صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam
    عضو فعال
    • May 2011
    • 9603

صدرا تا حدود 190-185 بالا میره ولی باید دید میتونه از این سطح رد بشه یا نه
    ولی چیزی که مشخص هست اینه که سهم حداکثر 10% جای افت داره
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• roohe-khashen
      عضو فعال
      • Apr 2011
      • 2270

در اصل توسط fm2006 پست شده است View Post
      با هماهنگی های صورت گرفته معامله انجام نخواهد شد و به زودی با بازگشت آرامش شاهد صعود مقطعی این گروه خواهیم بود .
      بهتر که معامله انجام نشد , بلوک را میفروخت که چی بشه هیچ منفعتی برای صدرا نداشت جز اینکه جو این گرو متشنج شود
      دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• بابک پناهی
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 3208

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
        ... و اما صدرا

محدوده 144 تا 150 بهترین قیمت برای برگشت می باشد.من احتمال بسیار بالا میدم که حداکثر افت 143 باشه ولی اگر زیر 143 بیاد اونموقع روش بحث میکنیم حتما!

همچنان بر افت سهم تا محدوده 150 تومن در مرحله اول و 143 تا 146 در مرحله دوم تاکید دارم

نظر

• behnam
          عضو فعال
          • May 2011
          • 9603

همچنان بر افت سهم تا محدوده 150 تومن در مرحله اول و 143 تا 146 در مرحله دوم تاکید دارم
          سلام بابک جان
          فکر کنم صدرا حداقل چند روزی مثبت بشه در حد یه نوسان مثبت 12-10 درصدی
          نظر شما چیه ؟
          افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
          (کوروش بزرگ)

نظر

• بابک پناهی
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 3208

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
            سلام بابک جان
            فکر کنم صدرا حداقل چند روزی مثبت بشه در حد یه نوسان مثبت 12-10 درصدی
            نظر شما چیه ؟
            متاسفانه فکر نمیکنم اینقدر نوسان مثبت داشته باشه شاید تنها در حد 4-3 درصد مثبت بعد دوباره منفی

نظر

• farhad.fathi
              کاربر فعال
              • Dec 2010
              • 278

متاسفانه فکر نمیکنم اینقدر نوسان مثبت داشته باشه شاید تنها در حد 4-3 درصد مثبت بعد دوباره منفی
              نه بابک خان امروز شونه راست رو محکم کاری کرد

امروز میخریدی خوب بود
              yahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات

نظر

• بابک پناهی
                عضو فعال
                • Dec 2010
                • 3208

در اصل توسط فرهاد پست شده است View Post
                نه بابک خان امروز شونه راست رو محکم کاری کرد

امروز میخریدی خوب بود
                تا زمانی که در الگوی سر شونه نک لاین رد نشده صحبت از تشکیل الگوی سروشونه کردن اشتباهه چه برسه به اینکه حتی شونه ی راستم تشکیل نشده باشه!!!
                بله واگرائی علائمش دیده میشه اونم کوتاه مدت و تنها علائمش نه خودش!

شما اگر امروز میخریدین در چه قیمتی میخواستین بفروشین؟؟؟
                آخرین ویرایش توسط بابک پناهی؛ 2011/07/02, 19:16.

نظر

• farhad.fathi
                  کاربر فعال
                  • Dec 2010
                  • 278

تا زمانی که در الگوی سر شونه نک لاین رد نشده صحبت از تشکیل الگوی سروشونه کردن اشتباهه چه برسه به اینکه حتی شونه ی راستم تشکیل نشده باشه!!!
                  بله واگرائی علائمش دیده میشه اونم کوتاه مدت و تنها علائمش نه خودش!

شما اگر امروز میخریدین در چه قیمتی میخواستین بفروشین؟؟؟
                  165 خرید تو بازار منفی و رد کردنش رو 192 تومن از شاهکارهای بنده تو این چند ساله

خرید امروز رو میشه رو 185 خارج و دوباره حوالی 175 وارد شد
                  yahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات

نظر

• PASHA
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 1294

اظهارات امیدوار کننده مدیرعامل شرکت صدرا خطاب به سهامداران :
                    اعلام خبرهای خوش در مجمع آتی و اخذ ذخیره بابت مطالبات
                    تصور می شد که فروش بلوک 27 درصدی این شرکت به قیمت پایه هر سهم 2542ريال می توانست زیانی 70 ريالی را برای هر سهم در برداشته باشد که این موضوع پیشتر به لحاظ اخذ ذخایر مناسب در سر فصل بدهی و مطالبات در حسابها دیگر معنایی نداشته و هیچ تأثیری بر سودآوری شرکت ندارد .

روز گذشته شعبه 19 دادگاه انقلاب عمومی حقوقی تهران به نیابت از شرکت صدرا در حالی اقدام به عرضه 27.65 درصد از سهام شرکت آذرآب و با قیمت پایه 2542 ريال برای هر سهم نمود که تا پایان ساعات رسمی معاملات هیچ خریداری برای انجام این معامله حاضر نشد .

بنابر گزارش بورس نیوز این واگذاری به دلیل شکایت سازمان خصوصی سازی به مقام قضایی مبنی بر واگذاری تعداد 82 میلیون و 945 هزار و 222 سهم شرکت آذرآب در سالهای گذشته به شرکت صدرا و عدم پرداخت به موقع وجه این معامله و دیگر اختلافات بوجود آمده صورت گرفته بود که دادگاه رسیدگی کننده به این پرونده در نهایت رای به فروش سهام واگذار شده و تسویه بدهی ها از محل درآمدهای آن داده بود .

در این رابطه مهدی اعتصام مدیرعامل شرکت صدرا در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز با ابراز خوشحالی از بابت فروش نرفتن سهام بلوکی آذرآب در روز گذشته ، تلاش های صورت گرفته اخیر در رابطه با برطرف شدن اختلافات صورت گرفته با سازمان خصوصی سازی را یادآور شد و افزود : با توجه به بهای تمام شده سه هزار و 942 ريالی هر سهم "فاذر" برای شرکت صدرا ، تصور می شد که فروش بلوک 27 درصدی این شرکت به قیمت پایه هر سهم 2542ريال می توانست زیانی 70 ريالی را برای هر سهم در برداشته باشد که این موضوع پیشتر به لحاظ اخذ ذخایر مناسب در سر فصل بدهی و مطالبات در حسابها دیگر معنایی نداشته و هیچ تأثیری بر سودآوری شرکت ندارد .

وی ادامه داد : با راهکارهای مختلفی که اندیشیده شده تلاش می شود تا اختلافات مطرح شده در زمینه معامله بلوکی شرکت آذرآب با سازمان خصوصی سازی مرتفع و از فروش آن در بازار سهام برای تسویه بدهی ها جلوگیری شود .

این مقام مسئول در زمینه استهمال بدهی های بانکی شرکت صدرا افزود که تاکنون هیچ اقدامی در این رابطه صورت نگرفته و حال آنکه شرکت این موضوع را برای به نتیجه رساندن همچنان دنبال می کند .

افزون بر این بحث کمک مالی 500 میلیون یورویی به شرکت صدرا از محل صندوق توسعه ملی مطرح بوده که با توجه به عدم فعالیت این صندوق تا به امروز این موضوع رسمیت چندانی ندارد.

اعتصام در پایان به تداوم پروژه های در دست اقدام این شرکت در سراسر کشور و بی اساس بودن هر گونه شایعه در زمینه توقف این طرح ها تأکید کرد و خطاب به سهامداران "خصدرا" گفت : در مجمع آتی این شرکت خبرهای خوشی در رابطه با چشم اندازها ارایه خواهد شد که خوشحالی سهامداران را در بر خواهد داشت .
                    اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

• mmmm
                      عضو عادی
                      • Jun 2011
                      • 42

دوستی میگفت:قربونش برم این صدرا رو که تو بازار منفی منفیه تو بازار مثبت بازم منفیهx-(
                      اینجانب با ایدی مهرداد13531353 در سایتهای دیگر مطلب میزنم.موفق و پر سود باشید.

نظر

• امیر2309
                        عضو فعال
                        • Apr 2011
                        • 2127

در اصل توسط PASHA پست شده است View Post
                        اظهارات امیدوار کننده مدیرعامل شرکت صدرا خطاب به سهامداران :
                        اعلام خبرهای خوش در مجمع آتی و اخذ ذخیره بابت مطالبات
                        تصور می شد که فروش بلوک 27 درصدی این شرکت به قیمت پایه هر سهم 2542ريال می توانست زیانی 70 ريالی را برای هر سهم در برداشته باشد که این موضوع پیشتر به لحاظ اخذ ذخایر مناسب در سر فصل بدهی و مطالبات در حسابها دیگر معنایی نداشته و هیچ تأثیری بر سودآوری شرکت ندارد .

روز گذشته شعبه 19 دادگاه انقلاب عمومی حقوقی تهران به نیابت از شرکت صدرا در حالی اقدام به عرضه 27.65 درصد از سهام شرکت آذرآب و با قیمت پایه 2542 ريال برای هر سهم نمود که تا پایان ساعات رسمی معاملات هیچ خریداری برای انجام این معامله حاضر نشد .

بنابر گزارش بورس نیوز این واگذاری به دلیل شکایت سازمان خصوصی سازی به مقام قضایی مبنی بر واگذاری تعداد 82 میلیون و 945 هزار و 222 سهم شرکت آذرآب در سالهای گذشته به شرکت صدرا و عدم پرداخت به موقع وجه این معامله و دیگر اختلافات بوجود آمده صورت گرفته بود که دادگاه رسیدگی کننده به این پرونده در نهایت رای به فروش سهام واگذار شده و تسویه بدهی ها از محل درآمدهای آن داده بود .

در این رابطه مهدی اعتصام مدیرعامل شرکت صدرا در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز با ابراز خوشحالی از بابت فروش نرفتن سهام بلوکی آذرآب در روز گذشته ، تلاش های صورت گرفته اخیر در رابطه با برطرف شدن اختلافات صورت گرفته با سازمان خصوصی سازی را یادآور شد و افزود : با توجه به بهای تمام شده سه هزار و 942 ريالی هر سهم "فاذر" برای شرکت صدرا ، تصور می شد که فروش بلوک 27 درصدی این شرکت به قیمت پایه هر سهم 2542ريال می توانست زیانی 70 ريالی را برای هر سهم در برداشته باشد که این موضوع پیشتر به لحاظ اخذ ذخایر مناسب در سر فصل بدهی و مطالبات در حسابها دیگر معنایی نداشته و هیچ تأثیری بر سودآوری شرکت ندارد .

وی ادامه داد : با راهکارهای مختلفی که اندیشیده شده تلاش می شود تا اختلافات مطرح شده در زمینه معامله بلوکی شرکت آذرآب با سازمان خصوصی سازی مرتفع و از فروش آن در بازار سهام برای تسویه بدهی ها جلوگیری شود .

این مقام مسئول در زمینه استهمال بدهی های بانکی شرکت صدرا افزود که تاکنون هیچ اقدامی در این رابطه صورت نگرفته و حال آنکه شرکت این موضوع را برای به نتیجه رساندن همچنان دنبال می کند .

افزون بر این بحث کمک مالی 500 میلیون یورویی به شرکت صدرا از محل صندوق توسعه ملی مطرح بوده که با توجه به عدم فعالیت این صندوق تا به امروز این موضوع رسمیت چندانی ندارد.

اعتصام در پایان به تداوم پروژه های در دست اقدام این شرکت در سراسر کشور و بی اساس بودن هر گونه شایعه در زمینه توقف این طرح ها تأکید کرد و خطاب به سهامداران "خصدرا" گفت : در مجمع آتی این شرکت خبرهای خوشی در رابطه با چشم اندازها ارایه خواهد شد که خوشحالی سهامداران را در بر خواهد داشت .
                        یعنی اعتصام به مجمع میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
                        www.mahak-charity.org

نظر

• امیر2309
                          عضو فعال
                          • Apr 2011
                          • 2127

صدرا من یکی رو که نابود کرد
                          www.mahak-charity.org

نظر

• esi_mohammadi
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 1105

در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Post
                            فدای سرت داداش
                            تنت سالم باشه
                            پول چرک دسته ، سلامتیت مهم تره ... فکرش را نکن
                            درست میشه
                            (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                            (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                            (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• behnam
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 9603

در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Post
                              دوست عزیز من هم مثل شما روی این سهم ضرر سنگینی کردم
                              متاسفانه یا خوشبختانه خاصیت صدرا همینه یا سرمایه شما رو چند برابر میکنه و یا اینکه باعث ضرر فراوان میشه
                              مهم اینه که باید ورود و خروج به موقع و به دور از طمع باشه
                              البته بنده خودم پارسال این سهم رو میتونستم راحت روی 300 بفروشم ولی متاسفانه نگهش داشتم و با این اشتباه ضرر زیادی کردم
                              ولی معاملات الآن صدرا من رو یاد صدرای 140 تومنی دو سال پیش میاندازه اون موقع روی 245 خریدم ولی تا 144 هم پایین اومد ولی بعدش تا420 بالا رفت که من روی 407 فروختم و سود خوبی بردم
                              در حال حاضر این سهم فوقش تا 150-145 پایین میاد و فروش دیگه توجیه نداره
                              اگر حدود 6 ماه صبر کنید مطمئن باشید ضرر نمی کنید
                              البته عملکرد من روی این سهم اشتباه بوده و این رو قبول دارم
                              (کوروش بزرگ)

نظر

• امیر2309
                                عضو فعال
                                • Apr 2011
                                • 2127

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                                دوست عزیز من هم مثل شما روی این سهم ضرر سنگینی کردم
                                متاسفانه یا خوشبختانه خاصیت صدرا همینه یا سرمایه شما رو چند برابر میکنه و یا اینکه باعث ضرر فراوان میشه
                                مهم اینه که باید ورود و خروج به موقع و به دور از طمع باشه
                                البته بنده خودم پارسال این سهم رو میتونستم راحت روی 300 بفروشم ولی متاسفانه نگهش داشتم و با این اشتباه ضرر زیادی کردم
                                ولی معاملات الآن صدرا من رو یاد صدرای 140 تومنی دو سال پیش میاندازه اون موقع روی 245 خریدم ولی تا 144 هم پایین اومد ولی بعدش تا420 بالا رفت که من روی 407 فروختم و سود خوبی بردم
                                در حال حاضر این سهم فوقش تا 150-145 پایین میاد و فروش دیگه توجیه نداره
                                اگر حدود 6 ماه صبر کنید مطمئن باشید ضرر نمی کنید
                                البته عملکرد من روی این سهم اشتباه بوده و این رو قبول دارم
                                حالا نمی دونم دوباره اضافه کنم یا نه؟
                                سه روز پیش می خواستم 50% نقدینگی مو صدار بخرم که منصرف شدم کگل خریدم الان 50% نقدینگی هم حق فولاده که هنوز نریختن ولی می تونم اعتباری بخرم
                                www.mahak-charity.org

نظر

در حال کار...
                                X