صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • vion
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 825

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
    درود
    بازارگردان موظف هست حجم مشخصی در روز از صف برداره و این ربطی به ارزنده بودن یا نبودن سهم نداره ...
    هیچ تضمینی هم نیست خریدها به سود مشخصی در بازه سالانه برسه
    وسپهر یکی ازمعروف ترین صندوق های بازار میلیاردها سهم صادرات بالای 400 روز بازگشایی خرید .. الان صادرات کجاست؟
    پس خیلی درگیر خرید بازارگردان نباشید ... بازار باید به سمت سهم بیاد ..
    درود و ارادت.
    به هر حال بازار گردان قرار نیست اتش به مالش بزنه

نظر

• Arian02
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 1710

عرض ادب
      شب دوستان صدرایی بخیر
      میشه به جرات گفت که این روزا بالای 90-95 درصد بازار همه نا امید هستن و امیدی به برگشت بازار ندارن دقیقا بر عکس اوج بازار در مرداد ماه که دیدیم همین بالای 90 درصد اشتباه میکردن و این شد وضعیت بورس
      دقیقا برعکس چیزی که من بدون تعصب و به دور از حرفهای اهالی بازار و تاثیر گرفتن از این بحثا دارم میبینم تو چارت
      چند وقت پیش عرض کردم اگر قرار بود اکثریت بازار درست پیش بینی کنن که هیچ وقت نمیگفتن تو بورس 10 درصد یا کمتر از فعالین سود میکنن
      قول میدم بهتون بازار چنان برگرده که همه انگشت به دهن بمونن دنبال دلیل بگردن حداقل برای مدت چند ماه
      این برگشت رو از اواسط ماه پیش انتظار داشتم که خب با این وضعیت دامنه نوسان کمی طول کشیده ولی به هیچ وجه تا الان این حرف و تحلیل Fail نشده و نشانه ای نمیبینم برای failشدنش و برعکس هر روز وضعیت حتی با همین معاملات کم حجم و کم ارزش بهتر میشه کمی زمان نیاز داریم ....کسی برنده بازیه که به اعصابش مسلط باشه در صورتی که این روزها سود نمیکنه حداقل ضررش رو کمتر بکنه تا موقع صعود بیشترین بازدهی رو بگیره
      اگر قبول ندارید مختار هستین اصراری ندارم ولی اگر قبول دارید و به چارت اعتماد ندارید بگردید دنبال دلیل فوندالی برای برگشت من نیاز ندارم بهش

نظر

• technicaler
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 801

.......

تکراری
        امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• technicaler
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 801

در اصل توسط bikaraneh پست شده است View Post
          درود
          فروش اوراق دولتی تا 18 اسفند تمدید شد. قبلا قرار بود اتمام آن تا دوازدهم باشه!
          پ ن :چند روز دیگه باید سایید.
          ارادت
          عرض ادب

حالا ما فرض کردیم ۱۸ اسفند متوقف کردند ، که من هم بودم متوقف نمی کردم .

این پول رفته که خرج اتینای دولت بشود ، بر نمی گرده که !

پول از کجا میاد ؟

یا آورده ی جدید سهامداران است یا سود تقسیمی شرکتها و اوراق و صندوقها .

چقدر طول میکشد که چاله ی این برداشت دولت پر بشود ؟

من که پنجاه درصد نقد کرده ام نشسته ام نزول را تماشا می کنم .

اون پنجاه درصد دیگه هم گیر سهم منظور است که روزی ۱۰ ریال میاد پایین وصف سنگین فروش است و قابل فروش نیست وگرنه همه رو نقد می کردم .

ارادت
          امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• mohsen ho
            ستاره دار(1)
            • Feb 2013
            • 11250

در اصل توسط technicaler پست شده است View Post
            عرض ادب

پول از کجا میاد ؟

اون پنجاه درصد دیگه هم گیر سهم منظور است که روزی ۱۰ ریال میاد پایین وصف سنگین فروش است و قابل فروش نیست وگرنه همه رو نقد می کردم .

ارادت
            درود
            تبدیل به اخزا کرده اید؟

نظر

• technicaler
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 801

درود
              بازدهی برخی ازاین اوراق ها یکساله22-23درصد شده .. براهمین باهربالایی نفس بازار را میگیرن
              عرض ادب

اول قرار نبود که بسوزند عاشقان
              آتش به جان شمع فتد کاین بنا نهاد .

خیاط در کوزه افتاده .

ارادت

نظر

• mohsen ho
                ستاره دار(1)
                • Feb 2013
                • 11250

درود
                بازدهی برخی ازاین اوراق ها یکساله22-23درصد شده .. براهمین باهربالایی نفس بازار را میگیرن
                جالب تر این هست که اگر کسی دوساله نگه داره این سررسیدها را .. مرکب 24.5درصد سالیانه سود میبره!
                یعنی عملا صاف کردند با این مدل فروش بازار را!

نظر

• Arian02
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 1710

جالب تر این هست که اگر کسی دوساله نگه داره این سررسیدها را .. مرکب 24.5درصد سالیانه سود میبره!
                  یعنی عملا صاف کردند با این مدل فروش بازار را!
                  تو اقتصاد تورمی این 24.5 دو ساله ایا ارزشی داره ؟؟
                  کسانی که از سال 92 تا 96 پول گذاشته بودن بانک و سود گرفته بودن و فکر میکردن جلو هستن ایا فکرشو میکردن تو دوسال این تورم همه اون پول رو پس بگیره ؟؟؟
                  سهامدار بورس واقعا باید بره بمیره اگر نتونه چند برابر این سود 25 درصد رو از بازار بگیره تو دوسال

نظر

• technicaler
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 801

عرض ادب

اینجا ملت دهن خودشان را پر میکردند که قرار است بازار گردان بگذارند.

چنان میگفتند بازار گردان که هفت تا بازار گردان از بغلش می ریخت .

هرچی ما گفتیم بازار گردان مضر است و فقط بدرد این میخورد که رفتارش را شناسایی کنیم و همراه با خرید و فروشش نوسان بگیریم کسی گوش نداد .

چهار مقطع صدرا بازارگردانی شده .

یکی روی کف ،یادم نیست ۴۰ تومن بود یا ۶۰ تومن که از هر کد روزانه ۱۰۰۰ تا به مفت با منت می خرید .
                    یک مقطع وقتی بود که از ۲۲۸۰ سرازیر شد و ۶ ماه الکی و زورکی روی ۱۴۵۰ نگهش داشتند که سقوط نکند و آخرش هم با جلسه ی اسفند ۹۷ و در رفتن تلنگ افزایش سرمایه تا پایان دی تکلیفی و تا پایان سال قانونی سهم به ۱۰۶۰ تومن رسید .

یک مقطع قبل از آگهی مجمع افزایش سرمایه بود که روی ۳۵۰۰ بمدت ۴ هفته عرضه کرد و نگذاشت برود بالا .

یک مقطع هم الان است که تنها تاثیرش در کردن یک سوم حجم مبنا و پایین آوردن پایانی به ضرر خود بازارگردان و سهامداران است .

یک نفر از سینه چاکان بازارگردان هم الان نیست که جواب ملت را بدهد .

ارادت
                    آخرین ویرایش توسط technicaler؛ 2021/03/02, 21:59.

نظر

• technicaler
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 801

درود
                      تبدیل به اخزا کرده اید؟
                      عرض ادب

نه
                      اخزا کار نمیکنم .
                      پول عزیز تر از جان را نگهداشته ام ، توی این بازار کم نشود خودش سود است .

قضیه ی کارشناس صندوق که زنگ زده بود من را پرزنت کنه را که منبرش را برگزار کردم .

ارادت

نظر

• mohsen ho
                        ستاره دار(1)
                        • Feb 2013
                        • 11250

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                        تو اقتصاد تورمی این 24.5 دو ساله ایا ارزشی داره ؟؟
                        کسانی که از سال 92 تا 96 پول گذاشته بودن بانک و سود گرفته بودن و فکر میکردن جلو هستن ایا فکرشو میکردن تو دوسال این تورم همه اون پول رو پس بگیره ؟؟؟
                        سهامدار بورس واقعا باید بره بمیره اگر نتونه چند برابر این سود 25 درصد رو از بازار بگیره تو دوسال
                        درود
                        24.5درصد سالانه درواقع 22ماهه45درصد
                        اقتصاد تورمی بعید نیست 1-2سالی بره فاز استراحت ورکود .. لذا این فاصله جذاب ترین وکم ریسکترین گزینه هست برا پول های درشت !

نظر

• Arian02
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 1710

درود
                          24.5درصد سالانه درواقع 22ماهه45درصد
                          اقتصاد تورمی بعید نیست 1-2سالی بره فاز استراحت ورکود .. لذا این فاصله جذاب ترین وکم ریسکترین گزینه هست برا پول های درشت !
                          من سهامدار نوعی با چندر غاز پول که نباید ببینم این پولهای درشت چند صد میلیاردی یا بیشتر چیکار میکنن
                          بله اونا که نمی تونن با این مقدار پول برای مثال سهمی رو 1000 بخرن 1200 بفروشن ولی سهامدار خرد میتونه
                          نه اونا به فکر من هستن که چیکار میکنم نه من باید فکر اونا باشم که چی براشون بهتره
                          هر کس شرایط خودشو داره این که پیگیر باشیم این پولهای درشت چیکار میکنن یه چیزه جدا ولی نباید مبنای تصمیم من و شما باشه

نظر

• mohsen ho
                            ستاره دار(1)
                            • Feb 2013
                            • 11250

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                            من سهامدار نوعی با چندر غاز پول که نباید ببینم این پولهای درشت چند صد میلیاردی یا بیشتر چیکار میکنن
                            بله اونا که نمی تونن با این مقدار پول برای مثال سهمی رو 1000 بخرن 1200 بفروشن ولی سهامدار خرد میتونه
                            نه اونا به فکر من هستن که چیکار میکنم نه من باید فکر اونا باشم که چی براشون بهتره
                            هر کس شرایط خودشو داره این که پیگیر باشیم این پولهای درشت چیکار میکنن یه چیزه جدا ولی نباید مبنای تصمیم من و شما باشه
                            درود
                            خدا را چه دیدی شاید ما هم پول درشت حساب شدیم/.:biggrinsmiley.:/

نظر

• bikaraneh
                              عضو فعال
                              • Sep 2014
                              • 638

در اصل توسط technicaler پست شده است View Post
                              عرض ادب

پول از کجا میاد ؟

ارادت
                              درود
                              با این دعوای مجلس و دولت و چوبهایی که به عناوین و تصمیمات مختلف لای چرخ بازار میکنند همچنین سوراخ بزرگ جیب دولت و اجبار بر افزایش حقوق کارمندان و پرسنل با شرایط فعلی 75 درصد درآمدها خرج حقوق و اتینا که فرمودید و 25 تای دیگش دعوا سر اینکه کجا خرج بشه میشه!
                              فکر کنم بازار تا قبل انتخابات یه بالای مختصری بزنه و از اونجایی که خودشون هم میدونند استقبالی از انتخابات نمیشه و مردم حضوری پای صندوق ها ندارند همانند مجلس، هر کاندیدی که از لپ لپ دور بعد انتخاب بشه با شکستن کاسه کوزه سر این دولت خودش را راحت میکنه.
                              کلا با همین فرمون بریم جلو جدی جدی باید لنگ هم ببندیم و نون خشک هم سق بزنیم!
                              ارادت
                              دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
                              ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

نظر

• March13
                                عضو عادی
                                • Nov 2020
                                • 67

در اصل توسط March13 پست شده است View Post
                                سلام و عرض ادب

بيشترين درخواست خريد در كارگزاري براي سهم غاز و اردك و سهم صدرا بود! سنگين مي خرند و درصدي!

ارادت

پ.ن : ٢ تا hard down قبلي ١١٠ روز معاملاتي طول كشيده، روز ٩ اسفند روز اول بعد از ١١٠ روز ريزش هست، احتمالا سر نمودار رو به بالا ميشه.

سلام

صدرا به خاطر افشاي ب ٣ روز بسته بوده ؟!

فردا ١٠ درصد سبدم را اختصاص ميدم به صدرا.

پ.ن: ١٠ درصد سبد من بسيار ناچيزه، به قول اون بنده خدا سنگين و درصدي!

ارادت
                                [CENTER][COLOR=#000000][FONT=IRANSans][COLOR=#ff0000][B]در این بازار اگر سودیست با درویش خرسند است
                                [/B][/COLOR][B]خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی[/B]
                                [/FONT][/COLOR][/CENTER]

نظر

در حال کار...
                                X