کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
آری. چرا اینقدر پایین باز شد؟ چرا خریدار نیامد پشتش؟
درود
من فکر می کنم شنبه سهم جمع میشه و برمیگرده!
گاهی از فروشنده متحیر میشم!
خب برادر عزیز،خواهر گرامی:
شما که در 18 درصد فروشنده ای چرا استرس رفتن به مجمع و یک ماه بسته بودن سهمت(اونم یک چنین شرکتی که معلوم نبود یک ماهه ثبت کنه یا...) رو به خودت میدی که تازه بعد از یک ماه دوان دوان در صف فروش بری بنشینی!
روز آخر با صف خرید رفت مجمع! و این فروشنده ها راحت می تونستن بفروشن....
.......
علی ای حالِِ همونطوری که عرض کردم به نظرم همون شنبه میتونه جمع بشه و البته نیاز به یک حجم درست و اساسی هم داره....
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
ارزیابی زمین های صدرا در جزیره بزرگ صنعتی واقع در بوشهر انجام شده است. بزودی و پس از ثبت سند زمین به نام صدرا، شاهد تجدید ارزیابی مجدد خواهیم بود. فعلا با صدرا کار داریم.
در آینده نزدیک شاهد صف خرید طولانی خواهیم بود.
ارزیابی زمین های صدرا در جزیره بزرگ صنعتی واقع در بوشهر انجام شده است. بزودی و پس از ثبت سند زمین به نام صدرا، شاهد تجدید ارزیابی مجدد خواهیم بود. فعلا با صدرا کار داریم.
در آینده نزدیک شاهد صف خرید طولانی خواهیم بود.
تا وقتی سند نداشته انجام ارزیابی معنا نداره !
الان هم اگر بخوان سند بنام صدرا بزنن ! به نرخ روز هزینه های اون محاسبه و از شرکت اخذ میشه !
که در اینصورت بعیده به این زودی تجدید ارزیابی رخ بده !
دوستانی که خصدرا رو دارن
به خصوص جناب وحید20
میشه لطفا در رابطه با خصدار نظرتون رو بگید.
خیلی پایین باز شده و صف فروش هم شده گویا
به نظرتون سهم رو نگه داریم؟
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
قریب 16 میلیون سهم قبل از افزایش سرمایه صف فروش دارد!
به نظر میتونه جمع بشه!
گمان می کنم در بسیاری از واچ لیستها هست ولی صداش رو فعلا در نمیارن!
..............
بازار هم همینه...
یک روز با تو یک روز بر تو!
بی نگرانی تابلو رو نگاه می کنم!
.........
پ.ن: اکید توصیه ای به خرید و فروش ندارم
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
ببخشید ببخشید ناراحت نشیدااااااا
ولی الان این جمله ی شما کجاش نظر شخصی بود.
این چیزی بود که هست. صف فروش رو ما هم داریم می بینیم .
کجاش رو شما نظر دادید اونوقت؟؟؟
که از نوع شخصی هم باشه؟؟؟؟
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
این نظر شخصی بنده در پاسخ به پست قبلی تون بود که فرمودید ارزون بازش کردند!! که به عقیده بنده خلاف واقیت امر هستش!! سهم حدودآ به قیمت 11000 تومان قبل از افزایش سرمایه بازگشائی شده که این قیمت بالاترین قیمتی است تا حالا صدرا بهخود دیده!! پس همچین هم ارزون بازش نکردند!! والا این صف سنگینین فروش رو واسش نمیبستند! از اینکه صریح و شفاف حرفم رو بهتون میزنم ازم دلگیر نشید!!... نظر شخصی
ببخشید ببخشید ناراحت نشیدااااااا
ولی الان این جمله ی شما کجاش نظر شخصی بود.
این چیزی بود که هست. صف فروش رو ما هم داریم می بینیم .
کجاش رو شما نظر دادید اونوقت؟؟؟
که از نوع شخصی هم باشه؟؟؟؟
من کارمند این شرکت هستم. شرکت معروف به صنایع دریای ایران صدرا!
فی الواقع نمی دانم شرکتی ورشکسته با تعدیل نیروی تقریبا نزدیک به 80%ای چه جذابیتی برای برخی از دوستان دارد. من که از درون شرکت و وضعیتش را می بینم و بدهی های انباشته ای که متاسفانه مشخص نیست چگونه روی هم تل انبار شده و پول این 12 سکویی که در سالهای برای شرکت نفت و گاز پارس در فراساحل ساخته شد دقیقا صرف چه موردی شده است.
عقل حکم می کند اینجا از شرکتی که درونش مشغول هستم تعریف و تمجید کنم تا دوستان و بقیه و ... سرازیر شوند برای خرید سهامش تا شاید کمی نقدینگی وارد شرکت شود ولی می توانم همین را بگویم وضعیت صدرا به معنای واقعی کلمه هولناک است! حالا دوستان حقوقی شرکت و بازرسی شرکت بدهی و ... رو چجور وارد کدال و سایت رسمی شرکت کردند بحثش جداست.
زمین صدرا هم که یک بخشش جزیره هست و روزانه داره شسته میشه توسط دریا و فقط بخش کشتی سازیش درون بوشهر زمین بزرگی هست که بعید میدونم به دلیل نزدیک بودن به پایانه های فراورده نفتی و بوی گنداب ها و گازوویل های کناریش حتی برای کارهای اداری و صنعتی هم ارزش زیادی داشته باشد.
به هر رویی فقط نکاتی بود از شخصی که از نزدیک وضعیت اسفبار شرکت را لمس کرده است.
نظر