کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
نظر شخصی بنده اینه که احتمال افت قیمت در کوتاه مدت محتمل تر است.
صرفا جهت نوسان گیری بد نیست.
من امروز با سود خالی کردم ، قیمت خریدم روی 222 بود.
(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
با نظر شما تا حدی موافقم صدرا با دید کوتاه مدت 250 شاید بالاتر نره اما میان مدت رو نباید ندیده گرفت. صدرا نشون داده درست زمانی که هیچ امیدی بهش نیست خبرهای خوبی براش ساخته می شه
از این خبرها تو بازار ما زیاده.بازم کل کل بین دولت و مجلسه دیگه حتما.به بازار هم ربطی نداره چه رسد به صدرا.تازه این صدرا دیگه چی براش مونده که بخواد ذلیل تر هم بشه با دو تا خبر بد دیگه الان این سهم عزیز کاملا خنثی است به خبرهای بد
از آنجایی که صدرا داخل بازار دوم است بهتر است نگاهی هم برشاخص بازار دوم داشته باشیم .چنانچه شاخص قله قبلی ومقاومت سخت آنرا ردکنه رشد خوبی خواهد داشت که به نظر من موج 3از 5 میباشد
نظر