صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hamid672003
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 1165

باسلام:
    دوستان عزیز ما سهامداران صدرا از ارزش سهام خودمان با خبریم و حاضریم این سهام ارزشمند را توافقی و بخاطر نظام مقدس جمهوری اسلام ، حتی به یک صدم قیمت یعنی 3200 ريال بفروشیم ولی توافقی ، نه به زور وفشار .شنبه جلو سازمان بورس - میدان ونک - خیابان ملا صدرا . بورس اوراق بهادار ایران - تجمع مسالمت آمیز .و هیچگونه مذاکره ای در کار نیست و تنها دو حرف داریم . 1- خرید سهام بصورت توافقی بالای 3200ريال یا 2- تضمین خرید آتی حداقل با سود مشارکت طرحهای نفت و گاز بر پایه ارزش سهام بیش از نرخ 3200ريال . ضمنا نباید هیچ سهامداری وادار به فروش سهم شود . و فقط توافق .و من الله توفیق .

نظر

• حسگر
      عضو عادی
      • Mar 2012
      • 136

به خاطر این نظام من از یک ریال ارزش واقعی هیچ کدام از سهامم حاضر نیستم بگذرم.
      دوست عزیز لطفا با مطرح نمودن مداوم اعتقادات خود باعث تفرقه بین سهامداران صدرا نشوید.
      من حاضرم سهامم را آتیش بزنم ولی کاری که شما با سهامتان می کنید نکنم. پس پی در پی اعتقادتتون را مطرح نکنید چون در بازار سهام افراد با عقاید مختلف فعالیت می کنند.

نظر

• chavosh
        عضو جدید
        • Nov 2012
        • 2

ولی مابخاطرنظام که باخون هزاران شهیدآبیاری شده حاضریم ازهمه چیزمان بگذریم ونه بخاطرعده ای که بخاطرمطامع خودازاسم مقدس سپاه ونظام مایه میگذرند که اگرازحق شخصی خودبگذرم خاطرنظام ازتمام آنهاشکایت مینمایم

نظر

• komiser
          عضو عادی
          • Mar 2012
          • 44

با سلام
          چرا در سایت بورس به آدرس

قیمت عرضه و تقاضا 950 ريال شده؟

- - - Updated - - -

راستی از تجمع امروز چه خبر؟
          حاج حمید اگر تونستی ماروهم بی خبر نزار
          ممنون

نظر

• hamid672003
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 1165

باسلام:
            دوستان عزیز امروز در تجمع 14 نفر بودیم و یک نفر از تبریز آمده بود و یک نفر از ورامین . که باید از ایشان یک تشکر ویژ ه داشته باشم و امیدوارم در همه عرصه های زندگی پیروز باشند . و اما نکته قابل عرض در تجمع اینکه : با دکتر حسینی بیش از یک ساعت صحبت کردیم و ایشان ضمن قول حمایت در شکایت از سهامداران حقیقی و اینکه اکنون پرونده صدرا در دادگاه می باشد ، فرمودند : ما قدرت اجرایی نداریم و فقط ناظر هستیم و این دادگاه است که باید به تخلفات صدرا رسیدگی کند و قرار شد هماهنگی داشته باشیم برای اینکه همه ما که تصمیم به نگهداری سهم داریم بصورت انفرادی که هزینه کمی هم دارد شکایت خودمان را برروی شکایت بورس بگذاریم . البته در این مورد بنده پس از هماهنگی های لازم مراتب را به اطلاع شما می رسانم . و همچنین قرار یک جلسه با حضور بورس و صدرا و نمایندگان سهامداران حقیقی برگزار شود ، تا شاید آن جلسه دستاوردی داشته باشد .و در مورد دارائیهای صدرا هم بحث شد و ایشان فرمودند : بله دارائیهایی در صدرا هست که ارزش بسیاری دارد ولی آن دارائیها زمان انحلال شرکت قابل تقسیم است و قدرت سهامدار عمده که 65 در صد سهم را دارد غیر قابل انکار است ! و از قدرت خودش استفاده می کند . و در همین راستا فرمودند : تا زمانیکه یک سهامدار با یک سهم در شرکت باشد عملا شرکت نمی تواند سهامی خاص شود .ولی خب می تواند با گزارشات منفی مجدد نماد را ببندد . و مطالب دیگری هم بود که بماند برای بعد . در کل خدمتتان عرض کنم تلاش ادامه دارد .و من الله توفیق .

در اصل توسط komiser پست شده است View Post
            با سلام
            چرا در سایت بورس به آدرس

قیمت عرضه و تقاضا 950 ريال شده؟

- - - Updated - - -

راستی از تجمع امروز چه خبر؟
            حاج حمید اگر تونستی ماروهم بی خبر نزار
            ممنون

نظر

• بیل گیتس
              عضو عادی
              • Jan 2012
              • 167

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
              باسلام:
              دوستان عزیز ما سهامداران صدرا از ارزش سهام خودمان با خبریم و حاضریم این سهام ارزشمند را توافقی و بخاطر نظام مقدس جمهوری اسلام ، حتی به یک صدم قیمت یعنی 3200 ريال بفروشیم ولی توافقی ، نه به زور وفشار .شنبه جلو سازمان بورس - میدان ونک - خیابان ملا صدرا . بورس اوراق بهادار ایران - تجمع مسالمت آمیز .و هیچگونه مذاکره ای در کار نیست و تنها دو حرف داریم . 1- خرید سهام بصورت توافقی بالای 3200ريال یا 2- تضمین خرید آتی حداقل با سود مشارکت طرحهای نفت و گاز بر پایه ارزش سهام بیش از نرخ 3200ريال . ضمنا نباید هیچ سهامداری وادار به فروش سهم شود . و فقط توافق .و من الله توفیق .
              به شخصه تا به اینجای کار فکر میکردم که حسن نیتی دارید.
              ولیکن کسی که به نظام مقدس جمهوری اسلامی اعتقاد دارد صداری 100 تومان که هیچ صداری 10 تومان هم از سرش زیاد است. و یقینا چنین فردی نه به خدا ایمان دارد و نه هیچ یک از مقدسات چه اسلامی و چه انسانی و چه غیره.
              کسی که حاضر است به خاطر رهبری همه کار بکند به خاطر رهبری مردم را هم در خیابان میکشد و لازم باشد برای پول شخصی خود هر دروغی میگوید و هر فریبی میدهد.چرا که به هیچ چیز اعتقاد ندارد. و چنین فردی مستحق همه گونه بلایی میباشد.
              و من الریا و تزویره توفیق.

نظر

• satyr
                عضو فعال
                • Dec 2012
                • 1229

این تشکر با تمام وجود این یارو خوب داره اداره میکنه این سهامدارهای ساده دل رو دوباره پیچوندشون به نقظه شروع دوباره همون بازیها

نظر

• اسماعیل
                  عضو فعال
                  • Nov 2012
                  • 392

در اصل توسط بیل گیتس پست شده است View Post
                  ولیکن کسی که به نظام مقدس جمهوری اسلامی اعتقاد دارد صداری 100 تومان که هیچ صداری 10 تومان هم از سرش زیاد است. و یقینا چنین فردی نه به خدا ایمان دارد و نه هیچ یک از مقدسات چه اسلامی و چه انسانی و چه غیره.
                  کسی که حاضر است به خاطر رهبری همه کار بکند به خاطر رهبری مردم را هم در خیابان میکشد و لازم باشد برای پول شخصی خود هر دروغی میگوید و هر فریبی میدهد.چرا که به هیچ چیز اعتقاد ندارد. و چنین فردی مستحق همه گونه بلایی میباشد.
                  سلام جناب بیل گیتس شما توقع دارید که حمید خان بیاد به نظام بد وبیراه بگه وکسی هم کاری به کارش نداشته باشد خوب بنده خدا حالا یه تعریف هم بکنه به کسی ضرری نمی رسد.اتفاقا اگر100 نفر از سهم دارها غیرت و پشتکار و همت حمید را داشتند کار به اینجا نمیکشید.قرارگاه الان دارد100 میخرد خدا وکیلی خوب منتی بر سر سهامدارها میگذارد و لارج بازی را شروع کرد چونکه اگر20تومان هم میخرید صدای کسی در نمی امد.ببین عزیزم من امروز مریض بودم ودر ضمن میدانستم فعلا تجمع فایده ندارد و باید اجازه بدهیم قرارگاه بازیهایش را انجام بدهد تا بعدا ببینیم بازی اخر چی میباشد ولی بخاطر اتحاد{که تو ما ایرانیها الان به وفور یافت میشود البته تو قصه ها}رفتم جلوی سازمان ولی متاسفانه 14 نفر بیشتر نیامدند {یاد اون داستان افتادم که اقا چیزهارو زیاد کن تو صف زیاد واینیستم} به خاطر همین میگم قرارگاه دارد خوب میخرد.در ضمن مسئول حراست سازمان اومد و با مسخره گفت شما چند نفر هیچ کاری نمیتوانید بکنید برید دنبال کارتون البته راست میگفت یک جمع اندک تجمع نیست و گفت تو شماها فقط حمید حرف میزند.

نظر

• javad60
                    عضو عادی
                    • May 2012
                    • 154

جنابان گردانندگان شرکت صدرا
                    با علم به اینکه در بازار بورس، با خرید سهام شرکت ها، در سود و زیانشون شریک میشم، وارد این بازار شدم.
                    اگه زیانی که از صدرا به من رسیده حقیقی باشه، اکراهی نیست.
                    اما اگه این زیان ناشی از دستکاری در صورت های مالی، سند سازی، سیاسی کاری، مصلحت طلبی و یا عدم کفایت شما در مدیریت شرکت باشه، از سر سوزن حقی که بر دریافتی شما دارم و سر سفره شما میره، نمیگذرم.
                    سهامم رو به این صورت و با ضرر نفروختم و نمیفروشم حتی اگه به صفر برسه، میخوام این حقم محفوظ بمونه.
                    به جزای عملی که شما و امثال شما، تو گوش من و امثال من خوندین، ایمان دارم.
                    اگه جسارت خوردن حرام و حق الناسی که صاحب حقش راضی نیست و نمیشه رو دارین، بسم الله...

نظر

• hamid672003
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 1165

باسلام:
                      دوست عزیز اگر گناه بنده زورمندی حریف است و یا عدم اتحاد شما در گرفتن حقمان ! شما به بزرگی خودتان بنده را ببخشید . ولی در دین و دینداری خدمتتان عرض کنم شما از بنده چه توقعی دارید ؟ بنده معتقد به اسلام ناب محمدی هستم و خط کش بنده همین یک معیار را می شناسد . هرکس با هر سابقه ای دروغ گفت ، مال مردم خورد ، خطا کرد ، گناه کرد ، در هر مقامی که باشد ،در مقابل قانون برابر است . و من الله توفیق .

نظر

• بیل گیتس
                        عضو عادی
                        • Jan 2012
                        • 167

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
                        باسلام:
                        دوست عزیز اگر گناه بنده زورمندی حریف است و یا عدم اتحاد شما در گرفتن حقمان ! شما به بزرگی خودتان بنده را ببخشید . ولی در دین و دینداری خدمتتان عرض کنم شما از بنده چه توقعی دارید ؟ بنده معتقد به اسلام ناب محمدی هستم و خط کش بنده همین یک معیار را می شناسد . هرکس با هر سابقه ای دروغ گفت ، مال مردم خورد ، خطا کرد ، گناه کرد ، در هر مقامی که باشد ،در مقابل قانون برابر است . و من الله توفیق .
                        بله.اونکه در مقابل قانون همه کی هستند که درست.اصلا صحبت بنده حق نبود.من حق تمام سهامداران صدرا میدانم الی شما یکی با این افکار چسبیده به نظام شیطانی.
                        همون اسلام ناب محمدی که خط کشش این نظام است کمر شما را از وسط 2 تا خواهد کرد و هرگز به حقتان نخواهید رسید و ارزوی قلبی بنده این است که شما از این نظام اسلامی یک ضربه درست و حسابی بخورید (که خود ظاهرا صدرا را چنین پنداشته اید) تا شاید روزی دست از عقاید بت پرستی (رهبر پرستی خود ) بردارید.
                        وگر نه بقیه چه گناهی کردن.باید به حقشون برسن.ولی شما باید به شیوه علی زندگی کنی.پول صدرا میخواهی بالاتر بفروشی چیکار.نون و نمک بخورید کافیست.اسلام ناب محمدی حتما در یک حکومت دیکتاتوری پیاده میشود.
                        من از کساییکه طرفدار این نظام شیطانی هستند نفرت دارم و مستحق هر بلایی میدانمشان.
                        چرا که خداوند پیامبران را فرستاد تا انسان از جهل رهایی یابد نه در جهل فرو رود.

نظر

• negah
                          عضو عادی
                          • Apr 2012
                          • 250

با سلام

چند وقت است به مطالب مربوط به صدرا نگاه میکنم گرچه خودم مقدار ناچیزی از این سهم دارم(درحدی که ارزش پیگیری هم ندارد)

در طول این مدت مطالب زیادی برله یا علیه این دوست محترم جناب حمید نوشته شده ودر طول این مدت ایشان با سعه صدر جواب دوستان را با کمال احترام و ادب داده اند.

از این طریق خواستم از ایشان که رنج کشیده این بازار بی رحم نیز (که ظاهرا در سایر موارد نیز مورد بی محبتی قرار گرفته اند)هستند تشکر و قدردانی کنم

و از ذوستانی که ایشان را مورد خطاب قرار میذهند خواهش میکنم رعایت حال کسانی که در هرحال بدون هیچ چشمداشتی خدمت به دیگران را سرلوحه کار خودقرار میدهند بنمایند
                          [SIZE=4][COLOR=#008000]بعداز25سال ماهی فروشی چندوقتی است که دربورس ماهی گیری میکنم[/COLOR][/SIZE]

نظر

• dpi
                            عضو فعال
                            • Oct 2012
                            • 578

تایپیک فاذر رو پیدا نکردم ولی تو فاذر یه نوسان 8درصدی توپل خوابیده.

نظر

• provo
                              عضو عادی
                              • Aug 2012
                              • 34

دوست عزیز من هم با بخشی از صحبت های جنابعالی موافقم و حتی حاضرم تمام سهامم به ارزش صفر برسه اما اون روز احساس کنم که میتونم در سرزمینم نفس بکشم.
                              اما بیاین به همدیگه احترام بگذاریم و تخریب شخصیتی نکنیم.اولین رکن دموکراسی تحمل عقایذ مخالف هست.
                              بله.اونکه در مقابل قانون همه کی هستند که درست.اصلا صحبت بنده حق نبود.من حق تمام سهامداران صدرا میدانم الی شما یکی با این افکار چسبیده به نظام شیطانی.
                              همون اسلام ناب محمدی که خط کشش این نظام است کمر شما را از وسط 2 تا خواهد کرد و هرگز به حقتان نخواهید رسید و ارزوی قلبی بنده این است که شما از این نظام اسلامی یک ضربه درست و حسابی بخورید (که خود ظاهرا صدرا را چنین پنداشته اید) تا شاید روزی دست از عقاید بت پرستی (رهبر پرستی خود ) بردارید.
                              وگر نه بقیه چه گناهی کردن.باید به حقشون برسن.ولی شما باید به شیوه علی زندگی کنی.پول صدرا میخواهی بالاتر بفروشی چیکار.نون و نمک بخورید کافیست.اسلام ناب محمدی حتما در یک حکومت دیکتاتوری پیاده میشود.
                              من از کساییکه طرفدار این نظام شیطانی هستند نفرت دارم و مستحق هر بلایی میدانمشان.
                              چرا که خداوند پیامبران را فرستاد تا انسان از جهل رهایی یابد نه در جهل فرو رود.

نظر

• hamid672003
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 1165

باسلام:
                                دوست عزیز : بنده این مطلب را در روز رشد 701 واحدی و در ساعت 10:30 و زمانیکه همه در جیک جیک مستون بودن زدم و هنوز خیلی ها در جیک جیک مستون هستن و یادتان باشد در شاخص 28000 آقایان که از نظر بنده 8000 سیستم قبلی هم نخواهد بود . بیاد بنده باشید تا ببینید بنده نا امید بودم یا ..........بماند : هر راست نباید گفت .فقط صدرا دارم و حتی یک عدد فروشنده نیستم .ومن الله توفیق.

در اصل توسط باهر پست شده است
                                در اصل توسط hamid672003 پست شده است
                                با سلام:
                                دوستان عزیز روزهای اول سال در زمان نا امیدی همه دوستان شاخص امروز را پیش بینی کردم و برای شما نوشتم و پیشاپیش تبریک شاخص امروز را به شما دادم و امروز اعلام می کنم بجز صدرا هیچ سهمی در بورس ایران خرید و فروش نخواهم کرد و بدانید آقایان در حال فروختن سهم های خودتان به خودتان هستند ، به دو یا چند برابرقیمتی که از خودتان خریده اند و بزودی از خریدهای این روزها پشیمان خواهید شد . هرکس سود وزیانش مال خودش است : پس خودتان تصمیم بگیرید.و من الله توفیق .
                                سلام بر حاج حمید
                                ممکن است توضیح بفرمایید این فرمایش اخیر شما خدای نکرده از روی نا امیدی بود یا راهنمایی یا خیر خواهی .ممنون

نظر

در حال کار...
                                X