صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Arian02
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 1713

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

در اصل توسط technicaler پست شده است View Post
    عرض ادب

من تمام سخنم اینست که صدرا را کسی صف فروش نکرد .

کسی منتظر نماند که 480 بشود بعد افشا رو کند .

کسی روی 480 تومن ، 370 میلیون سهم را جمع نکرد .
    کسی 600 تومن باز نکرد .

من آخرین باری که تابلو را دیدم 25 میلیون سهم روی 600 میخریدند .منظور شما به نظرم از 35 میلیون همان تقاضا روی 600 است .

حالا چه 25 میلیون و چه 35 میلیون ، در آن لحظه خرد جمعی بازار روی 600 توافق کرد .

الان خرد جمعی تصور میکند که پایینتر هم میشود خرید .

بنابراین 80 میلیون میفروشند ولی خریدارها نمی خرند .

این مبنای تکنیکال است .

بدون این اعتقاد ، روی نمودار نمی شود کار کرد ، نتیجه این میشود که تحلیل تکنیکال درست انجام می شود اما بر مبنای آن جرات معامله پیدا نمی شود چرا که یک بازیگر خیالی هر لحظه میتواند همه ی رشته ها را پنبه بکند و ما مکرر دیدیم که چنین بازیگری وجود ندارد .

تمام حرف من اینست :

ذهن خودتان را از افکار غلط راجع به بازار، آزاد کنید .

ارادت
    عرض ادب
    این مطلب شما رو من با جون و دل قبول دارم حتی بیشتر از شما
    تا حالا دیدین دنبال خبر از سهمی باشم ؟؟؟اخبار رو میخونم ولی ملاک نیست برام و اهمیت خاصی برام نداره مخصوصا بعد از گندی که پارسال زدم با اون همه خبر
    در کل برای اثباتش به دیگران هم اصرار ندارم و سعی نمیکنم ما که اخوند نیستیم به زور همه رو با خودمون ببریم بهشت
    ولی عرضم اینه که یکمی شارژ (به آذری:میزلَمَک )لازمه برای برچیدن صف فروش و فروختن رو 600

پ.ن1:حجم رو من فکر میکردم 35 هست حالا یا 35 یا 25 فرقی نمیکنه
    پ.ن2:بیخیال
    ارادت

نظر

• technicaler
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 801

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
      اگه فکر ميکني من کاربر طيب هستم،بايد بگم که گرد نخود زيادي زدي و بدجور حالت بد هست

آره خب،حرفت رو قبول دارم در مورد جنگ روي قيمت

سال 97 من هيچ اصرار و اغراقي در مورد افزايش سرمايه نداشتم و تا اونجايي که يادمه اصلا کاري با اينجا و تالار بورس نداشتم
      سهم اون زمان از 2280 تا 1060 پايين اومد و به قول خودت تابلو بود افزايش سرمايه اي در اون زمان،در کار نيست

اين مورد رو باز هم تکرار ميکنم،قبل از پاييز 94 اگر هر کسي صدرا خريده،به کل اشتباه کرده،فرقي هم نداره من باشم،خودت باشي يا هر نفر ديگه اي ( چون روند اصلي نزولي بوده )

قبل از اينکه در اين سايت بنويسي،نوشتم که با شکست 526 تومان،روند اصلي سهم به گند کشيده شد و کار سهم براي بالا رفتن خيلي سخت تر از قبل شد
      و بعدش هم نوشتم که تا زماني که 1028 شکسته نشده باشه،وارد روند صعودي سابق نخواهد شد
      نظرم هنوز همونه که قبل از جمع شدن صف فروش بود
      سهم يه برگشت خوبي خواهد داشت و بخشي از ريزش سنگينش،جبران خواهد شد

اين مواردي که برات نوشتم واقعيتهاي سهم هست که به وقوع پيوسته

صدرا اگه 3 تا افشاي ديگه هم ميزد،بالاي 1028 باز نميشد،اگرم 1% ميشد،باز ريزش ميکرد
      بالا رفتن سهم بدون حجم خوردن مفت نميارزه

بحث سر قيمت بازگشايي نيست
      بحث سر عجله در بازگشايي و صف فروش چيدن براي سهم هست
      عرض ادب

استاد ما هم بخاطر همین دوستت داریم .

رهبر تکنیکالیستهای جهان هم اغراق نیست .

باورکن .

ارادت ویژه
      امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• technicaler
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 801

عرض ادب

سالها پیش، یکبار از شیراز سوار هواپما شدیم بیاییم تهران .

فکر میکنم ساعت 11 شب بود .

وقتی حرکت کرد ، مهماندار به مسافرانی که از اینجا به بعد به این پرواز پیوستند خوشامد گفت .

یک مقدار از اینکه هواپیما خالی نبوده و ما سوار شدیم تعجب کردیم ، بعد پرس و جو کردیم دیدیم که پرواز ترانسفر بوده و از جنوب آمده شیراز مارا سوار کرده و مقصدش اصفهان است و بعد از اونجا می آید تهران .

در اصفهان هم به مسافران جدید که به ما پیوستند خوش امد گفت .

خلاصه سفری که ماباید در ساعت 12 شب به مقصد می رسیدیم ، ساعت 4 صبح رسیدیم .

الان وضعیت ما در اینجا هم ترانسفری است .

بعضی خاطرات را باید برای کسانی که ما جدیدا بهشون پیوستیم ، تعریف کرد .

اینهم یک تجربه ای است .

ارادت
        امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• Arian02
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 1713

هر روز که دیتای سهم اپدیت میشه چارتش واضحتر میشه و بهتر میشه تحلیل کرد بعد از افزایش ریخته بود بهم
          سهم تا 510 با تلورانس 5 تومن خواهد رفت
          اینم رد کنه که خدا نکنه و رد نمیکنه (ربطی به 482 نداره) میتونه تا 350 هم بره پایین ولی احتمال رد شدنش زیر 5درصده (درصد نمی گیرم خخخ ولی عدد پایین میدم یعنی اینکه پایینه احتمال )
          فقط چارت تعدیل شده رو در نظر بگیریم بعد از دیدن کف 510 مقاومت 634-660 رو داره بسته به مدت زمانی که طول بکشه از کف برگرده
          اگر زودتر برگرده این عدد نزدیک به 634 خواهد بود تا نزدیک 660 (اختلاف چندانی هم ندارن )
          بعد میرسه به محدوده 870-925
          بعدش کار راحتی داره تا حدوود 1800 تا عید یا یک ماه اونور تر
          این مقاومت سقف قیمت 1050 اینا رو بریزید دور که مزخرفی بیش نیست که عساتید عنوان میکنن
          سهم اینقد تا اون موقع حجم میخوره که این عدد دیده نشه
          رشد از 1800 تا 2500-3200رو میتونه تو چند روز اخر بازار انجام بده و صد البته هیچ قطعیتی هم نداره نمیشه روش قسم خورد
          بازار بریزه بهم این قبلش پیشواز میره و می ریزه بهم
          .
          این تحلیل چارت صدرا حالا اساتید هر روز10 تا عدد میدن و آسمون ریسمون میکنن اخرشم درست در نمیاد فقط برای فان خوبه
          وقتی بالای 900 حرف از 525 میزدیم همین عساتید شکلک خنده میزاشتن الانم همینه
          اعداد گفته شده رو یادتون باشه بقیه حرفا رو بیخیال شین
          دیگه خود دانید

نظر

• technicaler
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 801

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
            هر روز که دیتای سهم اپدیت میشه چارتش واضحتر میشه و بهتر میشه تحلیل کرد بعد از افزایش ریخته بود بهم
            سهم تا 510 با تلورانس 5 تومن خواهد رفت
            اینم رد کنه که خدا نکنه و رد نمیکنه (ربطی به 482 نداره) میتونه تا 350 هم بره پایین ولی احتمال رد شدنش زیر 5درصده (درصد نمی گیرم خخخ ولی عدد پایین میدم یعنی اینکه پایینه احتمال )
            فقط چارت تعدیل شده رو در نظر بگیریم بعد از دیدن کف 510 مقاومت 634-660 رو داره بسته به مدت زمانی که طول بکشه از کف برگرده
            اگر زودتر برگرده این عدد نزدیک به 634 خواهد بود تا نزدیک 660 (اختلاف چندانی هم ندارن )
            بعد میرسه به محدوده 870-925
            بعدش کار راحتی داره تا حدوود 1800 تا عید یا یک ماه اونور تر
            این مقاومت سقف قیمت 1050 اینا رو بریزید دور که مزخرفی بیش نیست که عساتید عنوان میکنن
            سهم اینقد تا اون موقع حجم میخوره که این عدد دیده نشه
            رشد از 1800 تا 2500-3200رو میتونه تو چند روز اخر بازار انجام بده و صد البته هیچ قطعیتی هم نداره نمیشه روش قسم خورد
            بازار بریزه بهم این قبلش پیشواز میره و می ریزه بهم
            .
            این تحلیل چارت صدرا حالا اساتید هر روز10 تا عدد میدن و آسمون ریسمون میکنن اخرشم درست در نمیاد فقط برای فان خوبه
            وقتی بالای 900 حرف از 525 میزدیم همین عساتید شکلک خنده میزاشتن الانم همینه
            اعداد گفته شده رو یادتون باشه بقیه حرفا رو بیخیال شین
            دیگه خود دانید
            عرض ادب

به نظرم در ماه بهمن سنگین وارد بشیم بد نیست .

ما به کم قانعیم !گنجشک روزی هستیم .

از بهمن تا خرداد یک دویست درصدی توش خوابیده !

خدا برکت .

ارادت

نظر

• Arian02
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 1713

عرض ادب

به نظرم در ماه بهمن سنگین وارد بشیم بد نیست .

ما به کم قانعیم !گنجشک روزی هستیم .

از بهمن تا خرداد یک دویست درصدی توش خوابیده !

خدا برکت .

ارادت
              عرض ادب
              زمانش رو من جسارت نمیکنم چیزی نمیگم چون زیاد وارد نیستم حدودی می نویسم زمان رو
              الان نمیتونم عدد دقیق بدم برای ورود ولی به وقتش مثل 3800 تا 10000 عرض خواهم کرد اگر عمری باشه
              حدودی عدد 1260 یا همون 22000قبلی خوبه برای ورود ولی فعلا زوده برای عدد گفتن و خطا زیاده

و صد البته همه سهما باهم میرن بالا چرا روزی 5 درصد نباشه ؟؟

الان برای کسی خوبه که دنبال بالا پایین بازار نیست و پول زیادی هم داره بالای 20 میلیارد و به قول شما روی موج بلند نوسان میگیره الان بخره با 4-5 برابر بفروشه تو کف بخره تو سقف بفروشه
              ارادت

نظر

• alein delon
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 380

عرض ادب

سالها پیش، یکبار از شیراز سوار هواپما شدیم بیاییم تهران .

فکر میکنم ساعت 11 شب بود .

وقتی حرکت کرد ، مهماندار به مسافرانی که از اینجا به بعد به این پرواز پیوستند خوشامد گفت .

یک مقدار از اینکه هواپیما خالی نبوده و ما سوار شدیم تعجب کردیم ، بعد پرس و جو کردیم دیدیم که پرواز ترانسفر بوده و از جنوب آمده شیراز مارا سوار کرده و مقصدش اصفهان است و بعد از اونجا می آید تهران .

در اصفهان هم به مسافران جدید که به ما پیوستند خوش امد گفت .

خلاصه سفری که ماباید در ساعت 12 شب به مقصد می رسیدیم ، ساعت 4 صبح رسیدیم .

الان وضعیت ما در اینجا هم ترانسفری است .

بعضی خاطرات را باید برای کسانی که ما جدیدا بهشون پیوستیم ، تعریف کرد .

اینهم یک تجربه ای است .

ارادت
                سلام بر رهبر جنگلکاران جهان و پرچمدار هر درخت یک آبپاش

تکنیکی جان اگر در تعطیلی بسر میبری و در قرنطینه هستی میشه با لوازم اسطرلاب و علم بی نظیرت یه نگاهی به کچاد مملی بندازی و از آینده اش بهم بگی.

من فکر کنم یه 1000 درصدی تا تابستان 1400 توش داره. از همینجا

دعا بفرمایید.

نظر

• alein delon
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 380

عرض ادب
                  زمانش رو من جسارت نمیکنم چیزی نمیگم چون زیاد وارد نیستم حدودی می نویسم زمان رو
                  الان نمیتونم عدد دقیق بدم برای ورود ولی به وقتش مثل 3800 تا 10000 عرض خواهم کرد اگر عمری باشه
                  حدودی عدد 1260 یا همون 22000قبلی خوبه برای ورود ولی فعلا زوده برای عدد گفتن و خطا زیاده

و صد البته همه سهما باهم میرن بالا چرا روزی 5 درصد نباشه ؟؟

الان برای کسی خوبه که دنبال بالا پایین بازار نیست و پول زیادی هم داره بالای 20 میلیارد و به قول شما روی موج بلند نوسان میگیره الان بخره با 4-5 برابر بفروشه تو کف بخره تو سقف بفروشه
                  ارادت
                  درورد
                  1100 که رد بکنه تا 12 تومن میره یکله
                  غصه نخور
                  منتظر رد کردن 1100 باش و خوب رصد کن این عدد رو

رد کرد بدون یکله تا 11 تا 12 راحت میره بدون دغدغه

دعا بفرمایید

نظر

• belle fille
                    عضو عادی
                    • Jun 2020
                    • 188

سلام
                    از جناب بهنام و جناب تکنیکالر عذرخواهی می کنم که وارد گفتگوشون میشم ولی یه نکته مهم هست که دوست دارم نظر دوستان رو بهش جلب کنم
                    جناب بهنام پرسیدن مگه کسی هست که سهمی رو تا ابد نگه داره؟ جناب تکنیکالر گفتن جناب طیب
                    جناب بهنام هم ‌پاسخ دادن که اگر فکر می کنی من کاربر طیب هستم
                    جناب تکنیکالر هم توضیح ندادن و...
                    ببینید چقدر راحت امکان بروز سوتفاهم وجود داره؟ و ببینید هر کدوم از ما در تاپیک صدرا چقدر دچار سوتفاهم بابت برداشتهای خطامون از صحبتهای همدیگه شدیم و می شیم در حالی که منظور نویسنده اصلا چیز دیگه ای بوده.
                    تاپیک صدرا به دلیل زیاد بودن تعداد کاربران، پستهای پشت سر هم و ورق خوردن سریع بیشتر از باقی تاپیکها پتانسیل درگیری و دلگیری کاربران رو داره
                    به عنوان کسی که یک سال و نیمه در کنارتون هستم و همیشه سعی کردم به کنشها و واکنشها توجه داشته باشم ازتون میخوام که با در نظر گرفتن این ضعف اجتناب ناپذیر که در زمان برقراری ارتباط به صورت مکتوب وجود داره با هم تعامل داشته باشید. اگه این مقابله ها تبدیل به همراهی بشه، نتایج درخشان خواهد بود. من از مطالب مفید همه بزرگواران استفاده می کنم و یاد می گیرم حیفه که این تقابلها باعث بشه افرادی که سواد و تجربه بیشتری نسبت به ما دارن یا توانمندیهاشون در برخی زمینه های مورد نیاز معامله در بورس، بیش از ماست، از نوشتن دست بردارن. ما نیاز به کمک هم داریم که این روزهای سخت رو پشت سر بذاریم. باید به جای گرفتن انرژی هم به همدیگه انرژی و توان رویارویی با این شرایط سخت رو بدیم. که بتونیم من بعد تصمیمات بهتری بگیریم برای ادامه با سهم یا خروج ازش.
                    از تمامی دوستانی که ازشون مطلبی اموختم سپاسگزاری می کنم و چون تعدادشون زیاده و ممکنه کسی رو از قلم بندازم اسم نمی برم.
                    تندرست و پرسود باشید

نظر

• mojk
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 531

الان که بساط قیمت دادن گرمه بگم قیمت از 5418 پایین نمیاد...:.thumbsupsmileyanim

نظر

• Arian02
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 1713

در اصل توسط alein delon پست شده است View Post
                        درورد
                        1100 که رد بکنه تا 12 تومن میره یکله
                        غصه نخور
                        منتظر رد کردن 1100 باش و خوب رصد کن این عدد رو

رد کرد بدون یکله تا 11 تا 12 راحت میره بدون دغدغه

دعا بفرمایید
                        بشین تا 11-12 بشه
                        غصه چی رو بخورم وقتی سهمو ندارم
                        چندر غاز داشتم میانگین کم کردم دیروز فروختم کلشم صفر میشد مقداری نبود
                        دعا رو صدرائیا باید بفرمایند که از 500رد نشه به پایین

نظر

• bikaraneh
                          عضو فعال
                          • Sep 2014
                          • 638

درود
                          همیشه رشد قیمتی صدرا با یک فاز تاخیر یکی دو ماهه نسبت به گزارشات خوب استارت خورده! لطفا سوابق را بررسی فرمایید!
                          چه اوایل حضور دهقان در سالی که سهم از 320 کنده شد به سمت بالای 1200و چه سال قبل که علیرغم اخبار افزایش سرمایه تا کدال نشدن رسمی حرکتی نمیکرد.
                          ظاهرا برادران تا قطعیتی ایجاد نشه و رسما اعلام نکنند، بازار و رشد سهم را همراهی نمیکنند. بقول جناب بهنام بازار هم نسبت به سهم فعلا قدرت تحلیل نداره.
                          ارادت
                          دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
                          ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

نظر

• alein delon
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 380

بشین تا 11-12 بشه
                            غصه چی رو بخورم وقتی سهمو ندارم
                            چندر غاز داشتم میانگین کم کردم دیروز فروختم کلشم صفر میشد مقداری نبود
                            دعا رو صدرائیا باید بفرمایند که از 500رد نشه به پایین
                            ولی اگر تکنیکالر میگه تا فروردین 200 درصد داره به نظرم همون کالا رو بچسب که تو مایه های 300 تا 400 درصد خواهد داشت از حرص خوری خصدرا هم خلاص میشی.

من می خواستم دیروز بخرم صف بود نشد.
                            کچاد خریدم البته میان مدتی چند ماهه تا 1000 درصد بهم بده/.:biggrinsmiley.:/

نظر

• ahoura
                              عضو عادی
                              • Nov 2020
                              • 141

سلام به بزرگواران بهنام عزیز که عشقه و حاجی رنگارنگ که یواش یواش گوشه ای تو قلب بنده باز کرده. من یک سهامدارم و منطق بنده میگه چرا تمام این جنگولک بازیها در نماد صدرا باید اتفاق بیفته به قول بهنام عزیز 1 میل سهم معامله میشه 2 میل به صف اضافه میشه و وقتی هم معامله نمیشه الکی صف سنگین میشه واقعا چرا؟این فقط دلیلش بی صاحبی سهم و عدم حمایت سهامدار عمده از سهمه. وقتی سهمی اینگونه رها میشه یک مجموعه 10 تا 20 نفری هم میتونن با اجماع توش بازی در بیارن . خیلی ها هستن که بالای 10 میل سهم دارن و 10 نفرشون میشه 100 میل سهم .شما شاید سابقه این سهم رو ندونید . ولی از همون اول هم همینطوری بوده و هیچ گاه سهامدار عمده نخواسته برای این موضوع فکری بکنه. اگر بنگاه داری بلد نیستید خوب بازار گردان برای همین موارد گذاشته شده. واقعا حیفه سهم با این افشاها و یا افشاهای بعدی دچار این تزلزل بشه. واقعا کسیکه میتونه بره شرکت مثلا دکتر یا کسی که ارتباط قوی داره ارواح امواتش یه وقت بذار یه سر تشریف ببره شرکت این مرزونی رو روشنش کنه که این هم به نفع خودشونه هم به نفع سهام. تا کی میخوان به سهم خفت بدن و خوارش کنن که 4 نفر بتونن توش دست اندازی کنن.

نظر

• دقیق
                                عضو عادی
                                • Oct 2020
                                • 309

یک سوال خدمت استاد تکنیکال خودمون
                                شما گفتیداستادتان فرمودند وقتی حجم کاهش پیدا کند سهم مستعد برگشت است.
                                حالا اگه سهم برگشت و حجم مبنا هم پر نشد تکلیف چیست.یعنی این موج برگشت چقدر میتواند قدرت داشته باشد.به عنوان مثال سهم سیمرغ

نظر

در حال کار...
                                X