صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • طيب
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 3067

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

کارخانه توسعه یافته کشتی سازی که حدودا ۴۷۰۰۰۰متر مربع است فقط ۵۰۰متر از کارخانه سکو ساز فاصله دارد

نظر

• DASHTY
      عضو جدید
      • Nov 2020
      • 15

? رئیسی از شرکت صدرا در بوشهر بازدید کرد

?️رئیس‌جمهور دقایقی پیش از شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) در بوشهر بازدید کرد.

?رئیس جمهوری در این بازدید در جریان آخرین وضیعت صنعت کشتی سازی در این شرکت قرار گرفت.

?رئیسی همچنین در جریان این سفر از کشتی غول پیکر افراماکس بازدید کرد.

??

نظر

• barani65
        عضو جدید
        • Jan 2011
        • 8

بازدید رئیس جمهور از شرکت صدرا در بوشهر

بازدید رئیس جمهور از شرکت صدرا در بوشهر+عکس | خبرگزاری فارس

نظر

• shahin
          عضو فعال
          • May 2011
          • 2222

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
          کارخانه توسعه یافته کشتی سازی که حدودا ۴۷۰۰۰۰متر مربع است فقط ۵۰۰متر از کارخانه سکو ساز فاصله دارد
          عرض ادب

به نظر بنده سایت کشتی سازی صدرا در دریای خزر خیلی با اهمیت تر از کشتی سازی در سایت جنوب است . به دلایل مندج در ذیل:

یک باریکه از ارمنستان در مرز ایران جدا کرده اند / دارند جدا می کنند ، آذربایجان به ترکیه وصل بشود.
          به عبارتی ایران دیگر مرزی با ارمنستان ندارد و خیال چند کشور خبیث از احتمال انتقال گاز ایران در آینده به اروپا از طریق دریای سیاه راحت خواهد شد.
          ضمنا جاده ابرشم از این مسیر بسته می شود. هر چند تا به حال هم عملا بسته بوده ( جاده ارتباطی ایران ارمنستان قبلا حتی در اندازه یک جاده روستایی ایران هم نبود !!! )

تا اینجای کار خواست انگلیس و آمریکا و روس محقق شده ( یک سنگی هم جلو چین انداخته اند )

در ظاهر مسیر ارتباطی روس و کشورهای مشترک المنافعش هم مسدود شده . اما اینگونه نیست.

جاده ابریشم دو مسیر دیگر هم می تواند داشته باشد :
          ۱) از طریق ترکیه ( که تحت کنترل آمریکا و انگلیس و نسبتا مسدود خواهد بود )
          ۲) از طریق مسیر چابهار به دریای خزر و خطوط کشتیرانی در خزر و سپس اتصال به روس و کشورهای مشترک المنافع و سپس اگر معاملات روس مطلوب باشد به اروپا

و اما ارتباط این موضوع با صدرا :

حجم بسیار بزرگی از مبادلات باید از طریق دریای مازندران انجام بشود ...
          صدرا تنها شرکت ایرانی است که می تواند در دریای خزر کشتی بسازد.

کشتی را نمی توان از کره و چین و ... خریداری و به دریای خزر منتقل کرد.

( در اینجا لازم شد یک اشاره ای هم بشود به زمین ده هکتاری بسیار با ارزش صدرا در سایت شمال که در قبال بدهی به قرارگاه هدیه شد )
          آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2021/10/08, 13:16.

نظر

• طيب
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 3067

ارزش بازار شرکت آرمکو عربستان سعودی دو تریلیون دلار است

ارزش بازاری روز شرکت صدرا با دو منطقه حساس و دارای نفت وگاز و شاهراه و توانمندی های خیلی بالا و استراتژیک به اندازه لواشک سازی قنبر آباد هم نیست

قیاس دو شرکت در کلیت نیست

منظور شناسایی ارزش هاست

نظر

• Kzfar
              عضو عادی
              • Nov 2020
              • 33

در اصل توسط Sadeghtarin پست شده است View Post
              چون. بازدید نداشتهام نمیتونم نظر بدم .‌اگر فقط بر اساس اطلاعات سایت شرکت جمع کنیم زمینهای بوشهر ،مجموعا بالای دو میلیون متر مربع مالکیت دارد و با اضافه کردن نکا حدود دو میلیون دویست هزار متر مربع میشود که با یک میلیون چهارصد اعلامی تفاوت فاحش دارد وللی فعلا اهمیت ندارد ..همین قدر هم ککه اعلام کردهاند ،ارشی بیشتر از ارزش روز شرکت دارد ....فقط یک سوال ،،دوستانی که اطلاعات دارند ایا شرکتی در بورس به ابعاد صدرا زمین دارد ؟؟ ذوب اهن و فولاد مبارکه هم تا جایی که یادم میاید زیاد بود
              سلام و عرض ادب جناب صادق ترین.
              شما در کامنت قبلیتون با قاطعیت فرمودین که در ذیل 120 هکتار جزیره لحاظ شدن این دو محوطه.
              از این گذشته. مگر بحث فقط منافع مالی قضیه هست. شما سهامدار هستید و حداقل نزد خودتون این گونه رفتارهای شرکت ها رو نپذیرید ولو اینکه کاری هم از دستتون بر نیاد و فقط در موردش صحبت کنید.
              ارادت

در اصل توسط ahoura پست شده است View Post
              درود.
              زیاد کند و کاو نکنید . تا الان که همه چیز دست سهامدار عمده و بازارگردانش بوده و ما و شما هم کاری از پیش نبردیم و نبردید. حتی سهامدار خرد درصدی . پس اینکه پروژه رشادت چرا مبلغش اینقدره و چرا زمینا و املاک اینجوری اعلام شده فقط بحث الکیه. باید دید در بازگشایی چه میشود و چقدر حمایت .
              سلام و عرض ادب.
              متاسفانه هم نظر نیستم باهاتون
              صحبت در مورد حق خودمون و آگاهی بخشی در مورد واقعیات هیچوت بحث الکی نیست.
              اردت

عرض ادب مجدد

بله ایراد شما وارد است بنده میلیون دلار باید مینوشتم که به اشتباه میلیارد نوشته شده

عرض کردم امکان داره نوشتار بنده طوری بوده که این برداشت شده

وبازهم تاکیدا عرض میکنم امکان داره نظریات بنده صددر صد اشتباه و یا ناقص باشه

از اینکه نوشتار بنده را بالا آوردید تا تصحیح شود سپاسگزارم
              سلام و عرض ادب مجدد.
              متاسفانه گاها مخدوش سازی واقعیات در شیوه ی نوشتار شما به چشم می یاد(امیدوارم من در اشتباه باشم).
              آخرین نمونه همین قضیه ی یارد های صدرا در چند کامنت اخیر.
              اگر فرد جدیدی در این تاپیک مطالب اخیر شمارو بخونه چنین تصوری براش پیش میاد که صدرا در سرزمین اصلی هیچ گونه محوطه ی صنعتی نداره.
              این چند جمله عمومی هست و خطاب به شما نیست. بحث من منافع من سهامدار نیست. بیشتر دلم برای این مملکت میسوزه که همچین رویه هایی درش حاکمه. این اجبار سازمان در جهت شفافسازی زمین برای مشخص شدن دارایی شرکت هاست(الان برا صدرا شفاف تر شد یا مبهم تر؟ کسی نمیدونست صدرا خزر و جزیره رو داره و طبیعتا سعی داره مالکیتش رو رسمی تر کنه؟). از طرفی یعنی صدرا قبل از شروع استفاده از جزیره تو دهه 70، جایی برای کار نداشت؟ تو هوا کار میکرد و کشتی میساخت؟ اگر داشت تکلیفش چی شده؟ چرا اسمی ازش نیست؟ اگر مشکل مالکیت داره باید در لیست آورده می شد و تشریح میشد که چه مشکلی داره. اگر کلا از صدرا گرفته شده که باز هم باید شفاف سازی می شد که چرا ازش گرفته شده.

با آرزوی حال خوش برا دوستان عزیز
              آخرین ویرایش توسط Kzfar؛ 2021/10/08, 14:41.

نظر

• اسماعیل
                عضو فعال
                • Nov 2012
                • 392

خرداد 89 صدرا خریدم و بعدها نیز اضافه کردم.استاد بهنام یکبار فرمودن تا سال 94 بیخود سهامداری کردیم. از سال 95 تا الان یک مورد مهم بنیادی تسویه بدهی بانکها بود که در حال حاضر کمتر شرکتی در بورس هست که گرفتار بانکهای نزول خور نباشه.یک مورد مهم دیگه افزایش سرمایه بوده ولی این موارد تا حدودی در قیمت صدرا تاثیر داشت. به عقیده من از الان هرکسی با صدرا سهامداری کنه سود خوبی میبره.این سهم امروز نشان داد سهم دولت هست.انتظار داشتم یکی از وزرا از جزیره بازدید کنه ولی خود رییس جمهور بازدید کرد
                آخرین ویرایش توسط اسماعیل؛ 2021/10/08, 16:07.

نظر

• alein delon
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 380

امروز رستم قاسمی هم از ساخت زیردریایی توسط یک شرکت ایرانی خبر داد که در خبرهای دیگه گم شد.

نظر

• alein delon
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 380

همین شرکت صدرا اگر کشتی های تفریحی برای دریای مازندران و خلیج تا ابد فارس هم بسازد خیلی میتونه درآمد کسب کند. الان وقتی کشتی افراماکس میسازد خب چرا تفریحی نسازد و نفروشد هم داخل کشور هم کشورهای خلیج فارس.
                    شرکت خیلی پتانسیل دارد.
                    بابا
                    این مملکت خیلی پتانسیل دارد. از نیروی انسانی تا منابع طبیعی و معدنی.
                    بیایید دولترمدان عزیز یکم توسعه بدیم.کشور هم نیاز جاده داره هم نیاز به سواحل پیشرفته در جنوب و شمال داریم.هم نیاز به اباد کردن خیلی از شهر ها و روستاهای کشور داریم.
                    کشور که فقط تهران نیست.
                    خب اگر امکانات مناسب هر شهری بسازید همه تو شهرهای خودشان زندگی می کنند و مهاجرت و هزار جور مشکل برای کشور به وجود نمی اید.

امیدوارم دولت رییسی بتواند.

امیدوارم
                    امیدوارم

نظر

• Sadeghtarin
                      عضو عادی
                      • Oct 2020
                      • 128

ببینید دوست عزیز اگر من بخواهم دارایی مشهود شرکتی را چک کنم ،گزارش خسابرسی شده ،یادداشتهای توضیحی را میگردم تا ببینم چه خبر است ..عملا در صدرا نزدیک هیچ است چون اکثر زمینها زمین ندارد ...این که شرکت دارای چهار کارخانه است که دو تا در روی جزیره بقیه در ساحل است ،صحیح است و من اشتباه میکردم چون در هیچ جایی تا الان ذکر نشده بود .. قاعدتا فقط کسانی که انجا کار کردهاند یا بازدید مردهاند ان را کشف کردهاند ...
                      به هر حال نقطه ضعف بزرگ صدرا در حال بهبودی است

و اما در مورد فرموده شما ،،اگر واقعا حوصله دارید لطفاا بصورت انلاین شکایتی را علیه صدرا در سایت بازرسی بورس مطرح و اعلام نمایید که صدرا قسمتی از دارایی خود را کتمان نموده است ..قاعدتا از شما مدرک میخواهند و اطلاعات سایت خود شرکت صدرا مبهم است ...من مدرک را خدمت شما معرفی میکنم جوری که مو لای درز ان نرود ...
                      در تاریخخ ۲۴ اسفند ۹۸ شرکت حسابرسی گزارش طرح توجیهی افرایش سرمایه را اعلام میکند که فقط ۵۵ میلیارد تومن از زمین بود و بقیه ۲۵۵۰ میلیارد تومن از ساختمان و بقیه داراییها بود که روی زمینهای فاقد سند بنا شده بود .. شرکت حسابرسی لیست زمین فاقد سند را ارایه کرده که در این لیست کارخانه کشتی سازی بوشهر علاوه بر جزیره و نکا ،اعلام شده است .. با این مدرک غیر قابل رد ،شرکت صدرا حتما باید این نامه را اصلاح نماید و حداقل ۱۲ هکتار به این داراییها اضافه نماید ..اسکرین شات ان را ضمیمه میکنم..هر کدام از دوستان میتواند نیز شکایت نماید
                      با موبایل اسکرین شات را نتوانستم اضافه کنم...صفحه ۲۲ گزارش ۲۸ اسفند ۹۸ لیست اموال ،موجود است ..ممنون
                      ضمنا زمین سکوساز هم پلاک شده که متراژ ان نامسخص است در این شرکت بی سرو ته
                      فایل های ضمیمه شده
                      آخرین ویرایش توسط Sadeghtarin؛ 2021/10/08, 17:58.

نظر

• Sadeghtarin
                        عضو عادی
                        • Oct 2020
                        • 128

امیدوارم همه دوستان در این مورد ثبت شکایت در سایت بازرسی بورس کنند تا از این اهمال انها پرده برداری شود و نماد شرکت باز نشود..کسی از دوستان بلد است که چطور میتوان ثبت شکایت نمود ،اینجا توضیح دهد

نظر

• 14318
                          عضو عادی
                          • Nov 2010
                          • 55

منم خرداد ۸۹ وارد شدم ولی تا الان بازنده بودیم هر چند من متاسفانه نیمی را در قیمت ۴۰۰۰ تومان قبل از افزایش سرمایه فروختم....انشالله از نصف دیگر که از خراد ۸۹ تا الان است به همراه سهامدارن واقعی چون شما سود خوبی ی ی ی ی ی ی ی ی کنم

نظر

• ahoura
                            عضو عادی
                            • Nov 2020
                            • 141

در اصل توسط Sadeghtarin پست شده است View Post
                            امیدوارم همه دوستان در این مورد ثبت شکایت در سایت بازرسی بورس کنند تا از این اهمال انها پرده برداری شود و نماد شرکت باز نشود..کسی از دوستان بلد است که چطور میتوان ثبت شکایت نمود ،اینجا توضیح دهد
                            دوستان اگر نحوه ی شکایت را اعلام بفرمائید اقدام کنیم.

نظر

• طيب
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 3067

این موضوعی را که عرض کرده ام کاملا دقیق است

کسانیکه از نزدیک این منطقه را دیده اند میدونن

نظر

• mmahdii
                                عضو عادی
                                • Nov 2020
                                • 48

با سلام
                                در تصاویری که امروز از بازدید جناب آقای رئیسی از صدرا اومد بیرون، تصویر دو تا سکو که روشون نوشته شده "پروژه توسعه میدان رشادت" بنده را بخودش جلب کرد. از میزان پیشرفت این دو تا سکو میشه متوجه شد ساختش چندین ماه بطول کشیده است، حال این سوال مطرح میشود چرا شرکت اینهمه تاخیر در افشا این قرارداد داشته است؟ البته همیشه این توجیح دارند که ما پیمانکار دست دوم هستیم و از قرارگاه اینا رو میگیرم ولی بنظر بنده این توجیح هست و باید زودتر افشا رو میزدند.
                                دوستانیکه در جریان هستند ممنون میشوم توضیح دهند.

نظر

در حال کار...
                                X