کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام و عرض ادب خدمت رفقای صدرایی...
واقعا بازار مسخره ای شده، واقعا مسئولان دغل و دروغگویی داریم...
اکثریت سهم های کوچک بازار صف فروش گاها بدون پر کردن حجم مبنا... اونوقت چند تا شاخص ساز رو حمایت میکنن بعدم تیتر میزنن عیدی آخر سال بورس به سهامداران!!!
باز صد رحمت به صدرا که حقوقی هر از چند گاهی یک خریدی میزنه؛ من توی فرابورس 2 هفته هر روز سرخطی نمیتونم بفروشم؛ چون حقوقی هیچ حمایت و خریدی نداره که بشه نقد شد!!! بی تربیتا /:.nono.:/
دوستان صدرائی خواهشآ با همدیگه دعوا و جدل نکنید دیر یا زود صدرا هم بر خواهد گشت و به خاطر 20 الی 30 تومان دیگر بالا و پایین رفتن صدرا اعصاب خودتان و خوانندگان این تاپیک وزین را را خرد نکنید
اگه صدرا بازارگردان داشته باشه!! مثل ثبهساز و یا غسالم و گروه پالایشی! بلاخره در یک نقطه پایانی استاپ خواهد کرد و قیمت را براحتی بر خواهد گرداند حالا به نظر شما برای سهامداران بلند مدتی و حتی میان مدتی چه فرقی میکنه که نقطه برگشت صدرا در همین قیمت امروزی باشه! یا 200 تومان! تکنیکال را هم دوستان زیاد توی این بازار جدی نگیرید! چون وحی منزل نیستش! و نقطه برگشت را دقیقآ هیچکسی نیمداند جز اول خدا و دوم بازیگر و بازارگردانش همین.
با سلام
استاد این غسالم و بازیگرش جزو بی پدر ترین های بازارند
در تمام روندهای مثبت با عرضه پدر سهم رو در آوردن
سقوط بدتر از صدرا هم داشتند
اما دمش گرم مازی سولی ، خفولا رو خوب حمایت میکنه و سود به ما رسوند
سلام دوست و یار قدیمی عزیز و گرانقدر جناب محمد گرامی
بله حق باشماست اما هیچ میدونستین همین سهم برای من حداقل یکی از پربازده ترین سهمها بوده حدودآ میشه گفت همین امسال اونجور که توی دفاترم مشاهده کردم بیش از 50 بار نوسانات مرحله ای ازش گرفتم! و در کل میشه گفت سهم بسیار نون ده یی هستش اگه همیشه باهاش همراه باشید! غشهداب و غشهد و حتی غپینو هم همینطور! غسالم 405 تومانی مرگش و کف مستحکمش همینه و بازیگرش هم از این فرصت خوب داره استفاده میکنه و جمع میکنه و به وقتش براحتی میزنه زیرش و میپرونتش... ارادت
با سلام
استاد این غسالم و بازیگرش جزو بی پدر ترین های بازارند
در تمام روندهای مثبت با عرضه پدر سهم رو در آوردن
سقوط بدتر از صدرا هم داشتند
اما دمش گرم مازی سولی ، خفولا رو خوب حمایت میکنه و سود به ما رسوند
اول این عکسی که تو پروفایلتون گذاشتین متعلق به شماست!!؟ و دوم اگه عکس خودتون هستش! این لپهای گوشتی و تپل مپل هم همش مال خودتونه!!؟ ماشاء الله از لپهای آرین جان هم تپل تر و قشنگترن به نظرم! بزنم به تخته:D
سلام و عرض ادب خدمت رفقای صدرایی...
واقعا بازار مسخره ای شده، واقعا مسئولان دغل و دروغگویی داریم...
اکثریت سهم های کوچک بازار صف فروش گاها بدون پر کردن حجم مبنا... اونوقت چند تا شاخص ساز رو حمایت میکنن بعدم تیتر میزنن عیدی آخر سال بورس به سهامداران!!!
باز صد رحمت به صدرا که حقوقی هر از چند گاهی یک خریدی میزنه؛ من توی فرابورس 2 هفته هر روز سرخطی نمیتونم بفروشم؛ چون حقوقی هیچ حمایت و خریدی نداره که بشه نقد شد!!! بی تربیتا /:.nono.:/
اول این عکسی که تو پروفایلتون گذاشتین متعلق به شماست!!؟ و دوم اگه عکس خودتون هستش! این لپهای گوشتی و تپل مپل هم همش مال خودتوه!!؟ ماشاء الله از لپهای آرین جان هم تپل تر و قشنگترن به نظرم! بزنم به تخته:D
چشم حسود کور بشه ان شاء الله
سلام و عرض ادب خدمت لولوی عزیز...
والا با توجه به این تعریفی که شما کردی، خیر متعلق به من نیست! /:.negaran.:/
ارادت...
درود
در حق همه کسانی که در 17/18 سال گذشته با صدرا بودن جفا شده.. اما جناب اقای طیب از مودب ترین کاربرانی هستن که در همه گروه ها و بحث ها در صفحات مجازی دیدم.و جز ادب و احترام از ایشون ندیدم..
واقعیت اینه که صدرا هیچ گاه چه در سال های پیش از 1382 و چه پس از ان پیشتاز بازار نبودن.. به جز مقطع 1387 تا 1389... در این مقطع نیز قطعا همان گونه که فرمودین پس از جمع شدن صف فروش خودرویی ها وضعیت معاملات صدرا بهتر خواهد شد.
سلام و ارادت.
ادب مرد به ز دولت اوست.......
ماهم شیفته همین ادب شدیم که از 1000 تومن تا الان داریم سهامداری میکنیم...
الان وقت اینه که ، ای که دستت میرسد کاری بکن ، پیش از آن کز تو نیاید هیچ کار................................
حالا من که به مشکل مالی برخوردم و شدیدا نیاز به فروش دارم.... دیگه هرچه بادا باد...
جناب ام اچ ام ان !!!
ما هم از مسئولین و بزرگان مملکتمون بی ادبی آنچنانی جز از برخیشون تا بحال ندیدیم ولی ببینید با همین ادب چه بلایی سر ملت که نیاورده باشن
چه انسانهایی که با همین ادب چه کارها که نکردن
اتفاقا مقاله های روان شناسی رو بخونید افراد عصبانی و زودجوش رو که مدام فحش میدن خیلی صادق تر و مورد اطمینان تر و قابل اعتماد تر میدونن
یه ویدئویی رو داشتم میدیدم یه سید روحانی داره توضیح میده که تعدادی اسب سفید رو با بهترین کیفیت میرسن بهشون در طول سال و حسابی مراقبت میکنن فقط با این هدف و منظور که روز عاشورا به عنوان ذولجناح بیارنشون واسه تعزیه یا ....!!!!!!!!!!!!!!!!
بعد میره واسشون روضه هم میخونه !!!
اسبم نشدیم /:.sadsmiley.://:.negaran.:/
با سلام
مگه سهم رو بیمه کرده؟؟؟
ما باغات رو بیمه میکنیم و سی زیان سرمازدگی رو نمیده
رهبر و رییس جمهور و وزیرش ملت رو تشویق به بورس کردن و الان جوابگو نیستند حالا استاد طیب که یک شخصیت محترم مجازی هست، توقعی نمیشه داشت
مگه سود کنیم ریالی به کسی میدیم؟؟؟
همه دوستان که سهم معرفی میکنند و اطلاعات خودشون رو به اشتراک میزارن بشخصه سپاسگزارم
ضرری هم که میکنم از سواد بورسی و قدرت تحلیل پایین هست و در مواقعی هم بدشانسی و گیر کردن در اوامر دستوری حضرات
نظر