صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سهامدار 67
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 3441

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

یا الله

سلام علیکم

قیمت صدرا دقیقآ باید 15 الی 20 تومن دیگه اصلاح کنه! تا صف فروشش جمع بشه و همان روز هم صف خرید ببنده! پس زیاد عجله نکنید...

دلیل: فقط به یک دلیل
    :D
    چون خودم و 4 صندوق کوچکی که در اختیارم هستند توی این محدوده قیمتی شدیدآ خریداریم:D:D

البته با کسب اجازه و رخصت از اسی داش منگول کله پز و لات و لوت های کله پزش و نیز از داش جعفر مورچه باز و تیم مفت خورش و همچنین از حاج طیب مرده خور لاشه جمع کن... نظر شخصی

نظر

• 13812
      عضو عادی
      • Aug 2013
      • 39

دروووود بی پایان به سهامداران خصدرا .
      به آخر بازی رسیدیم، همه مترصد خرید غول خاورمیانه هستند حتی صاحبان سوپر مارکت ها،همه دست به نقد هستند برای خرید، مواظب تک تک سهامتون باشید.

نظر

• mojk
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 529

تکدانه هم گیر کسی نمیاد..../:.rolleyessmileyani

نظر

• pournikdast
          ستاره‌دار(2)
          • Oct 2020
          • 525

امیدوارم؛ نازنین مدیرانِ کفاثتِ صدرایی؛ در روز 5 درصدی پیش رو بالاخره این صف رو جمع کنند! X-(
          آخرین ویرایش توسط pournikdast؛ 2020/11/23, 13:58.

نظر

• belle fille
            عضو عادی
            • Jun 2020
            • 188

سلام

در تاریخ 24 آبان ماه سال جاری مسئولین و مدیران سازمان بنادر و دریانوردی کشور از ظرفیت ها و امکانات کارخانه مجتمع دریای خزر بازدید به عمل آوردند. در این بازدید که آقای مهندس الهیار عضو هیأت عامل و معاون مهندسی و توسعه امور زیربنایی سازمان بنادر و دریانوردی و آقای مهندس رضازاده مدیرکل تأمین تجهیزات حضور داشتند از نزدیک با ظرفیت ها و توانمندی های فنی، انسانی و مهندسی کارخانه آشنایی پیدا کردند.

همینطور در این بازدید شرایط اجرایی پروژه 5 فروند شناور راهنمابر به سفارش این سازمان و با اجرای شرکت صدرا مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

منبع: سایت شرکت

نظر

• belle fille
              عضو عادی
              • Jun 2020
              • 188

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
              سلام عرض ادب خدمت سرکارخانم بل
              وقتی صفش رو برداشتن دیگه وقت فروش نیست
              با سلام و احترام
              راستش چیزی که باعث دلسردی و تصمیمات احساسی میشه نگرانی از اینده و بی ثباتی اقتصادیه. کاش شرایط کمی با ثبات تر بود. هر آنچه را که می شد ۴ ماه پیش با مبلغی بخریم الان باید با سه برابر قیمت بخریم و وقتی کل داراییمون سهامه می بینیم که فاصله امون تا هدف روز به روز بیشتر میشه و دوست داریم این فاصله رو کمتر کنیم...
              مطمئنم که ته این قصه خوب و خوش تموم میشه ولی کسی برنده است که برای حوایج ضروری مثل خرید خونه نیازی به فروش سهم نداره و می تونه صبر کنه. دلم میخواد این نکته رو هم بگم که صدرا بهترین سهم سبد من بوده تا الان و سودی که ازش بردم قابل مقایسه با بقیه سهمهام نیست (لازمه باز هم تشکر کنم از جناب طیب که با دلگرمی دادنهاشون و اشاره به پتانسیلهای صدرا باعث شدن نگهش دارم و نفروشمش) امیدوارم رو به تعادل بره، اخبار خوشش باعث رشد مجدد و چشمگیرش بشه و کام ما و تمام کسانی رو که در قیمتهای نزدیک ۱۰۰۰ خریدن و الان در ضرر قابل ملاحظه ای هستند شیرین کنه
              ممنون از راهنمایی جنابعالی
              آخرین ویرایش توسط belle fille؛ 2020/11/23, 21:09.

نظر

• Silverplus
                Banned
                • Sep 2020
                • 44

در اصل توسط belle fille پست شده است View Post
                سلام
                همه چیز یه روزی تموم میشه و عمر هیچ چیز همیشگی نیست. این عصبانیت شما کی تموم میشه؟ با تکرار حرفهای ناراحت کننده به کسانی که مغموم و ناامیدند لذت می برید؟ اگه خوشحالتون می کنه، خوب ادامه بدید. خوشحالم که یک نفر از این جمع حال خوبی داره. علاوه بر این فکر می کنم شما دیگه صدرا ندارید برای همین باید خیلی خوشحالتر باشید

پ.ن. کاش صفش برداشته میشد بتونیم لااقل یه مقدار (همه اش رو نه) بفروشیم و تبدیلش کنیم به سهمهای دیگه. هر چند در شرایط فعلی و یک روز مثبت یک روز منفی بازار نمیشه از نتیجه این تصمیم هم مطمئن بود
                اخرش خوشحال یا عصبانی؟
                تکرار حرفهای نارحت کننده؟
                من که عین عوصتاد دارم حرفهای انگیزشی انفجاری برایتان پست میکنم:))
                شما باید خوشحال باشید عوصتادتون اومده همین روزهاس شانتاژها رو شروع کند و خشتک دران لایکهارو شروع کنید به مدت پنج سال در روند نزولی کیفورتان کند
                شرکت در روند سعودی پرقدرتمندی قرار دارد
                هرکس بعداز خواندن دو سه پست من نتواند بفهمد داستان چیه بهش اجازه میدم بعداز این همه پست که گذاشتم همچنان علامت سئوال بالاسرش بچرخد
                راحت باش:))

سی درصد نوسان از شپنا گرفتم و امروز خروج کردم شرکت خاورمیانه و دنیا همچنان قفل در صف فروش
                با تشکر از مدیران صدیق و شریف انفجار ابی گازی
                آخرین ویرایش توسط Silverplus؛ 2020/11/24, 10:42.

نظر

• belle fille
                  عضو عادی
                  • Jun 2020
                  • 188

در اصل توسط Silverplus پست شده است View Post
                  اخرش خوشحال یا عصبانی؟
                  تکرار حرفهای نارحت کننده؟
                  من که عین عوصتاد دارم حرفهای انگیزشی انفجاری برایتان پست میکنم:))
                  شما باید خوشحال باشید عوصتادتون اومده همین روزهاس شانتاژها رو شروع کند و خشتک دران لایکهارو شروع کنید به مدت پنج سال در روند نزولی کیفورتان کند
                  شرکت در روند سعودی پرقدرتمندی قرار دارد
                  هرکس بعداز خواندن دو سه پست من نتواند بفهمد داستان چیه بهش اجازه میدم بعداز این همه پست که گذاشتم همچنان علامت سئوال بالاسرش بچرخد
                  راحت باش:))

سی درصد نوسان از شپنا گرفتم و امروز خروج کردم شرکت خاورمیانه و دنیا همچنان قفل در صف فروش
                  با تشکر از مدیران صدیق و شریف انفجار ابی گازی
                  سلام
                  اگه تا الان شک داشتم که برداشتهای نادرستون از مطالبی که میخونید دلیل این رفتارهاتونه با خوندن جمله اولتون کاملا مطمئن شدم.
                  نمیشه ادم از یک موضوعی عصبانی و از موضوع دیگه ای خوشحال باشه؟ مثل این می مونه که از محبوب القلوب بودن هم کلاسیتون عصبانی باشید و اخر ترم از اینکه کسانی که جزوه ایشون رو خوندن،نمره های خوبی نگرفتن به شدت خوشحال باشید. اسم اولی حسادت و اسم دومی نداشتن حس همدلیه.
                  موضوع به همین سادگیه و منظور من کاملا متفاوت از برداشت جنابعالی بود. راه چاره ای هم نیست جز اینکه روشهای دیگه برداشت و درک مطالب رو امتحان کنید. واقعا از صمیم دل میخوام کاربر محترمی که ای دی جناب طیب رو انتخاب کردن، خودشون باشن و باز برامون بنویسن. ادب، متانت، مهربانی، همدلی، خیرخواهی و خیلی خصوصیات اخلاقی خوبشونه که باعث محبوبیتشون شده. شک ندارم که ایشون با اعتقاد کامل در مورد صدرا نوشتن هیچ عدم صداقت و قصد سواستفاده ای در تعریفهاشون از صدرا نبود. همین یک دلیل کافیه که صدرا اگر به 100 تومان هم برسه از ایشون دلخور نباشیم و همچنان دوستشون داشته باشیم.
                  همه چی پول نیست جناب سولو. حتی اگه در شپنا و سایر سهمها 100 درصد سود ببرید، تا وقتی که نخواین با انسانهای دیگه از سر مهربانی، درک ناراحتیشون و کمک بهشون برای کم کردن آلامشون رفتار کنید تبدیل به یک تحلیلگر حرفه ای واقعی نمی شید.
                  بحث تمام. موفق باشید.
                  آخرین ویرایش توسط belle fille؛ 2020/11/24, 12:04.

نظر

• ali1230
                    عضو عادی
                    • Oct 2020
                    • 157

در اصل توسط belle fille پست شده است View Post
                    سلام
                    اگه تا الان شک داشتم که برداشتهای نادرستون از مطالبی که میخونید دلیل این رفتارهاتونه با خوندن جمله اولتون کاملا مطمئن شدم.
                    نمیشه ادم از یک موضوعی عصبانی و از موضوع دیگه ای خوشحال باشه؟ مثل این می مونه که از محبوب القلوب بودن هم کلاسیتون عصبانی باشید و اخر ترم از اینکه کسانی که جزوه ایشون رو خوندن،نمره های خوبی نگرفتن به شدت خوشحال باشید. اسم اولی حسادت و اسم دومی نداشتن حس همدلیه.
                    موضوع به همین سادگیه و منظور من کاملا متفاوت از برداشت جنابعالی بود. راه چاره ای هم نیست جز اینکه روشهای دیگه برداشت و درک مطالب رو امتحان کنید. واقعا از صمیم دل میخوام کاربر محترمی که ای دی جناب طیب رو انتخاب کردن، خودشون باشن و باز برامون بنویسن. ادب، متانت، مهربانی، همدلی، خیرخواهی و خیلی خصوصیات اخلاقی خوبشونه که باعث محبوبیتشون شده. شک ندارم که ایشون با اعتقاد کامل در مورد صدرا نوشتن هیچ عدم صداقت و قصد سواستفاده ای در تعریفهاشون از صدرا نبود. همین یک دلیل کافیه که صدرا اگر به 100 تومان هم برسه از ایشون دلخور نباشیم و همچنان دوستشون داشته باشیم.
                    همه چی پول نیست جناب سولو. حتی اگه در شپنا و سایر سهمها 100 درصد سود ببرید، تا وقتی که نخواین با انسانهای دیگه از سر مهربانی، درک ناراحتیشون و کمک بهشون برای کم کردن آلامشون رفتار کنید تبدیل به یک تحلیلگر حرفه ای واقعی نمی شید.
                    بحث تمام. موفق باشید.
                    باسلام

خانم بلفی بنده مطمعن شدم که جناب طیب خودشان هستن ان شاء الله هرچه زودتر تصمیم بگیرن بنویسن. طیب جان ارادت خاص.

نظر

• Silverplus
                      Banned
                      • Sep 2020
                      • 44

باشه
                      سهم در روند سعودی پرقدرتمندی قرار دارد و فروشنده پشیمان میشود تکدانه گیر نمیاید
                      این هم شانتاژ انگیزشی مثبت از سر مهربانی که درد ضررها فراموشتان شود:)):))

اولین بار بود شنیدم در بورس سیگنال و تحلیل دو نوع داریم یکی از سر مهربانی و یکی از سر نامهربانی و اونی که از سر مهربانی هست همیشه درست و سود ده هست (حتی اگه هشتاد درصد به مدت پنج سال در ضرر باشی) اما اون یکی نیست:)):))

بزودی گزارشات به موقع ارتقا به انفجار ابی گازی:))

فکر کنم سوژه جدید پیدا کرده ام:))

نظر

• دودو
                        ستاره دار(3)
                        • May 2020
                        • 1280

در اصل توسط bikaraneh پست شده است View Post
                        درود
                        دودو جان میشه نام کاربری تالار گفتمانت را معرفی کنی؟!
                        ارادت
                        سلام عزیز
                        ۹۹۱۲-۳b

ارادت

هر وقت اینجا را میبینم حسرت ساعاتی را که با تالار بورس داشتیم بیشتر میخورم تاپیک صدرایی که تقریبا هر روز 15-20صفحه ورق میخورد و همه چی توش پیدا میشد
                        چقدر با تکنیکالر حال میکردم یک انسان خیلی خاص باهوش دانشمند خوش سخن نکته سنج و ... خدا حفظش کنه

صدرا هم به قول معروف به دمش رسیده فکر نکنم چیز زیادی به روز موعود مانده باشه
                        ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                        ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• bikaraneh
                          عضو فعال
                          • Sep 2014
                          • 638

در اصل توسط دودو پست شده است View Post
                          سلام عزیز
                          ۹۹۱۲-۳b

ارادت

هر وقت اینجا را میبینم حسرت ساعاتی را که با تالار بورس داشتیم بیشتر میخورم تاپیک صدرایی که تقریبا هر روز 15-20صفحه ورق میخورد و همه چی توش پیدا میشد
                          چقدر با تکنیکالر حال میکردم یک انسان خیلی خاص باهوش دانشمند خوش سخن نکته سنج و ... خدا حفظش کنه

صدرا هم به قول معروف به دمش رسیده فکر نکنم چیز زیادی به روز موعود مانده باشه
                          درود
                          البته چنین آیدی را بخاطر ندارم مگر اینکه نیاز به رمز گشایی داشته باشه/.:biggrinsmiley.:/
                          به هر حال از حضور و علم شما همانند سایر دوستان استفاده میکنیم.
                          ارادت
                          دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
                          ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

نظر

• shahin
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 2199

بلایی که بر سر شرکتهایی از قبیل صدرا و روند ساخت سکوهای پارس جنوبی آوردند اثبات کرد :

کرم درخت از خود درخته .

نظر

• TARGET
                              عضو فعال
                              • Nov 2014
                              • 2282

در اصل توسط mhjboursy پست شده است
                              چطور یک عده می‌توانند پیش از بازگشایی سرخطی بزنند؟

خوب نگاه کن درست نیست! ۴۹۳۶ درسته!!!!
                              احتمالا دیروز منفی ۵ بوده پر نشده اوپن بوده ولی اشتباه

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
                                خوب نگاه کن درست نیست! ۴۹۳۶ درسته!!!!
                                احتمالا دیروز منفی ۵ بوده پر نشده اوپن بوده ولی اشتباه
                                ۱۰ میلیون روی عدد ۴۹۷۱ گذاشته اند.
                                معنی این چه می‌تواند باشد؟
                                آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/11/25, 08:55.
                                «محمد حسین» هستم.
                                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

در حال کار...
                                X