صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اسفند89
    عضو عادی
    • Jul 2013
    • 69

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

در اصل توسط creator_65 پست شده است View Post
    امروز همه یه پله برداشتم،دیگه ته ته نقدینگیم بود،توکل به خدا ببینیم چی میشه...
    فقط یکی به من بگه این حقوقی فرونشده کیه که هی رنج منفی میزنه!!!
    ظاهر سرمایه گذاری بانک ملی .........

دیگه چیزی براش نمونده چندان و بزودی حذف میشه

نظر

• حسگر
      عضو عادی
      • Mar 2012
      • 136

انشا.. سال بعد خیلی زودتر به این تعادل برسیم:
      صدرای 70 تومنی سال 91 = صدرای 210 تومنی سال 92 = صدرای 630 تومنی سال 93....
      70----->350 يعني پنج برابر
      210----> پنج برابرش با تخفيف ميشه هزار تومان

نظر

• hamid672003
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 1165

باسلام:
        دوست عزیز این حقوقی با اون حقوقی فرق می کند ! در واقع صندوق ها هستند که معاملات آنها با نام حقوقی ثبت می شود .و من الله توفیق .

امروز همه یه پله برداشتم،دیگه ته ته نقدینگیم بود،توکل به خدا ببینیم چی میشه...
        فقط یکی به من بگه این حقوقی فرونشده کیه که هی رنج منفی میزنه!!!

نظر

• creator_65
          عضو عادی
          • Apr 2013
          • 269

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
          باسلام:
          دوست عزیز این حقوقی با اون حقوقی فرق می کند ! در واقع صندوق ها هستند که معاملات آنها با نام حقوقی ثبت می شود .و من الله توفیق .

آقا حمید،یعنی صندوق ملی نیست،یعنی سهام دستش بیشتر از این حرفاس؟؟؟؟اخه فقط رنج منفی میزنه!!!!! تا کی میخاد اینکار بکنه!!
          آقا حمید میدونی دقیقا کدوم صندوق ها هستن؟؟

نظر

• hamid672003
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 1165

باسلام:
            دوستان عزیز ! خیلی از شما ها تماس می گیرید و سوال می نمایید که الان صدرا برای خرید خوب است یا نه ؟! بنده بارها خدمت همه شما عرض کرده ام که بنده هیچگاه نوسانگیر نبوده و نیستم . بنده از روش خاص خودم برای معاملاتم استفاده می کنم . در هر صورت تعداد خرید بنده در صدرا سال 90 تکمیل شد و هنوز هم همان تعداد بعلاوه ده درصد دارم . البته که به صدرای 12 دلاری معتقدم ولی قرار نیست دست و پای خودم را بسته و در یک سهم محبوس نمایم .شما هر چه صلاح می دانید انجام دهید ولی بنده صدرا 70 تومانی نخریدم و تا صدرای هفتصد تومانی هم نخواهم خرید ! مگر بالای هفتصد تومان آنهم با شرایطی که باید در صدرا بوجود آید .حال اگر کسی قصد خرید دارد به نظر بنده خرید سهام 35 هزار تومانی به 200 یا 220 تومان استخاره نمی خواهد .و من الله توفیق .
            آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2014/02/09, 09:56.

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35711

تشکیل یه نیمچه صف خرید برای صدرا

نظر

• creator_65
                عضو عادی
                • Apr 2013
                • 269

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                تشکیل یه نیمچه صف خرید برای صدرا
                اره به سلامتی صف شد،اگرچه خیلی شله و احتمال زیاد میریزه،اما همینکه از جو منفی خارج شد،جای شکر داره

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35711

اره به سلامتی صف شد،اگرچه خیلی شله و احتمال زیاد میریزه،اما همینکه از جو منفی خارج شد،جای شکر داره
                  تعداد خریداران و فروشندگان و حقیقی بودن اکثر اونها از روزی که سهم باز شده حکایت از تقابل دو گروه در این سهم داره و این جور صف شدن فقط برای محک زدن طرف مقابل و بازار هست به نظر من

نظر

• hamid672003
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 1165

باسلام:
                    خدمت دوستان عزیز :ضمن تبریک صف خرید نصفه و نیمه صدرا . اینجانب برائت خودم را از الفاظ بد جناب سرمایه گذار67 و رستم خان در تالار گفتمان را اعلام می دارم و از این به بعد با هر دوی آنها قطع رابطه کرده و به تلفنهای هیچ کدام پاسخ نخواهم داد.امیدوارم از این رفتار ناشایست هر چه سریعتر دست بردارند .ومن الله توفیق .

نظر

• creator_65
                      عضو عادی
                      • Apr 2013
                      • 269

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                      تعداد خریداران و فروشندگان و حقیقی بودن اکثر اونها از روزی که سهم باز شده حکایت از تقابل دو گروه در این سهم داره و این جور صف شدن فقط برای محک زدن طرف مقابل و بازار هست به نظر من
                      اره فک میکنم حق با شماست و نظرتون درسته
                      امروز خریدار روی مثبت کامل خوب خرید انجام داد،انشا.. که روند ادامه داشته باشه

نظر

• creator_65
                        عضو عادی
                        • Apr 2013
                        • 269

خوب بود معاملات امروز و جای شکرش باقی که سهم نریخت و با صف(هرچند نصفه نیمه) بسته شد.........

نظر

• meisam_em
                          عضو فعال
                          • Jul 2025
                          • 2124

دوستان دنبال یک روز مثبت و منفی سهم نباشید...باید پتانسیلهای نهفته در سهم نمایان شود آنوقت چه شود....
                          كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• creator_65
                            عضو عادی
                            • Apr 2013
                            • 269

در اصل توسط meisam_em پست شده است View Post
                            دوستان دنبال یک روز مثبت و منفی سهم نباشید...باید پتانسیلهای نهفته در سهم نمایان شود آنوقت چه شود....
                            اقا میثم،ما هم دنبال یه روز مثبت و منفی سهم نبودیم و نیستیم،فکر نکنم کسی از این جمع،سهم برای نوسان یا یکی دو روز مثبت خوردنش خریده باشه،همه با امید به پتانسیلهاش خریدیم.اما تعارف که نداریم،تو این اوضاع داغون بازار،مسلما مثبت خوردن سهم لذت بخش تر از صف فروش بودنشه!!!

نظر

• hamid672003
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 1165

باسلام:
                              دوستان عزیز : چطور می فرمایید اخبار را نگفتم ! خوب بخوانید تا ببینید که خیلی از اخبار را گفته ام . هی گفته ام که بهم گفتن نگویم ولی هربار یکی دوتا از اخبار را گفته ام .مثل قرشمال که بهش گفتن چقدر می گیری که اسم نان نبری ؟باز هم می گفت قرص ماه را می بینی مثل قرص نان می ماند . لطفا بی انصافی نکنید . بنده اهم اخبار را بصورت چکیده گفتم و بعد از آنهم گفتم در صورت خصوصی شدن ارزش هر سهم صدرا 12 دلار . اگر در خانه کس است یک حرف بس است . ضمنا از همه شما درخواستی دارم و لطفا به این دو نفر در تالار گفتمان بگویید سر بنده دعوا نکنند . بنده تا کی باید ثابت کنم که وحید نیستم سهران نیستم hooh نیستم و رستم نیستم و حتی آزادی و علی پارسا و ............. نیستم . بین شما کسی نیست که مثل بنده مورد بی مهری این نا رفیقها نباشد ! دوستان عزیز بنده در تالارهای صدرا در تمامی سایتها فقط یک اسم دارم و همین است که می بینید !hamid672003 و به خدا و به تمامی مقدسات عالم قسم می خورم برعکس تهمتهای این جناب سرمایه گذار 67که دوستان خودش به بنده خبر می دهند( هرگز از صدرا و از اسفند 90 تاکنون هیچ نوسانی نگرفته ام بجز یکبار که یک زیان حسابی دادم ) آنهم بخاطر بدهی و همه این ماجرا را می دانند .تازگیها یک نفر پیدا شده و (و من الله توفیق) بنده را پای نوشته های خودش می نویسد .بخدا او هم بنده نیستم !جناب رستم خان هرگز راضی نیستم بخاطر جانبداری از بنده با کسی درگیر شوید یا توهینی بنمایید ! آقای سرمایه گذار 67 هر مدرکی می خواهی بیا به شما بدهم که بنده نوسانگیر نیستم و حتی حاضرم پرینت تمام معاملات سه سال اخیر خودم را به شما نشان دهم . تا از اشتباه در بیاید (بنده که می دانم در تالار کرج به هرکسی که رسیده اید گفته اید که بنده نوسانیگر و ................) . لطفا یکی از دوستان این مطلب بنده را در تالار گفتمان بگذارد تا شاید این دوستان به خودشان بیایند و دیگر قائله ختم شود.و من الله توفیق .
                              آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2014/02/09, 21:03.

نظر

• creator_65
                                عضو عادی
                                • Apr 2013
                                • 269

حمیدجون یهو قاطی کردی داداش،به ما میگی سکوت بعد خودت یه نفس میتازی:))
                                عزیز ما اینجا همه یه گروهیم،همه تو ضررها باهمیم،تو سود هم انشا.. با همیم،نه شما نوسان گیری نه ما، کسی صدرا نمیفروشه مگر خدایی نکرده به اضطرار
                                این افرادی که میگی بنده نمیشناسم،اما اگه فهمیدم کین،حتما بهشون میگم یه دونه ای و برای ما فقط فقط HAMID672003 هستی...
                                عزیز،به حرف مردم دقت نکن،از این گوش بگیر و از اون گوش بفرست بره،حرف این افراد باد هواست....
                                بچه های این پیج هم که به نظر من بین همه پیج های این سایت خاص هستند،همیشه متشکر شما بودند و اگر میبینی گاهی سوال زیاد میشد،اخه تنها منبع اطلاعاتشون شمایی....
                                خدا خیرت بده ودستت هم درد نکنه:-)

نظر

در حال کار...
                                X