صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Hossein133200
    عضو جدید
    • Nov 2020
    • 19

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عرض سلام و احترام
    دوستان اگر کسی رمز ارزها رو تبدیل میکنه ممکنه به بنده هم آموزش بده. چه سایتی بهتر و امن تره. ممنون از همه عزیزان

نظر

• سهامدار 67
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 3420

یا الله

سلام علیکم

شیطون!:D شما هم نقد هستین:D

از کجا اینقدر مطمئن هستید که میشه پایین تر هم خرید کرد!!؟

یا موسی! چه بر سر این بچه مسلمونهای زبل اومده که یکی به نعل و یکی به میخ می سرایند:D

صدرا زیر قیمت 245 تومان نمیاد! خاطرتون جمع باشه! اگه تو قیمتهای بالای 900 تومان فروختید! الآن وقتشه هر سهم فروخته شده خودتان را به 3/5 سهم تبدیل کنید:D به قول حمید چاخان یکی بخر 3تا و نصفی ببر:D

البته این درسته و در این تاپیک مصداق داره که دروغ شیرین واسه سهامداران از حقیقت تلخ قابل هضم تره! اما از انصاف و مروت نگذریم! دو الی 3 تا حجم منفی دیگه بخوره! حدود 6 الی 8 درصد دیگه! و قیمتش بیاد پایینتر! اونوقت جذاب هستش برای خرید

ارادت و سلام بنده رو توی گروه تون به شایان لره برسانید:D

در اصل توسط محمد. پست شده است View Post
      سلام
      برادر یکم یواشتر، کجا با این عجله
      البته با این روال نیازی نیست خودتون رو زیاد خسته کنید
      پایین تر هم میشه و به قیمت دلخواه شما هم میرسه
      این سهم باد کرده؟؟؟ مرد مومن کل ارزش مارکت صدرا سیصد میلیون دلار شده و فقط یک قلم کلیمی که کدال هم شده مقداری وصول شده و باقیمانده اون بالای صدو پنجاه میلیون دلاره
      چنان گفتی سهم رو باد کردند که آدم فکر میکنه یک کارخانه زوار دررفته فرسوده در حومه شهر مثل قندی ها هستند که ده برابر ارزش جایگزینی قیمت خوردند و ملت هنوز براشون سر و دست میشکنن
      اینکه حقوقی و مدیریت و بازیگر این سهم لجن هستن جای خود ولی داداش گلم به شعور ما توهین نکن
      آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2021/03/14, 18:33.

نظر

• وحید خزایی
        عضو فعال
        • Jul 2020
        • 1260

در اصل توسط technicaler پست شده است View Post
        عرض ادب

ببو گلابی یا آلو پشمک همه کسانی هستیم که از ۱۰۰۰ تومن تا اینجا هر قیمتی خریدیم و الان توی صف فروش هستیم .

مایی که ۱۶ سال چشم مالیدیم که صدرا از ۱۹۹۹ تومن که معادل ۲دلار در سال ۸۳ بود و من خریدم به ۶۰ سنت معادل ۱۸۰۰۰ تومن در سال ۹۹ برسد و آنقدر نگه داشته بودیم و در ضرر بودیم نفروختیم .

مایی که اگر ۱۰۰۰ هم فروختیم ، پایین‌تر هول شدیم و با ولع دوباره خریدیم .

مایی که نشستیم صدرا قرارداد بگیرد و بعد از هرگز سود بدهد .

مایی که در مجمع سال ۹۸ منتظر تقسیم سود بودیم و پیش بینی سهمی ۲۵۰۰ تومن و سود به اندازه ی قیمت سهم را باور کردیم .

مایی که رفتیم از مقصر اصلی نامه ی حمایت گرفتیم و منتظر ماندیم که مدیر عامل گزارش اقدامات را به مقصر اصلی پس بفرستد .

مایی که الان برگردد ، دعاگوی سهامدار عمده خواهیم بود و هرگز باور نمی‌کنیم که دیگه آنقدر پایین آمده که نیازی به حمایت ندارد .

حالا ما که عاشق سینه چاک صدرا خانم هستیم و عذرمان موجه است و خون‌مان گردن خودمان است ، بنده ی خدا مدیر این سایت را چرا گول زدید و با این استدلال که صف فروشش ۵ میلیارد تومن بیشتر نیست انداختیدش توی چاه .

طرف خودش دم و دستگاه پیش بینی داره و به ملت ستاره میده الان تا کمر در باتلاق صدرا فرو رفته .

نکنید این کار ها رو .

اگر بر کید خسرو چشم بستی فاش می‌گویم
        که شیرین تا به مچ دستی به خون کوهکن داری

به زمزم گر بشویی دست از خون باز بیهوده ست
        چو تا زانو نمیبینی که پایی در لجن داری

ارادت
        یه استاد داشتیم دمشم گرم یه صحبت خیلی قشنگی کرد، می‌گفت چاقویی که داره با سرعت میاد پایین هیچوقت دستتو نگیر زیرش

نظر

• technicaler
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 801

عرض ادب

ای استاد فوندابول بولی که سود ۱۵۰۰ تومنی برای سال ۹۷ و سود ۲۵۰۰ تومنی برای سال ۹۸ پیش بینی کردی .

بعد وقتی نشد ۲۵۰۰ تومن را به سال ۹۹ حواله کردی .

هرچی هم ما ارجاع دادیم به پیش بینی ۵ ساله در ضمیمه اظهار نظر حسابرس ، فرمودی کلیم توش نیست و قرارداد جدید چنین و چنان است.

الان ۲۴ اسفند ۹۹ است ، هر خبری قرار بود بشه تا امروز شده و حتی از ما بهتران درز اطلاعاتش را هم دارند و نمی خرند .

حالا بیا اینجا مرد و مردانه توضیح بده که سهمی که سود امسالش ۲۵۰۰ تقسیم بر ۱۷/۵ یعنی بالای ۱۴۰ تومن است باید قیمتش چند باشد ؟

اگر روی ۱۰۰۰ نفروختی که یک ابلهی مثل بقیه هستی که دروغهایت را آنقدر تکرار کردی که خودت هم باورت شده ، و دیگه محلی از اعراب نداری.

اگر هم فروختی و به مردم روحیه دادی که نگه دارند ، موجود پلیدی هستی که شنیدن تحلیلت کفاره دارد .

ارادت
          امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• سهامدار 67
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 3420

یا الله

سلام علیکم

دمت گرم! خیلی خوشم اومد از مرامت و این حرفهای قشنگ و ملیح ت تکنیکالر جان:D

نه به اون دو باری که سر خیابون پیتزا 20 قرار باهم گذاشتم واسه دختر بازی و شما و اون آخوند بورس مشنگ قالم گذاشتین! و خودتون رفتین پی الواتی هاتون!

نه به الآن که میبینم داری توبه میکنی:D حالا ما یهودی ها تو دین مون وفای به عهد نداریم! قبول! اما توی بچه مسلمون وفای به عهدت کجا رفته نامرد! چرا نیومدی سر قرارمون دو دره باز نالوتی! لابد میخوای بهم بگی اون آخونده تو رو از راه به در کرده!! حالا چی میشد ته مونده شکارتون رو هم به من لاشخور میدادین یه لفت و لیسی میزدیم حقه باز!!؟ خیلی رندی به مولای خودمون حضرت یحیی علیه السلام:D

عرض ادب

ببو گلابی یا آلو پشمک همه کسانی هستیم که از ۱۰۰۰ تومن تا اینجا هر قیمتی خریدیم و الان توی صف فروش هستیم .

مایی که ۱۶ سال چشم مالیدیم که صدرا از ۱۹۹۹ تومن که معادل ۲دلار در سال ۸۳ بود و من خریدم به ۶۰ سنت معادل ۱۸۰۰۰ تومن در سال ۹۹ برسد و آنقدر نگه داشته بودیم و در ضرر بودیم که نتوانستیم بفروشیم و در مجمع صمدی منت گذاشت که از،شاخص بیشتر سود کرده ایم .

مایی که اگر ۱۰۰۰ هم فروختیم ، پایین‌تر هول شدیم و با ولع دوباره خریدیم .

مایی که نشستیم صدرا قرارداد بگیرد و بعد از هرگز سود بدهد .

مایی که در مجمع سال ۹۸ منتظر تقسیم سود بودیم و پیش بینی سهمی ۲۵۰۰ تومن و سود به اندازه ی قیمت سهم را باور کردیم .

مایی که رفتیم از مقصر اصلی نامه ی حمایت گرفتیم و منتظر ماندیم که مدیر عامل گزارش اقدامات را به مقصر اصلی پس بفرستد .

مایی که الان برگردد ، دعاگوی سهامدار عمده خواهیم بود و هرگز باور نمی‌کنیم که دیگه آنقدر پایین آمده که نیازی به حمایت ندارد .

حالا ما که عاشق سینه چاک صدرا خانم هستیم و عذرمان موجه است و خون‌مان گردن خودمان است ، بنده ی خدا مدیر این سایت را چرا گول زدید و با این استدلال که صف فروشش ۵ میلیارد تومن بیشتر نیست انداختیدش توی چاه .

طرف خودش دم و دستگاه پیش بینی داره و به ملت ستاره میده الان تا کمر در باتلاق صدرا فرو رفته .

باز من دلم خوش است رای یک عده را زدم و نگذاشتم بیافتند در باتلاق .

ولی شما اینکارها را نکنید .

اگر بر کید خسرو چشم بستی فاش می‌گویم
            که شیرین تا به مچ دستی به خون کوهکن داری

به زمزم گر بشویی دست از خون باز بیهوده ست
            چو تا زانو نمیبینی که پایی در لجن داری

ارادت
            آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2021/03/14, 18:35.

نظر

• technicaler
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 801

در اصل توسط i177177 پست شده است View Post
              یا الله

سلام علیکم

دمت گرم! خیلی خوشم اومد از مرامت و این حرفهای قشنگ و ملیح ت تکنیکالر جان:D

نه به اون دو باری که سر خیابون پیتزا 20 قرار باهم گذاشتم واسه دختر بازی و شما و اون آخوند بورس مشنگ قالم گذاشتین! و خودتون رفتین پی الواتی هاتون!

نه به الآن که میبینم داری توبه میکنی:D حالا ما یهودی ها تو دین مون وفای به عهد نداریم! قبول! اما توی بچه مسلمون وفای به عهدت کجا رفته نامرد! چرا نیومدی سر قرارمون دو دره باز نالوتی! لابد میخوای بهم بگی اون آخونده تو رو از راه به در کرده!! حالا چی میشد ته مونده شکارتون رو هم به من لاشخور میدادین حقه باز!!؟ خیلی رندی به مولای خودمون حضرت یحیی علیه السلام:D
              عرض ادب

دیدم کرونا میگیری خون یهودی هم میافته گردنمون .
              عرض کردم واکسن را بزنیم ، این مدت را تلافی میکنیم .

نذر صدرای ۱۵۰۰۰ تومنی را عملی میکنیم و بهشت را جنگل‌کاری میکنیم .
              هرچند من یک استارت برای ادای نذرم زدم و متوجه شدم که بهشت برهوت است و هرچی جنگل میکاری زمین بایر به وفور هست انقدر که به همه تون میرسه غصه نخور .

اگر دستت میرسه یک واکسن آکسفورد یا اگر نبود فایزر برای ما هم جور کن .

این واکسن زدن هم از اون اعمال شنیع و حرامی است که ثواب دارد .

ارادت
              امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• سهامدار 67
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 3420

یا الله

سلام علیکم

ما یهودی ها به کرونا از اولش واکسینه بودیم تکنیکالر جان و نمیگیریم خاطرت جمع!

کرونا رو ما ساختیم تا جمعیت شما مسلمونها کم بشه و این کره خاکی از شر شما کمی آسوده بگیره! و دلیل دوم اینکه ما پیشبینی کردیم در آینده کود و کامپوست انسانی خیلی بازارش داغ میشه:D

کرونای اولی کروید19 بودش قسر در رفتی! با کروید 20 و 21 و الی 100 میخوام ببینم چیکار میخواید بکنی!:D بیا تا هنوز حیف و میل نشدی! یه کاری واسم بکن حقه باز!:D

ارادت

عرض ادب

دیدم کرونا میگیری خون یهودی هم میافته گردنمون .
                عرض کردم واکسن را بزنیم ، این مدت را تلافی میکنیم .

نذر صدرای ۱۵۰۰۰ تومنی را عملی میکنیم و بهشت را جنگل‌کاری میکنیم .
                هرچند من یک استارت برای ادای نذرم زدم و متوجه شدم که بهشت برهوت است و هرچی جنگل میکاری زمین بایر به وفور هست انقدر که به همه تون میرسه غصه نخور .

ارادت

نظر

• bikaraneh
                  عضو فعال
                  • Sep 2014
                  • 638

عرض ادب

ای استاد فوندابول بولی که سود ۱۵۰۰ تومنی برای سال ۹۷ و سود ۲۵۰۰ تومنی برای سال ۹۸ پیش بینی کردی .

بعد وقتی نشد ۲۵۰۰ تومن را به سال ۹۹ حواله کردی .

هرچی هم ما ارجاع دادیم به پیش بینی ۵ ساله در ضمیمه اظهار نظر حسابرس ، فرمودی کلیم توش نیست و قرارداد جدید چنین و چنان است.

الان ۲۴ اسفند ۹۹ است ، هر خبری قرار بود بشه تا امروز شده و حتی از ما بهتران درز اطلاعاتش را هم دارند و نمی خرند .

حالا بیا اینجا مرد و مردانه توضیح بده که سهمی که سود امسالش ۲۵۰۰ تقسیم بر ۱۷/۵ یعنی بالای ۱۴۰ تومن است باید قیمتش چند باشد ؟

اگر روی ۱۰۰۰ نفروختی که یک ابلهی مثل بقیه هستی که دروغهایت را آنقدر تکرار کردی که خودت هم باورت شده ، و دیگه محلی از اعراب نداری.

اگر هم فروختی و به مردم روحیه دادی که نگه دارند ، موجود پلیدی هستی که شنیدن تحلیلت کفاره دارد .

ارادت
                  درود
                  دمت گرم، کامل و جامع بدون رودربایستی!
                  حرف دل خیلیها بود، البته با اون سوابق و دوستان یوگی باید بابت هر پستش کفاره داد.
                  ارادت
                  دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
                  ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

نظر

• آپولون
                    ستاره دار (1)
                    • Dec 2015
                    • 627

:.thumbsupsmileyanim>:D:D

نظر

• آپولون
                      ستاره دار (1)
                      • Dec 2015
                      • 627

@};-@};-@};-:.thumbsupsmileyanimبعلاوه هزار لایک دیگرپاسخ بسیار دندانشکنی به این الآغی که همه رو مثل خودش و اربابانش ببو گلابی خطاب میکند دادید البته اگه الآغ هم بهش بگم!! به شان و منزلت الاغ هم توهین شده/:.yead.:/
                      عرض ادب ببو گلابی یا آلو پشمک همه کسانی هستیم که از ۱۰۰۰ تومن تا اینجا هر قیمتی خریدیم و الان توی صف فروش هستیم .مایی که ۱۶ سال چشم مالیدیم که صدرا از ۱۹۹۹ تومن که معادل ۲دلار در سال ۸۳ بود و من خریدم به ۶۰ سنت معادل ۱۸۰۰۰ تومن در سال ۹۹ برسد و آنقدر نگه داشته بودیم و در ضرر بودیم که نتوانستیم بفروشیم و در مجمع صمدی منت گذاشت که از،شاخص بیشتر سود کرده ایم .مایی که اگر ۱۰۰۰ هم فروختیم ، پایین‌تر هول شدیم و با ولع دوباره خریدیم .مایی که نشستیم صدرا قرارداد بگیرد و بعد از هرگز سود بدهد .مایی که در مجمع سال ۹۸ منتظر تقسیم سود بودیم و پیش بینی سهمی ۲۵۰۰ تومن و سود به اندازه ی قیمت سهم را باور کردیم .مایی که رفتیم از مقصر اصلی نامه ی حمایت گرفتیم و منتظر ماندیم که مدیر عامل گزارش اقدامات را به مقصر اصلی پس بفرستد .مایی که الان برگردد ، دعاگوی سهامدار عمده خواهیم بود و هرگز باور نمی‌کنیم که دیگه آنقدر پایین آمده که نیازی به حمایت ندارد .حالا ما که عاشق سینه چاک صدرا خانم هستیم و عذرمان موجه است و خون‌مان گردن خودمان است ، بنده ی خدا مدیر این سایت را چرا گول زدید و با این استدلال که صف فروشش ۵ میلیارد تومن بیشتر نیست انداختیدش توی چاه .طرف خودش دم و دستگاه پیش بینی داره و به ملت ستاره میده الان تا کمر در باتلاق صدرا فرو رفته . باز من دلم خوش است رای یک عده را زدم و نگذاشتم بیافتند در باتلاق .ولی شما اینکارها را نکنید .اگر بر کید خسرو چشم بستی فاش می‌گویم که شیرین تا به مچ دستی به خون کوهکن داریبه زمزم گر بشویی دست از خون باز بیهوده ست چو تا زانو نمیبینی که پایی در لجن داری ارادت

نظر

• technicaler
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 801

در اصل توسط i177177 پست شده است View Post
                        یا الله

سلام علیکم

ما یهودی ها به کرونا از اولش واکسینه بودیم تکنیکالر جان و نمیگیریم خاطرت جمع!

کرونا رو ما ساختیم تا جمعیت شما مسلمونها کم بشه و این کره خاکی از شر شما کمی آسوده بگیره! و دلیل دوم اینکه ما پیشبینی کردیم در آینده کود و کامپوست انسانی خیلی بازارش داغ میشه:D

کرونای اولی کروید19 بودش قسر در رفتی! با کروید 20 و 21 و الی 100 میخوام ببینم چیکار میخواید بکنی!:D بیا تا هنوز حیف و میل نشدی! یه کاری واسم بکن حقه باز!:D

ارادت
                        عرض ادب
                        والا ما بقول اخوان ثالث "از قتل عام هولناک قرن ها جسته " ایم.

اول اسفند ۹۸ نوشتم که ما که پاییز وحشتناک ۹۸ را رد کرده ایم و زنده ماندیم لابد از گیر کرونا هم میتونیم فرار کنیم .
                        بالاخره کووید های بعدی را هم یک کاریش می کنیم .

حالا من یک داستان تعریف کنم از دیماه پارسال که یک سرما خوردگی گرفتم که ده تا پنی سیلین زدم و خوب نشد و البته سرپا بودم .

می دانید که کرونا از آذر ماه در تهران آزادانه میچرخید .

بعد از حدود دوهفته رفتم دکتر سوم آزیترو مایسین و یک قرص جوشان مخصوص ریه داد و خوب شدم اما اثرش بازهم بود .
                        اواخر دی و اوایل بهمن اینجا هم عرض کردم که یک دکتری اطلاع داد که کرونا هست و رفتیم الکل به قیمت ارزان خریدیم و بعدش نایاب شد .

همان موقع من رفتم دکتر چهارم ، برای باقیمانده ی سرفه .

دکتر چهارم عکس ریه گرفت و یک شربت سینه داد و بالاخره قضیه ختم به خیر شد .
                        الان میفهمم که دکتره می‌دانست که کرونا هست ولی ما نمیدانستیم .

ارادت

نظر

• محمد.
                          عضو فعال
                          • Dec 2020
                          • 810

عرض ادب
                          والا ما بقول اخوان ثالث "از قتل عام هولناک قرن ها جسته " ایم.

اول اسفند ۹۸ نوشتم که ما که پاییز وحشتناک ۹۸ را رد کرده ایم و زنده ماندیم لابد از گیر کرونا هم میتونیم فرار کنیم .
                          بالاخره کووید های بعدی را هم یک کاریش می کنیم .

حالا من یک داستان تعریف کنم از دیماه پارسال که یک سرما خوردگی گرفتم که ده تا پنی سیلین زدم و خوب نشد و البته سرپا بودم .

می دانید که کرونا از آذر ماه در تهران آزادانه میچرخید .

بعد از حدود دوهفته رفتم دکتر سوم آزیترو مایسین و یک قرص جوشان مخصوص ریه داد و خوب شدم اما اثرش بازهم بود .
                          اواخر دی و اوایل بهمن اینجا هم عرض کردم که یک دکتری اطلاع داد که کرونا هست و رفتیم الکل به قیمت ارزان خریدیم و بعدش نایاب شد .

همان موقع من رفتم دکتر چهارم ، برای باقیمانده ی سرفه .

دکتر چهارم عکس ریه گرفت و یک شربت سینه داد و بالاخره قضیه ختم به خیر شد .
                          الان میفهمم که دکتره می‌دانست که کرونا هست ولی ما نمیدانستیم .

ارادت
                          سلام
                          از اواخر ابان کرونا به گیلان اومده بود و در آذرماه هم در کل کشور پخش شد
                          مرد حساب داروی اصلی رو مصرف کنی همون اول جواب میده
                          منتها از طرفی که بهش اعتماد داری و آشغال کم قاطی میکنه
                          نه اینکه کسی سرب رنده کنه یا خون خشک بزنه
                          به قول دوستی تو ایران اونقدر بدبختی هست که کرونا به چشم نمیاد

نظر

• vion
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 825

رفت و غزلم چشم به راهش نگران شد

دلشوره ما بود دلارام جهان شد

در اول آسایشمان سقف فروریخت

هنگام ثمر دادنمان بود خزان شد

زخمی به گـِل کهنه ما کاشت خداوند

اینجا که رسیدیم همان زخم دهان شد

آنگاه همان زخم، همان کوره کوچک

شد قله یک آه مسیر فوران شد

باما که نمک گیر غزل بود چنین کرد

با خلق ندانیم چه ها کرد و چنان شد

ما حسرت و دلتنگی و تنهایی عشقیم

یعقوب پسر دید، زلیخا که جوان شد

[جان را به تمنای لبش بردم و نگرفت

گفتم بستان بوسه بده گفت گران شد

یک عمر به سودای لبش سوختم و آه

روزی که لب آورد ببوسم رمضان شد]

یک حافظ کهنه،دوسه تا عطر،گل سر

رفت وهمه دلخوشی ام این چمدان شد

باهرکه نوشتیم چه ها کرد به ما گفت

مصداق همان «وای به حال دگران» شد

حامدعسکری

بخش داخل کروشه به دلیل این که شعر توسط شاعر در رادیو خوانده شد برای ملاحظات خاص نادیده گرفته شد.

نظر

• vion
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 825

روزی که بتونیم از کابوس صدرا خلاص بشیم مانند پاپیون فریاد خواهیم زد... .... ما هنوز زنده ایم..

نظر

• bikaraneh
                                عضو فعال
                                • Sep 2014
                                • 638

در اصل توسط vion پست شده است View Post
                                روزی که بتونیم از کابوس صدرا خلاص بشیم مانند پاپیون فریاد خواهیم زد... .... ما هنوز زنده ایم..
                                درود
                                یادش بخیر
                                احتمالا دکتر فرا مرز این جمله را گفت! چون دیگه پیداش نشد.
                                ارادت
                                دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
                                ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

نظر

در حال کار...
                                X