پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )
سلام از بنده است
قبل از هر چیزی خودم و شما سهامداران صدرا را به تقوی توصیه می کنم .
یک دهن هم نوحه تقدیم میکنم برای ثوابش : (با حالت نوحه بخوانید )
با صد هزار جلوه برون آمدی که من .....
با صد هزار دیده تماشا کنم تورا .....
التماس دعا .....
(گریه....)
آه آه آة آة آه
واااااااااای
رسوای عالمی شدم از شور عاشقی....
ترسم خدا نخواسته رسوا کنم تو را.....
صدرا صدرا ....
صدرا جان
قربون دل سوخته ت .
آآآآآ ی ، صدرا خریده ام که شود ، شونزده تومن ....
ششماهه در صفم که تو دارا کنی مرا .....
همه باهم زمزمه کنید ...
ششماهه در صفم ، که تو دارا کنی مرا ...
(صدای بالا کشیدن دماغ ...)
از طرف سهامدار عمده این ضایعه اسف بار را خدمت سهامداران داغدیده ی صدرا ،شرکت منحله ی شهریار مهستان ، استاد طیب اولولعزم ، مدیر محترم سایت بورسی که از صف 50 میلیارد ریالی ابتیاع فرمودند ، علما و فضلا و تکنیکالیستهای محترم ، بویژه استاد عزیرم تکنیکالر دامت افاضاته با موج 13 هفته ای ، فوندالیستهای محترم و راس ایشان جناب استاد بهنام با تحلیل صورتهای مالی و سایر دوستانی از راه دور ونزدیک صدرا خریدند ، تسلیت عرض میکنم .
همچنین متقابلا از لسان مصبیت زده ی سهامداران صدرا بویژه سهامداران قدیمی و خریداران 1میلیارد سهم بالای 980 تومن ، از مدیریت محترم ، پرزیدنت آینده که با اخبار فوندامنتال دل غم زده سهامداران را شاد کردند ، علی الخصوص بازارگردان نستوه تشکر و قدردانی می نمایم .
صاحب مجلس اشاره میکنند که اگر کسی امر خیری در پیش دارد ، تعجیل کنند و ایشان هم در شادی شما شریک خواهند بود ان شاء الله .
وسیله ی ایاب و ذهاب هم با خود سهامداران محترم می باشد .
والسلام علیکم و رحمت الله .
شب خوش
سلام از بنده است
قبل از هر چیزی خودم و شما سهامداران صدرا را به تقوی توصیه می کنم .
یک دهن هم نوحه تقدیم میکنم برای ثوابش : (با حالت نوحه بخوانید )
با صد هزار جلوه برون آمدی که من .....
با صد هزار دیده تماشا کنم تورا .....
التماس دعا .....
(گریه....)
آه آه آة آة آه
واااااااااای
رسوای عالمی شدم از شور عاشقی....
ترسم خدا نخواسته رسوا کنم تو را.....
صدرا صدرا ....
صدرا جان
قربون دل سوخته ت .
آآآآآ ی ، صدرا خریده ام که شود ، شونزده تومن ....
ششماهه در صفم که تو دارا کنی مرا .....
همه باهم زمزمه کنید ...
ششماهه در صفم ، که تو دارا کنی مرا ...
(صدای بالا کشیدن دماغ ...)
از طرف سهامدار عمده این ضایعه اسف بار را خدمت سهامداران داغدیده ی صدرا ،شرکت منحله ی شهریار مهستان ، استاد طیب اولولعزم ، مدیر محترم سایت بورسی که از صف 50 میلیارد ریالی ابتیاع فرمودند ، علما و فضلا و تکنیکالیستهای محترم ، بویژه استاد عزیرم تکنیکالر دامت افاضاته با موج 13 هفته ای ، فوندالیستهای محترم و راس ایشان جناب استاد بهنام با تحلیل صورتهای مالی و سایر دوستانی از راه دور ونزدیک صدرا خریدند ، تسلیت عرض میکنم .
همچنین متقابلا از لسان مصبیت زده ی سهامداران صدرا بویژه سهامداران قدیمی و خریداران 1میلیارد سهم بالای 980 تومن ، از مدیریت محترم ، پرزیدنت آینده که با اخبار فوندامنتال دل غم زده سهامداران را شاد کردند ، علی الخصوص بازارگردان نستوه تشکر و قدردانی می نمایم .
صاحب مجلس اشاره میکنند که اگر کسی امر خیری در پیش دارد ، تعجیل کنند و ایشان هم در شادی شما شریک خواهند بود ان شاء الله .
وسیله ی ایاب و ذهاب هم با خود سهامداران محترم می باشد .
والسلام علیکم و رحمت الله .
شب خوش
نظر