کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام وتبریک سال نو خدمت دوستان صدرایی
خب به سلامتی سند ۲۵ ساله ایران و چین هم امضا شد
۵۰ سال انگلیس
۵۰ سال امریکا
۵۰سال روسیه
۵۰ سال هم چین و ماچین
خیلی خوش بحالمون شد
ممنون به هرحال مراد گرم نگه داشتن تنور صفحه صدرا بود که با زبون الکنم خواستم خیلی خاک نخوره
این مثبت صدرا تو این بازار و بعد چند ماه منفی یکجورایی باعث شده دقت کافی نداشته باشم.☺
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
سلام و عرض ادب و ارادت خدمت دوستان نازنین صدرایی...
با اینکه صدرا تا جبران اساسی راه طولانی در پیش داره اما در بازاری که 437 نماد منفی است دیدن این صف خرید و اینکه برای پنجمین روز پیاپی به هیچ کس (از جمله خودم) فرصت ورود هم نداده یادآور مشخصات خاص صدراست...
انشاء الله همین طور رشدش ادامه دار باشه... اینجاست که شاعر میگه : سیگنال منم، کعبه و بتخانه بهانه... خلاصه حواستون باشه شلوغ کنید هر طور شده میخَرم بیچارتون میکنم /.:biggrinsmiley.:/
سلام
اگه ممکنه لطفا توضیح بدید کد به کد یعنی چی؟ چرا انجامش میدن؟ منافعش؟ مضراتش؟ از کجا میشه متوجهش شد؟
کد به کد از اون اصطلاحاتیه که بارها شنیدم ولی مفهومش رو متوجه نمیشم. ممنون
با اینکه صدرا تا جبران اساسی راه طولانی در پیش داره اما در بازاری که 437 نماد منفی است دیدن این صف خرید و اینکه برای پنجمین روز پیاپی به هیچ کس (از جمله خودم) فرصت ورود هم نداده یادآور مشخصات خاص صدراست...
انشاء الله همین طور رشدش ادامه دار باشه... اینجاست که شاعر میگه : سیگنال منم، کعبه و بتخانه بهانه... خلاصه حواستون باشه شلوغ کنید هر طور شده میخَرم بیچارتون میکنم /.:biggrinsmiley.:/
سلام. به نظرم هر کسی برای درک بهتر بورس تهران بایید دو واحد درس خصدرا پاس کنا.. سهمی که در سقوط نمیخریدند حالا 340 میلیون سر خطی زدند..
دیوونهخونست!!
ارادت
سلام و عرض ارادت
شمااطلاع هم ندین همه متوجه میشن کی صدرا خریدی?
نظر