صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سهامدار خرد
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 2323

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

چی شد یهویی
    ما چشممون به این رنگ واین صف عادت نداره

نظر

• دفتردار
      عضو فعال
      • Feb 2013
      • 859

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
      میگن رییسی میاد و بعدا برنامه دارن براش برای رهبری !!!
      اتفاقا از قصد اینو بالا میارن که چنان گندی بزنه با این اوضاع اقتصادی که رهبری سهله اینم بره قاطی بقیه شون بشه
      یکی مثل روحانی منفور بلکه بدتر
      رهبری به ذریه آقا می رسد ...سخنرانی 12 اردیبهشت آقا را به دقت گوش کنید.باستناد آیه 124 سوره بقره ..سیگنال را صادر کرد . علاقمندان نگران توجیه شرعی نباشند..

نظر

• Arian02
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 1713

در اصل توسط دفتردار پست شده است View Post
        رهبری به ذریه آقا می رسد ...سخنرانی 12 اردیبهشت آقا را به دقت گوش کنید.باستناد آیه 124 سوره بقره ..سیگنال را صادر کرد . علاقمندان نگران توجیه شرعی نباشند..
        منم چشمم اب نمیخوره رهبری مملکت به این مهمی رو بدن به این بنده خدا
        هر چند از همه شون متنفرم ولی این به نظرم پدر سوختگی بقیه رو نداره
        تو عمرم یه بار به اصرار خانواده ایام محرم رفتم حسینیه زنجان سخنران هم این رییسی بود اون موقع معاون بود
        بیشتر از 1 ساعت سخنرانی کرد ....چی بگم ......اصلادر حدی که انتظار داشتم نبود.
        کار قضاوت رو من نمیتونم نظر بدم ولی نظر شخصیم اینه که در کل ادم با سواد و با سیاستی نیست.
        تو مناظراتم خیلی بعیده بتونه جلو بقیه نامزدا در بیاد مخصوصا همتی
        منتها از الان میشه گفت پرزیدنته /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• vion
          عضو فعال
          • Oct 2020
          • 825

درود
          من چن بار فرمایشات شون را گوش کردم.. جایی استناد به ایه 124 سوره بقره نفرمودن

نظر

• Arian02
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 1713

موندم مذاکرات با اومدن این طایفه که نونشون تو تحریمه و عاشقشن چی میشه ؟؟
            دولت حسن یه مقدار به بایدن کمک کرد برا انتخابات با ارسال ایمیل و ... اونم در عوض مذاکرات رو قبول کرد که تا الان نتیجه ای نداشته عملاَ
            نمیدونم میشه امیدوار بود به ادامه مذاکرات با رییسی یا نه ؟؟؟

نظر

• Arian02
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 1713

استاد تکنیکالر عزیز ایدی تکنیکالر رو مسدود کردن با بولینگر چرا نمینویسی بزرگوار؟؟
              میترسی لو بره؟؟/.:biggrinsmiley.:/
              درد و بلای سخنوری مثل شما بخوره تو سر امثال این کاندیدا

نظر

• ali1230
                عضو عادی
                • Oct 2020
                • 157

در اصل توسط bikaraneh پست شده است View Post
                درود
                دکتر چند چندی؟ زورت بهشون نمیرسه حداقل به خودت که میرسه؟! جند سال تو مجامع به همراه طیب پیداتون نیست فقط مثل پیرمردا پشت سر غر میزنید...
                اگر برگ برنده ای داری رو کن.این ادا اطفارها چیه دیگه؟ همگی به نجس بودن و پلیدی اینها اذعان دارند چیز جدیدی بلدی رو کن!
                پ ن: طبق قانون بورس حدود یکسالیه مبلغ کمتر از پونصد هزار تومن نمیشه خرید کرد حال چه جوریه شما روزی دویست و خرده ای هزار تومن خرید دارید؟
                ارادت

باسلام

این پست شما واقعا عالی بود فش دادن در شان ایشان نیست.درود بر مردان بی ادعا

نظر

• محمد.
                  عضو فعال
                  • Dec 2020
                  • 810

موندم مذاکرات با اومدن این طایفه که نونشون تو تحریمه و عاشقشن چی میشه ؟؟
                  دولت حسن یه مقدار به بایدن کمک کرد برا انتخابات با ارسال ایمیل و ... اونم در عوض مذاکرات رو قبول کرد که تا الان نتیجه ای نداشته عملاَ
                  نمیدونم میشه امیدوار بود به ادامه مذاکرات با رییسی یا نه ؟؟؟
                  سلام
                  اتفاقا الان خیلی راحت تر مذاکرات رو پیش میبرن و بیشتر هم بی سر و صدا از مواضع خودشون کوتاه میان و حتی لوایح اف ای تی اف هم اجرا میکنند
                  تا الان رقابت بر سر قبضه قدرت بود، الان دیگه پاشون رو از گلوی ملت بر میدارن، البته تا انتهای انتخابات باز هم دست از احتیاط بر نمیدارن

نظر

• Arian02
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 1713

پیش از اعلام رسمی اسامی نامزدهای تایید شده در شورای نگهبان، سردار نجات فرمانده قرارگاه ثارالله و مسئول امنیت شهر تهران دوشنبه شب مصادف با سوم خرداد ماه، ضمن مراجعه به منزل دکتر احمدی نژاد، با اعلام مراتب رد صلاحیت، از ایشان خواستار همکاری و سکوت و همراهی شده و گفته است که تمایلی به بازداشت حامیان دکتر احمدی نژاد که افرادی حزب اللهی و انقلابی هستند، ندارد.

متقابلاً دکتر احمدی نژاد مطالبی را به شرح زیر به صورت شفاهی و مکتوب به اطلاع سردار نجات رساند:

بسم الله الرحمن الرحیم
                    اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و المستشهدین بین یدیه

امروز به معنای واقعی، اوضاع کشور خراب است.
                    وضعیت اقتصادی، فاجعه بار و وضعیت اجتماعی، در آستانه فروپاشی و شرایط فرهنگی، به لحاظ از هم گسیختگی، غیرقابل وصف است.
                    وضعیت امنیتی نیز به گونه ای است که جریان نفوذ در اعماق کشور ضربات سنگین وارد می کند. هم ضعف هست و هم خیانت.
                    امروز اگر مشارکت پایین باشد که با وضع فعلی قطعی است، آثار داخلی و بین المللی گسترده درپی دارد، به طوری که زمین خواهیم خورد و دیگر نمی شود دوباره بلند شد.
                    عده ای به جد، دنبال رد صلاحیت من هستند.
                    چرا باید مرا رد کنند؟ چنین حقی را هیچ کس ندارد ومن این عمل ناحق را هرگز نه تایید و نه در برابر آن سکوت می کنم.
                    مسئول وضعیت اخیر هم دولت و هم حکومت است، ولی اگر من رد صلاحیت بشوم و وضعیت بدتر بشود که صد در صد خواهد شد، مردم دیگر این را از چشم دولت نمی بینند، بلکه فقط آن را از چشم حکومت خواهند دید.
                    من در این ارتباط هیچ مسئولیتی ندارم.
                    هرکس در این تصمیم نقش دارد و شریک است، در این کار هم پیش خدا و هم پیش مردم ، مسئول خواهد بود.
                    جواب دادن، الان هم سخت است ولی در آینده خیلی سخت تر بلکه ناممکن خواهد بود.
                    وضع کشور همه جوره بد است و البته هیچ وقت اینقدر بد نبوده است. با ادامه این روند، وضع با سرعت زیاد، خیلی بدتر می شود.
                    دشمن به این نتیجه رسیده است که شرایط برای گرفتن امتیازات سنگین از نظام کاملا فراهم شده است.
                    از کلام و رفتار آنها کاملا پیداست که بسیار امیدوار شده اند و باور کرده اند که نظام به زودی تسلیم می شود.
                    فکر می کنم قبل از انتخابات، توطئه جدیدشان در مذاکره شکل بگیرد.
                    آنها منتظرند که نظام در این مرحله عقب نشینی بکند، بعد به طور سنگین روی حقوق بشر و مسائل نظامی فشار خواهند آورد.

نظر

• کاشان2
                      عضو فعال
                      • Dec 2020
                      • 1782

پیش از اعلام رسمی اسامی نامزدهای تایید شده در شورای نگهبان، سردار نجات فرمانده قرارگاه ثارالله و مسئول امنیت شهر تهران دوشنبه شب مصادف با سوم خرداد ماه، ضمن مراجعه به منزل دکتر احمدی نژاد، با اعلام مراتب رد صلاحیت، از ایشان خواستار همکاری و سکوت و همراهی شده و گفته است که تمایلی به بازداشت حامیان دکتر احمدی نژاد که افرادی حزب اللهی و انقلابی هستند، ندارد.

متقابلاً دکتر احمدی نژاد مطالبی را به شرح زیر به صورت شفاهی و مکتوب به اطلاع سردار نجات رساند:

بسم الله الرحمن الرحیم
                      اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و المستشهدین بین یدیه

امروز به معنای واقعی، اوضاع کشور خراب است.
                      وضعیت اقتصادی، فاجعه بار و وضعیت اجتماعی، در آستانه فروپاشی و شرایط فرهنگی، به لحاظ از هم گسیختگی، غیرقابل وصف است.
                      وضعیت امنیتی نیز به گونه ای است که جریان نفوذ در اعماق کشور ضربات سنگین وارد می کند. هم ضعف هست و هم خیانت.
                      امروز اگر مشارکت پایین باشد که با وضع فعلی قطعی است، آثار داخلی و بین المللی گسترده درپی دارد، به طوری که زمین خواهیم خورد و دیگر نمی شود دوباره بلند شد.
                      عده ای به جد، دنبال رد صلاحیت من هستند.
                      چرا باید مرا رد کنند؟ چنین حقی را هیچ کس ندارد ومن این عمل ناحق را هرگز نه تایید و نه در برابر آن سکوت می کنم.
                      مسئول وضعیت اخیر هم دولت و هم حکومت است، ولی اگر من رد صلاحیت بشوم و وضعیت بدتر بشود که صد در صد خواهد شد، مردم دیگر این را از چشم دولت نمی بینند، بلکه فقط آن را از چشم حکومت خواهند دید.
                      من در این ارتباط هیچ مسئولیتی ندارم.
                      هرکس در این تصمیم نقش دارد و شریک است، در این کار هم پیش خدا و هم پیش مردم ، مسئول خواهد بود.
                      جواب دادن، الان هم سخت است ولی در آینده خیلی سخت تر بلکه ناممکن خواهد بود.
                      وضع کشور همه جوره بد است و البته هیچ وقت اینقدر بد نبوده است. با ادامه این روند، وضع با سرعت زیاد، خیلی بدتر می شود.
                      دشمن به این نتیجه رسیده است که شرایط برای گرفتن امتیازات سنگین از نظام کاملا فراهم شده است.
                      از کلام و رفتار آنها کاملا پیداست که بسیار امیدوار شده اند و باور کرده اند که نظام به زودی تسلیم می شود.
                      فکر می کنم قبل از انتخابات، توطئه جدیدشان در مذاکره شکل بگیرد.
                      آنها منتظرند که نظام در این مرحله عقب نشینی بکند، بعد به طور سنگین روی حقوق بشر و مسائل نظامی فشار خواهند آورد.
                      طوری صحبت کرده که انگار خودش کیه مگر تو نبودی که بورس. را قمارخانه می دانستی یک باند زمین خوار در شهر قدس و شهرستانهای استان تهران فعال هستند که پشتشان. به احمدی نژاد گرم است با همین آقا یعنی احمدی نژادعکس گرفته اند و عکسش را دارم

نظر

• Arian02
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 1713

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
                        طوری صحبت کرده که انگار خودش کیه مگر تو نبودی که بورس. را قمارخانه می دانستی یک باند زمین خوار در شهر قدس و شهرستانهای استان تهران فعال هستند که پشتشان. به احمدی نژاد گرم است با همین آقا یعنی احمدی نژادعکس گرفته اند و عکسش را دارم
                        همه شون به یک اندازه جنایتکار و کثیفن که اگر نباشن سیستم حکومتی اجازه نمیده به اون مناصب و جایگاه برسن

نظر

• دفتردار
                          عضو فعال
                          • Feb 2013
                          • 859

در اصل توسط vion پست شده است View Post
                          درود
                          من چن بار فرمایشات شون را گوش کردم.. جایی استناد به ایه 124 سوره بقره نفرمودن
                          در دقایق ابتدایی به موضوع حضرت ابراهیم اشاره کرد و آیه ای را استناد کرد که حضرت ابراهیم امام است و حضرت ابراهیم ازخداوند سوال کرد آیا این مقام بعداز من به ذریه (پسر) من می رسد؟.... آیه ای که خوانده شد 124 سوره بقره است...

نظر

• vion
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 825

در دقایق ابتدایی به موضوع حضرت ابراهیم اشاره کرد و آیه ای را استناد کرد که حضرت ابراهیم امام است و حضرت ابراهیم ازخداوند سوال کرد آیا این مقام بعداز من به ذریه (پسر) من می رسد؟.... آیه ای که خوانده شد 124 سوره بقره است...
                            عرض کردم به سایت شون رجوع کردم و در سخنرانی 12 اردیبهشت 1400 اشاره ای به آیه 124 سوره بقره نفرمودن.. شاید تاریخ دیگه ای باشه

نظر

• بورسفام
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 323

این استدلالها را از کجا میارید
                              به آیه نگاه کردم اونجا خدا به حضرت ابراهیم میگه این مقام به ذریه ات نمیرسه

نظر

• بورسفام
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 323

سلام
                                همین که سعید محمد رد شد خیلی خوشحالی داشت
                                انقدر بعضی ها به خودشون اطمینان داشتند از وقتی رد شدند در شُک هستند. از جمله همو نه میتونند اعتراض کنند نه میتونند ساکت باشند.
                                خوشحالی دوم اینکه از بلای خانمان سوزی مثل روحانی داریم راحت میشیم
                                خوشحالی سوم اینکه خیلی ها که خون مردم را به شیشه کرده بودند رد شدند آقازاده ها
                                ....چهارم اینکه اعتبار .... با این رد کردن ها کم شد حتی اگر حق باهاش بوده باشه
                                الله اعلم

نظر

در حال کار...
                                X