صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • دودو
    ستاره دار(3)
    • May 2020
    • 1280

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

در اصل توسط technicaler پست شده است View Post
    عرض ادب

پتایر امروز اوضاعش خوب بود .

یکبار دیگه به ۱۸ حمله می‌کنه .
    اگر نتونه رد کنه ، اوضاع خیط میشه .

من قیمت تمام شده ام روی پتایر زیر صفر تومنه ، اصل پولمو با سودش برداشت کردم اما اگر کسی بخواد بخره بالای ۱۶ توصیه نمیکنم .

ارادت
    عرض ادب و احترام خدمت یگانه استاد خودم
    دیدم در این تاپیک بحث پتایر داغه گفتم نظر خودم را هم بگذارم در کنار نظر علما
    معاملات این روزهای پتایر حقیقتا کنترلیه با توجه به اینکه مدتهاست تکسهم پتایر هستم و کاملا معاملاتش را دقیقه به دقیقه رصد میکنم عرض میکنم اون جریان ربات و معاملات لگاریتمی هم خواب و خیال نیست و به من هم ثابت شده دلیلش خیلی ساده است وقتی در یک لحظه ۸ تا اردر میاد سمت فروش میشینه مثلا به تعداد جمعا ۶۰۵۶ سهم و وقتی با خرید ۵۵۰۰ سهم باقیمانده میشه ۵۵۶ سهم در ۷ اردر فروش معنیش چیه و چه تعبیری داره؟ دیگه سفارش مخفی هم وجود ندارد که بگیم مخفی بوده از طرفی خود حضرات هم تایید کردن وجود معاملات لگاریتمی را و چند وقتی هم ممنوعش کرده بودند
    معاملات این روزهای پتایر شباهت‌هایی داره به معاملات زمستان گذشته صدرا که بین ۳۴۰۰ تا ۳۶۰۰ نوسان می‌دادند و بعد از کدال شدن افزایش سرمایه دست نیافتنی شد الان هم پتایر در انتظار آگهی دعوت به مجمع تا دست نیافتنی بشه در حال حاضر هم با بازیهای مختلف روی تابلو در حال ترساندن و خسته کردن یک عده هستند و سهم در حال خشک شدن در این قیمتها ست و بنظر صعود سهم بسیار نزدیکه ما در مورد سهمی صحبت میکنیم که از نظر بنیادی و مدیریت و شفافیت از بهترین هاست افزایش سرمایه 3350. درصدی قیمت فعلی سهم را تا زیر ۵۰۰ کاهش میده و جذابیت زیادی برای سرمایه گذاران ایجاد می‌کنه
    بر عکس شما استاد عزیز من با همان قدرت و اطمینانی که از زیر ۲۰۰۰ تومن پیشنهاد خرید میدادم الان هم زیر ۱۸ تومن پیشنهاد خرید میدم چون اعتقاد دارم سهم زیر ۲۴ تومن به مجمع نمیره و بعد از مجمع و تا چندماه بعدش می‌تونه صعود خیلی خوبی داشته باشه
    دوستمون هم که نظر به ۱۴ تومن داره تقریبا میتونم بگم همانطور که وعده اصلاح تا ۳۰۰۰ تومن صدرا اتفاق نیفتاد اینهم اتفاق نمی افته در همین چند روزه هم که میشد تحت تاثیر جو بازار و رشد سریعش تا صف فروش و زیر ۱۵۵۰۰ افت کنه تقاضای بالا یا اراده بازارگردان و بازیگر چنین اجازه ای را نداد
    معاملات امروزش هم خصوصا در اواخر وقت نوید روز مثبتی را برای فردا میده باید توجه داشت هر چه به تاریخ اعلان مجمع نزدیک بشیم معاملات سهم سفت تر ،روبه بالاتر و با استقبال بیشتری از سوی بازار خواهد بود

ارادت
    آخرین ویرایش توسط دودو؛ 2020/12/08, 22:50.
    ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
    ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• محمد.
      عضو فعال
      • Dec 2020
      • 810

در اصل توسط دودو پست شده است View Post
      معاملات این روزهای پتایر حقیقتا کنترلیه با توجه به اینکه مدتهاست تکسهم پتایر هستم و کاملا معاملاتش را دقیقه به دقیقه رصد میکنم عرض میکنم اون جریان ربات و معاملات لگاریتمی هم خواب و خیال نیست و به من هم ثابت شده دلیلش خیلی ساده است وقتی در یک لحظه ۸ تا اردر میاد سمت فروش میشینه مثلا به تعداد جمعا ۶۰۵۶ سهم و وقتی با خرید ۵۵۰۰ سهم باقیمانده میشه ۵۵۶ سهم در ۷ اردر فروش معنیش چیه و چه تعبیری داره؟ دیگه سفارش مخفی هم وجود ندارد که بگیم مخفی بوده از طرفی خود حضرات هم تایید کردن وجود معاملات لگاریتمی را و چند وقتی هم ممنوعش کرده بودند
      معاملات این روزهای پتایر شباهت‌هایی داره به معاملات زمستان گذشته صدرا که بین ۳۴۰۰ تا ۳۶۰۰ نوسان می‌دادند و بعد از کدال شدن افزایش سرمایه دست نیافتنی شد الان هم پتایر در انتظار آگهی دعوت به مجمع تا دست نیافتنی بشه در حال حاضر هم با بازیهای مختلف روی تابلو در حال ترساندن و خسته کردن یک عده هستند و سهم در حال خشک شدن در این قیمتها ست و بنظر صعود سهم بسیار نزدیکه ما در مورد سهمی صحبت میکنیم که از نظر بنیادی و مدیریت و شفافیت از بهترین هاست افزایش سرمایه 3350. درصدی قیمت فعلی سهم را تا زیر ۵۰۰ کاهش میده و جذابیت زیادی برای سرمایه گذاران ایجاد می‌کنه
      بر عکس شما استاد عزیز من با همان قدرت و اطمینانی که از زیر ۲۰۰۰ تومن پیشنهاد خرید میدادم الان هم زیر ۱۸ تومن پیشنهاد خرید میدم چون اعتقاد دارم سهم زیر ۲۴ تومن به مجمع نمیره و بعد از مجمع و تا چندماه بعدش می‌تونه صعود خیلی خوبی داشته باشه
      دوستمون هم که نظر به ۱۴ تومن داره تقریبا میتونم بگم همانطور که وعده اصلاح تا ۳۰۰۰ تومن صدرا اتفاق نیفتاد اینهم اتفاق نمی افته در همین چند روزه هم که میشد تحت تاثیر جو بازار و رشد سریعش تا صف فروش و زیر ۱۵۵۰۰ افت کنه تقاضای بالا یا اراده بازارگردان و بازیگر چنین اجازه ای را نداد
      معاملات امروزش هم خصوصا در اواخر وقت نوید روز مثبتی را برای فردا میده باید توجه داشت هر چه به تاریخ اعلان مجمع نزدیک بشیم معاملات سهم سفت تر ،روبه بالاتر و با استقبال بیشتری از سوی بازار خواهد بود

ارادت
      استاد استادم فرمود سهم اگر طلا هم باشه در افزایش سرمایش نباید شرکت کرد

نظر

• محمد.
        عضو فعال
        • Dec 2020
        • 810

در اصل توسط alijalalpour پست شده است View Post
        سلام خدمت ارباب تکنیکالر درمثل مناقشه نیست ولی بابت صدرا میخوام برات یک ضرب المثال به زبون یزدی بگم یک بچه هرشب شلوارشا خیس میکرده یه مدتی میگذره بچه بلند میشه میبینه جاش خیس نیست میگه ننه ننه امشو نشاشیدم ننش میگه ننه غمت نباشه نشاشیدی شو بلنده حالا صدرا هم ببین چه غوغایی میکنه ارادت اربابی
        یااااااااااا ابوووووووووووواللللللللللللللفضضضض

نظر

• technicaler
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 801

در اصل توسط دودو پست شده است View Post

ارادت
          عرض ادب

در اینکه شفاف و سودده و درحال توسعه و باکلاس است شکی نیست .
          اما یک شوهر عمه برایش پیدا شده به نام بازارگردان پوفیوز .

بطور قانونی دارند از جیب مردم دزدی میکنند .

اگر متن قرارداد بازارگردانی برای عموم منتشر بشود ،اونوقت دزدی نیست .

در هر صورت من لاستیک ساز نیستم ، من سهامبازم .

اگر بخواد اذیت کنه مجبورم پولمو بردارم فرار کنم .

فراموش نکنید که همین دیروز ۱۵۸۲۰ تومن معامله شده و از فردا تا ۵ روز دیگه محدوده ی برگشته که تلرانس زیادی است .

امروز معاملاتش خوب بود و احتمال مثبت فردا و یک حمله ی دیگه به ۱۸ زیاد است .

در این لحظه من عقیده دارم زیر ۲۴ مجمع نمی رود و تا ۳۱/۵ جا دارد .

برای پولش هم برنامه ریخته ام .

ولی اگر بازارگردان بخواهد ، فضایل و کرامات مادرش را روی تابلو به رخ ما بکشد مجبورم خالی کنم .

دیروز نوسان گرفتم اما امروز اوضاع برای نوسانگیری مساعد نبود .

ارادت
          امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• technicaler
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 801

در اصل توسط alijalalpour پست شده است View Post
            سلام خدمت ارباب تکنیکالر درمثل مناقشه نیست ولی بابت صدرا میخوام برات یک ضرب المثال به زبون یزدی بگم یک بچه هرشب شلوارشا خیس میکرده یه مدتی میگذره بچه بلند میشه میبینه جاش خیس نیست میگه ننه ننه امشو نشاشیدم ننش میگه ننه غمت نباشه نشاشیدی شو بلنده حالا صدرا هم ببین چه غوغایی میکنه ارادت اربابی
            عرض ادب

حالا خوشبختانه صدرا بول که کرده هیچی ، غائط هم کرده .
            تازه همون سر شب هم اینکارها را کرده .

لذا به ننه بابا احتیاجی نداره .

ذاتا بی پدرو مادر هم که بوده و هست .

ارادت
            امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• rad6303
              عضو عادی
              • Apr 2020
              • 40

عرض ادب

به کف قبلی در ۴۸۰ نمی‌رسه .
              ۵۰۰ تا ۵۲۰ محدوده ی خوبیه .
              ولی ممکنه یک لحظه کوتاه زیر ۵۰۰ هم معامله بشه که برای خرید ایده آل است .

صدرا احمقترین فروشنده ش هم در حد عالی عمل می‌کنه .

ارادت

پ.ن

برای کسانی که ما تازه به جمعشون پیوستیم ، عرض میکنم که به گفته ی تام دیمارک ، کف را باهوش ترین خریدار نمی سازد ، بلکه سازنده ی کف احمقترین فروشنده ( که سهامدار شرکت هم هست ) می باشد .

ارادت مجدد
              سلام میشه در مورد هدف ۵.۶ ماهه سهم هم توضیح بدهید البته جسارت.ممنونم ارادت

نظر

• دفتردار
                عضو فعال
                • Feb 2013
                • 859

عرض ادب

حالا خوشبختانه صدرا بول که کرده هیچی ، غائط هم کرده .
                تازه همون سر شب هم اینکارها را کرده .

لذا به ننه بابا احتیاجی نداره .

ذاتا بی پدرو مادر هم که بوده و هست .

ارادت
                سلام
                در خصوص دبالک نظری دارید؟
                نقدینگی دستمان آمد صدرا اضافه کنیم یا دبالک؟

نظر

• Amerimehdi
                  عضو جدید
                  • Dec 2020
                  • 10

مرسی ار دو استاد عزیز

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14648

عرض ادب

به کف قبلی در ۴۸۰ نمی‌رسه .
                    ۵۰۰ تا ۵۲۰ محدوده ی خوبیه .
                    ولی ممکنه یک لحظه کوتاه زیر ۵۰۰ هم معامله بشه که برای خرید ایده آل است .

صدرا احمقترین فروشنده ش هم در حد عالی عمل می‌کنه .

ارادت

پ.ن

برای کسانی که ما تازه به جمعشون پیوستیم ، عرض میکنم که به گفته ی تام دیمارک ، کف را باهوش ترین خریدار نمی سازد ، بلکه سازنده ی کف احمقترین فروشنده ( که سهامدار شرکت هم هست ) می باشد .

ارادت مجدد
                    ارادتمند و
                    سپاسگذارم@};-@};-
                    خدا خواست و ما توانستیم
                    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• 13812
                      عضو عادی
                      • Aug 2013
                      • 39

خصدرا زیر520 تومان دیگه نخواهد دید.

نظر

• alireza1807
                        عضو عادی
                        • Jul 2015
                        • 52

در اصل توسط محمد. پست شده است View Post
                        استاد استادم فرمود سهم اگر طلا هم باشه در افزایش سرمایش نباید شرکت کرد
                        نه عزیزم
                        مگر ایران خودرو و سایپا و خگستر و اون قندی که اسمش یادم نیست ندیدی چکار کردن؟!!

ایران خود رو بعد از افزایش سرمایه یک رشد حدود 16 برابری کرد!!!

نظر

• BOURSY
                          مدیر سایت
                          • Nov 2010
                          • 249

تذکر
                          مطلب ارسالی کاربر rad6303 و نقل قول این مطلب حذف شد.
                          در صورت درج مطالب اینچنینی و بکار بردن الفاظ ناشایست قطعا کاربر خاطی مسدود خواهد شد.

نظر

• technicaler
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 801

در اصل توسط BOURSY پست شده است View Post
                            تذکر
                            مطلب ارسالی کاربر rad6303 و نقل قول این مطلب حذف شد.
                            در صورت درج مطالب اینچنینی و بکار بردن الفاظ ناشایست قطعا کاربر خاطی مسدود خواهد شد.
                            عرض ادب

البته که نظارت دقیق و اطلاع رسانی شفاف قابل تقدیر است .

اما مجلس ما هم بی ریاست .

ارادت

نظر

• bikaraneh
                              عضو فعال
                              • Sep 2014
                              • 638

عرض ادب

البته که نظارت دقیق و اطلاع رسانی شفاف قابل تقدیر است .

اما مجلس ما هم بی ریاست .

ارادت
                              درود
                              ببین مطلب چی بوده که مدیر بنده خدا از سال 89 تا حالا چهلمین پستش را اینجا هزینه کرد!
                              فکر کنم با این تاپیک بیشتر بهمون سر بزنه و شاید هم تو گفتارها شرکت کنه!
                              پ ن: هر کی میخواد دیگه صدرا براش کابوس نباشه، یه تعداد پلوله بخره!
                              ارادت
                              دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
                              ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

نظر

• rad6303
                                عضو عادی
                                • Apr 2020
                                • 40

در اصل توسط bikaraneh پست شده است View Post
                                درود
                                ببین مطلب چی بوده که مدیر بنده خدا از سال 89 تا حالا چهلمین پستش را اینجا هزینه کرد!
                                فکر کنم با این تاپیک بیشتر بهمون سر بزنه و شاید هم تو گفتارها شرکت کنه!
                                پ ن: هر کی میخواد دیگه صدرا براش کابوس نباشه، یه تعداد پلوله بخره!
                                ارادت
                                سلام خود استاد می دونند ما چیزی جز قرار دادن حقوقی وسط ماجرا کار بزرگی انجام ندادم
                                پ ن: من ادم مودبی ام .اما این تایپیک خیلی پاستریزه است

نظر

در حال کار...
                                X