کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بهرام نامدار يك نوسانگير حرفه اي بود كه هروز ميومد ونمودار ميگذاشت وخودش رو 370380خارج شد
درود برعلی آقای جلال پور
بیایید دیگران رو قضاوت نکنیم بنده فکر نمیکنم جناب بهرام نامدار اصلا صدرا خریده باشن ایشون تکنیکال کارمیکنن وبرحسب فعالیت خودش نموداری از صدرا روهم رسم کرد
وانگهی خریدوفروش هرفردتوهرنقطه ای که صلاح بدونه با خودشه واین اصطلاحات نوسان گیروسهامداروغیره واژه های من درآوردی هستن
صدرا هم بوقتش قله قبلیش رو ردمیکنه منتها باید یکم صبوربود منم قبلا اوایل کارم توبورس مدام با خودخوری واسترس روند حرکت سهام رودنبال میکردم ولی به مرور دیگه بقولی
تواین بازار پوست کلفت شدیم فقط تنها چیزی که منو آزار میده بسته شدن نماد هست که بازم درمقایسه با بعضی از سهما جای شکرش باقیه سهم تعلیق نیست امروز دوباره
برای بانک آینده پیام اومده که تا15روز دیگه تعلیق شده بازم گلی به جمال مسعولان خدوم صدرا!!!
معاملات صدرا چیزی نیست جز فریب و کد به کدهای غیر قانونی + معاملات یک عده که می فروشند تعداد بیشتری جایگزین کنند .
این روند تا کجا می تواند استمرار داشته باشد؟
ببین بازیگر که من میدونم دقیقا کیا هستید و از چه گروهی
همتون سپاهی و قرارگاهی هستید.
قیمت پایین تر بیاد باز صد میلیون صد میلیون میخریم.
فریز میکنیم برای اون روزی که عید الله العظم هست.
پس فکر نکن قیمت بیاد پایین ما می فروشیم یا بهش نگاه نمیکنیم. خیر بیاد پایین نه تنها خریداریم و فریز کننده بلکه طوفانی از توییت در همه کانال ها راه انداخته و خریدار صف میکنیم.
دیگه بدبخت تر از سهامداران صدرا فکر نمی کنم در کل بازار بورس ایران داشته باشیم تپکو که مدت زیادی بسته بود و ریزش زیادی هم داشت از 600 آمده 287 تومان صدرا از 1028 تومان 274 تومان و حالا هم صف فروش سنگین خدا لعنتتون کنه
دیگه بدبخت تر از سهامداران صدرا فکر نمی کنم در کل بازار بورس ایران داشته باشیم تپکو که مدت زیادی بسته بود و ریزش زیادی هم داشت از 600 آمده 287 تومان صدرا از 1028 تومان 274 تومان و حالا هم صف فروش سنگین خدا لعنتتون کنه
در بازار ایران که پر از رانت و کثافتکاری هست اولا باید دنبال سهامی رفت که حقوقی خوش نامی داشته باشه نه مثل حقوقی و بازیگر حرام لقمه صدرا...ثانیا سهامدار خرد درصدی بانام و به درد بخوری داشته باشه نه مثل این دکتر محمدی ما که به جای پیگیری بره دلار بخره ....
با پشتوانه کدام عملکرد قرار است قرارداد راهبردی 25 ساله با چین ؛ قرار داد راهبردی با هند و روسیه ببندند ؟
هنوز تکلیف تسویه حق کلیم های صدرا از 13 سال گذشته به این سو مشخص نشده است.
تو این کشور هر شرکتی با دولت کار کرد بدجور سرش کلاه رفت.
زحمات شرکتهای مثل حفاری و صدرا تبدیل شد به رانت ویژه شرکتهای پنروشیمی و فولادی نورچشمی و لابی هایشان
نظر من به جناب طیب نزدیکتر است هرچه پول و ملک و دلار اضافه دارید (میگویم اضافه)و تا دو سال به ان کاری ندارید تبدیل به صدرا کنید ... تک سهم صدرا ... اگر نگران تک سهمی هستید بخاطر رعایت استراتزی معاملاتی مقداری سهم کالا بخرید بروید و دو سال دیگر بیایید و سرمایه کلانتان را بردارید
نظر من به جناب طیب نزدیکتر است هرچه پول و ملک و دلار اضافه دارید (میگویم اضافه)و تا دو سال به ان کاری ندارید تبدیل به صدرا کنید ... تک سهم صدرا ... اگر نگران تک سهمی هستید بخاطر رعایت استراتزی معاملاتی مقداری سهم کالا بخرید بروید و دو سال دیگر بیایید و سرمایه کلانتان را بردارید
سلام
مثلا در سه سال گذشته کسی سهامدار بوده الان خیلی خوش به حالشه که بیان و تک سهم هم بشن و دوسال هم صبر کنند
ضایعات آهن هم ده برابر شده تو این سه سال
حتی پهن گاو هم هشت برابر شده بخاطر بی ارزش شدن ریال
ما که تو باتلاق این لعنتی گیر کردیم
دیگران رو بیخیال شید
مدیریت این شرکت تا دست برادران سپاهی هست
چیزی نصیب سهامدار نمیشه انگار
لعنت به سهمی که بالارفتنش به ده جا فشار وارد میکنه و با تعلیق و شفاف سازی و ظن دستکاری هر جور بود ترمزش رو کشیدن !!!!!!! الان ناظر خوابه !! سهم از ۳۸۰ با کله اومده ۲۷۰ !!!!! همه چی اوکیه!!!!! هم سازمان راضی هم شرکت راضی و هم برادرا راضی اند !!!!
نظر