کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خب تا اينجاي کار صدرا دو تا مناقصه رو برده ( اولي به ارزش 239 ميليارد تومان و دومي بالاي 1000 ميليارد تومان )
اين قراردادها اثر همون افزايش سرمايه اي هست که امسال عملي شد
در گذشته هم نوشتم که شرکت براي گرفتن قراردادهاي جديد نياز مبرم به انجام افزايش سرمايه داره و بعد از انجام افزايش سرمايه،بايد منتظر قراردادهاي جديد در آينده باشيم
اما مهمترين موردي که امروز عصر کدال شد گرفتن اضافه قرارداد يا همون کليم خودمون هست که اين هم يکي از پتاسيلهاي مهم صدرا بود
صدرا در گزارش 3 ماهه 99 مبلغ 1111 ميليارد تومان زيان انباشته شناسايي کرده
طبق اعلام و نامه رسمي شرکت اين مبالغ تاثير با اهميت و مستقيم بر صورتهاي مالي 6 ماهه امسال دارند
پس اصل داستان که هنوز اعلام نشده و بسيار مهمه،گزارش 6 ماهه حسابرسي شده امسال هست و بايد ببينيم اين تاثيرات مهم و با اهميت چه مواردي هستند
اينجا ما يک مورد مهم داريم
بايد ببينيم از اين مبلغهاي ريالي و دلاري اعلامي،چقدرش وصول شده و در صورتهاي مالي اعمال ميشه
اگر باز اما و اگري وسط نياد و کل اين مبالغ وصول شده باشن،شاهد تغييرات بسيار مهمي در صورتهاي مالي خواهيم بود
اول از همه کل زيان انباشته پاک ميشه و صدرا تبديل ميشه به شرکتي با سود انباشته ( اين مورد براي آينده کاري شرکت و گرفتن قراردادهاي آتي بسيار کاربردي خواهد بود )
در مرحله بعد بخشي از اين وصولي ( هر چند ممکنه زياد نباشه ) به عنوان سود عملياتي شناسايي ميشه
در گام بعدي شرکت ميتونه با اين مبلغ وصولي دلاري خودش کل بدهي ارزي خودش رو پاس کنه و در نتيجه ما هم براي هميشه از شر زيان تسعير ارز خلاص خواهيم شد
و با وقوع اين موارد صدرا ديگه کوچکترين مانعي براي ورود به بازار بالاتر نخواهد داشت
در هر حال اينها موارد و پتانسيلهايي بودند که در گذشته بارها در موردشون نوشتم و امروز ديگه عملياتي شدن
با همه اينها باز هم ميگم که حمايت 526 تومان اگر نميشکست خيلي بهتر بود و همچنان نظرم اينه که در اين 4 ماه با روح و روان سهامداران صدرا بازي شد
بدرود
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
دلم برا ممد شاهرودی تنگ شده. انصافا خیلی خوب بود. این اواخر از صدرا نوسانگیری میکرد به ما پز میداد
مخصوصا نظرات سیاسیش. می دونم Arian02 هم خیلی دلتنگشه
اون درختهایی که آب پاشیده بود همه یخ زده بودند یاتونه ؟
ارادت
ارادت
درود
بله، این اواخر فکر کنم مشغول خاکبرداری زمینهای اطراف بود، شاید پروژه زمینخواری جدیده برای هر هکتار صد تن!
خودش باید بیاد روشنگری کنه/:.yead.:/
پ ن:مدلا هم اومد، صبور 2 را هم فراموش کردیم.
ارادت
درود تکنیکی جان
انصافاتا2،3روزپیش این تالاروتاپیک صدراجونی نداشت.حالاباحضوربیشتردوستان بخصوص شما،رونق گرفته:.thumbsupsmileyanim
من حدود3ماهه اینجارومیخوندم،خیلی سوت وکوربود،واسه همین هم رغبتی برای عضویت نداشتم که این چندروز ورق برگشت،البته من مشکل شما وسایرین رو نداشتم به فوریت عضوشدم .ناگفته پیداست همانطورکه درپست قبلترم اظهار امیدواری کرده بودم تاپیک صدرا عین تالاربورس درصدر قرارگرفته وهمین امروز ببینیدچند صفحه ورق خورده/:.grlim:./
عرض ادب
تاپیک صدرا یک انقلابی در فروم نویسی است .
ارادت
امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )
خیلی مخلصم داداش
من توی این 4 ماه، بارها به مسئولین تالار بورس پیام دادم که کی فاروم ما رو پس میدین/.:biggrinsmiley.:/ .
همین چند روز پیش اتفاقی توی گوگل سرچ کردم (تالار گفتمان صنعتی دریایی ایران). همینجور یکی پس از دیگری باز کردم که دیدم به به. رفقا اینجا جمع شدن.
سامان، من فکر می کنم دلیل کمتر حرص و جوش خوردنم همین بود که دسترسی به تالار نداشتم/.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.:/
یه چند بار خواستم بهت پیام بدم که داداش زبیناها رو نفروختم هنوز (روی 3500 بود)، به نظرت چکار کنم؟ بعد دیدم اگه فحش ندی، حداقلش اینه که میگی پویا برو برس به درس و مشقت. بی خیال بورس شو
بعد نشستم قبله دعا. یه چند تا فیلم دیدم و چند تا PDF هم خوندم و براش مقاومت و حمایت رسم کردم. خلاصه سرت درد نیارم، هر مقاومتی رد می کرد، من قند تو دلم آب میشد. بعد که دیدم کمی از قیمت خریدم بالاتر اومده و روی مقاومت هست و صدرا هم منفی 5 هست، گفتم بذار صدرا بخرم که می دونم حداقل چیه. خلاصه که جذبه ت کاری کرد که رسم مقاومت و حمایت رو یاد بگیرم/.:biggrinsmiley.:/
درسو مشقو ول کردی چسبیدی به خط و خطوط ؟؟!!!/.:biggrinsmiley.:/
دمت گرم فتح بلندترین کوه با اولین قدم شروع میشه
همین که شروع کردی خیلیه
راستی کی تشریف میبری
سلام به معصومی نژاد برسون بگو آرین گفت کوفتت بشه
درسو مشقو ول کردی چسبیدی به خط و خطوط ؟؟!!!/.:biggrinsmiley.:/
دمت گرم فتح بلندترین کوه با اولین قدم شروع میشه
همین که شروع کردی خیلیه
راستی کی تشریف میبری
سلام به معصومی نژاد برسون بگو آرین گفت کوفتت بشه
عرض ادب
من میگم از مسافر کشی بهتره!
دکتر عباد فرمود از هروءین فروشی .
ارادت
امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )
پارسه وسایر دوستان که اسمشون از قلم افتاده عرض سلام وعرض ادب دارم
ضمن اینکه اعلام حاضری می کنم مشتاق نوشته های دکتر فرامرز وجناب حقی بزرگوار هستم
جتاب طیب لطف کنید ذرمورد افشای الف دیرور که با اصلاحیه همراه شد
وسه افشای الف امروز راهنمایی بفرمایید
اراده بسیار
عرض ادب
خیلی خوش آمدید .
فرگل ترگل ورگل .
ارادت
باسلام به دوستان خیلی خوشحالم که همه دوستان درحال جمع شدن دراین محیط خوب هستند .
این چهارماهی که پشت سر گذاشتیم هم به دلیل سقوط بورس وهم این کرونای لعنتی حالمان را گرفتند وهم با بستن تالارواقعا به سهامداران ومخصوصا سهامداران صدرا ظلم بزرگی کردند .بالاخره اگر سهام هم سقوط می کرد باز باجمع دراینجا وتبادل فکر وشوخی که باهمدیگر میشد می توانست این چندماه اینقدر به سهامدار بد وسنگین نگذرد .خلاصه با بستن تالار نامردی کردند
عرض ادب
خیلی خو ش آمدید .
ارادت
نظر