صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سامان ب
    عضو عادی
    • Nov 2014
    • 29

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان از بیشترین تا کمترین درصد

۱-نرخ بهره بانکي ایران ٢٤ درصد
    ۲- نرخ بهره بانکی زامبیا ۱۸ درصد
    ٣-نرخ بهره بانکي گينه بيسائو ۱۶ درصد
    ۴-نرخ بهره بانکي سيارلئون ۱۶ درصد
    ۵-نرخ بهره بانکي ارژانتين۱۵.۲۰ درصد
    ۶-نرخ بهره بانکي ونزوئلا ۱۶.۴۳ درصد
    ۷-نرخ بهره بانکي غنا ۱۵ درصد
    ۸-نرخ بهره بانکي يمن ۱۵درصد
    ۹- نرخ بهره بانکي۱۴.۷۹ درصد
    ۱۰-نرخ بهره بانکي جیبوتی ۱۴ درصد
    ۱۱-نرخ بهره بانکي زيمباوه ۱۳.۳۵ درصد
    ۱۲-نرخ بهره بانکي ليبريا ۱۳.۴۲ درصد
    ۱۳-نرخ بهره بانکي مغولستان ۱۳.۲۵ درصد
    ۱۴- نرخ بهره بانکي گامبيا ۱۲ درصد
    ۱۵- نرخ بهره بانکي اوگاندا ۱۲ درصد
    ۱۶- نرخ بهره بانکي ازبکستان ۱۲ درصد
    ۱۷-نرخ بهره بانکي صربستان ۱۱.۲۵ درصد
    ۱۸-نرخ بهره بانکي سودان ۱۱.۲۵ درصد
    ۱۹-نرخ بهره بانکي انگولا۱۰.۲۵ درصد
    ۲۰-نرخ بهره بانکي جيبوتي ۱۰.۶۱ درصد
    ۲۱-نرخ بهره بانکي لسوتو ۱۰.۴ درصد
    ۲۲-نرخ بهره بانکي لبنان ۱۰ درصد
    ۲۳-نرخ بهره بانکي ميانمار ۱۰ درصد
    ۲۴-نرخ بهره بانکي انگولا ۱۰ درصد
    ۲۵-نرخ بهره بانکي ارمنستان ۹. ۵ درصد
    ۲۶-نرخ بهره بانکي بوستاوانا ۹.۵ درصد
    ۲۷-نرخ بهره بانکي مصر ۹.۲۵ درصد
    ۲۸-نرخ بهره بانکي ماداگاسکار ۹ درصد
    ۲۹-نرخ بهره بانکي موريتاني ۹ درصد
    ۳۰- نرخ بهره بانکي ماداگاسکار ۹ درصد
    ۳۱-نرخ بهره بانکي پاکستان ۹ درصد
    ۳۲- نرخ بهره بانکي اروگوئه ۹ درصد
    ۳۳- نرخ بهره بانکي ويتنام ۹ درصد
    ۳۴- نرخ بهره بانکي مالتا ۹ درصد
    ۳۵- نرخ بهره بانک هند ۸درصد
    ۳۶-نرخ بهره بانکي نپال ۸ درصد
    ۳۷-نرخ بهره بانکي روسيه ۸ درصد
    ۳۸-نرخ بهره بانکي بنگلادش ۷.۷۵ درصد
    ۳۹- نرخ بهره بانکي بوسني وهرزگوين۷درصد
    ۴۰-نرخ بهره بانکي برزيل ۷ درصد
    ۴۱- نرخ بهره بانکي هائيتي ۷ درصد
    ۴۲- نرخ بهره بانکي هندوراس۷ درصد
    ۴۳- نرخ بهره بانکي رواندا۷ درصد
    ۴۴- نرخ بهره بانکي سري لانکا۷ درصد
    ۴۵- نرخ بهره بانکي اوکراين۷ درصد
    ۴۶-نرخ بهره بانکي جامائيکا ۶.۲۵ درصد
    ۴۷-نرخ بهره بانکي چين ۶ درصد است
    ۴۸- نرخ بهره بانکي بوتان۶ درصد است
    ۴۹- نرخ بهره بانکي کنگو ۶ درصد است
    ۵۰- نرخ بهره بانکي کراواسي۶ درصد
    ۵۱-نرخ بهره بانکي انونزي ۵.۷۵ درصد
    ۵۲-نرخ بهره بانکي قزاقستان ۵.۵ درصد
    ۵۳-نرخ بهره بانکي ۵.۵ درصد است
    ۵۴-نرخ بهره بانکي افريقاي جنوبي ۵ درصد
    ۵۵-نرخ بهره بانکي ترکيه ۵ درصد است
    ۵۶- نرخ بهره بانکي روماني۵ درصد است
    ۵۷-نرخ بهره بانکي اردن ۵ درصد است
    ۵۸-نرخ بهره بانکي مجارستان ۵ درصد
    ۵۹-نرخ بهره بانکي گواتمالا۵ درصد است
    ۶۰-نرخ بهره بانکي گابن ۵ درصد است
    ۶۱-نرخ بهره بانکي اتيوپي ۵ درصد است
    ۶۲- نرخ بهره بانکي باهاماس ۴.۲۵ درصد
    ۶۳-نرخ بهره بانکي الباني ۴ درصد است
    ۶۴- نرخ بهره بانکي الجزاير ۴ درصد
    ۶۵- نرخ بهره بانکي بورکينافاسو ۴ درصد
    ۶۶- نرخ بهره بانکي کلمبيا ۴ درصد است
    ۶۷- نرخ بهره بانکي ساحل عاج۴ درصد
    ۶۸- نرخ بهره بانکي نيجر۴درصد است
    ۶۹- نرخ بهره بانکي لهستان۴درصد
    ۷۰- نرخ بهره بانکي قطر۴درصد
    ۷۱- نرخ بهره بانکي پرو۴درصد است
    ۷۲- نرخ بهره بانکي توگو۴درصد است
    ۷۳-نرخ بهره بانکي استراليا ۳ درصد
    ۷۴- نرخ بهره بانکي پاناما۳ درصد
    ۷۵- نرخ بهره بانکي مراکش ۳ درصد
    ۷۶- نرخ بهره بانکي قرقيزستان۳ درصد
    ۷۷- نرخ بهره بانکي فيليپين۳ درصد است
    ۷۸- نرخ بهره بانکي مالزي ۳ درصد است
    ۷۹- نرخ بهره بانکي مقدونيه۳ درصد است
    ۸۰- نرخ بهره بانکي ليبي ۳ درصد است
    ۸۱- نرخ بهره بانکي افغانستان ۲.۴۳درصد
    ۸۲- نرخ بهره بانکي بحرين ۲.۲۵ درصد
    ۸۳- نرخ بهره بانکي کوبا ۲.۲۵درصد است
    ۸۴- نرخ بهره بانکي کره جنوبي ۲درصد است

۸۵- نرخ بهره بانکي عربستان۲درصد است
    ۸۶- نرخ بهره بانکي ترينيداد وتوباگو۲درصد
    ۸۷- نرخ بهره بانکي کامبوج ۱.۱۹درصد است
    ۸۸- نرخ بهره بانکي ليتواني ۱.۵درصد است
    ۸۹-نرخ بهره بانکي نروژ۱.۵ درصد است
    ۹۰-نرخ بهره بانکي عمان ۱ درصد است
    ۹۱- نرخ بهره بانکي امارات متحده عربي ۱درصد

۹۲-نرخ بهره بانکي منطقه يورو ۷۵ صدم درصد
    ۹۳- نرخ بهره بانکي اتريش ۷۵ صدم درصد است
    ۹۴- نرخ بهره بانکي المان ۷۵ صدم درصد است
    ۹۵- نرخ بهره بانکي بلژيک ۷۵ صدم درصد است
    ۹۶- نرخ بهره بانکي قبرس۷۵ صدم درصد است
    ۹۷- نرخ بهره بانکي استوني۷۵ صدم درصد است
    ۹۸- نرخ بهره بانکي ايتاليا ۷۵ صدم درصد است
    ۹۹- نرخ بهره بانکي ايرلند۷۵ صدم درصد است
    ۱۰۰- نرخ بهره بانکي لوکزامبورگ۷۵ صدم درصد
    ۱۰۱- نرخ بهره بانکي مالت۷۵ صدم درصد
    ۱۰۲- نرخ بهره بانکي هلند۷۵ صدم درصد
    ۱۰۳- نرخ بهره بانکي پرتغال۷۵ صدم درصد
    ۱۰۴- نرخ بهره بانکي اسلواکي ۷۵ صدم درصد
    ۱۰۵- نرخ بهره بانکي سوییس صفر درصد
    اینهم تفاوت بانکداری اسلامی و بانکداری در دنیا

نظر

• سهامدار 67
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 3441

سلام دوست خوبم...@};-

لطفا صدرا را فقط از بعد تکنیکال تحلیل و بررسی نکنید که آخرش این شیوه تحلیل یک بعدی یه جایی خواهد لنگید... صدرا واسه خودش یه عالمی داره... مثلآ معاملات پر حجم این چند روزش رو کمی بررسی کنید خیلی مشکوک میزنه و راستش گاهی من هم وسوسه خریدش رو دارم اما تا فردا صبر میکنم و اگه فردا هم با حجم زیادی معامله شد احتمالا در ترکیب خریدارنش داره یه تغییراتی رخ میده که ما فعلآ از اون بی خبریم... من آمار خیلی از سهامدارن بالای یک میلیون سهمی صدرا رو دارم و گهگاهی از سپرده گذاری آمار بعضی هاشون رو میگیرم...به محض اینکه تحرکاتی در خرید یا فروش پرحجم بعضی از اونها صورت میگیره زود با خبر میشم تا فردا شب همگی خوش... @};-
      یا حق

در اصل توسط Hossein esmaeili پست شده است View Post
      در صورت شکست کف قبلی در 130 ، سهم به سمت قیمت اسمی در گام اول نزول خواهد کرد.
      هرچند اولین سیگانال با عدم توانایی در عبور از 160 داده شده اما شکست 130سیگنال قطعی هست.
      امیدوارم این اخرین امید ما از بین نره.

نظر

• hamzeshiri
        عضو عادی
        • Oct 2015
        • 20

در اصل توسط i177177 پست شده است View Post
        سلام دوست خوبم...@};-

لطفا صدرا را فقط از بعد تکنیکال تحلیل و بررسی نکنید که آخرش این شیوه تحلیل یک بعدی یه جایی خواهد لنگید... صدرا واسه خودش یه عالمی داره... مثلآ معاملات پر حجم این چند روزش رو کمی بررسی کنید خیلی مشکوک میزنه و راستش گاهی من هم وسوسه خریدش رو دارم اما تا فردا صبر میکنم و اگه فردا هم با حجم زیادی معامله شد احتمالا در ترکیب خریدارنش داره یه تغییراتی رخ میده که ما فعلآ از اون بی خبریم... من آمار خیلی از سهامدارن بالای یک میلیون سهمی صدرا رو دارم و گهگاهی از سپرده گذاری آمار بعضی هاشون رو میگیرم...به محض اینکه تحرکاتی در خرید یا فروش پرحجم بعضی از اونها صورت میگیره زود با خبر میشم تا فردا شب همگی خوش... @};-
        یا حق
        سلام بنده هم با نظر شما موافقم

فرستاده شده از GT-N7100ِ من با Tapatalk

نظر

• سنگر تک درخت
          Banned
          • Jun 2015
          • 62

سلام و عرض ادب استاد گرامی

تو تالار ما در شیراز شایعه کردند که یک گروه خفن به نام داعش قصد جمع آوری سهم صدرا را دارد به نظر شما راست میگویند؟؟؟/:.yead.:/

سلام دوست خوبم...@};-

یا حق

نظر

• سهامدار 67
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 3441

سلام به همگی دوستان...@};-

هشدار به سهامداران قدیمی... صدرای خودتان را در این روزها و زمان پسا برجام مفت نفروشید شناوری صدرا بطور نامحسوس در حال جمع آوری در قیمتهای مفت 150 تومان است همان گروهی که خروج مرحله ای آنها را قبلآ هشدار داده بودم (تالار کرجی ها) در حال ورود مجدد به این سهم هستند ورود آنها را جدی بگیرید... البته من هم دیروز تعداد کمی صدرا خرید کردم و صدرایی شدم اما در حال حاضر بیشتر سبدم از شدوص و کاما و سهامهای خودرویی و بانکی پر شده و تا بازدهی خوبی از این سهمها نگیرم از اونها خارج نمیشم... راستش سهامداری با صدرا اگر چه استرس زیادی داره! اما خوب دیگه... نوسانات خیلی شدیدی هم میده و بعد از اجرای عملی برجام در روزهای آینده میتونه مثل گازلوله شگفتی ساز هم بشه و کام سهامدارانش رو بیشتر از هر سهمی در بازار شیرین کنه... تکنیکالیش هم که خوبه و اندیکاتور S.OSCILATOR هم قیچی کرده مابقی اندیکاتورها هم در وضعیت خوبی قرار دارند و حکایت از این داره که رشد قیمتی صدرا در روزهای آینده ادامه دار خواهد بود... یا حق
            آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2016/01/14, 10:15.

نظر

• سنگر تک درخت
              Banned
              • Jun 2015
              • 62

صدرا را تا 160 مچ کردند و خریدند

نظر

• حاج حمید انور
                عضو جدید
                • May 2015
                • 7

کاربر i177177 تا این لحظه که همگرایی بین پلوله و صدرا مشاهده نشده.پلوله 350تومن و صدرا 150تومن؟میشه توضیح بفرمایید؟البته اگه دارین

نظر

• سهامدار 67
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 3441

سلام....

دوست عزیز به شما پیشنهاد میکنم اول از همه پستهای قبلی من را در این تاپیک یه بار دیگه مرور کنید البته اگه براتون زحمتی نیست!! اون همگرایی که من چند ماه پیش ازش حرف میزدم مربوط به قبل از زمانی میشه که گازلوله دو تا گزارش شفاف سازی توپ بده و صدرا سود سال 93 را به زیان تبدیل کنه! اون وقتها خیلی از نوسانگیران حرفه ای بین این دو سهم براحتی بندبازی میکردند و تو این شیفت کردنها کلی سود میبردند!! نه الان که گاز لوله خیلی وقته راه خودش رو از صدرا جدا کرده! و فعلآ بندبازی دوستان نوسانگیر میسر نیست تا همین دو هفته پیش که بازار به کلی در هم شکست و به کل ریزشی بود جو نا امیدی در کل بازار حاکم بود و صدرا هم بدتر از همه استرش شدیدی به سهامدارانش وارد کرد و خیلی ها دست به فروش هیجانی زده و سهم صدرای خود رو مفت و در قیمتهای بسیار نازل 130 و 135 و 140 تقدیم کردند که تا اینجای کار کام خریداران شیرین شد و فروشندگان باختند... یا حق

در اصل توسط حاج حمید انور پست شده است View Post
                  کاربر i177177 تا این لحظه که همگرایی بین پلوله و صدرا مشاهده نشده.پلوله 350تومن و صدرا 150تومن؟میشه توضیح بفرمایید؟البته اگه دارین

نظر

• سهامدار 67
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 3441

دوستان هشدار دو روز پیش من رو جدی گرفتید!!! @};-من هم امروز در قیمت 157 یه تعداد دیگه اضافه کردم... فردا به نظرم براحتی 170 رو میبینه... یا حق

سلام به همگی دوستان...@};-

هشدار به سهامداران قدیمی... صدرای خودتان را در این روزها و زمان پسا برجام مفت نفروشید شناوری صدرا بطور نامحسوس در حال جمع آوری در قیمتهای مفت 150 تومان است همان گروهی که خروج مرحله ای آنها را قبلآ هشدار داده بودم (تالار کرجی ها) در حال ورود مجدد به این سهم هستند ورود آنها را جدی بگیرید... البته من هم دیروز تعداد کمی صدرا خرید کردم و صدرایی شدم اما در حال حاضر بیشتر سبدم از شدوص و کاما و سهامهای خودرویی و بانکی پر شده و تا بازدهی خوبی از این سهمها نگیرم از اونها خارج نمیشم... راستش سهامداری با صدرا اگر چه استرس زیادی داره! اما خوب دیگه... نوسانات خیلی شدیدی هم میده و بعد از اجرای عملی برجام در روزهای آینده میتونه مثل گازلوله شگفتی ساز هم بشه و کام سهامدارانش رو بیشتر از هر سهمی در بازار شیرین کنه... تکنیکالیش هم که خوبه و اندیکاتور S.OSCILATOR هم قیچی کرده مابقی اندیکاتورها هم در وضعیت خوبی قرار دارند و حکایت از این داره که رشد قیمتی صدرا در روزهای آینده ادامه دار خواهد بود... یا حق

نظر

• حاج حمید انور
                      عضو جدید
                      • May 2015
                      • 7

دوست عزیز بفرمایین که ایا اینبار هم این صدرا اسانسوری عمل میکنه و بعد از صعودی که اصلا معلوم نیست نزول میکنه؟اصلا فکر میکنید 500تومان فرصت خرید حاجی تالار همسایه رو ببینه؟چه وقت؟نظرتون در مورد پلوله ؟ایا اول صعوده؟

نظر

• سنگر تک درخت
                        Banned
                        • Jun 2015
                        • 62

سلام و عرض ادب وافر

استاد عزیز من به توصیه چند روز پیش شما عمل کردم و کمی حق تقدم وصنا و سخواف 551 ریالی و کاما خریدم که امروز حق و صنا را چون می خواست ببنده با یه نوسان 20درصدی دو روزه فروختم تشکر ویژه از شما@};- اما کاما هنوز حرکتی نکرده به نظر شما این سهم پیشنهادی شما مثل شدوص و حق حرکتی خواهد کرد؟ یا خیر ؟ سپاسگذارم[
                        QUOTE=i177177;657973]دوستان هشدار دو روز پیش من رو جدی گرفتید!!! @};-من هم امروز در قیمت 157 یه تعداد دیگه اضافه کردم... فردا به نظرم براحتی 170 رو میبینه... یا حق[/QUOTE]

نظر

• سنگر تک درخت
                          Banned
                          • Jun 2015
                          • 62

این متن را جناب i177177 تو تلگرام برایم ارسال کرد و از من خواست که برای شما بفرستم ظاهرآ کامپیوترش مشکل پیدا کرده

باز هم سلام...@};-

دوست عزیز اول از هر چیز باید بگم که هر کسی مسئول خرید و فروش خودشه و اگه من هم واست تارگتهای بالا و عجیب و غریب تو این تاپیک یا تالارهای دیگه گفتم شما نباید با حرف من یا دیگری خرید کنی یا بفروشی... بنده مانند بعضیها نه اینجا دکان کاسبی باز کردم و نه قصد جوسازی و... اینجور ادا ها را دارم فقط سعی کرده و میکنم صادقانه نظرم رو بگم و صدالبته اشتباه و خطا هم زیاد میکنم... شما هم حرف من رو فقط به عنوان یک نظر یه گوشه ذهنت داشته باش همین و بس آینده که فعلآ بر همه ما پوشیده است ولی با گذشت زمان کم کم حقیقت هر تارگت دادنی نمایان خواهد شد بگذریم ... و اما صدرا من فعلآ هیچ تارگتی نمیدم که خدای نکرده کسی به اشتباه نیفته فقط اینو بگم که خودم فردا زیر 165 و حتی قیمت بالاتر خریدارم و به دید میان مدت میخرم اگه بهم دادند که هیچ و اگه هم ندادند غصه اش را نمیخورم چون سهم خوب تو بازار کم نیست و اما پلوله... اگه تو تاپیک پلوله همین تالار یک سری بزنید می بینید زمانی که گازلوله 244 معامله میشد! من اولین نفری بودم که تارگت میان مدتی 350 را دادم و تارگت بلند مدتی 700 را دادم که به اعتقاد بعضی ها تو اون تالار من در تارگت دادن قلو کرده و به قولی جو میدادم... اما امروز به حمدالله گازلوله به اولین تارگت قیمتی رسید...بنده یه تارگت 7000 تومانی هم برای پلوله متصور هستم و قبلآ تو همین تالار یه اشاره کوچیکی بهش کردم و معتقدم تا 4 یا 5 سال دیگه گازلوله به آن خواهد رسید ولی هنوز زوده که راجع اون تارگت غیر باورکردنی قضاوت کنیم... تا زمانش برسه شاید خیلی ها این حرف من رو نپذیرند و بخندند... اما بنده به دستگاه تحلیلی خودم که هرگز نمودارها رو اینجا رونمایی نکرده و نخواهم کرد معتقدم و همانطور که قبلآ هم اشاره کردم تا 80% ازش نتیجه گرفتم... البته من پلوله ندارم و تو قیمت 290 چند ماه پیش خارج شدم... لطفآ حرف من را تنها به عنوان یک نظر بپذیرید و لاغیر... یا حق

در اصل توسط حاج حمید انور پست شده است View Post
                          دوست عزیز بفرمایین که ایا اینبار هم این صدرا اسانسوری عمل میکنه و بعد از صعودی که اصلا معلوم نیست نزول میکنه؟اصلا فکر میکنید 500تومان فرصت خرید حاجی تالار همسایه رو ببینه؟چه وقت؟نظرتون در مورد پلوله ؟ایا اول صعوده؟
                          آخرین ویرایش توسط سنگر تک درخت؛ 2016/01/16, 19:08.

نظر

• کریشنا
                            عضو فعال
                            • Dec 2015
                            • 1097

ریسک خرید صدرا که یک سهم بازار توافقی است به نظر زیاد میاد /:.negaran.:/

نظر

• طیب واقعی
                              Banned
                              • Nov 2014
                              • 105

بسم الله الرحمن الرحیم

به یاد سردار حاج حمید بزرگ که به صدرا معنی داد

در اصل توسط طیب واقعی پست شده است View Post
                              ای لشکر صاحب زمان آماده باش آماده باش
                              بهر نبردی بی امان آماده باش آماده باش

رزمندگان جان به کف روز شجاعت آماده
                              ای لشکر روح خدا گاه شهامت آماده
                              ای نیروی اسلامیان تا بینهایت آمده

از بهر دشمنان آماده باش آماده باش...

حاج حمید فدایی داری

نظر

• سامان ب
                                عضو عادی
                                • Nov 2014
                                • 29

سرانجام دیوار تحریم های چند جانبه اتحادیه اروپا و آمریکا که ترک برداشته بود فرو ریخت و اتحادیه اروپا و رییس جمهوری آمریکا همزمان با آغاز اجرای تعهدات ایران دستور لغو تحریم ها علیه جمهوری اسلامی ایران را صادر کردند.
                                سرانجام دیوار تحریم های چند جانبه اتحادیه اروپا و آمریکا که ترک برداشته بود فرو ریخت و اتحادیه اروپا و رییس جمهوری آمریکا همزمان با آغاز اجرای تعهدات ایران دستور لغو تحریم ها علیه جمهوری اسلامی ایران را صادر کردند.
                                به گزارش مارین نیوز، همانطور که مسوولان تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان وعده داده بودند همزمان با آغاز اجرای تعهدات جمهوری اسلامی ایران در اجرای برجام، تحریم های اتحادیه اروپا و آمریکا نیز لغو و متوقف شد و رییس جمهوری آمریکا و اتحادیه اروپا ساعتی پیش دستور آغاز روند لغو تحریم های علیه ایران را صادر کردند.
                                تحریم‌ها شرکت‌های کشتی‌سازی را به شدت زیر فشار قرارداد، گرچه در برخی موارد به تولید داخلی پرداختیم و تجربیات خوبی کسب کردیم و در بعضی بخش ها به خودکفایی رسیدیم اما در مواردی نیز دچار عقب‌ماندگی شدیم. در دوران تحریم‌ها خسارت‌های زیادی به شرکت‌های کشتی‌سازی وارد شد. نمونه این خسارت‌ها، مشکلاتی بود که برای شرکت کشتی‌سازی صدرا به وجود آمد و بسیاری از آنها ناشی از همین تحریم‌ها بود. با برداشته شدن تحریم‌ها، شرکت‌های اروپایی برای ساخت کشتی در کشور سرمایه‌گذاری می‌کنند. بسیاری از سرمایه‌گذاران اروپایی در سال گذشته به دلیل مزد کم کارگران کشورهای آسیای شرقی روی شرکت‌های کشتی‌سازی این کشورها سرمایه‌گذاری کرده‌اند.
                                شرکت‌های کشتی‌سازی ایران نیز می‌توانند برای سرمایه‌گذاری اروپایی‌ها بسیار مناسب باشند. در ایران هم امکانات و هم علم و تکنیک لازم برای ساخت کشتی‌های بزرگ و کوچک موجود است. با لغو تحریم‌ها شرکت‌های کشتی‌سازی، مجبور نیستند جنس‌ها و دستگاه‌های مورد نیاز خود را با قیمت گران‌تر بخرند. در دوران تحریم عده‌ای سودجو به عنوان واسطه اجناس و ماشین‌آلات مورد نیاز شرکت‌های کشتیرانی را با قیمت‌هایی بسیار بالاتر به شرکت‌های کشتی‌سازی ایرانی می‌فروختند. تولیدکنندگان همواره مجبور بودند از کشورهای واسطه لوازم مورد نیاز خود را خریداری کنند. با لغو تحریم‌ها می‌توان کالاها را با قیمت مناسب و از کشور اصلی خریداری کرد. همچنین تحریم بیمه‌های کشتی‌های ایرانی نیز مشکلات بیشماری ایجاد کرده، کشتی‌سازان و فعالان شرکت‌های کشتیرانی به ناچار متوسل به بیمه‌های کشورهای آسیای شرقی مانند هند شدند. امیدواریم از این به بعد شاهد رونق در این صنعت مهم باشیم.

از تالار همساده

نظر

در حال کار...
                                X