صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Silverplus
    Banned
    • Sep 2020
    • 44

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

شیش ماهه گزارش خوبی؟؟؟؟؟

خوب چیه
    شرکت خاورمیانه و دنیا قرار است در گزارش شیش ماهه ستونهای کهکشان راه شیری را به لرزه در بیاورد و کائنات رو آچمز بکند
    رنگ امیزی پایه سکو ها به صورت انحصاری فقط در توانایی مدیران صدیق و شریف است و ازین محل انشالله ضرر زیادی شناسایی نخواهد شد و همه تکدانه

بزودی?

دو مورد از عجایب خلقت یکی تحلیل فوندالی بنده از شرکت خاورمیانه و دنیا بوده است که تاکنون هیچکس ایرادی بر آن وارد نکرده است
    و دوم گزارشهای به موقع مدیران صدیق و شریف است که از ازل تاکنون بلا استثنا هیچکس را خوشحال نکرده است
    با تشکر

نظر

• دقیق
      عضو عادی
      • Oct 2020
      • 309

با سلام فکر کنم دوستان حجم امروز حفاری و قدرت خریدار را دیدید .
      حفاری صدرای بالفعل است.

نظر

• behnam
        عضو فعال
        • May 2011
        • 9603

در اصل توسط Sadeghtarin پست شده است View Post
        عرض ادب شما قطعا در زمینه بورسی استاد هستین..
        من با موبایل این فایلی که شما فرستادین رو نتونسته بودم دانلود کنم..با کامپیوتر جزییات رویت شد..
        اینقدر رقم گنده بود فکر کردم شش صفر اشتباهه !!
        واکنش من بعد دیدن ریز اطلاعات !!
        یا ابالفصل !!
        از این که بورس اینچنین نا اگاه است در حیرتم
        ارادت
        درود بر شما
        بابت لطفتون بينهايت سپاسگزارم

برخي سهامداران صدرا که سالهاست فراز و فرود صدرا رو ديدن و در جريان کامل روند و اتفاقات مثبت و منفي هستند،چشمشون رو روي واقعيت بستند،بعد شما چه انتظاري از بازار ناآگاه دارين ؟!

سهم با جنگولک بازي و صف فروشهاي هدف دار،قيمتش از 1028 کله ميکنه تا 482،ميگيم عرضه و تقاضاست
        شرکت نامه ميزنه که در چند مناقصه شرکت کرده،يعني با زبون بي زبوني داره ميگه برنده ميشه،باز ميگيم اين فقط شرکت در مناقصه هست و ارزش نداره
        شرکت نامه ميزنه که در 2 مناقصه برنده شده و يک نامه اضافه قرارداد رو ميکنه،اين جمله بچگانه و مسخره رو ميگيم که بنيادي کشکه
        سهم با عجله و کاملا تابلو پايين باز ميشه و به عمد بلافاصله صف فروش ميشه،باز ميگيم عرضه و تقاضاست و طبيعيه
        جالبه که همين عرضه و تقاضا يهويي يادش ميوفته که بازگشايي 600 توماني و قيمت 618 توماني بعد از بازگشايي دوم اشتباه بوده و يهويي سهم روي 582 تومان صف فروش 70 ميليوني ميشه
        خنده دار و مسخره نيست ؟؟!!

تا زماني که من سهامدار صدرا پتانسيلهاي اساسي و مهم صدرا رو کشک ميدونم و چشمم رو به روي چندين ماه جنگولک بازي ميبندم و سر خودم رو شيره ميمالم،ديگه از بازار توقعي نيست

در مورد بازار هم من يک مثال خدمت شما ميزنم که بگم بازار ما هيچ زماني آگاه و اهل دو دو تا چهارتا و تحليل نبوده

سال 85 و در اوج قيمتهاي جهاني فلز روي بود
        تمام سهام اين صنعت رشدهاي آنچناني داشتند
        سرآمد سهام رويي هم باما و فرآور بودن
        درست در همون زمان کروي با صف فروش و قيمت 630 تومان به مجمع رفت
        4 ماه تمام با بهانه مسخره،تقسيم سود موهوم،نماد سهم رو بسته نگه داشتن و خيليها سهم خودشون رو وکالتي و مفت فروختن
        ولي برج 8 که سهم باز شد تا برج 10 و در عرض دو ماه در نهايت رسيد به 1288 تومان و 85 تومان هم سود نقدي داد
        يعني هر سهم در اصل شد 1373 تومان و حدود 118% رشد کرد

اين بازار کنوني،همون بازار کم بهره از تحليل گذشته هست،جناب صادقترين و همچنان بيسوادي در اين بازار موج ميزنه
        اکثريت فعالان بازار بورس صف نشين هستن و هيجاني معامله ميکنن ( به ويژه وروديهاي جديد)

من مطمين هستم در آينده براي همين صدرا صف هاي خريد آنچناني تشکيل ميشه و خيليها تو سر و کله خودشون ميزنن تا اردر سرخطي براي خريد صدرا بزنن و صد البته قيمت اون زمان صدرا با امروز بسيار متفاوت خواهد بود

حدس ميزنم با اومدن گزارش 6 ماهه کم کم دوزاريها بيوفته که پتانسيل و کليم و قرارداد يعني چي

بدرود
        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
        (کوروش بزرگ)

نظر

• بورسفام
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 322

راه رفته را دوباره برگشتیم رو به پایین
          با این تفاوت که دو حمایت پیش رو داره
          یکی 520 و یکی هم قیمتی که با حجم زیاد از اونجا برگشت خورد(480)

میگن سهم بزرگانه و راه بیفته راه نمیده اما جالب اینجاست که همیشه راه میده

نظر

• technicaler
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 801

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
            درود بر شما
            بابت لطفتون بينهايت سپاسگزارم

برخي سهامداران صدرا که سالهاست فراز و فرود صدرا رو ديدن و در جريان کامل روند و اتفاقات مثبت و منفي هستند،چشمشون رو روي واقعيت بستند،بعد شما چه انتظاري از بازار ناآگاه دارين ؟!

سهم با جنگولک بازي و صف فروشهاي هدف دار،قيمتش از 1028 کله ميکنه تا 482،ميگيم عرضه و تقاضاست
            شرکت نامه ميزنه که در چند مناقصه شرکت کرده،يعني با زبون بي زبوني داره ميگه برنده ميشه،باز ميگيم اين فقط شرکت در مناقصه هست و ارزش نداره
            شرکت نامه ميزنه که در 2 مناقصه برنده شده و يک نامه اضافه قرارداد رو ميکنه،اين جمله بچگانه و مسخره رو ميگيم که بنيادي کشکه
            سهم با عجله و کاملا تابلو پايين باز ميشه و به عمد بلافاصله صف فروش ميشه،باز ميگيم عرضه و تقاضاست و طبيعيه
            جالبه که همين عرضه و تقاضا يهويي يادش ميوفته که بازگشايي 600 توماني و قيمت 618 توماني بعد از بازگشايي دوم اشتباه بوده و يهويي سهم روي 582 تومان صف فروش 70 ميليوني ميشه
            خنده دار و مسخره نيست ؟؟!!

تا زماني که من سهامدار صدرا پتانسيلهاي اساسي و مهم صدرا رو کشک ميدونم و چشمم رو به روي چندين ماه جنگولک بازي ميبندم و سر خودم رو شيره ميمالم،ديگه از بازار توقعي نيست

در مورد بازار هم من يک مثال خدمت شما ميزنم که بگم بازار ما هيچ زماني آگاه و اهل دو دو تا چهارتا و تحليل نبوده

سال 85 و در اوج قيمتهاي جهاني فلز روي بود
            تمام سهام اين صنعت رشدهاي آنچناني داشتند
            سرآمد سهام رويي هم باما و فرآور بودن
            درست در همون زمان کروي با صف فروش و قيمت 630 تومان به مجمع رفت
            4 ماه تمام با بهانه مسخره،تقسيم سود موهوم،نماد سهم رو بسته نگه داشتن و خيليها سهم خودشون رو وکالتي و مفت فروختن
            ولي برج 8 که سهم باز شد تا برج 10 و در عرض دو ماه در نهايت رسيد به 1288 تومان و 85 تومان هم سود نقدي داد
            يعني هر سهم در اصل شد 1373 تومان و حدود 118% رشد کرد

اين بازار کنوني،همون بازار کم بهره از تحليل گذشته هست،جناب صادقترين و همچنان بيسوادي در اين بازار موج ميزنه
            اکثريت فعالان بازار بورس صف نشين هستن و هيجاني معامله ميکنن ( به ويژه وروديهاي جديد)

من مطمين هستم در آينده براي همين صدرا صف هاي خريد آنچناني تشکيل ميشه و خيليها تو سر و کله خودشون ميزنن تا اردر سرخطي براي خريد صدرا بزنن و صد البته قيمت اون زمان صدرا با امروز بسيار متفاوت خواهد بود

حدس ميزنم با اومدن گزارش 6 ماهه کم کم دوزاريها بيوفته که پتانسيل و کليم و قرارداد يعني چي

بدرود
            عرض ادب خدمت رهبر تکنیکالیستهای جهان .

حاجی اینکه قضیه ی فوندامتتال روی نوسانات کوتاه مدت بی تاثیر است فقط مخصوص بازار تهران نیست .

من کتاب داخلی نمیخونم .

تمام اون استادهای خارجی بخصوص از روی بازار نیویورک این حرفهارا زده اند .

ضمنا گفته اند که بازار هیچوقت اشتباه نمیکند .

گفته اند که هرموقع خلاف میل شما یا تحلیل یا پیش بینی شما رفتار کرد ، خودتون را اصلاح کنید نه بازار را .

گفته اند که با سهم ازدواج نکنید .

گفته اند که عاشق عجوزه ی هزار داماد صدرا خانم خوشگله نشوید .

این وضعیت گیر کردن در صف حاصل اشتباهات خود ماست وگرنه هیچ عقل سلیمی نمی تواندبه فروشندگان 1 میلیارد سهم صدرا بالای 980 تومن ، نا آگاه و ابله و بی تحلیل و هیجانی بگوید ، بلکه کاملا برعکس .

در هرصورت تاثیر فوندامنتال کند است و چاره ای بجز ملحوظ کردن نیست .

برای کسانی که ما تازه به جمعشان پیوستیم مجددا عرض میکنم که هرکس به نیت بالارفتن قیمت سهم و نه مشارکت در تولید و توسعه شرکت و مشارکت در مدیریت شرکت سهم بخرد ، حتی اگر ضرر بکند و موفق نشود نوسانگیر است .

بنابراین ما همه نوسانگیر هستیم .فقط موجش باهم فرق دارد .

هرچه پول بزرگتر باشد ناچار باید روی موج بزرگتر نوسان گرفت . زیرا نه امکان فروش تعداد بالا در قله ی موج کوتاه مدت هست و نه امکان جمع کردن سهم به تعداد بالا در کف نوسان کوتاه مدت .بزرگترین موج ،موج فوندامنتال است که تغییرات کند ،اما زیاد، در طولانی مدت دارد .

بنابراین اگر کسی پول زیادی دارد و روی موج فوندامتال (بلند مدت)نوسان میگیرد ، نمی تواند بقیه بازار را بیسواد و کم بهره از تحلیل خطاب بکند .

کسی هم که پول کم دارد و نوسانگیری نمیکند یک مصالحه ای بین دانش و توانایی و اعصاب و ریسک پذیری خودش با صرف زمان انجام میدهد .(یعنی ملحوظ میکند اما ریسک نمی کند). بنابراین هرکس بنابر گفته ی اساتید نیویورک مسئول استراتژی و بده بستان و مصالحه ی خودش در بازار است و نمی شود شرکت و اهالی بازار را بی سواد و بدون تحلیل دانست.

اگر نوسانگیر در بازار مشغول انجام استراتژی های متفاوت نباشد وضعیتی پیش می آید که بازارگردان باید روز 1000 سهم با التماس روی 60 تومن از مردم سهم بخرد چیزی که ما در صدرا تجربه کرده ایم .

بازار محل تضارب افکار ، ایده ها و استراتژی های مختلف است که باهم در حال رقابت هستند .

هرگاه دیدید کسی شما را به سهامداری بلند مدت توصیه کرد معنیش اینست که شما نفروشید تا من سود کنم و واضح است که در رقابت روی تابلو بین سهامداران حرف احمقانه ای است .

با اینحال همه ی ما روی این مساله اتفاق نظر داریم که صدرا در ابتدای شروع یک موج فوندامنتال بلند مدت است و بنابراین داریم با آرامش ملحوظ می کنیم .افشاها و گزارشات مثبت و اتفاقات زیادی در این راه طولانی داریم البته اگر زیان تسعیر ارز مجالی باقی بگذارد .

هرکی خربزه میخوره ، پای لرزش هم میشینه !
            ارادت ویژه
            آخرین ویرایش توسط technicaler؛ 2020/12/02, 14:16.
            امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• technicaler
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 801

در اصل توسط بورسفام پست شده است View Post
              راه رفته را دوباره برگشتیم رو به پایین
              با این تفاوت که دو حمایت پیش رو داره
              یکی 520 و یکی هم قیمتی که با حجم زیاد از اونجا برگشت خورد(480)

میگن سهم بزرگانه و راه بیفته راه نمیده اما جالب اینجاست که همیشه راه میده
              عرض ادب

وقتی یک بنده خدایی فرمود: صدرا سهم جابذار نیست ، همه خندیدند .

حتی از 3200 تا 10000 هم که رفت ، یکماه روی 3200 فرصت خرید داد و وسط مسیر حوای 6 تومن هم حجم بالا زد ،بعد از مجمع هم روی 520 هرچقدر خواستید دادند .روی هزار هم هرچقدر خواستید دادند .

حالا شما متعصبانه بخندید .

ارادت
              امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• محمد.
                عضو فعال
                • Dec 2020
                • 810

/:.Heart.:/ تکنیکالر عزیز کارت درسته ،

نظر

• Arian02
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 1712

اون سه تا الف رو دادن با اون عجله برای خروج خودشون منتها تقاضا کم بود و در حد 35 میلیون بیشتر نشد همینم البته کم نیست

نظر

• technicaler
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 801

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                    اون سه تا الف رو دادن با اون عجله برای خروج خودشون منتها تقاضا کم بود و در حد 35 میلیون بیشتر نشد همینم البته کم نیست
                    عرض ادب

من تمام سخنم اینست که صدرا را کسی صف فروش نکرد .

کسی منتظر نماند که 480 بشود بعد افشا رو کند .

کسی روی 480 تومن ، 370 میلیون سهم را جمع نکرد .
                    کسی 600 تومن باز نکرد .

من آخرین باری که تابلو را دیدم 25 میلیون سهم روی 600 میخریدند .منظور شما به نظرم از 35 میلیون همان تقاضا روی 600 است .

حالا چه 25 میلیون و چه 35 میلیون ، در آن لحظه خرد جمعی بازار روی 600 توافق کرد .

الان خرد جمعی تصور میکند که پایینتر هم میشود خرید .

بنابراین 80 میلیون میفروشند ولی خریدارها نمی خرند .

این مبنای تکنیکال است .

بدون این اعتقاد ، روی نمودار نمی شود کار کرد ، نتیجه این میشود که تحلیل تکنیکال درست انجام می شود اما بر مبنای آن جرات معامله پیدا نمی شود چرا که یک بازیگر خیالی هر لحظه میتواند همه ی رشته ها را پنبه بکند و ما مکرر دیدیم که چنین بازیگری وجود ندارد .

تمام حرف من اینست :

ذهن خودتان را از افکار غلط راجع به بازار، آزاد کنید .

ارادت

نظر

• محمد.
                      عضو فعال
                      • Dec 2020
                      • 810

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                      سلام، نه خودی ها روی نهصد تومن با طعم گیلاس خروج زدن ، الان هم افشا رو زود زدن، سهامدار خصوصا تازه واردین به بورس که چهار ماه پولشون بلوکه بود هنوز خارج نشدند و تا همون یک میلیارد سهمی که تو اوج خالی کردن معامله نشه سهم تو همین محدوده بازی داره، خلاصه انتخابات ریاست جمهوری کلی خرج داره، الان هم که فرمانده سفرهای تبلیغاتی و کادر سازی رو شروع کرده

نظر

• technicaler
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 801

در اصل توسط technicaler پست شده است View Post
                        عرض ادب

من یک روز نشستم مفصل روی حفاری کار کردم .

قبلا این را عرض کنم که قبل از عید من نشستم مفصل ذوب را بررسی کردم .
                        وقت زیادی گذاشتم .

روز پیک قیمت ذوب را در تیر ماه درآورده بودم .
                        که در فروم تالار بورس از اول تیر ماه(خورشید گرفتگی ) مرتب هشدار دادم که شاخص اوضاعش در حال وخامته و حالت تجافی داشته باشید و....

الان تاریخ دقیقش یادم نیست ولی ذوب همزمان با شاخص ، 18 روز بعد از روزی که من درآورده بودم سقوط را شروع کرد .که از هشت ماه قبل 18 روز خطا تلرانس قابل قبولی است

اینکه از اول تیرماه هشدار میدادم از روی نمودار ذوب بود .

الان هم نشستم مفصل حفاری را بررسی کردم

پیک قیمت حفاری را روز 11 فروردین 1400 درآورده ام .

به نظرم شاخص هم تا همان موقع ها امیدی بهش هست .

در هر صورت در این لحظه شاخص کاملا صعودی است و توجه کنید با گذشت زمان شیب صعود زیاد می شود . یعنی قول معروفی که در دهن همه می چرخد که شاخص بین 1/500 تا 1/300 نوسانی است ، را من قبول ندارم .یک دلیلش همین باور همگانی است . توجه کنید که چیزی که همه ی بازار باور کنند هرگز اتفاق نمی افتد .

شاخص یا رشد نمی کند و یا اگر رشد کند سریعتر و هیجان انگیز تر از موج قبلی است ، هرچند فکر میکنم زمان رشد اینبار کوتاه تر است .و اگر برگردد دیگه قاطی باقالیهاست .

این چند روز خبر افزایش سقف بودجه و موافقت مقامات عالی با تامین بودجه از جیب سهامداران را توجه بفرمایید ، بقیه خبر ها هم متناسب با رشد شاخص برجسته خواهد شد و به گوشمان خواهد رسید .

توجه کنید که این اخبار نیستند که شاخص را حرکت می دهند بلکه این شاخص است که تحلیلگران فوندالی قهرمان را به انتخاب اخبار و بر جسته کردن آنها وادار میکند .

ارادت
                        عرض ادب

خبر دیگر اینکه شورای نگهبان مصوبه اتمی مجلس را با سه ایراد برگرداند .
                        نامه ای هم از سوی معاون اول رئیس جمهور نوشته شده که مجلس از دخالت در این مسئله منع شود و ظاهرن موافقت شده .

در هر صورت شاخص در وضعیتی نیست که مصوبات اینچنینی تصویب بشود .

ارادت

نظر

• behnam
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 9603

عرض ادب خدمت رهبر تکنیکالیستهای جهان .

حاجی اینکه قضیه ی فوندامتتال روی نوسانات کوتاه مدت بی تاثیر است فقط مخصوص بازار تهران نیست .

من کتاب داخلی نمیخونم .

تمام اون استادهای خارجی بخصوص از روی بازار نیویورک این حرفهارا زده اند .

ضمنا گفته اند که بازار هیچوقت اشتباه نمیکند .

گفته اند که هرموقع خلاف میل شما یا تحلیل یا پیش بینی شما رفتار کرد ، خودتون را اصلاح کنید نه بازار را .

گفته اند که با سهم ازدواج نکنید .

گفته اند که عاشق عجوزه ی هزار داماد صدرا خانم خوشگله نشوید .

این وضعیت گیر کردن در صف حاصل اشتباهات خود ماست وگرنه هیچ عقل سلیمی نمی تواندبه فروشندگان 1 میلیارد سهم صدرا بالای 980 تومن ، نا آگاه و ابله و بی تحلیل و هیجانی بگوید ، بلکه کاملا برعکس .

در هرصورت تاثیر فوندامنتال کند است و چاره ای بجز ملحوظ کردن نیست .

برای کسانی که ما تازه به جمعشان پیوستیم مجددا عرض میکنم که هرکس به نیت بالارفتن قیمت سهم و نه مشارکت در تولید و توسعه شرکت و مشارکت در مدیریت شرکت سهم بخرد ، حتی اگر ضرر بکند و موفق نشود نوسانگیر است .

بنابراین ما همه نوسانگیر هستیم .فقط موجش باهم فرق دارد .

هرچه پول بزرگتر باشد ناچار باید روی موج بزرگتر نوسان گرفت . زیرا نه امکان فروش تعداد بالا در قلهی موج کوتاه مدت هست و نه امکان جمع کردن سهم به تعداد بالا در کف نوسان کوتاه مدت .بزرگترین موج ،موج فوندامنتال است که تغییرات کند ،اما زیاد، در طولانی مدت دارد .

بنابراین اگر کسی پول زیادی دارد و روی موج فوندامتال (بلند مدت)نوسان میگیرد ، نمی تواند بقیه بازار را بیسواد و کم بهره از تحلیل خطاب بکند .

کسی هم که پول کم دارد و نوسانگیری نمیکند یک مصالحه ای بین دانش و توانایی و اعصاب و ریسک پذیری خودش با صرف زمان انجام میدهد .(یعنی ملحوظ میکند اما ریسک نمی کند)

بازار محل تضارب افکار ، ایده ها و استراتژس های مختلف است که باهم در حال رقابت هستند .

هرگاه دیدید کسی شما را به سهامداری بلند مدت توصیه کرد معنیش اینست که شما نفروشید تا من سود کنم و واضح است که در رقابت روی تابلو بین سهامداران حرف احمقانه ای است .

ارادت ویژه
                          نخست اين لقب مسخره اي که هي تکرارش ميکني رو،تقديم به خودت ميکنم
                          حاجي هم خودتي،اينجا جبهه نيست

اما در مورد باقي حرفات ...

کسي که دستکاري در صف فروش و اصرار بر صف فروش رو نميبينه و خودش رو به نديدن ميزنه نه تنها سواد نداره بلکه 100% خودش رو به حماقت زده
                          اينجا بازار بورس هست و ما داريم در مورد واقعيتهاي بازار صحبت ميکنيم،نه تيوريهاي بازار
                          بهتره قدري در واقعيت زندگي کني
                          اين خرد جمعي که ميگي چرا هي اصرار بر سنگين کردن صف داشت ؟؟
                          سهم اصلا حجم نميخورد،ولي يهو 50 ميليون به صف فروش اضافه ميشد
                          سهم 1 ميل خريد ميشد،خرد جمعيت فوري 2 ميل به صف اضافه ميکرد
                          ارتباطت با خرد جمعي،آدم رو ياد ارتباط دوبرره با خرزو خان ميندازه ( بعد از مصرف گرد نخود )

بارها تکرار کردي که بنيادي کشکه و قيمت مستقله و البته خودتم ميدوني که حرفت هيچ پايه و اساس عقلاني و تحليلي و منطقي نداره
                          يا ميگي همه نوسانگيرن،و هر کسي بعد هر تايمي سهم بفروشه،نوسانگيره
                          مگه کسي هم پيدا ميشه سهمي رو بخره و تا ابد نفروشه ؟؟!!
                          تعريف نوسانگير و سهامدار روشنه و کسي هم سهامي رو با قصد رفتن به سفر آخرت نميخره ( شايد خودت خريده باشي )

يادت هست که اصلا افزايش سرمايه رو قبول نداشتي و بعد اعلامش هم چسبيدي به استهلاکش و همون زمان هم بهت گفتم که اين افزايش سرمايه براي گرفتن قراردادهاي جديد لازمه و انجام ميشه
                          حالا هم خودت داري ميبني که هم افزايش سرمايه انجام شده و هم شرکت در مناقصه برنده شده
                          در مورد کليم هم خيلي اما و اگر مياوردي و خب نامه شرکت و گزارش هاي آتي خودش گوياست و نيازي به توضيح نداره

حالا بازم فکر ميکني بنيادي و افزايش سرمايه و قرارداد کشکه ؟
                          اگر جوابت منفيه،نشون ميده نطر گذشته ات از روي بيسوادي و ناداني بوده

اما اگر همچنان روي نظرت پافشاري ميکني ديگه شامل همون مواردي که خودت نام بردي ميشي ( ابله و هيجاني و چيزاي ديگه )
                          افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                          (کوروش بزرگ)

نظر

• technicaler
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 801

در اصل توسط behnam پست شده است View Post

مگه کسي هم پيدا ميشه سهمي رو بخره و تا ابد نفروشه ؟؟!!
                            عرض ادب

استاد طیب .

ارادت

پ.ن

بازار بورس جبهه نیست اما جنگ هست ، روی قیمت .

اون چیزهایی هم که راجع به افزایش سرمایه عرض کردم جبران اطلاعات غلط اغراق آمیزی بود که اینجا مطرح می شد . کل سال 97 هم دیدید که افزایش سرمایه درکار نبود .منتهی اسفند مشخص شد .از سال 95 تا سال 99 مردم برای افزایش سرمایه ملحوظ کردند . بارها خبر آمد نامه در راه است در صورتیکه وقتی در هیات مدیره ساعت 10 صبح تصویب شد ساعت 2 بعد از ظهر مصوبه ی دستنویس روی کدال بود و من تاریخ نامه را گذاشتم و توضیحات را دادم که حتی معطل تایپ نکردند . بعد از کدال هم ششماه فرصت خرید بود .اگر باعث شدم مردم 4 سال علاف نشوند افتخار میکنم .

اینجا هم چند روز گذشته عرض کردم که منتظر انفجار در اثر این افشا ها نباشید که بحمدالله درست درآمد .

در هر صورت من تعدیل اغراقها را راجع به صدرا کماکان انجام میدهم و قضاوت با خواننده است .

قیل از مجمع هم خیلی داریه دمبک زده شد که جزیره سند خورده ، اما در مجمع دیدید که مرزونی فرمود لنگ جزیره دقیقا بدلیل 35 درصد سهامدار غیر نظامی(یعنی حضور من و شما) روی هواست و مشغول فکر دیگری برای دور زدن قانون هستند .

من مکرر عرض کردم و استدلال کردم که مدیریت صدرا قلبن دنبال منفی شدن صدرا نیست اما بلد نیستند . در سالن مجمع مرزونی در حلقه ی سهامداران فرمود علت غیر شفاف بودن صدرا ایسنت که اگر همه ی اخبار منتشر شود سهم سقوط میکند و به استخدام وکیل و برگرداندن حکمهای دادگاهی که به ضرر صدرا بوده و افشا نشده اشاره کرد .

من تنها کسی بودم که عرض کردم سود 1500 تومنی و 2500 تومنی سال 97 و 98 درکار نیست و نبود . و مکررشمارا به پیش بین 5 ساله صدرا در ضمیمه ی اظهار نظر حسابرس راجع به افزایش سرمایه ارجاع دادم که البته با قرارداد های جدید این پیش بینی تعدیل خواهد شد .

خریدارن باید از این چیزها مطلع باشند .و البته هستند .

حیف که اینجا سوابق سالهای گذشته نیست که بشود استناد کرد ، لاف در غربت هم مانند پرورش گوزن در بازار مسگرها آسان است .

ارادت مجدد
                            آخرین ویرایش توسط technicaler؛ 2020/12/02, 15:09.

نظر

• محمد.
                              عضو فعال
                              • Dec 2020
                              • 810

عرض ادب

خبر دیگر اینکه شورای نگهبان مصوبه اتمی مجلس را با سه ایراد برگرداند .
                              نامه ای هم از سوی معاون اول رئیس جمهور نوشته شده که مجلس از دخالت در این مسئله منع شود و ظاهرن موافقت شده .

در هر صورت شاخص در وضعیتی نیست که مصوبات اینچنینی تصویب بشود .

ارادت
                              این مصوبه مجلس یک سیاسی کاری بود برای انتخابات ریاست جمهوری آینده تا وضع مملکت و معیشت مردم یکوقت با بازگشت امریکا به برجام تغییر نکنه و محافظه کارها یکی از خودشون رو بیارن سر کار، غرض کمک به رفع مشکل نبود بلکه سنگ اندازی بود و الان وضعیت کشور و ملت اونقدر بده که رهبری چنین ریسکی نمیکنه، بنظر من کلا در مجلس رو ببندند و اینها رو بفرستن خونشون بنفع کشوره،

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

عرض ادب

استاد طیب .

ارادت

پ.ن

بازار بورس جبهه نیست اما جنگ هست ، روی قیمت .

اون جیزهایی هم که راجع به افزایش سرمایه عرض کردم جبران اطلاعات غلط اغراق آمیزی بود که اینجا مطرح می شد . کل سال 97 هم دیدی که افزایش سرمایه درکار نبود .منتهی اسفند مشخص شد .

اینجا هم چند روز گذشته عرض کردم که منتظر انفجار در اثر این افشا ها نباشید که بحمدالله درست درآمد .

در هر صورت من تعدیل اغراقها را راجع به صدرا کماکان انجام میدهم و قضاوت با خواننده است .

حیف که اینجا سوابق سالهای گذشته نیست که بشود استناد کرد ، لاف در غربت هم مانند پرورش گوزن در بازار مسگرها اسان است .

ارادت
                                اگه فکر ميکني من کاربر طيب هستم،بايد بگم که گرد نخود زيادي زدي و بدجور حالت بد هست

آره خب،حرفت رو قبول دارم در مورد جنگ روي قيمت

سال 97 من هيچ اصرار و اغراقي در مورد افزايش سرمايه نداشتم و تا اونجايي که يادمه اصلا کاري با اينجا و تالار بورس نداشتم
                                سهم اون زمان از 2280 تا 1060 پايين اومد و به قول خودت تابلو بود افزايش سرمايه اي در اون زمان،در کار نيست

اين مورد رو باز هم تکرار ميکنم،قبل از پاييز 94 اگر هر کسي صدرا خريده،به کل اشتباه کرده،فرقي هم نداره من باشم،خودت باشي يا هر نفر ديگه اي ( چون روند اصلي نزولي بوده )

قبل از اينکه در اين سايت بنويسي،نوشتم که با شکست 526 تومان،روند اصلي سهم به گند کشيده شد و کار سهم براي بالا رفتن خيلي سخت تر از قبل شد
                                و بعدش هم نوشتم که تا زماني که 1028 شکسته نشده باشه،وارد روند صعودي سابق نخواهد شد
                                نظرم هنوز همونه که قبل از جمع شدن صف فروش بود
                                سهم يه برگشت خوبي خواهد داشت و بخشي از ريزش سنگينش،جبران خواهد شد

اين مواردي که برات نوشتم واقعيتهاي سهم هست که به وقوع پيوسته

صدرا اگه 3 تا افشاي ديگه هم ميزد،بالاي 1028 باز نميشد،اگرم 1% ميشد،باز ريزش ميکرد
                                بالا رفتن سهم بدون حجم خوردن مفت نميارزه

بحث سر قيمت بازگشايي نيست
                                بحث سر عجله در بازگشايي و صف فروش چيدن براي سهم هست
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X