کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فعلا با توجه به اینکه بقیه بازار صعودیه بعید میدونم برای این فشار خرید بیارن.من فکر میکنم این رورزها اجازه بدهند تا سهم منفی شه و اصلاحی بخوره.ضمن اینکه در این مدت کوتاه خیلی زیاد رشد کرده.
توی این مقطع زمانی نظرم اینه
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
فعلا با توجه به اینکه بقیه بازار صعودیه بعید میدونم برای این فشار خرید بیارن.من فکر میکنم این رورزها اجازه بدهند تا سهم منفی شه و اصلاحی بخوره.ضمن اینکه در این مدت کوتاه خیلی زیاد رشد کرده.
درود بر شما
به نظرم منفی های سهم این روزها مصنوعی است
اگر سهم کوچکی بود خوب می گفتم بتای منفی داره با مثبت های بازار این بر عکس عمل میکنه
اما
با توجه به این همه اخبار بنیادینی که از سهم وجود دارد
برداشت من خالی کردن ان تعداد سهامدار هیجانی است ...
بالا هم یک ماه پیش اشاره به صبر برای این سهم داشتید
در هر حال استنباط من اینکه از بعد از مجمع که میتونه هفته سوم تیر ماه باشه رشد پر شتاب خودش را اغاز کند
در پناه خدا باشید
این مجمع از مجمع اول مهمتر بود که خبر و آگهی اش هم آمد
..........
موضوع:آگهي دعوت به مجمع عمومي فوق العاده براي سال مالي منتهي به 29/12/1396
از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این
شرکت که در ساعت 00:11 روز شنبه مورخ 30/04/1397 در محل تهران- بزرگراه آزادگان-روبه روي تهران سر غربی- شهرک استقلل- بلوار دکتر
عبیدي- مجتمع فدک -سالن بصیر برگزار میگردد حضور بهم رسانند
صنعتي دريائي ايران
خصدرا 452052
الف- زمان و محل برگزاري مجمع عمومي :
شماره پيگيري: 454882
ب- دستور جلسه:
تصمیم گیري در خصوص شمولیت مفاد ماده 141 قانون تجارت
فعلا فکر میکنم احتمال اینکه این منفی ها حداقل تا 1000 تومن یا 800 تومن ادامه پیدا کنه زیاده،البته پرنوسان.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
فعلا فکر میکنم احتمال اینکه این منفی ها حداقل تا 1000 تومن یا 800 تومن ادامه پیدا کنه زیاده،البته پرنوسان.
درود بر شما
یعنی معتقد هستید علی رغم خبرها و پتانسیل های سهم که در مجمع گفته شد
و با توجه به بازار گردانی سهم
این نزول قیمت اتفاق می افته طبق چارت
یا اینکه با مدیریت بازار گردان روند متعادل میشود
سپاس از شما سجاد عزیز
درود بر شما
یعنی معتقد هستید علی رغم خبرها و پتانسیل های سهم که در مجمع گفته شد
و با توجه به بازار گردانی سهم
این نزول قیمت اتفاق می افته طبق چارت
یا اینکه با مدیریت بازار گردان روند متعادل میشود
سپاس از شما سجاد عزیز
درود بر شما
نمودار که باز هم اصلاح نشون میده.حالا مثبت هم باز کنه بنظرمن احتمال اینکه به اون قیمت ها برسه زیاده.
سجاد عزیز
درود و آرزوی سلامتی و تشکر فراوان برای همه زحمات
در هر حال ببخشید ما رو جز زحمت چیزی نداریم
صلاح میدونی یه پله روی محدود 1000 ت صدرا خریده بشه یا همچنان روند نزولی ...
باز هم برای همه محبت ها ممنون
در پناه خدا باشی
نظر