صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • AMD
    عضو جدید
    • Sep 2020
    • 18

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

یک کلیپ تبلیغاتی چند دقیقه‌ای از پوپولیست جدید اقای سعید محمد مرتبط با بورس ساختن که درحال دست به دست شدن در کانال‌های تلگرامی وابسته هستش، نتونستم بیشتر از چند ثانیشو ببینم! تک تک جملات بوی تعفن میداد! انگار نه انگار که این اقا زمانی رییس سازمانی بودن که خصدرا تابعه اونه!
    آخرین ویرایش توسط AMD؛ 2021/04/29, 20:39.

نظر

• طيب
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 3024

[QUOTE=کاشان2;905580]
      در اصل توسط طيب پست شده است View Post
      عرض ادب مجدد

حمایت ها در صورتیکه از راه اصولی و علمی انجام شود خیلی خوب است ولی اگر غیر از این باشد فساد زاست

موضوع اصلی نگرش دلالی و ربا خواری متولیان این بازار وکلیت صاحبان قدرت است
      دلال مداری وربا خواری درکشور ما نهادینه شده و عرصه تولید زیر چکمه های صاحبان قدرت چنان له و تباه شده که توان بر پا خواستن نیست
      ولی یه موضوعی که در بازار سرمایه وجود داره این است که قیمت سهام خیلی خیلی ارزان است و میشه با فروش دوویا سه مغازه یه شرکت را تصاحب کرد واین بازار با توجه به نداشتن اشکال بنیادی جذاب است و مخصوصا شرکت هایی وجود دارد که خریدار کلان را در ردیف نزدیک صاحبان قدرت قرار میدهد
      ارادت[/QUOTE طیب جان خدایی نظرتان در ارتباط با صدرا تغییر نکرده است آیا این سهم. جز سهام بنیادی. است و به نظرتان یکی از بهترین سهام بازار است ممنون می شوم پاسخ دهید
      عرض سلام وادب واحترام

قاطعانه عرض میکنم شرکت صدرا از منظر بنیادی بی نظیرترین شرکت در کلیت بازار سرمایه است

ارزانترین شرکت در کلیت بازار سرمایه است

تغییرات مهم بنیادی در شرکت صدرا مقدار ی است که واقعا همگان راشگفت زده کرده است
      صدرا جایگزین شرکت های بین المللی در ایران شده است یعنی از لحاظ تکنولوژی و ساختارها چنان عملکرده که همگان شگفت زده شده اند حتی بالاترین دست اندرکاران وزارت نفت و مرتبط

در کشتی سازی چنان قدرت وتوانی را بنمایش گذاشته که سایر کشتی سازها حیرت زده شده اند
      توان بالای شرکت صدرا با توجه به تغییر ساختارها وبستر سازی ها چنان بالا رفته که میتونه با مدیریت خوب وعلمی به یکی از بهترین شرکت های جهانی تبدیل بشه

ارادت

نظر

• محمد.
        عضو فعال
        • Dec 2020
        • 810

در اصل توسط technicaler پست شده است View Post
        عرض ادب

افراد اناث چی ؟

ارادت
        سلام و با آرزوی قبولی طاعات و عبادات همه دوستان
        وای که از این پست دکتر چقدر خندیدم
        جهت کاری بعد ماه مبارک قصد سفر به اراک رو داشتم و پیشنهاد ختنه ما به ازای هزار سهم صدرا رو جالب دیدم
        حالا موندم کوچولو رو ببرم یا نه
        هر چند روش کار هم مهم هست که حلقه میندازه یا با تیغ و قیچی و یا با دستگاه حرارتی
        هر چند طرح جالبیه ولی به هدفش نمیرسد، این بچه ها تا بزرگ بشن ملت پدر این غارتگران اجنبی سپاهی رو درآوردن و ان شاالله سرنوشت و آینده درخشانی رو در پیش خواهیم داشت

نظر

• بامبو
          عضو فعال
          • Feb 2015
          • 467

عرض ادب

من عرض میکنم ما فروشنده صدرا نیستیم،

یک چیزی من می‌گویم، یک چیزی شما می شنوید .

حالا برای اینکه معلوم بشود این چیزی که من عرض میکنم در زبان هم گفتنش آسان نیست ، دوتا مثال می زنم:

قبل از مثال ، استاد گرانقدر ماموستا کاک طیب که معرف حضور هست ،

هر اتفاقی بیافتد ، ایشان کوچکترین خللی در ارزندگی صدرا وارد نمی‌داند و روی هر قیمتی توصیه به خرید و نگهداری دارد .

اما مثال :

ما هرکداممان بی تجربه و نا بلد و سینه چاک و اقتصاد ندان باشیم و هر قدر معامله گری بلد نباشیم ، این وصله ها به دکتر عباد که نمی چسبد که!

ایشان هم فروشنده نیست .

بعد از افزایش سرمایه فرمود : بازی صدرا هنوز تمام شده و من ترجمه میکنم که یعنی دلم نمیاد بفروشمش .

این از آدمِ با تجربه و سرشناس و مطلعِ ما ، که دستی به آتش شرکت‌های سرمایه گذاری و ارتباطی با فعالان سر شناس بازار دارد .

از این بالاترش را بخواهم مثال بزنم ، جناب دکتر محمدی با بیش از ۳۳۳ میلیون سهم این عجوزه .

ما یک چیزی می‌گوییم نمی فروشیم و یک ضرری به نسبت خودمان می دهیم ولی ایشان تا این لحظه بیش از ۲۴۰ میلیارد تومن ، توجه کنید یعنی یک ۲۴ با ده تا صفر جلوش به تومن یا یازده تا صفر جلوش به ریال جلوش ضرر داده اما فروشنده نیست .
          ۲۴۰ میلیارد تومن .
          به زبان هم آسان نیست .

نمیدانم الان متوجه شدید که راجع به چی دارم صحبت میکنم و ما نمی فر وشیم را فهمیدید یعنی چی یا نه.

بسم الله ، ۵۰ تومنش کنید،
          ما هستیم .

ارادت
          شب شما بخیر

این دکتر محمدی که میگین همون دکتر علی محمدی نویسنده کتب تحلیل تکنیکاله یا بااون فرق میکنه؟

نظر

• technicaler
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 801

در اصل توسط محمد. پست شده است View Post
            سلام و با آرزوی قبولی طاعات و عبادات همه دوستان
            وای که از این پست دکتر چقدر خندیدم
            جهت کاری بعد ماه مبارک قصد سفر به اراک رو داشتم و پیشنهاد ختنه ما به ازای هزار سهم صدرا رو جالب دیدم
            حالا موندم کوچولو رو ببرم یا نه
            هر چند روش کار هم مهم هست که حلقه میندازه یا با تیغ و قیچی و یا با دستگاه حرارتی
            هر چند طرح جالبیه ولی به هدفش نمیرسد، این بچه ها تا بزرگ بشن ملت پدر این غارتگران اجنبی سپاهی رو درآوردن و ان شاالله سرنوشت و آینده درخشانی رو در پیش خواهیم داشت
            عرض ادب

والا اگر ۱۰۰۰ سهم بدهند ، کوچولو را ببر که هیچ!

خودت هم یک مِصقَل بزن ، بد نیست .

بعدش آدرس بده ماهم بریم .

ارادت
            پ.ن

مِصقَل ابزاری است که قصابها چاقو را به آن می‌کشند و تیز می‌کنند.

ارادت
            امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• technicaler
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 801

در اصل توسط بامبو پست شده است View Post
              شب شما بخیر

این دکتر محمدی که میگین همون دکتر علی محمدی نویسنده کتب تحلیل تکنیکاله یا بااون فرق میکنه؟
              عرض ادب

نخیر .
              ایشان پزشک اطفال هستند و تنها حقیقی درصدی صدرا هستند .

آخه این علی محمدی اگر معامله و سود کردن بلد بود که کتاب نمی نوشت به شما یاد بدهد که !
              تا حالا دیدی کسی برای شما از سود کردنش نه در بورس بلکه در هر سرمایه گذاری دیگری تعریف بکند ؟
              برعکس تا پول کسی را می برند آه و ناله ش مال ماست .

ارادت
              امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• بامبو
                عضو فعال
                • Feb 2015
                • 467

عرض ادب

نخیر .
                ایشان پزشک اطفال هستند و تنها حقیقی درصدی صدرا هستند .

آخه این علی محمدی اگر معامله و سود کردن بلد بود که کتاب نمی نوشت به شما یاد بدهد که !
                تا حالا دیدی کسی برای شما از سود کردنش نه در بورس بلکه در هر سرمایه گذاری دیگری تعریف بکند ؟
                برعکس تا پول کسی را می برند آه و ناله ش مال ماست .

ارادت
                ایشون سمتی هم تو صدرا دارن؟
                ===========================
                بورس یادگرفتنیه تا یاددادنی
                تنها کتابی که پول دادم وخریدم همون اوایل کارم بود که کتاب کانسلیم ویلیام جی اونیل بود که از خود انتشارات بورس توملاصدرا خریدمش با ترجمهtsetmc
                هیچی از توش درنیومد!
                به سبک و سیاق خودتون واین تاپیک:

ارادت

نظر

• بامبو
                  عضو فعال
                  • Feb 2015
                  • 467

بورس یادگرفتنیه تا یاددادنی
                  تنها کتابی که پول دادم وخریدم همون اوایل کارم بود که کتاب کانسلیم ویلیام جی اونیل بود که از خود انتشارات بورس توملاصدرا خریدمش با ترجمهtsetmc
                  هیچی از توش درنیومد!
                  به سبک و سیاق خودتون واین تاپیک:

ارادت
                  ​یادم رفت کتاب جناب خاکسارقیری روهم تهیه کردم

نظر

• technicaler
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 801

ارادت
                    عرض ادب

نخیر .

این دوسالی که من مجمع رفتم ، حتی مجمع هم شرکت نمیکنند .
                    البته بجز یک مشت گزارش بی تاثیر در قیمت سهم و وعده و وعید الکی و چاخان و تفرعن و تبختر مضحک مدیر عامل گورزا و هیات مدیره ی نالایق ، چیزی هم از دست نمی‌دهند و واقعا مجمع صدرا ارزش رفتن ندارد .

ارادت

پ.ن
                    اصفهانی ها به کوتوله می‌گویند گورزا .

ارادت مجدد

نظر

• aveen
                      عضو عادی
                      • Jan 2011
                      • 40

سال گذشته من قبل از افزایش سرمایه در قیت 9500 تومان نیمی از صدرایم را فروختم و ملکی خریدم.... اکنون ملک دیگری را فرختم که ارزش ان یک سوم تا یک چهارم ملک خریداری شده بود .... و اکنون با این مبلغ توانستم همان تعداد صدرای سال گذشته را جایگزین کنم ... قصدم از گفتن این مطلب این بود که بدانیم سهم با ارزش را اگر در قیمت پایین بخرید بهترین سرمایه گزاری است و صدرای 270 تومانی بسیار با ارزش است حتی اگر تا 240یا 250 هم بیاید که من میگویم نمیاید ....صدرا در این قیمت یکی از بهترین گزینه های سرمایه گذاری هست

نظر

• کاشان2
                        عضو فعال
                        • Dec 2020
                        • 1755

پس جناب محمدی سهامدار درصدی صدرا چیزی از بورس نمی داند یک سهمی خریده. به امان خدا رهاش کرده و پیگیر بالا و پایین رفتن سهم نیست این خیلی بد شد

نظر

• بامبو
                          عضو فعال
                          • Feb 2015
                          • 467

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
                          پس جناب محمدی سهامدار درصدی صدرا چیزی از بورس نمی داند یک سهمی خریده. به امان خدا رهاش کرده و پیگیر بالا و پایین رفتن سهم نیست این خیلی بد شد

بد جایی هم اضافه کرده!

اینم یه دلیل دیگه برای اینکه خرید وفروش سهامداران درصدی به هیچ وجه نباید ملاک تصمیم گیری معامله گر باشه

نظر

• technicaler
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 801

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
                            بد جایی هم اضافه کرده!

اینم یه دلیل دیگه برای اینکه خرید وفروش سهامداران درصدی به هیچ وجه نباید ملاک تصمیم گیری معامله گر باشه
                            عرض ادب

شب تا صبح داستان لیلی و مجنون تعریف کردم ، باز شما می پرسید لیلی زن بود یا مرد ؟

قضیه سهام نیست اصلا .

قضیه عشق است .
                            ما بدون صدرا زندگی برایمان بی معنی است .

من براتون استاد طیب ختم بازار ، دکتر عباد و دکتر محمدی را مثال زدم که شما از هر دری وارد بشوید و بخواهید خرده بگیرید ، ببینید که ختمش اینجا سهامدار سینه چاک صدرا است .

یعنی اگر دنبال تحلیل هستید و فکر کرده اید که صدرا به قیمت رسیده و حالا می خریم و بیست درصد بالاتر خالی میکنیم و فرار میکنیم ، من اینجا حجت را تمام کردم که اگر یوقت دیدید بیست سال گذشته و هنوز سهم دستتون هست و دلتون نمیاد بفروشید گِله ای نباشه .

خود دانید .

ارادت

نظر

• vion
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 825

عرض ادب

۵۰ تومن معادل ۸۵۰ تا ۹۰۰ فبل از افزایش سرمایه است .

اگر یاد پیر مردها و قدیمی کارای صدرا باشه ، از ۱۳۵۰ که سرازیر شد و تا ۵۰۰ تومن ریخت و رفت به بازار ج ،

در بازار ج دامنه ی نوسان وجود نداشت و از هفت دولت آزاد بود . با اینحال صدرا یکی دو روزه به محدوده ی ۸۵۰ تا ۹۰۰ برگشت و مدتها همانجا ماند .

من قبلا هم عرض کردم که اگر همین الان صدرا را ۱۶۰۰۰ هزار تومن بخرند ما نمی فروشیم ، همانطور که تا ۱۸۰۰۰ تومن رفت و نفروختیم .

ما صدرا را داریم ، برای ما ۵۰ تومن با ۱۸۰۰۰ تومن تفاوت مادی چندانی ندارد ، چون فروشنده نیستیم ،
                              ما ناراحتیم که این شرکت با اینهمه پتانسیل و متغیرات بنیادی که استاد گرانقدرمان فرمود ، چرا ۵۰ تومن .

اگر دقیقتر بخواهم عرض کنم، تمام مشکل ما اینست که چرا فروشندگان روی ۱۰۰۰ تومن نقره داغ نشدند و کسی که الان می‌خرد با ما که ۱۷ سال است معطل صدرا هستیم چه تفاوتی داریم .

روزی که من صدرا را خریدم ۱۹۹۹ تومن ، پدر بچه تازه رفته بود خواستگاری .
                              اون بچه سال آینده کنکور شرکت می‌کند و می رود دانشگاه .

ارادت
                              درود و ارادت
                              متوجه فرمایش تون نشدم... پیش از رفتن به بازار پایه و.. از 67 تومان تا 350 یا 370 با سرمایه 150 میلیارد تومان رشد کرد... سپس سال 95 هم راستا با تورمی که در کل اقتصاد در پیش بود از حدود 220/250 شروع به رشد کرد و بهار 96 به 1400 تومان رسید..
                              این که میفرمایین 50 تومان معادل 800/900 تومان پیش از افرایش سرمایه هست برام روشن نیست... من به لحاظ دلاری در کف 44 تومان که اواخر شهریور و اوایل مهر 1387 بود ارزش کل شرکت را محاسبه کردم.. در ان مقطع ارزش دلار تقریبا معادل 1000 تومان بود...عرض کردم چنانچه دلار را 20000 تومان تثبت شده فرض کنیم و ارزش شرکت قرار باشد کف دلاری 66 میلیون دلار که در سال 1387 رویت شد را بار دیگر تجربه کند قیمت هر سهم با سرمایه جدید چند خواهد بود .. و نیز در ادامه عرض کردم چنین اتفاقی نخواهد افتاد..
                              ااردت و هیمشه ارادت

نظر

• vion
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 825

درود... بنده خدا شما کجایین.. حرف مالیات نداره....
                                ارادت و همیشه ارادت
                                آخرین ویرایش توسط vion؛ 2021/04/30, 20:12.

نظر

در حال کار...
                                X