صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • technicaler
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 801

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

در اصل توسط طیب پست شده است View Post
    عرض سلام وادب

بارها شاهد گزارشات از نوع الف در بعضی از شرکت ها بوده ایم که در زمان بازگشایی 100درصد با افزایش قیمتی بوده و این بدین معنی است که بعضی مطالب مطروحه کاملا اشتباه است

شرکت صدرا از این قائده استثنا نیست البته با این گزارش فعلی همچین انتظاری ندارم ولی با گزارشی که سود مخصوصا پروزه های قدیم و جدید را مشخص خواهد کرد میتونه با بازگشایی خیره کننده ای مواجه بشیم

امواج اصلاحی در الیوت و اون هم در یک روند قیمتی شرکت خاص ؟!!!!!!!! اصلا کاربردی در عرصه های کوچک نداره

خواهشا روح الیوت عزیز را ناراحت نکنید چون روش الیوت در بازارهای بزرگ مثل طلا و سایر فلزات و یا زیاد سخت نگیریم در شاخص کل میتونه کاربرد داشته باشه

تمامی موج ها از فاند نشئت میگیرند .
    عرض ادب

/:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.:/

غرض فقط و فقط عرض ارادت ویژه است .

ارادت ویژه

پ.ن

استاد یک مقداری جنگ زرگری راه بیاندازیم چهارتا مشتری جمع کنیم .
    خیلی کساده

ارادت ویژه ی مجدد .
    امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• pournikdast
      ستاره‌دار(2)
      • Oct 2020
      • 525

در اصل توسط technicaler پست شده است View Post
      سلام و عرض ادب و احترام خدمت دوستان عزیز با احساس ، بامرام و فراموش نشدنی صفحه استثنایی خصدرا در تالار بورس

حقیقاتا احساس میکردم یک قبیله یا طایفه از آشنایان خودم را گم کرده ام .

عزیزانی که بجز عکس پر هیبت و نه چندان لطیف دکتر پورنیکدست دوستداشتنی با آن قلب مهربان و آرین و asus و حاج فاتح شاهرودی بقیه را اصلا ندیده بودم .

حدود 10 روزی می شد که با این سایت برای ثبت نام دست و پنجه نرم میکردم تا اینکه بالاخره گویا یک پدر آمرزیده ای مشکلات را به مدیران این انجمن اطلاع داد و مشکل ارسال کد تایید حل شد .

برای با شما بودن در خلال صف فروش سنگین صدرا لحظه شماری میکردم .گاهی از دلتنگی عکس نوشته ی Hadiam روی برف بالای قله ،که یک tecnichaler نوشته و زیرش والعاقبته للمتقین است را که روی دسکتاپ save کرده بودم نگاه میکردم و حسرت روزهای خوش گذشته را میخوردم .فحش‌ها ،انکارها ،هارت و پورت ها ،منم منم ها ،دعواها ،آشتی ها ،بحثهای سیاسی و فرهنگی....
      آخ....
      فیزیک کوانتوم
      انفجار آبی گازی
      اسلاوانکا دراکولیچ
      برست لی تفسک
      حاج محسن وقتشه .
      تا پایان دی تکلیفی تا پایان سال قانونی .....

آخ آخ آخ آخ ....

از کلیه دوستانی که در نبود اینجانب ذکری از حقیر سراپا تقصیر کردند مخصوصا دکتر عزیزم پورنیکدست ، بیکرانه ، دودو ، سرکار خانم بلفی ، آرین عزیز ، ali454 ، پایش سهام ، سهامدار خرد ، حاج سید موشه هاراتونیان یهودی اصل اورشلیم لولوی بازار و دوستان گرامی دیگری که در خاطرم نیست صمیمانه تشکر و قدردانی میکنم .(اسامی چند صفحه آخر که تونستم بخوانم )

وقتی دکتر پورنیکدست با آن هیبت اما کلام استغاثه وار فرمود : تکنیکالر بیا دیگه ....
      میخواستم مانیتور را خرد کنم و هر طور شده در خدمتگزاری حاضر بشوم که البته تا این لحظه به تعویق افتاد .

ولی حالا خودمونیم ، قبلا چند بار عرض کرده بودم که ما که باهم جرو بحث و گاهی جنگ و دعوا و فحش و فضیحت میکنیم ، اگر مدتی دور بیافتیم دلمان برای هم تنگ می شود و الحق که شد .

یک سلام و احترام ویژه ی خاص هم خدمت یگانه سمبل پایداری و استقامت در روزهای سخت ، بنیانگذار تحلیل سهام به روش فیزیک کوانتوم ، عارف کامل ، سالک واصل ،سردار رشید صدرا حاج شیخ طیب اولوالعزم ادام الله سیگناله والذین هم محسنون و حداقل دو ادمین باوفایش هم اون جوانتره و هم اون عصبانیه عرض کنم که ما حقیقتا از نعمت وجود پر برکت ایشان محروم بودیم که ما عرفناک حق معرفتک .

در پایان برای آماده شدن مجلس ، خودم و شما را به رعایت تقوای الهی توصیه میکنم که از کامنت بعدی بروم سر اصل مطلب ...

رفتم بالای منبر جدید ،دیگه هرگلی زدید به سر خودتون زدید !

آخیییییییییششششش !
      راحت شدم

ارادت
      بابک رنگارنگ .
      سلام و عرض ادب خدمت تکنیکالر نازنین دوست بامعرفت و بزرگوارم...
      وقتی چنین روح لطیف و قلم زیبایی دارید مگر میشود دلتنگ نشد؟؟؟
      بنده هم مثل شما و سایر دوستان در بسته بودن تاپیک؛ حقیقتا انگار گم کرده ای داشتم...
      اما الان که جمع دوستان و اساتید عزیز تقریبا در حال کامل شدنه؛ بنده هم میتونم با قلبی سرشار از آرامش؛ کشکِ خود را سایش بدم...
      اما گفتی چرا نصفه شب دکتر بیدار نیست؟؟؟
      راستش اونموقع با رویای خرید یک آلونک تو شمال؛ شبها نشئه میکردم...
      اما بعد از افت صدرا و فروش نیمی از آن و کلی ضرر تو خریدهای بعدی؛ الان تهِ رویا تا آخر سال شده؛ خرید یک دستگاه ضبط و باند کارکرده برای سایناخانم که البته برای خانم هم هست! :.thumbsupsmileyanim
      فرصت برای درد و دل زیاده؛ همین که رفقا هستند یعنی امید هم هست...
      عرض خوش آمد مجدد؛ ارادتمند شما و تمام دوستانِ عزیزم...
      آخرین ویرایش توسط pournikdast؛ 2020/11/30, 15:10.

نظر

• ASUS-Pooya
        عضو عادی
        • Nov 2020
        • 50

سلام خدمت رفقای جان
        دلتنگتون بودم.
        خدا وکیلی اینبار که صدرا از ۱۰۰۰ رسید به ۵۰۰، آخ هم نگفتم. نامه هم به هیچ ارگان و خبرگزاری‌ای ننوشتم/.:biggrinsmiley.:/
        یه کم نقاشی کشیدن بلد شدم. در واقع ۴ تا مقاومت، حمایت کشیدم، زبیناها رو توی پیک فروختم، تا خرخره توی منفی ۵ روز شنبه خصدرا خریدم. بالاخره همنشینی با یه مشت نوسانگیر گنجشک روزی، عاقبتی بهتر از این نداشت!

نظر

• pournikdast
          ستاره‌دار(2)
          • Oct 2020
          • 525

در اصل توسط ASUS-Pooya پست شده است View Post
          سلام خدمت رفقای جان
          دلتنگتون بودم.
          خدا وکیلی اینبار که صدرا از ۱۰۰۰ رسید به ۵۰۰، آخ هم نگفتم. نامه هم به هیچ ارگان و خبرگزاری‌ای ننوشتم/.:biggrinsmiley.:/
          یه کم نقاشی کشیدن بلد شدم. در واقع ۴ تا مقاومت، حمایت کشیدم، زبیناها رو توی پیک فروختم، تا خرخره توی منفی ۵ روز شنبه خصدرا خریدم. بالاخره همنشینی با یه مشت نوسانگیر گنجشک روزی، عاقبتی بهتر از این نداشت!

بَه بَه سلام خوش تیپ؛ دکتر پویای بااخلاق و عزیز؛ خیلی خوش آمدید قربان...
          باز خوبه تو این مدت یه 2 تا حرکت خوب زدی؛ من هنوز داشتم سود سکوها رو حساب میکردم! /:.tonguesmiley:./

نظر

• ASUS-Pooya
            عضو عادی
            • Nov 2020
            • 50

دکتر پورنیکدست گل
            خداوکیلی نمی تونی یه مدت بیخیال خرید و فروش آنلاین بشی؟ کلا در حال خرابکاری هستی.
            شما منو یاد پاندای کونگ‌فوکار می‌اندازیlaughingsmiley

نظر

• pournikdast
              ستاره‌دار(2)
              • Oct 2020
              • 525

حتما دوستان روند مابقی سهم ها رو هم دیده اند؛ از فولاد بنیادی بگیر یا حریل و غسالم و خودرو و ...
              همه تقریبا 50 درصد رو ریختند؛ حالا برخی تا 75 درصد هم اصلاح کردند یعنی از لحاظ کمیت ریزش؛ صدرا خیلی متفاوت نبود...
              اما در نقدشوندگی و امکان فرار از ضرر بیشتر؛ انصافا صدرا با اختلاف فاحش کُرک و پَر همه اهالی بازار رو ریخت و خیلی جاها به عنوان عاقبت بورس بازی ازش صحبت میکردن /:.negaran.:/
              من برای همسر پاداش خوبی در نظر گرفتم که انگیزه داشته باشه؛ اول صبح که خودم خوابم؛ سرخطی فروش بزنه؛ بعد از چند روز گفت پولت تو سَرِت بخوره؛ این لعنتی فروش نمیره!!! :.thumbsupsmileyanim

نظر

• ASUS-Pooya
                عضو عادی
                • Nov 2020
                • 50

حالا #خصدرا پشت سرهم قرارداد رو میکند ! برادر در زمان صف فروش کجا بودید ؟!! قرار داد جدید بیش از 1000 میلیارد تومانی !!
                اجرای تعمیرات و نگهداری خطوط لوله دریایی رایزرها ،پایه سکوها (jackets) ها ،کیسون ها ، پایه فلرها و پل های ارتباطی و کلیه اجزاری آنها در میادین پارس جنوبی و شمالی و میادین گلشن و فردوسی در آبهای خلیج فارس به مبلغ 33459900 یورو

بتا سهم

نظر

• بورسفام
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 323

از این بابت که در روزهای منفی افشاها را کدال نفرستادند باید ازشون تشکر کرد وگرنه همه این افشاها سوخت میشد
                  حتی باعث منفی های بیشتر میشد
                  خیلی از سهام در روزهای منفی با افشاهایی که دادند منفی زیادی خوردند

نظر

• reza908
                    عضو عادی
                    • Nov 2020
                    • 24

سلام

15 روزه منتظر ایمیلم از پشت اکواریوم ماهی های زنده رو نگاه می کردیم

صدرا هم چه گویم که نا گفتم خوش تر است

لطفا بزنید زیرش که جمع حاضر و پول لازم

سلامت باشید

پ.ن : حاجی رو ته صف وقتی 20 میلیون یهو به صف اضافه میشد حس میکردم جاش خالیه واقعا.

نظر

• پایش سهام
                      عضو عادی
                      • Nov 2020
                      • 77

در اصل توسط طیب پست شده است View Post
                      عرض سلام وادب

بارها شاهد گزارشات از نوع الف در بعضی از شرکت ها بوده ایم که در زمان بازگشایی 100درصد با افزایش قیمتی بوده و این بدین معنی است که بعضی مطالب مطروحه کاملا اشتباه است
                      درود استاد،بقول معروف گذشت ان زمانهاکه آن سان گذشت.همین شستاچندوقت پیش مگه 100%بازنشد؟کلشوباطل کردند،فرداش 5%بازش کردند.
                      بله یه موقعی شرکتهاتعدیل 20%میدادندبالای 5تومن،یهومیدیدی سهم تا 100%هم بازشده ومثل الان بساط باطل کردن ناظرهم نبود
                      همین 20% و50%را در زمان صعود،رابه را اجرا میکردند اما در نزول بازار شما دیدی یکباربخاطر افت 20% سهمی بسته بشه؟:.thumbsdownsmileyan
                      علی ایحال داستان شیرنرخونخواره ای هست ولاجرم چاره ای نیست.راستی ندیدم پستهای تکنیکی جان رو لایک کنید؟ایشالا موردی نیست که:.thumbsupsmileyanim

نظر

• iranboors
                        عضو عادی
                        • Nov 2020
                        • 49

درود بر استاد تکنیکالر عزیز و عرض ارادت خدمت سایر همراهان گرانقدر این تاپیک
                        استاد وجود شما برای اهالی بازار، چه سهامداران خصدرا و چه سایر سهمها برکتی است. دیدن پیام شما در این صفحه من را واداشت تا تلاش چند باره خودم را برای عضویت و سپس تایید در این سایت به سرانجام برسانم.
                        پاینده باشین.
                        و اما یک حکایتی قدیمیها می گفتند که وقتی مثلا ده بیست روز پشت سرهم ریزش باران بود و همه خسته میشدند ، اعتقاد داشتند که باید اسم 40 نفر کچل را روی یک کاغذ بنویسند و بگذارند زیر باران تا فرداش بارندگی قطع بشه. الان هم من با عرض شرمندگی از دوستان کچل این تاپیک ، توصیه می کنم 40 نفرشون قدم رنجه کنند و اسم مبارکشون را بنویسند و یواشکی بگذارند سر در ساختمان بورس تهران یا ورودی ساختمان صدرا ، بلکه خصدرا دیگه منفی نخوره.اگر خودم کچل بودم قطعا اولین چراغو خودم روشن میکردم.
                        مخلص همه ی کچلهای دنیا هم هستم. شاد باشین

نظر

• belle fille
                          عضو عادی
                          • Jun 2020
                          • 188

در اصل توسط technicaler پست شده است View Post

حالا اگر ممکن است یک بزرگواری بفرمایند که این قضیه اصلاحیه افشاء چقدر است و سود کاغذی (و زیان در عمل بدلیل بی مدیریتی و هزینه های بالای صدرا) هرسهم چقدر میشود .

ارادت
                          سلام
                          راستش اصلا نمیشه با قطعیت پیش بینی کرد. تنها کاری که میشه انجام داد اینه که ببینیم صدرا بر اساس سوابق قبلی معمولا حاشیه سود ناخالص هر پروژه اش چقدر بوده. با توجه به اینکه هر کدوم از پروژه های شرکتهای تجهیزاتی متفاوت با پروژه دیگه و منحصر به فرده نمیشه مثل یه شرکت تولیدی با محصول مشخص میزان سود و زیانش رو پیش بینی کرد.
                          چند تا خبر خوب تو سایت شرکت هست. مهم اینه که اخبارش رو در سایت به روزرسانی می کنه و از طرفی عملیات جدیدی در دست اجرا داره. اینکه مجتمع دریای خزر رو میخواد فعال کنه خوبه.
                          یه روزی به صدرا به چشم یه منجی نگاه می کردم و نقشه می کشیدم یه روزی بتونم باهاش یه اسپورتیج بخرم. الان که در (door) (آنی ور آنی تایم:)) ) اسپورتیج رو هم نمیشه خرید باهاش و پیش بینی جنابعالی هم اینه که خیییییلی طول می کشه تا به تارگت برسه و اون زمان شاید حتی نشه آینه بغل اسپورتیج رو خرید باهاش یا حتی من در این دنیا نباشم که به تارگت رسیدنش رو ببینم حسابی ناامیدم ازش. خدا امیدتونو ناامید نکنه
                          از اینکه دوستان دیگه هم به جمعمون پیوستن خیلی خوشحالم امیدوارم سایر دوستان هم به این جمع ملحق بشن.

نظر

• Hossein133200
                            عضو جدید
                            • Nov 2020
                            • 19

عرض سلام و احترام
                            افشای دوم الف خصدرا

افشای اطلاعات با اهمیت

آن شاءالله که مبارکه و سوخت نمیره

نظر

• بورسفام
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 323

صدرا داره کولاک میکنه

نظر

• پایش سهام
                                عضو عادی
                                • Nov 2020
                                • 77

درود،افشای بعدش 1700 میلیارد:.thumbsupsmileyanim
                                فقط موندم چرا الان که سهم متوقف هست،پشت هم داره افشا میده روی کدال/:.wacsmiley.:/

نظر

در حال کار...
                                X