صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ابشار
    عضو فعال
    • Apr 2013
    • 1426

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

جناب بولینگر ببخشید اینجا بیان میکنم پلوله راچطور میبینید وکلیت بازار را؟؟ایا شاخص۱۲۳۰راخواهد دید

نظر

• bolinger
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 459

در اصل توسط ابشار پست شده است View Post
      جناب بولینگر ببخشید اینجا بیان میکنم پلوله راچطور میبینید وکلیت بازار را؟؟ایا شاخص۱۲۳۰راخواهد دید
      سلام از بنده ست
      شاخص جای خوبی قرار دارد .
      از نتیجه جلسه به ریاست مایک پنس برای آرای الکترال خبر دار نشدم .
      اما احتمال زیادی وجود دارد که از شنبه یک مثبت شروع بشود .

پلوله را الان نمودار ندارم
      اگر تا شنبه توانستم به رمل و اسطرلاب خودم را برسانم چشم .

شب خوش
      به ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
      چرا پس می فروشند مفت ، سهم ده دلاری را ؟

نظر

• ابشار
        عضو فعال
        • Apr 2013
        • 1426

ممنونم،توهمین تاپیک منتظر پاسخ هستم یاتاپیک پلوله،بازم مچکرم

نظر

• bolinger
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 459

سلام از بنده ست

امیر پارسا تاپیک را دست بگیر تا من بیام .

شب خوش

نظر

• amirparsamosavi
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 606

در اصل توسط bolinger پست شده است View Post
            سلام از بنده است

قبل از هر چیزی خودم و شما سهامداران صدرا را به تقوی توصیه می کنم .

یک دهن هم نوحه تقدیم میکنم برای ثوابش : (با حالت نوحه بخوانید )

با صد هزار جلوه برون آمدی که من .....
            با صد هزار دیده تماشا کنم تورا .....

التماس دعا .....

(گریه....)

آه آه آة آة آه
            واااااااااای

رسوای عالمی شدم از شور عاشقی....
            ترسم خدا نخواسته رسوا کنم تو را.....

صدرا صدرا ....

صدرا جان

قربون دل سوخته ت .

آآآآآ ی ، صدرا خریده ام که شود ، شونزده تومن ....
            ششماهه در صفم که تو دارا کنی مرا .....

همه باهم زمزمه کنید ...

ششماهه در صفم ، که تو دارا کنی مرا ...

(صدای بالا کشیدن دماغ ...)

از طرف سهامدار عمده این ضایعه اسف بار را خدمت سهامداران داغدیده ی صدرا ،شرکت منحله ی شهریار مهستان ، استاد طیب اولولعزم ، مدیر محترم سایت بورسی که از صف 50 میلیارد ریالی ابتیاع فرمودند ، علما و فضلا و تکنیکالیستهای محترم ، بویژه استاد عزیرم تکنیکالر دامت افاضاته با موج 13 هفته ای ، فوندالیستهای محترم و راس ایشان جناب استاد بهنام با تحلیل صورتهای مالی و سایر دوستانی از راه دور ونزدیک صدرا خریدند ، تسلیت عرض میکنم .

همچنین متقابلا از لسان مصبیت زده ی سهامداران صدرا بویژه سهامداران قدیمی و خریداران 1میلیارد سهم بالای 980 تومن ، از مدیریت محترم ، پرزیدنت آینده که با اخبار فوندامنتال دل غم زده سهامداران را شاد کردند ، علی الخصوص بازارگردان نستوه تشکر و قدردانی می نمایم .

صاحب مجلس اشاره میکنند که اگر کسی امر خیری در پیش دارد ، تعجیل کنند و ایشان هم در شادی شما شریک خواهند بود ان شاء الله .

وسیله ی ایاب و ذهاب هم با خود سهامداران محترم می باشد .

والسلام علیکم و رحمت الله .

شب خوش
            سلام مجدد و درود بیکران بر جناب bolinger اعظم

تصور می کنم اگر این متن نوحه را برای آقای سعید محمد ارسال نمایی ، شاید از خنده به حدی بترکد ،که ترتیبی اتخاذ نماید تا از سهم صدرا به طریقی حمایت سنگین شود .

راستی می دانی که ایشان دکترای مهندسی عمران (گرایش راه و ترابری) دارند و ای کاش از اقتصاد هم دانش کافی داشتند که از سهم شرکت خود حمایت می نمودند .

یادم هست حدود 8 سال پیش بود که به جعفر خان ملقب به پرریسک، می گفتی : مرد پر انرژی

الان که دارم دقت میکنم ، شما همچین انرژی کمتری از جعفر پرریسک ، کم ندارید

پی نوشت : تصور نکن که ما هم از لحاظ قدمت ، دستی بر آتش نداریم

به قول خودت : برای عاقل یک اشارت کافی است

واقعا از تحلیلها و نوشته های جامع و کاملت تشکر می کنم

اینقدر نوشته هات جذابند که همه سهامداران صدرا در کل ایران ، یک دل نه صد دل عاشق سینه چاکت شده اند

ایضا" سهامداران مجلس حفاری

ارادت همیشگی

نظر

• March13
              عضو عادی
              • Nov 2020
              • 67

سلام و عرض ادب خدمت دوستان صدرايي

بهمن ماه سال قبل بود كه در سايت تالار بورس در تاپيك صدرا از ارزهاي ديجيتال و خصوصا رمز ارز ada cardano گفتم و پيشنهاد دادم كه قسمتي از سبدتون را به اين رمز ارزها اختصاص بديد، خدا رو شكر بازدهيش از بيتكوين بيشتر بود و با توجه به افزايش نرخ دلار تقريبا بيش از ٢٠ برابر شد.

وقتشه كه دندان طمع را بكشيد و با توجه به افت قابل توجه سهام بنيادي اون قسمت از سبدتون رو دوباره به بورس اختصاص بديد.

ارادت
              [CENTER][COLOR=#000000][FONT=IRANSans][COLOR=#ff0000][B]در این بازار اگر سودیست با درویش خرسند است
              [/B][/COLOR][B]خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی[/B]
              [/FONT][/COLOR][/CENTER]

نظر

• Arian02
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 1710

در اصل توسط March13 پست شده است View Post
                سلام و عرض ادب خدمت دوستان صدرايي

بهمن ماه سال قبل بود كه در سايت تالار بورس در تاپيك صدرا از ارزهاي ديجيتال و خصوصا رمز ارز ada cardano گفتم و پيشنهاد دادم كه قسمتي از سبدتون را به اين رمز ارزها اختصاص بديد، خدا رو شكر بازدهيش از بيتكوين بيشتر بود و با توجه به افزايش نرخ دلار تقريبا بيش از ٢٠ برابر شد.

وقتشه كه دندان طمع را بكشيد و با توجه به افت قابل توجه سهام بنيادي اون قسمت از سبدتون رو دوباره به بورس اختصاص بديد.

ارادت
                مارچ عزیز خوش برگشتی
                برگرد بنویس داداش
                موج شمار نداریم تو تاپیک استاد تکنیکالرم که چارت نمیزاره جای میثم خالی خوب تحلیل میکرد لذت میبردیم
                خلاصه برخی مواقع لازمه موج شماری هم بشه استفاده کنیم

نظر

• Arian02
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 1710

میگم این گپ تو تایم هفتگی رو شما هم می بینین تو چارتتون یا نرم افزار من مشکل داره ؟؟؟
                  جای حساسیه سهم رو حمایت ابر کومو قرار داره از دست بره با احتمال بالا این گپ رو پر میکنه

نظر

• amirparsamosavi
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 606

در اصل توسط bolinger پست شده است View Post
                    سلام از بنده ست

امیر پارسا تاپیک را دست بگیر تا من بیام .

شب خوش

سلام مجدد و درود بیکران بر جناب bolinger اعظم

خبر خاصی نیست جز دوری از شما و درگیری ها در کنگره آمریکا

فقط یک خبر در خصوص دعوت از بستانکاران شرکت شهریار مهستان به مدت 6 ماه بود که زیاد خبر خاصی نیست

باید دید سهام شهریار مهستان به کدام خریدار خوشبخت واگذار میشه

کلا 1000 میلیارد تومان بیشتر نیست

فروش 500 تومانی

5،000 ریال * 2،303،000،000 سهم = 11،515،000،000،000 ریال

فروش 400 تومانی

4،000 ریال * 2،303،000،000 سهم = 9،212،000،000،000 ریال

آیا می تونه به قیمت تابلوی روز و خارج از تایم معاملات بفروشه به شرکت مهندسی
                    پتروتدبيرپارس ( دیگر سهامدار عمده ) ؟ یا باید حتماً آگهی کنه ؟

حالا اول باید بستانکارها مشخص بشن بعد سهامشو می تونه بفروشه؟ یا ربطی نداره؟

چون شاید فردی سهام طلب داشته باشه و قانوناً حتماً باید بهش سهام بدن و طرف سهام بخواد و نه پول .

دیگه واقعاً شب خوش

نظر

• pournikdast
                      ستاره‌دار(2)
                      • Oct 2020
                      • 525

رفقا 5 صبح فیلتر خوبی به ذهنتون نمیرسه؛ بنویسیم؟! /:.weirdsmiley.:/

نظر

• نسیم حیات...
                        عضو عادی
                        • Dec 2020
                        • 34

عرض ادب
                        دوستان سعید محمد کمپین انتخاباتی راه انداخته وداره از افتخاراتش تو شرکت صدرا میگه متن ذیل
                        با عرض سلام واحترام
                        قرارگاه خاتم درطی زمان مدیریت آقای دکتر سعید محمد درراستای اجرای مگاپروژه های عظیم نفت وگاز گل درخشیده است.تقریب به سه میلیارد دلار هزینه اجرای پروژه تامین متریال، ساخت،انتقال،نصب وبهره برداری از سکو های ۳هزار تنی که درکشور بی سابقه می باشد ونیز ساخت وتحویل دوکشتی اقیانوس پیمای ۱۱۳هزار تنی که حیرت آشنایان به این صنعت راموجب شده است مایه غرور وافتخار هرایرانی و سبز پوشان عزیز می باشد.
                        تمامی این افتخارات درمجموعه صنعتی شرکت صدرای بوشهر انجام شده است که قرارگاه خاتم سهامدار عمده آن می باشد وتقریب به بیست هزار سهامدار درکل کشور داراست.
                        از تمامی دوستاران ایشان درخواست می شود با تحقیق بیشتر به این بخش از خدمات ایشان تمرکز شود وپیشنهاد می نمایم بعنوان شرکت در امر صواب ملی به مساعدت مالی قرارگاه وشرکت اهتمام نموده ودراجر اخروی آن نیز مشارکت داشته باشیم.ممنون از حوصله شما عزیزان
                        ببینید مگه سهم سهامدران اجر اخروی
                        واقعا که
                        با پول وسهم‌ملت بله

نظر

• bolinger
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 459

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
                          رفقا 5 صبح فیلتر خوبی به ذهنتون نمیرسه؛ بنویسیم؟! /:.weirdsmiley.:/
                          سلام از بنده ست

دکتر جون اون فیلتری که استاد ما توضیح داد نوشتی و خرو جیش پتایر در آمد را داری ؟
                          پتایر اون روز زیر ۱۰ تومن بود ، امروز بالای ۱۹ است و تا حدود ۲۱ رفت .
                          اون فیلتر جوابش قابل قبول بود .

یکبار دیگه اون فیلتر را ران کنیم جوابش را بفرست .

ان شاء الله یک برهوت در بهشت گیرت بیافته که هرچی درخت توش میکاری بازم تا چشم کار می‌کنه بیابون باشه .

ارادت

نظر

• ASUS-Pooya
                            عضو عادی
                            • Nov 2020
                            • 50

سلام به رفقای نازنین

هر چی صبر کردم ببینم تالار خودمون باز میشه، که اونجا بنویسیم، نشد. من هر هفته بهشون پیام میدم لامصبا بجنبید دیگه. سایت مستهجن نبوده که اینهمه وقت فیلتره! البته این میرزا بابک هر از گاهی مثبت 18 دوپهلو می نوشت. بعید نیست بخاطر همین فیلتر شده باشه.
                            مدیریت این تالار هم مثل ایران خودرو و سایپا هست. الان زور افتاده دستشون، ما هم که نَسَخ یک کف دست جا، که بنویسیم. آقا نکنید این کار رو. خدا وکیلی آزاد اندیشی چیز خوبیه!

دکتر پورنیکدست گل، آقا خیلی ارادت داریم. "دی" ریخت، خدا می دونه هر لحظه به فکرت بودم. امیدوارم که وضعیتش بهتر شده باشه. چشم مایی. "دی" که از فیلتر در نیاورده بودی؟!!!!

آ میز بابک رنگارنگ، آقا سامان، نجورسن؟ خدا شاهده اینبار دیگه به هیچ جا پیام ندادم و گلایه نکردم. به بلوغ بورسی رسیدم /.:biggrinsmiley.:/. البته اینکه هیچ کس هم فریادرس نیست در این استغنا بی تاثیر نبود/:.yead.:/.

رفقا، نمی دونم کِی، ولی یه روزی دور هم جمع هستیم و داریم بحث می کنیم که صدرا مقاومت 5 تومن رو میشکنه یا نه (و البته داریم حرص میخوریم!). صبح میشه این شب، صبور باشید. آ میز بابک هم میگه برمیگرده. فقط چون پرینترش خرابه تحلیل تکنیکال رو نمی کنه!!!!

جناب طیب هم که لم داده، داره با تبلتش قرآن میخونه! آقا التماس دعا

خانم بلفی عزیز، از اینکه، از اسپورتیج به پراید رسیدید، دلم گرفت. نگران نباشید. صدرا برمیگرده. به شرطی که این بابک گور به گور شده به موقع صلوات بفرسته!

علی آقای جلال پور، داداش من، شما سهامداری و هم قدم. به نظرم دیگه هیجانی ننویس. دوس ندارم بهت تیکه بندازن. حالا هرجایی، کسی رو میشناسی و چیزی شنیدی، بذار تو دلت بمونه. بیا بشین کنار ما یه چای زغالی بهت بدم، با قطاب بزنیم. ول کن جهان را...

March13 گل، آقا من یادمه در مورد ارز دیجیتال پست زدی. کاش جدی گرفته بودم. گردن صمدی بشکنه! آقا بیشتر بنویس. والا ما پولدار بشیم، بد مستی در نمیاریم. اومدی ایتالیا، آدرس من شهر بولزانو هست. بگی پویا، همه میشناسن. میگن: ء همون سهامدار بدبخت صدرااا ! (البته هنور ایرانما)

همه تون ماهید. همه تون عشقید. امیدوار باشید. شرایط بدتر هم شد، اشکال نداره. حداقل با هم گریه میکنیم. نبینم تنهایی غصه بخوریدا. من سربازتونم/.:biggrinsmiley.:/

پ.ن.: آ میز بابک، صدرا رو تا زمستون 1400 به 3 تومن برسون. من خونه میخوام.
                            آخرین ویرایش توسط ASUS-Pooya؛ 2021/01/07, 10:24.

نظر

• sundaaay
                              عضو فعال
                              • Dec 2020
                              • 742

حسن کلید دیروز گفت ما طوری ارز 4200 حذف کردیم و طوری قیمت اجناس بردیم بالا که مردم اصلا نفهمیدن!!!

باور کنید برای بورس هم همینه... میگه جوری پولها رو سوزوندیم و جوری قیمت سهم ها رو یک-چهارم کردیم که خود سهامداران هم نفهمیدن چه بلایی سرشون اوردیم...

واقعا ما با چه کسانی طرف هستیم؟؟؟؟

نظر

• bolinger
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 459

در اصل توسط ASUS-Pooya پست شده است View Post
                                سلام به رفقای نازنین

هر چی صبر کردم ببینم تالار خودمون باز میشه، که اونجا بنویسیم، نشد. من هر هفته بهشون پیام میدم لامصبا بجنبید دیگه. سایت مستهجن نبوده که اینهمه وقت فیلتره! البته این میرزا بابک هر از گاهی مثبت 18 دوپهلو می نوشت. بعید نیست بخاطر همین فیلتر شده باشه.
                                مدیریت این تالار هم مثل ایران خودرو و سایپا هست. الان زور افتاده دستشون، ما هم که نَسَخ یک کف دست جا، که بنویسیم. آقا نکنید این کار رو. خدا وکیلی آزاد اندیشی چیز خوبیه!

دکتر پورنیکدست گل، آقا خیلی ارادت داریم. "دی" ریخت، خدا می دونه هر لحظه به فکرت بودم. امیدوارم که وضعیتش بهتر شده باشه. چشم مایی. "دی" که از فیلتر در نیاورده بودی؟!!!!

آ میز بابک رنگارنگ، آقا سامان، نجورسن؟ خدا شاهده اینبار دیگه به هیچ جا پیام ندادم و گلایه نکردم. به بلوغ بورسی رسیدم /.:biggrinsmiley.:/. البته اینکه هیچ کس هم فریادرس نیست در این استغنا بی تاثیر نبود/:.yead.:/.

رفقا، نمی دونم کِی، ولی یه روزی دور هم جمع هستیم و داریم بحث می کنیم که صدرا مقاومت 5 تومن رو میشکنه یا نه (و البته داریم حرص میخوریم!). صبح میشه این شب، صبور باشید. آ میز بابک هم میگه برمیگرده. فقط چون پرینترش خرابه تحلیل تکنیکال رو نمی کنه!!!!

جناب طیب هم که لم داده، داره با تبلتش قرآن میخونه! آقا التماس دعا

خانم بلفی عزیز، از اینکه، از اسپورتیج به پراید رسیدید، دلم گرفت. نگران نباشید. صدرا برمیگرده. به شرطی که این بابک گور به گور شده به موقع صلوات بفرسته!

علی آقای جلال پور، داداش من، شما سهامداری و هم قدم. به نظرم دیگه هیجانی ننویس. دوس ندارم بهت تیکه بندازن. حالا هرجایی، کسی رو میشناسی و چیزی شنیدی، بذار تو دلت بمونه. بیا بشین کنار ما یه چای زغالی بهت بدم، با قطاب بزنیم. ول کن جهان را...

March13 گل، آقا من یادمه در مورد ارز دیجیتال پست زدی. کاش جدی گرفته بودم. گردن صمدی بشکنه! آقا بیشتر بنویس. والا ما پولدار بشیم، بد مستی در نمیاریم. اومدی ایتالیا، آدرس من شهر بولزانو هست. بگی پویا، همه میشناسن. میگن: ء همون سهامدار بدبخت صدرااا ! (البته هنور ایرانما)

همه تون ماهید. همه تون عشقید. امیدوار باشید. شرایط بدتر هم شد، اشکال نداره. حداقل با هم گریه میکنیم. نبینم تنهایی غصه بخوریدا. من سربازتونم/.:biggrinsmiley.:/

پ.ن.: آ میز بابک، صدرا رو تا زمستون 1400 به 3 تومن برسون. من خونه میخوام.
                                سلام از بنده است .

شما دستور العمل شاه خائن را اجرا کن ، مشکلی پیش نمیاد :

۱- علیه شاه سخنی نگویید .
                                ۲- علیه اسرائیل سخنی نگویید .
                                ۳- مرتب به گوش مردم نخوانید که اسلام در خطر است .

خلاصه ش یعنی اینکه از گردن به پایین هرچی بگویی در همه جای دنیا آزاد است .

شب خوش

نظر

در حال کار...
                                X