صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Arian02
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 1713

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

در اصل توسط belle fille پست شده است View Post
    سلام

یعنی چه اتفاقی افتاده که کلی قرار داد دلاری بسته میشه و کلی اضافه کاری دلاری گرفته میشه و بدهی دلاری به نحوی رشد می کنه که زیان تسعیر اینطور قابل ملاحظه افزایش پیدا می کنه. چطور ممکنه آخه. شرکت بسته بشه مقرون به صرفه تر نیست؟

سود ناخالص نسبت به کل سال 98 به میزان 149 درصد رشد داشته اونوقت زیان عملیاتی داشته تو 9 ماهه اول یعنی هرچی سود کرده بابت زیان تسعیر از بین رفته. یعنی چی؟ یعنی چی؟ دردمونو به کی بگیم؟

آفرین به فعالان بازار که گول افشاهای زیبا و دهن پرکن و وعده های پوچ مدیریت شرکت در مجامع رو نمی خورن و سمت این سهم با اینهمه سواستفاده و حسابسازی و سهامدار غیر قابل اعتماد نمیرن

اشتباه از من ساده بود که همیشه به سپاهی ها بی اعتماد بودم ولی سهمی رو خریدم که سهامدار اصلیشن.
    سرکار خانم بلفی بزرگوار
    این رو با قطعیت تمام عرض میکنم خدمتتون که فاضلاب تر از این ها تو کل هستی وجود نداره حالا چرا فاضلاب رو گفتم چون از هر کثافتی توش پیدا میشه
    با چندتا از اینا متاسفانه اشنا هستم عجیب موجوداتی هستن
    عجیبتر اینکه خیلی از دوستان میان سرمایه زندگیشونو میسپرن به اینا قبلا برای نوسان باز خوب بود الان با این وضعیت بازار ارزش نوسان رو هم نداره دیگه
    فکر کردید من چرا دو ساله تو تاپیک صدرا دارم مینویسم ؟؟؟چرا با باقی سهما کاری ندارم جز صدرا و سهامداراش ؟؟؟
    دلیل اصلیش اینه مطمئنم سهامدارای صدرا به شدت مورد ظلم واقع شدن ولی تو خیلی از موارد طرف خودش قبول نمیکنه مطلب رو و ذهنشو ازاد نمیکنه از وابستگی

نظر

• bikaraneh
      عضو فعال
      • Sep 2014
      • 638

درود
      فکر کنید تو این وانفسا یکی مثل چشم ماهی بخواد بر مسند بشینه!
      مجلس فرمایشی با انتخاب کمترین حضور مردم و دولت همرنگ، البته که از ابتدا سر و ته این جماعت یکی بوده و نیت تیشه به ریشه قدمت و فرهنگ این آب و خاک بوده!
      پ ن:لعنت بر انگلیس با اون مقدمات و برنامه های چند صد ساله اش
      ارادت
      دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
      ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

نظر

• alireza1807
        عضو عادی
        • Jul 2015
        • 52

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
        سلام علی اقا
        متاسفانه کالا هم مثل خیلی از سهما چیزی که فکر میکردیم نبود تا این روز
        ده دقیقه قبل دیدم 4000رو رد کرده فکم افتاد
        ولی دیدم روی حمایت میدلاین کانال هفتگی هست
        فکر میکنم انتهای موج 2 باشه انشالله بره برای شکست 6000
        بازار منفی و هیجان فروش هم خب 100درصد تاثیر میزاره تو اصلاح و بیشترش میکنه
        تا این لحظه مشکلی نداره خدا بقیه شو بخیر کنه
        سلام آرین
        کف کالا به احتمال قوی 3700 هست.
        نظرت چیه؟

البته به شرط اینکه شاخص از روز یکشنبه روزی ۳۰۰۰۰ واحد منفی نخوره.

نظر

• Arian02
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 1713

در اصل توسط alireza1807 پست شده است View Post
          سلام آرین
          کف کالا به احتمال قوی 3700 هست.
          نظرت چیه؟

البته به شرط اینکه شاخص از روز یکشنبه روزی ۳۰۰۰۰ واحد منفی نخوره.
          سلام علیرضای عزیز
          هر دو جمله تون درسته
          کف میخوره به 3700-3900 اگر میانگینت بالاست کمش کن ارزششو خواهد داشت
          به شرطی که بازار عادی باشه
          تنها چیزی که بهم امید میده در مورد بازار و یه سری سهما چارت و اندیکاتوری هست که دارم و روند میان مدت و بلند مدت رو صعودی نشون میده در کل (من تمام نویز مربوط بهش رو گرفتم و با اطمینان بالای 90 درصد بهش معامله میکنم )
          مثلا در مورد کالا همین اندیکاتور روند تایم روزانه مثبت شده بود از کف 3200تا 6000رفت ولی روند میان مدت چندان تغییر نکرده بود منتها با این افت وحجم خوردن و سپری شدن زمان روند میان مدت صعودی شده الان .......وقتی این شکلی میشه سهم حداقل چندین هفته رو به بالا میره
          مثلا در مورد شاخص تایم روزانه مثبت شده بود از کف تا 1550 رفت و باز منفی شد ولی الان داره مثبت میشه و ازطرفی روند میان مدت تایم هفتگی که منفی بود از برج 3-4 داره مثبت میشه منتها چند روز یا2 هفته زمان میبره کامل روند برگرده
          هر وقت که بر خلاف سیگنالش عمل کردم با استفاده از داده ها و ابزارهای دیگه معمولا به مشکل برخوردم مثل همین ثشاهد که تا الان 26 درصد رفتم تو ضرر و اعصاب نذاشته در حالی که از 2700 داره منفی نشون میده که من با خودم گفتم افت زیادی کرده زیاد نمیتونه پایین تر بره که به مدد بازار منفی اومد !!!!
          در مورد صدرا روند تایم هفتگی تا چند وقت پیش کاملا منفی بود و هیچ سیگنال برگشت میان مدتی نداده بود ولی داره تغییر روند میده
          تنها مشکلی که داره اینه که مثل تمام اسیلاتورها و اندیکاتور ها عدد بهت نمیده باید خودت در بیاری که خب همیشه کار ساده ای نیست

نظر

• alireza1807
            عضو عادی
            • Jul 2015
            • 52

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
            سلام علیرضای عزیز
            هر دو جمله تون درسته
            کف میخوره به 3700-3900 اگر میانگینت بالاست کمش کن ارزششو خواهد داشت
            به شرطی که بازار عادی باشه
            تنها چیزی که بهم امید میده در مورد بازار و یه سری سهما چارت و اندیکاتوری هست که دارم و روند میان مدت و بلند مدت رو صعودی نشون میده در کل (من تمام نویز مربوط بهش رو گرفتم و با اطمینان بالای 90 درصد بهش معامله میکنم )
            مثلا در مورد کالا همین اندیکاتور روند تایم روزانه مثبت شده بود از کف 3200تا 6000رفت ولی روند میان مدت چندان تغییر نکرده بود منتها با این افت وحجم خوردن و سپری شدن زمان روند میان مدت صعودی شده الان .......وقتی این شکلی میشه سهم حداقل چندین هفته رو به بالا میره
            مثلا در مورد شاخص تایم روزانه مثبت شده بود از کف تا 1550 رفت و باز منفی شد ولی الان داره مثبت میشه و ازطرفی روند میان مدت تایم هفتگی که منفی بود از برج 3-4 داره مثبت میشه منتها چند روز یا2 هفته زمان میبره کامل روند برگرده
            هر وقت که بر خلاف سیگنالش عمل کردم با استفاده از داده ها و ابزارهای دیگه معمولا به مشکل برخوردم مثل همین ثشاهد که تا الان 26 درصد رفتم تو ضرر و اعصاب نذاشته در حالی که از 2700 داره منفی نشون میده که من با خودم گفتم افت زیادی کرده زیاد نمیتونه پایین تر بره که به مدد بازار منفی اومد !!!!
            در مورد صدرا روند تایم هفتگی تا چند وقت پیش کاملا منفی بود و هیچ سیگنال برگشت میان مدتی نداده بود ولی داره تغییر روند میده
            تنها مشکلی که داره اینه که مثل تمام اسیلاتورها و اندیکاتور ها عدد بهت نمیده باید خودت در بیاری که خب همیشه کار ساده ای نیست
            عرض سلام مجدد.
            عالی بود. خیلی ممنون.

نظر

• محمد.
              عضو فعال
              • Dec 2020
              • 810

در اصل توسط bikaraneh پست شده است View Post
              درود
              معلوم نیست تو این شرکت خراب شده چه خبره!
              یکی از احتمالات در خصوص سایر هزینه ها شاید خرید سهم شهریار مهستان و سگ خور کردن حق و حقوق سهامدار باشه...
              البته پیوست را باید بررسی کرد!
              ارادت
              سلام
              فکر کنم سایر هزینه ها رفته تو ستاد سعید محمد
              /:.yead.:/
              اینها تا همه ما رو از سهم بیرون نکنند دست بردار نیستند

نظر

• تجهیزاتی89
                عضو عادی
                • Oct 2020
                • 126

سرکار خانم بلفی عرض ادب

فکر میکنید این همه رزمایش و موشک که فرت و فرت میره بالا از کجا تامین میشه .... خوب بابای همچین شرکت هایی رو در میارن تا هزینه این کاراشون کنن دیگه ....

نظر

• تجهیزاتی89
                  عضو عادی
                  • Oct 2020
                  • 126

اینا کلن مبانی حسابداری رو هم مثل همه چی شخم زدن رفته ..... 10 سال تو این سهمم تو هر گزارش با چند تا آیتم بازی میکنن یه بار بهای تمام شده رو کم میکنن هزینه های اداری و زیاد میکنن یه بار درامد عملیاتی کم میکنن درامد غیر عملیاتی زیاد میکنن یجوری که حساب سازیا شون درست از آب دربیاد ..... بابا در عرض 10 سال تو صنعت شماره 1 کشور کار کنی و 10 ریال سود تقسیم نکنی خیلی خباثت میخواد .....خلاصه خوب ما رو بازی میدن آخرشم یه جوری تو مجمع صحبت میکنن انگار علامه دهرن....

نظر

• سعید طوسی گندم آبادی
                    عضو عادی
                    • Dec 2020
                    • 28

این هم از گزارش 9ماهه!!!طبق روال حالا باید حواله بدیم به گزارش 12 ماههlaughingsmiley/:.yead.:/ !!!!با این سرمایه کود خرید وفروش میکردند در این 10 سال تا حالا کلی سود انباشته داشتند ونیاز به اینهمه دفتر ودستک ومهندس وسردار و...........هم نداشت وبا 4تا کارگر ساده می شد کل تجارتخانه کود حیوانی را مدیریت کرد وبا تابلو از تولید به مصرف با 3-4هزارتا گوسفند سردار میچروند ومرزونی هم صبح به صبح محصولات تازه را از طویله جهت ارایه به بازار هدف جمع آوری میکرد /:.ph34r-smiley.://:.ph34r-smiley.:/!!!!فعلا روزی افتاده دست قوزی :^o!!!! وقتی می گفتم اینا ح -ز -رو هستند بعضیا قبول نمیکردند !!!! اجرکم عندا....

نظر

• Sadeghtarin
                      عضو عادی
                      • Oct 2020
                      • 128

سلام بر صدراداران بی سنگر.
                      یعنی دوس دارم الان ببینم دلار چندی تسعیر ارز کردن؟ و دیگه از این قیمت بالاتر نره دلار، از ما میکشن بیرون این برادران سپاهی.
                      از بهنام عزیز و بلفی و بقیه اساتید حسابداری هم استدعا دارم که اگه امکان داره یه تفسیری بر این تسعیر ارز بدهند.. ارادت

نظر

• محمد.
                        عضو فعال
                        • Dec 2020
                        • 810

در اصل توسط Sadeghtarin پست شده است View Post
                        سلام بر صدراداران بی سنگر.
                        یعنی دوس دارم الان ببینم دلار چندی تسعیر ارز کردن؟ و دیگه از این قیمت بالاتر نره دلار، از ما میکشن بیرون این برادران سپاهی.
                        از بهنام عزیز و بلفی و بقیه اساتید حسابداری هم استدعا دارم که اگه امکان داره یه تفسیری بر این تسعیر ارز بدهند.. ارادت
                        سلام
                        اقا بهنام در تاپیک خودشون
                        تحلیلهای تلفیقی
                        گزارش رو بصورت کاملا ساده و اجمالی تفسیر کردند
                        انگار از نظر عملیاتی و زیان انباشته خیلی خوب بوده گزارش
                        ولی نمیدونم این زیان تسعیر ارز چطوریه که تو شش ماهه که دلار بالا بود توقع داشتیم ولی الان که دلار از شش ماهه اول پایینتر اومده دیگه چرا!!!!!

نظر

• کاشان2
                          عضو فعال
                          • Dec 2020
                          • 1778

از سپاهی جماعت چه انتظاری دارید فکر می کنید اینها سواد دارند

نظر

• کاشان2
                            عضو فعال
                            • Dec 2020
                            • 1778

جناب بهنام و طیب خان اگر امکان دارد تحلیل خود را در ارتباط با گزارش بیان کنید

نظر

• ahoura
                              عضو عادی
                              • Nov 2020
                              • 141

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
                              جناب بهنام و طیب خان اگر امکان دارد تحلیل خود را در ارتباط با گزارش بیان کنید
                              درود . تشریف ببرید لینک پایین صفحه اخر
                              http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2016

نظر

• bolinger
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 459

در اصل توسط jalili پست شده است View Post
                                سلام و عرض ادب
                                خدمت استاد گرانقدر
                                بسیار سپاسگذارم که اجازه فرمودی مجدد سر کلاس حاضر شیم
                                استاد این سوالات بخاطر هواس پرتی و فشار های روانی وارده است
                                گرچه که حضرتعالی با بزرگواری و متانت همیشگی اقدام به راهنمایی بی منت دوستان میکردین
                                پس استاده همانطور که با شاهد مثال عنوان کردید دستکاری برای کوتاه مدت امکان پذیره و و تو بلند
                                مدت عملا شدنی نیست البته اگه طبق معمول اشتباه متوجه نشده باشم!!؟
                                راستی استاد بین دیوانه ها اگه کسی عاقلانه رفتار کنه بهش میگن دیوانه همینطور بین احمق ها
                                غرض عرض ارادت بود خدمت حضرتعالی

ارا ت

تو بازاری که یه تریدر بمانند استاد باشه و یکی هم لنگه من همین میشه دیگه
                                بدو بدو اومده دو ماهه میلیونر شه ،نکرده حداقل از چهار تا خبره بپرسه
                                حالا داره گریه میکنه من مامانمو میخام
                                بعضی اوقات ادم فکر میکنه چرا مسولین ما اینجورین
                                بعد میبینه به مردموممون میان
                                البته که خودمو عرض کردم دور از جون بزرگواران حاضر در جمع
                                سلام از بنده ست

مسئله گم کردن سوراخ دعا است .

ما اینجا در بازار برای سود کردن حضور داریم .

دستکاری هزینه دارد .

قرار نیست ما هزینه کنیم .

قرار است سود کنیم .

شب خوش
                                به ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
                                چرا پس می فروشند مفت ، سهم ده دلاری را ؟

نظر

در حال کار...
                                X