صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohsen ho
    ستاره دار(1)
    • Feb 2013
    • 11248

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

در اصل توسط technicaler پست شده است View Post
    هیچی!
    درود
    این پست اول صبح تاثیر زیادی رو فروشنده داشت .. حجم صف دوبل دیروز شد/:.weirdsmiley.:/
    من مترصد خرید سهم هستم ... اما هرچه بنیادی فکرمیکنم ...22میلیارد سهم با این شناور
    و زمانی که بسیاری از بازار زیر قیمت های سال خودش قرار داره وخریدار نداره ... چرا باید صدرا جذاب باشه برا بازار؟.. مگر صدرا چی داره که اون500تا یک سوم چهارم شده بازار نداشتند!
    ازطرفی تچدیدی هم برگردیم به سال قبل و با منطق بازار فعلی تصور کنیم
    سهمی که میلیارد سهم هست و1600درصد تجدید داره ایا 4800 ارزنده هست برا بازار؟!
    درکل تناقض عجیبی است !... ببینیم فردا چیکارمیکنه حمایت روانی 280-275

نظر

• Sadeghtarin
      عضو عادی
      • Oct 2020
      • 128

استاد تکنیکی
      عرض ادب
      نمیدونم تا کی درس گرفتن من تموم میشه ولی جان سختی
      شدم با این صدرا.

یه جمله معروف اینه... که سخت تر از این که کسی فریب بخورد این است که به فریب خورده بقبولانیم که فریب خورده...
      اگر صدرای هزار تومانی ما را فریب داد صدرای 270هم فریب میدهد ولی به شکل دیگر.
      کار به جایی رسیدهکه اگر کانالی بگوید بازار برگشته مورد تمسخر قرار میگیرد.
      عجب بالا و پایینی داره دنیا
      . فکر کنم سه شنبه دوباره فریب بخورم
      ارادت

نظر

• vion
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 825

در اصل توسط bikaraneh پست شده است View Post
        درود
        یادش بخیر
        احتمالا دکتر فرا مرز این جمله را گفت! چون دیگه پیداش نشد.
        ارادت
        درود و ارادت
        بله این جمله از ایشون هست...
        یادشون مانا.. و هر جا هستن امیدوارم شاد و سلامت باشن
        جمله معروفی که پاپیون پس از ازادی گفت و فیلم اونجا به پایان رسید.
        خشکسالی های سال جاری در کنار خشکسالی بزرگی که حدود 50 ساله جریان داره و هم چنین کرونا و تحریم و سوء تدبیر و اقتصاد دولتی و خصولتی و خیال بافی ها و.. .. سبب شدن که اگه از این اوضاع خلاص بشیم ... مانند پاپیون همگی فریاد بزنیم...... ما هنوز زنده ایم
        آخرین ویرایش توسط vion؛ 2021/03/14, 21:56.

نظر

• بورسفام
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 322

سلام
          اگر یادتون باشه صدرا نیمه دوم 97 منفی بود و دقیقا از روزی که اکثرا نا امید شدند و فروختند (اخر اسفند) سهم روندش مثبت شد و از محدوده 1100 تومن تا 10000 رفت و بعدش تا حدود 18000
          الان هم فضای ناامیدی حاکم شده و به قول تکنیکالر فحش و فضیحت به اوج خودش رسیده
          ممکنه روند سهم همچنین بازار مثبت بشه؟

نظر

• technicaler
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 801

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
            درود
            این پست اول صبح تاثیر زیادی رو فروشنده داشت .. حجم صف دوبل دیروز شد/:.weirdsmiley.:/
            من مترصد خرید سهم هستم ... اما هرچه بنیادی فکرمیکنم ...22میلیارد سهم با این شناور
            و زمانی که بسیاری از بازار زیر قیمت های سال خودش قرار داره وخریدار نداره ... چرا باید صدرا جذاب باشه برا بازار؟.. مگر صدرا چی داره که اون500تا یک سوم چهارم شده بازار نداشتند!
            ازطرفی تچدیدی هم برگردیم به سال قبل و با منطق بازار فعلی تصور کنیم
            سهمی که میلیارد سهم هست و1600درصد تجدید داره ایا 4800 ارزنده هست برا بازار؟!
            درکل تناقض عجیبی است !... ببینیم فردا چیکارمیکنه حمایت روانی 280-275
            عرض ادب

صبح یک کامنتی دیدم خانم بلفی راجع به توکل و رضا و اینکه روی هر لقمه ای نوشته فلان بن فلان از قول حضرت مولانا نوشته.
            یک توضیحاتی دادم که این یک دستور اخلاقی فردی است و باید جلوی حرص و طمع را بگیرد و مکمل سایر فضایل اخلاقی باشد.
            بعد توضیح دادم که این دستور اخلاقی فردی چطور ممکن است جلوی توسعه را بگیرد و وضعیت پسرفت فعلی کشور را شرح دادم که این طرز فکر اگر از کانتکست خودش بیاید بیرون چطور خسارت بار است و یک چیزهایی گفتم که نباید میگفتم و ممکن بود مسدود بشوم .
            پاکش کردم .

در ضمن کسی بخاطر فوندامنتال سهمی را نمی خرد ، فقط کافیست که یک سیگنال‌هایی بدهد که صعودی شده و جای رشد ۳۰ یا ۵۰ یا حتی ۱۰۰ درصدی دارد .
            اونوقت است که اساتید هجوم می آورند و مثالش را شپترو زدم که البته خگستر را جواب شنیدم .

هرسهمی در این وانفسا پتانسیل رشد داشته باشد ، جذاب است فقط به همین دلیل ساده که معامله گران احساس می‌کنند که سهم و نه شرکت و نه تولید قابلیت سود دادن دارد .

و درست بهمین دلیل که فکر می‌کنند می آید پایین‌تر خریدار ندارد .

ارادت
            آخرین ویرایش توسط technicaler؛ 2021/03/14, 22:24.
            امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• technicaler
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 801

در اصل توسط Sadeghtarin پست شده است View Post
              استاد تکنیکی
              عرض ادب
              نمیدونم تا کی درس گرفتن من تموم میشه ولی جان سختی
              شدم با این صدرا.

یه جمله معروف اینه... که سخت تر از این که کسی فریب بخورد این است که به فریب خورده بقبولانیم که فریب خورده...
              اگر صدرای هزار تومانی ما را فریب داد صدرای 270هم فریب میدهد ولی به شکل دیگر.
              کار به جایی رسیدهکه اگر کانالی بگوید بازار برگشته مورد تمسخر قرار میگیرد.
              عجب بالا و پایینی داره دنیا
              . فکر کنم سه شنبه دوباره فریب بخورم
              ارادت
              عرض ادب

شما گرفتار آه یک عده کاسب زبان بسته ی پاتایایی شدی که یک نانی را از آنها دریغ کردی .
              حالا ما هیچی !

دوشنبه کف را بزنه دیگه باید منتظر برگشت بود ، با اینحال به نظرم اون خطهایی را که گفتم رسم کنید هرموقع شکسته شد با آرامش بخرید ، رنج بیخود نزنید ،دور زدن زمان‌بر است .اگر رنج الکی بزنید ته مانده های سهامداران نا امید دوباره هجوم می آورند .فرصت بدهید اینها هم متقاعد بشوند که صعود ادامه دارد و هیجان نیست .
              من هم دارم فکر میکنم که اگر از ۲۸۰ تا ۵۶۰ هم برود ۱۰۰ درصد سود در این وانفسا است و ارزش خرید دارد.
              ببینیم چی میشه .

ارادت
              آخرین ویرایش توسط technicaler؛ 2021/03/14, 22:22.
              امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• shahin
                عضو فعال
                • May 2011
                • 2178

عرض ادب

بعد توضیح دادم که این دستور اخلاقی فردی چطور ممکن است جلوی توسعه را بگیرد و وضعیت پسرفت فعلی کشور را توضیح دادم که این طرز فکر اگر از کانتکست خودش بیاید بیرون چطور خسارت بار است و یک چیزهایی گفتم که نباید میگفتم و ممکن بود مسدود بشوم .
                پاکش کردم .

در ضمن کسی بخاطر فوندامنتال سهمی را نمی خرد ، فقط کافیست که یک سیگنال‌هایی بدهد که صعودی شده و جای رشد ۳۰ یا ۵۰ یا حتی ۱۰۰ درصدی دارد .
                اونوقت است که اساتید هجوم می آورند و مثالش را شپترو زدم که البته خگستر را جواب شنیدم .

هرسهمی در این وانفسا پتانسیل رشد داشته باشد ، جذاب است فقط به همین دلیل که معامله گران احساس می‌کنند که سهم و نه شرکت و نه تولید و نه هیچ چیز دیگری قابلیت سود دادن دارد و درست بهمین دلیل که فکر می‌کنند می آید پایین‌تر خریدار ندارد .

ارادت
                عرض ادب
                بازاری که مسئولان و ناظرانش اجازه می دهند بدون توجه به دلایل فوندامنتال و یا تحلیل و محاسبات آینده نگر ، یک عده صرفا بر اساس نمایشگرهای حرکتهای گله ای ( علم تکنیکال بدون پشتوانه فوندامنتال ) قیمت سهام توش بالا پایین کنند ، بازار نیست ،
                طویله است.
                و مسئولانش همان مثل شریک دزد و رفیق قافله

نظر

• Sadeghtarin
                  عضو عادی
                  • Oct 2020
                  • 128

رنج بزنیم؟؟
                  غیر از خود زدن کاری ندارم!!
                  فقط رو منفی چهار سهشنبه.
                  اه ضعیفه های پاتایا را باید جبران کرد
                  ارادت

نظر

• mohsen ho
                    ستاره دار(1)
                    • Feb 2013
                    • 11248

عرض ادب

شما گرفتار آه یک عده کاسب زبان بسته ی پاتایایی شدی که یک نانی را از آنها دریغ کردی .
                    حالا ما هیچی !

دوشنبه کف را بزنه دیگه باید منتظر برگشت بود ، با اینحال به نظرم اون خطهایی را که گفتم رسم کنید هرموقع شکسته شد با آرامش بخرید ، رنج بیخود نزنید ،دور زدن زمان‌بر است .اگر رنج الکی بزنید ته مانده های سهامداران نا امید دوباره هجوم می آورند .فرصت بدهید اینها هم متقاعد بشوند که صعود ادامه دارد و هیجان نیست .
                    من هم دارم فکر میکنم که اگر از ۲۸۰ تا ۵۶۰ هم برود ۱۰۰ درصد سود در این وانفسا است و ارزش خرید دارد.
                    ببینیم چی میشه .

ارادت
                    درود برگشت تا560 دراین جو وچشم انداز به نظر رویاییه ... خوشبینانه بتونه تا نقطه ای که حجم سنگینی زد وباز نتونست برگرده . یک کامبک بزنه حدود370-380 !
                    البته فردا 4درصدی هست سهم وتقریبا کف بازه 275هست و یک حجم سنگین دیگه احتمالا داشته باشیم!

نظر

• vion
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 825

من بر خلاف دوستان فکر میکنم 275 کف نباشه و کف را روی 225 میبینم... شاید 195..
                      این صف های فروش به نظرم به دلیل اینه که بازار منتظر یه گزارش منفی شدید برای 12 ماهه هست.. پس از اون این که چی میشه بستگی به جو کلی بازار و هم چنین گزارشات سه ماهه اول و قرار دادها و کلیم ها و .. داره

نظر

• technicaler
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 801

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                        درود برگشت تا560 دراین جو وچشم انداز به نظر رویاییه ... خوشبینانه بتونه تا نقطه ای که حجم سنگینی زد وباز نتونست برگرده . یک کامبک بزنه حدود370-380 !
                        البته فردا 4درصدی هست سهم وتقریبا کف بازه 275هست و یک حجم سنگین دیگه احتمالا داشته باشیم!
                        عرض ادب

یک مسئله ای که هست اینست که موج ۹ ماهه هم علاوه بر ۱۳ هفته ای میچرخد به بالا .

اگر چنین اتفاقی بیافتد مقاومت ۴۰۰ تا ۴۲۰ را هم به سمت بالا خواهد شکست .

اما اینکه ۲۲۵ یا ۱۹۰ بشود ، در حال حاضر زمان نداریم و یک برگشت هرچند کوتاه اجتناب ناپذیر است که امیدوارم باز با خیمه شب بازی افشای الف و بسته شدن و انفجار آبی گازی همراه نشود و فرصت یک لفت و لیسی به ما قشر زحمت کش و ستمدیده ی نوسانگیر بدهد و مثل ۶۰۰ نشود که زیر یک ثانیه فرصت فروش داد .

حالا اگر نتواند ۳۷۰ _۳۸۰ را رد کند ، تلویحا به این معناست که یک منفی ۸ تا ده هفته ای پشت سرش خواهد بود . و این یعنی تا مجمع ، توجه کنید تا مجمع ۱۹۰ که هیچی ، زیر ۱۰۰ هم خواهد رفت ‌که خیلی نامعقول است .

به نظرم نمی رسد این صف فروش زیر ۳۰۰ دلیل فوندامنتال داشته باشد ، تتمه ی سهامداران خسته هستند که به هر قیمتی قصد فرار دارند .

ارادت

نظر

• mohsen ho
                          ستاره دار(1)
                          • Feb 2013
                          • 11248

عرض ادب

اما اینکه ۲۲۵ یا ۱۹۰ بشود ، در حال حاضر زمان نداریم و یک برگشت هرچند کوتاه اجتناب ناپذیر است که امیدوارم باز با خیمه شب بازی افشای الف و بسته شدن و انفجار آبی گازی همراه نشود و فرصت یک لفت و لیسی به ما قشر زحمت کش و ستمدیده ی نوسانگیر بدهد و مثل ۶۰۰ نشود که زیر یک ثانیه فرصت فروش داد .

حالا اگر نتواند ۳۷۰ _۳۸۰ را رد کند ، تلویحا به این معناست که یک منفی ۸ تا ده هفته ای پشت سرش خواهد بود . و این یعنی تا مجمع ، توجه کنید تا مجمع ۱۹۰ که هیچی ، زیر ۱۰۰ هم خواهد رفت ‌که خیلی نامعقول است .

به نظرم نمی رسد این صف فروش زیر ۳۰۰ دلیل فوندامنتال داشته باشد ، تتمه ی سهامداران خسته هستند که به هر قیمتی قصد فرار دارند .

ارادت
                          درود
                          شاید درهمین راند ریزشی ازکف های پایین تری روند تغییرکنه .. اون موقع موج شماری هم به کل تغییر میکنه
                          حداقل شواهد نشون نمیده این حجم فروش 270-280 سد خاصی براش باشه!هرچند خود معتقد بودم 280 کارساز هست!

نظر

• technicaler
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 801

در اصل توسط shahin پست شده است View Post
                            عرض ادب
                            بازاری که مسئولان و ناظرانش اجازه می دهند بدون توجه به دلایل فوندامنتال و یا تحلیل و محاسبات آینده نگر ، یک عده صرفا بر اساس نمایشگرهای حرکتهای گله ای ( علم تکنیکال بدون پشتوانه فوندامنتال ) قیمت سهام توش بالا پایین کنند ، بازار نیست ،
                            طویله است.
                            و مسئولانش همان مثل شریک دزد و رفیق قافله
                            عرض ادب

من هی عرض میکنم شما مسئول و ناظر و دولت و مدیر عامل و قرارگاه را ول کن و فکر کن این یک رودخانه ای است وجود دارد و آب گل و ماهی و لجن و سیل و پشه و قورباغه و خرچنگ و تمساح و لاکپشت و طیب و خیلی چیزهای دیگر دارد و کنترلش دست شما نیست .

باز شما میفرمایی ناظر اینجوری کرد و دولت جور دیگر .

شما سطل یا بقول حاج اسد تانکرت را بزن توی آب یا ماهی بگیر یا تمساح شکارکن .

حالا یوقت غرق هم میشوی یا تمساح میخوردت .

به رودخانه کاری نداشته باش.

ارادت

نظر

• دقیق
                              عضو عادی
                              • Oct 2020
                              • 309

سلام استاد حفاری رو چطور میبینید.

نظر

• Sadeghtarin
                                عضو عادی
                                • Oct 2020
                                • 128

عرض ادب

ارادت
                                بالاخره رییس فردا منفی چهار خریداری؟؟ یا در صورتی که صفو برداشتن میخری؟
                                ارادت

نظر

در حال کار...
                                X