صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • نسیم حیات...
    عضو عادی
    • Dec 2020
    • 34

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

در اصل توسط technicaler پست شده است View Post
    عرض ادب

علمای اعلام فوندالیست قهرمان .

شما که برای محاسبه ی سود صدرا ، بارها مثل آهو در گل ماندید و مثل یک پراید مدل ۷۳ به بکس و باد افتادید و عجزتون گوش فلک را کر کرد ،

خب یک مقدار سکوت کنید ،دست از سر این سهامداران گرفتار صدرا خریده بردارید .

بذارید آزاد فکرکنند .

آخه تا ابد که نمیشه که یک سهم را نگهداشت .

مغز این بندگان خدا را بکار نگیرید .اجازه بدید آزادانه تصمیم بگیرند و به استفاده از سود سهامشان بتوانند فکر کنند.

این مدت نزول آنقدر برای من پرتفو های مختلف در ضررهای بالای ۵۰ درصد فرستادند که چه کنیم ، من گریه م درآمد .

بذارید مردم فکرشون آزاد باشه .

صدرا طلا .

روی هزار گیر داره دیگه .

حالا پروژه رشادت نه پروژه ی نفت تگزاس .
    دست بردارید ، گناهه به خدا .

عرضه دارید ؟

بسم الله ،سود امسال را با ۵۰ درصد خطا حساب کنید .
    الان سه ساله من همین درخواست را میکنم ، دودرصد پیش بینیتون هم درست در نمیاد .

بی عرضه های بوقچی بی سواد .

پروژه رشادت سودش مهمه که شما عرضه شو ندارید حساب کنید .
    ارادت
    استاد سلام
    با اجازه دوستان بنیادکاری مواردی عرض میکنم
    اصل ماجرا بخاطر اینه که سهامدار عمده نفعش اینکه هینطور کلاف پیچیده باشه وکسی از کارش سر درنیاره
    قاعدتا باید مراحل کارو مثل یک انسان شرافتمند،که چه عرض کنم به عنوان کسی که قانون رو باید اجر اکنه اعلام کنه اعلام میکردند که نکردند
    قطعا باید یکسری مفروضات باشه که بشه به حل یک مسله کمک کنه
    که نیست!!!
    بنده یکبار در اون جلسه کذایی اخر سال ۹۷ رفتیم شرکت و با دهقان جلسه داشتیم
    تو اون جلسه یکی از دوستان بصورت جز به جز پروژ ها را محاسبه کرده بود و توضیح داد آخرش میدونی چی گفت
    ما این نحوه محاسبه رو قبول نداریم
    و باید پروژ ها تمام بشه بعد بگیم که چقدر پروز ها سود داشته
    اما داره
    پس
    عدم شفافیت هم بزاریم کنار قانون گریزی برادران
    حس قیومت واینکه هر وقت مابخاهیم باید این سهم به چه شکل باشه یکی دیگه از عوامله
    تمام دوستان تکنیکالی از جمله خود شما اذعان داشتید که به هیچ وجه زیر ۸۰۰ نمیاد
    اما شرکت و عوامل با توجه به شرایط بازار سهم و رها کردند و بیش از ۵۰ درصد افت کرد
    حالا اینکه بخاهیم کسی بتونه با توجه به این موارد سود سهم و محاسبه کنه واقعا و واقعا حرف درستی نمیتونه باشه
    تو این سهم وشرکت خیلی چیزا دستکاری شدو داره میشه
    بخاطر اینکه برداشت درستی نمیتوان از واقعیت ها شرکت داشت
    مگر اینکه معجز ه ای رخ بده و تمامی این موارد برای یکبار هم که شده مشخص بشه
    ارادت

نظر

• alein delon
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 380

در اصل توسط technicaler پست شده است View Post
      عرض ادب

علمای اعلام فوندالیست قهرمان .

شما که برای محاسبه ی سود صدرا ، بارها مثل آهو در گل ماندید و مثل یک پراید مدل ۷۳ به بکس و باد افتادید و عجزتون گوش فلک را کر کرد ،

خب یک مقدار سکوت کنید ،دست از سر این سهامداران گرفتار صدرا خریده بردارید .

بذارید آزاد فکرکنند .

آخه تا ابد که نمیشه که یک سهم را نگهداشت .

مغز این بندگان خدا را بکار نگیرید .اجازه بدید آزادانه تصمیم بگیرند و به استفاده از سود سهامشان بتوانند فکر کنند.

این مدت نزول آنقدر برای من پرتفو های مختلف در ضررهای بالای ۵۰ درصد فرستادند که چه کنیم ، من گریه م درآمد .

بذارید مردم فکرشون آزاد باشه .

صدرا طلا .

روی هزار گیر داره دیگه .

حالا پروژه رشادت نه پروژه ی نفت تگزاس .
      دست بردارید ، گناهه به خدا .

عرضه دارید ؟

بسم الله ،سود امسال را با ۵۰ درصد خطا حساب کنید .
      الان سه ساله من همین درخواست را میکنم ، دودرصد پیش بینیتون هم درست در نمیاد .

بی عرضه های بوقچی بی سواد .

پروژه رشادت سودش مهمه که شما عرضه شو ندارید حساب کنید .
      ارادت
      ایشالا همشون جر بخورن که تکنیکالر عزیزمون عصبی و دلخور میکنن

عمو پرویز جان یکم از خودت بگو چه خبرا شیطون ناقلا

نهال بازی کاری گاری چی شد؟؟ واتس آپ

نظر

• alein delon
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 380

در اصل توسط Silverplus پست شده است View Post
        خیر نمیشود
        من همین الان هم بهترین تحلیلگر خاورمیانه و دنیا هستم اچمز شیش ماهه ارتقا

خدا مرگم بده یادم رفت اول جمله ام از مدیران صدیق و شریف تشکر کنم
        اسمت چیه بانو؟؟

متقاضی نیست ولی تو جاش اینجا پر کردی

ارادت

نظر

• technicaler
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 801

در اصل توسط نسیم حیات... پست شده است View Post
          استاد سلام
          با اجازه دوستان بنیادکاری مواردی عرض میکنم
          اصل ماجرا بخاطر اینه که سهامدار عمده نفعش اینکه هینطور کلاف پیچیده باشه وکسی از کارش سر درنیاره
          قاعدتا باید مراحل کارو مثل یک انسان شرافتمند،که چه عرض کنم به عنوان کسی که قانون رو باید اجر اکنه اعلام کنه اعلام میکردند که نکردند
          قطعا باید یکسری مفروضات باشه که بشه به حل یک مسله کمک کنه
          که نیست!!!
          بنده یکبار در اون جلسه کذایی اخر سال ۹۷ رفتیم شرکت و با دهقان جلسه داشتیم
          تو اون جلسه یکی از دوستان بصورت جز به جز پروژ ها را محاسبه کرده بود و توضیح داد آخرش میدونی چی گفت
          ما این نحوه محاسبه رو قبول نداریم
          و باید پروژ ها تمام بشه بعد بگیم که چقدر پروز ها سود داشته
          اما داره
          پس
          عدم شفافیت هم بزاریم کنار قانون گریزی برادران
          حس قیومت واینکه هر وقت مابخاهیم باید این سهم به چه شکل باشه یکی دیگه از عوامله
          تمام دوستان تکنیکالی از جمله خود شما اذعان داشتید که به هیچ وجه زیر ۸۰۰ نمیاد
          اما شرکت و عوامل با توجه به شرایط بازار سهم و رها کردند و بیش از ۵۰ درصد افت کرد
          حالا اینکه بخاهیم کسی بتونه با توجه به این موارد سود سهم و محاسبه کنه واقعا و واقعا حرف درستی نمیتونه باشه
          تو این سهم وشرکت خیلی چیزا دستکاری شدو داره میشه
          بخاطر اینکه برداشت درستی نمیتوان از واقعیت ها شرکت داشت
          مگر اینکه معجز ه ای رخ بده و تمامی این موارد برای یکبار هم که شده مشخص بشه
          ارادت
          عرض ادب

من سوالم را یک جور دیگه مطرح کنم .

برادران فوندالیست قهرمان وقتی نمی‌توانند سود یک شرکت را حساب کنند، پس بر چه مبنایی سهم می‌خرند ؟

مگر تمام هدف تحلیل بنیادی ، تعیین سود آوری شرکت در آینده نیست ؟

وقتی نمیشه حساب کرد ، چه فوندالی ؟ چه کشکی ؟

اینکه اجمالا بنیادش مثبت است که نشد تحلیل که !

خلاصه اینکه همه سر کار بودیم این مدت .
          ارادت
          امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• طيب
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 3072

عرض سلام وادب واحترام خدمت دوستان عزیز ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌۱۵ تغییرات بنیادی کلان را در صدرا شناسایی کرده و خدمتتون عرض کرده ام که بخشی از این تغییرات بوقوع پیوسته و مقدار حق کلیم ها را مشخص کرده ام که حدودا یک میلیارد دلاربوده است وتا حالاچه مقدار از ان بطور رسمی در کدال ارایه شده؟و چه مقدار برای پروژه رشادت وکشتی های افراماکس وسایر مشخص کرده ام؟
            پروژه رشادت حدودا ۳۴۰میلیون دلار حق کلیم وبا احتساب ارایه شده و باضافه حق کلیم کشتی های افراماکس و سایر چقدر میشه؟
            دقت فرمایید به این موضوع که کل زیان پروژه ها چقدر بوده وچه مقدار از حق کلیم ها به کاهش این زیان ها اختصاص داده شده واز این ببعد چقدر میتونه اختصاص داده بشه تا زیان حذف بشه ومابقی سود شناسایی بشه
            واما عده ای خجالت نمیکشند و واون خروج قهرمانانه وووواز یادشون رفته ده ها بار عرۻ کرده ام هر کسی یه حد سودی برای خودش مشخص کنه و به این مهم عمل کنه
            بزبان ساده تر به حد سودش احترام قایل بشه

نظر

• technicaler
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 801

در اصل توسط طیب پست شده است View Post
              عرض سلام وادب واحترام خدمت دوستان عزیز ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌۱۵ تغییرات بنیادی کلان را در صدرا شناسایی کرده و خدمتتون عرض کرده ام که بخشی از این تغییرات بوقوع پیوسته و مقدار حق کلیم ها را مشخص کرده ام که حدودا یک میلیارد دلاربوده است وتا حالاچه مقدار از ان بطور رسمی در کدال ارایه شده؟و چه مقدار برای پروژه رشادت وکشتی های افراماکس وسایر مشخص کرده ام؟
              پروژه رشادت حدودا ۳۴۰میلیون دلار حق کلیم وبا احتساب ارایه شده و باضافه حق کلیم کشتی های افراماکس و سایر چقدر میشه؟
              دقت فرمایید به این موضوع که کل زیان پروژه ها چقدر بوده وچه مقدار از حق کلیم ها به کاهش این زیان ها اختصاص داده شده واز این ببعد چقدر میتونه اختصاص داده بشه تا زیان حذف بشه ومابقی سود شناسایی بشه
              واما عده ای خجالت نمیکشند و واون خروج قهرمان وووواز یادشون رفته ده ها بار عرۻ کرده ام هر کسی یه حد سودی برای خودش مشخص کنه و به این مهم عمل کنه
              بزبان ساده تر به حد سودش احترام قایل بشه
              عرض ادب

به استاد سلام برسونید .

اول بفرمایید تا پایان دی تکلیفی ، تا پایان سال قانونی .

بعد این سود ۲۵۰۰ تومنی چی شد ؟

نکنه اینهم مثل مهریه ،کی داده وکی گرفته است .

بعد بفرمایید بجای فرا فکنی ، اگر تحلیلگر هستند حساب کنند که سود این افشاهای اخیر چقدر است ؟

اگر هم تحلیلگر نیستند هم که هیچی !

این کامنت بالا خلاصه ش اینست که اجمالا بنیادش مثبته.

غرض فقط عرض ارادت ویژه بود .

ارادت ویژه
              آخرین ویرایش توسط technicaler؛ 2020/12/09, 22:11.
              امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• طيب
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 3072

واما سود صدرا بارها عرض کرده ام حدودا در مرحله اول میتونه با سرمایه فعلی ۶۰الی۷۰تومان باشه ودر مرحله دوم ۱۱۰الی ۱۵۰تومان باشه

نظر

• technicaler
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 801

واما سود صدرا بارها عرض کرده ام حدودا در مرحله اول میتونه با سرمایه فعلی ۶۰الی۷۰تومان باشه ودر مرحله دوم ۱۱۰الی ۱۵۰تومان باشه
                  عرض ادب

اینکه همون ۱۵۰۰ تومن و ۲۵۰۰ تومن کذایی است .
                  یک سود جدید حساب کن برادر من .

این دیگه نخ نما شده .

یعنی این افشاهای اخیر هیچی به اون ۲۵۰۰ تومن کذایی اضافه نمیکنه ؟

فوندامنتال در گور لرزید .

عجب کلاف سردر کمی است .

هرسالی و بر هر مبنا و با هر شرایط جدیدی که حساب می فرمایید میشه ۲۵۰۰ تومن ، تقسیم بر ۱۷/۴۸ میشه ۱۵۰ تومن .

به نظر شما یک جای کار لنگ نمیزنه ؟

غرض فقط عرض ارادت ویژه است .

ارادت ویژه
                  آخرین ویرایش توسط technicaler؛ 2020/12/09, 22:19.

نظر

• طيب
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 3072

در تحلیل صنایع روش های متعددی وجود داره و بتبع این مهم در شناسایی سود مقدارتلرانس هم متفاوته بنده برای شرکت های پیمانکاری وتجهیزاتی تلرانس را ۲۰درصد لحاظ میکنم وحتی تا حدودا ۲۵درصد هم بعضی مواقع باید لحاظ کرد چون حق کلیم میتونه با توافقات طرفین کاهش پیداکنه

نظر

• alijalalpour
                      عضو عادی
                      • Dec 2020
                      • 204

سلام وعرض ادب واحترام خدمت استاد وسرور خودم فقط یک کلام کارت درسته

نظر

• technicaler
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 801

در تحلیل صنایع روش های متعددی وجود داره و بتبع این مهم در شناسایی سود مقدارتلرانس هم متفاوته بنده برای شرکت های پیمانکاری وتجهیزاتی تلرانس را ۲۰درصد لحاظ میکنم وحتی تا حدودا ۲۵درصد هم بعضی مواقع باید لحاظ کرد چون حق کلیم میتونه با توافقات طرفین کاهش پیداکنه
                        عرض ادب

ما کلیم نخواستیم .

همین سه تا افشا سودش چقدر است ؟

ارادت ویژه

نظر

• طيب
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 3072

بازهم تاکیدا عرض میکنم به حد سود احترام قایل شوید وهر کسی در هر قیمتی با سود خارج شود نوش جان

نظر

• technicaler
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 801

بازهم تاکیدا عرض میکنم به حد سود احترام قایل شوید وهر کسی در هر قیمتی با سود خارج شود نوش جان
                            عرض ادب

خود استاد که تشریف آوردند ، راجع به خروج هم صحبت میکنیم .

شما بفرما سود این سه تا افشای اخیر چقدر است ؟

ارادت ویژه

نظر

• طيب
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 3072

دوستان عزیز به این مهم دقت کنیم که قراردادهای جدید ارایه شده دستگرمی حساب میشه و قراردادهای اتی نقش بسزایی در روند سود سازی اتی خواهند داشت تا اخر همین سال میتونه قرارداهایی ارایه بشه که چشم نوازخواهند بود به امید خدا

نظر

• پایش سهام
                                عضو عادی
                                • Nov 2020
                                • 77

ما رو ببین که با طناب پوسیده ی فوندالیستها سهمی ۷۵۰ بالای این صدرا پول داده ایم رفتیم ته چاه ۴۸۰.

نقل است که از یک عالم خیلی معروفی در قم سوال کردند که نظر شما راجع به جالینوس ( پزشک یونان باستان ) چیه ؟

فرمود : اجمالا از خلفای جور بوده .

حالا ما هم از هرکدام از علما می‌پرسیم فلان قرارداد صدرا چقدر در سودش تاثیر داره ، جواب میشنویم :

اجمالا بنیادیش خوبه .

ارادت[/QUOTE]
                                درود تکنیکی جان
                                سودرو ولش کن،بچسب به همون قله ودره خودت،به گزارش نمیشه دلخوش بود.نمونه میگم
                                اواخر95 وابتدای96 بود،به حساب گزارشهای بندتمبونی قوامین که در گزارش فک کنم 6ماهش 600میلیاردسود محقق کرده بود،مبلغ حدود 150میلیون سهام خریدم
                                آقا چشمت روز بد نبینه درگزارش 9ماهه کل سودها که پرید هیچ،خدادتومن زیان انباشته جاشو گرفت.سهم هم خرداد96 بست رفت که رفت تا پارسال که باز شد سهام عمدتا پرسنلش را با منت 100 تومن خرید.آما بحث ارزشگذاری سهام پیش اومدماهم توهم زدیم که کلی ملک و املاک داره پس نفروختیم./.:biggrinsmiley.:/
                                حالا بعدبیش از یکسال ونیم امروز مجمع ادغام داشت با بانک سپه و جالبه گزارش کارشناسان رسمی بابت ارزش ویژه سهم
                                منفی بوده
                                در نهایت هم گفتند همون سهمی 100 تومن میدیم./:.sadsmiley.:/
                                جالبترش اینه که حکمت 175 ارزشگذاری شدکه درمجمع 350 تومن تصویب کردند،مهراقتصاد1200 که 1700 دادند،گوثرهم 250 که 900 مصوب کردند و مونده انصار
                                فکرکن بین 124000 پیغمبرما به جرجیس گیردادیم(قوامین)-توی این همه سهم هم به صدرا/:.yead.:/

نظر

در حال کار...
                                X