کسی جواب من را نمیده
                              ای خدا من و امثال من را محاج خلق ات نکن که برای یک جواب ساده دریغ میکنند

نظر

• اسماعیل
                                عضو فعال
                                • Nov 2012
                                • 392

در اصل توسط جواد 9998 پست شده است View Post
                                برای رضای خدا یکی جواب من را بدهد من ریاضی ام خوب نیست ایا هر سهم 160 تومن است یا هر سعم 1600 تومن مغلمعله شده من اینقدر بی ارزش هستم که کسی جواب من را نمیده
                                ای خدا من و امثال من را محاج خلق ات نکن که برای یک جواب ساده دریغ میکنند
                                داداش حاله چه فرقی میکنه مگه شما میخواهی بفروشی؟سال دیگه این موقع فی صدرا را در تابلو ببین!!!!

نظر

در حال کار...
                                X