صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • technicaler
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 801

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

در اصل توسط ASUS-Pooya پست شده است View Post
    ملت قرار گذاشته بودن تجمع کنن
    دیدن هوا پسه و برای «پرزیدنت بعد از این» وجهه نداره، گفتن یه سیاهه ای نوشته بشه...
    پ.ن. به حسین آقای ثاقب تریدر
    می دونی آزادی بیان چیه؟ هر کس خلاف نظر شما نوشت، باید بلاک بشه. فقط بگیم «تشکر از مدیریت شریف و صدیق». آآقربونش
    عرض ادب

من هنوز صورتجلسه را ندیدم اما این صورت جلسه ، هزاری ۷۰۰ برای شما و هزاری ۵۰۰ برای این کمتر از ۲ درصد سبد من هزینه داشته .

هفت شبانه روز جشن برگزار کنید .

ارادت
    آخرین ویرایش توسط technicaler؛ 2021/02/19, 17:13.
    امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• technicaler
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 801

عرض ادب

بالاخره پیدا کردم و از طرف خودم بعنوان سهامدار خرد پاراف کردم:

عید آمد و ما لختیم .
      هر شب به بابا گفتیم .
      بابا گفت : به فسم ، به نیم فسم ، برای عیدتون هم میفسم.

ارادت

پ.ن

۱-فس همان باد معده ی بدون صدا و غالبا با بوی وحشتناک است که معرب هم شده است،

۲- نویسنده ی نامه آنقدر ناشی بوده که یک تاریخ روی نامه نزده ، ایضا سردار.
      الان ببرید پیش دو نفر مخاطبش میگه نامه مال کی بوده ؟

۳-خوشحالم که اینجا صراحتا عرض کردم که نماینده مضر است ، این اولین اقدام .
      یک تجمع را تبدیل به یک نامه ی بی تاریخ غیر رسمی کرد .

۴-مگر صدرا بازرگردان نداشت ؟ بازارگردان به چه درد سهم می خورد ؟ بجز اینکه خدای نکرده اگر صعودی بشود قوز بالا قوز است و جلوی رشد را می‌گیرد؟

۵- مگر صدرا مشکلش بازار گردانی بود ؟ مشکل صدرا این بود که این پولها کجا میره و زیان تسعیر ارز تا کجا و تا کی ؟ مشکل صدرا چاه ویل زیان است .

شما یک مقدار سود معقول واقعی را نشان بده مردم امنیت سرمایه خودشان را بلدند حفظ بکنند .سهامداران خرد شان و شخصیتشان بالاتر از اینست که شب انتخابات منت بپذیرند و ضرر هم بدهند .

سرمایه ی بیت المال و اموال دولت و اموال نظامی چرا امنیت ندارد و بی رویه هزینه دلاری شده و زیان سرسام آور تولید می‌کند و سود سرسام آور شرکت را می بلعد؟

۶-قضیه شیر و خرگوش شد که خرگوشه باید حسابداری هم انجام بده . حالا تا ۲۸۰ که داشتیم میرفتیم ، را بازهم می‌رویم اما اینبار باید از ایشان تشکر و قدر دانی کنیم که اگر حمایت داهیانه اش نبود الان سهم صفر تومن بود و ایشان بوده که روی ۲۸۰ نگهش داشته ، من مرده شما زنده، باشید تماشا کنید .

ارادت مجدد
      آخرین ویرایش توسط technicaler؛ 2021/02/19, 17:53.
      امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• bikaraneh
        عضو فعال
        • Sep 2014
        • 638

در اصل توسط technicaler پست شده است View Post
        عرض ادب

عید آمد و ما لختیم .
        هر شب به بابا گفتیم .

ارادت

پ.ن

۴-مگر صدرا بازرگردان نداشت ؟ بازارگردان به چه درد سهم می خورد ؟ بجز،اینکه خدای نکرده اگر صعودی بشود قوز بالا قوز است و جلوی رشد را می‌گیرد؟

۵- مگر صدرا مشکلش بازار گردانی بود ؟ مشکل صدرا این بود که این پولها کجا میره و زیان تسعیر ارز تا کجا و تا کی ؟ مشکل صدرا چاه ویل زیان است .

شما یک مقدار سود معقول نشان بده مردم امنیت سرمایه خودشان را بلدند حفظ بکنند .
        سرمایه ی بیت المال و اموال دولت و اموال نظامی چرا امنیت ندارد و زیان تولید می‌کند؟

ارادت مجدد
        درود
        پارافت تو حلق پاراف کننده!
        پ ن:دیگه ثابت شد دست این جماعت تو یه کاسه است.
        ارادت
        دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
        ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

نظر

• ASUS-Pooya
          عضو عادی
          • Nov 2020
          • 50

عرض ادب

عید آمد و ما لختیم .
          هر شب به بابا گفتیم .

ارادت

پ.ن

۴-مگر صدرا بازرگردان نداشت ؟ بازارگردان به چه درد سهم می خورد ؟ بجز اینکه خدای نکرده اگر صعودی بشود قوز بالا قوز است و جلوی رشد را می‌گیرد؟

شما یک مقدار سود معقول واقعی را نشان بده مردم امنیت سرمایه خودشان را بلدند حفظ بکنند .سهامداران خرد شان و شخصیتشان بالاتر از اینست که شب انتخابات منت بپذیرند و ضرر هم بدهند .

سرمایه ی بیت المال و اموال دولت و اموال نظامی چرا امنیت ندارد و بی رویه هزینه دلاری شده و زیان سرسام آور تولید می‌کند و سود سرسام آور شرکت را می بلعد؟

۶-قضیه شیر و خرگوش شد که خرگوشه باید حسابداری هم انجام بده . حالا تا ۲۸۰ که داشتیم میرفتیم ، را بازهم می‌رویم اما اینبار باید از ایشان تشکر و قدر دانی کنیم که اگر حمایت داهیانه اش نبود الان سهم صفر تومن بود و ایشان بوده که روی ۲۸۰ نگهش داشته ، من مرده شما زنده، باشید تماشا کنید .

ارادت مجدد
          اون جمله آخر پاراف، خوراک بیلبوردهای انتخابات هست.
          دیگه خودت می‌دونی قصه رو

نظر

• محمد.
            عضو فعال
            • Dec 2020
            • 810

عرض ادب

عید آمد و ما لختیم .
            هر شب به بابا گفتیم .

ارادت

پ.ن

ارادت مجدد
            با سلام
            استاد این ۲۸۰ مگر وحی منزل است؟؟ یعنی با پنجاه میلیارد نمیشه ورق رو برگردوند؟؟
            مشکل تکنیکال و فامنتال نیست، مشکل نبود پول هست که بازیگرانی در چندین کد و میلیون ها سهم براحتی میتونن صف فروش بچینند و گند بزنند به روند سهم
            اقا محمد و امیر خان که گویا در جلسه به حضور رسیدند باز هم باید متشکر باشیم و به سهم خودم از هر اقدامی تشکر میکنم
            امیدوارم که پول بیاد پشت سهم و رشد سهم شروع بشه
            ما با هیچکس پدر کشتگی نداریم
            هر کس داره پدر سوخته بازی در میاره در قیمت سهم بالاخره چوبش رو میخوره

نظر

• shahin
              عضو فعال
              • May 2011
              • 2178

از روزی که سردار از اهمیت ارزش سهام شرکت صدرا صحبت کرد و نفتکش اقیانوس پیما به آب انداخت ، سهام شرکت با سرعت بیشتری در حال سقوطه
              دهقان و رفیقش طیب هم از این حرفها زیاد می زدند. /.:blinksmiley.://.:blinksmiley.:/

به فرض اینکه یه سیاه بازی دیگه تدارک دیده نشده باشه:

سعید محمد چه کاره است وقتی فرمون و گازرو ترمز دادن دست یک سری آدمهای دیگه؟

سهامداران صدرا بلند مدت فکر می کنند . حالا به چه دلیل از همه بازارها جا مانده اند و دچار زیان شده اند ،
              احتمالا به دلیل اینکه آخوندها روی این شرکت برنامه بلند مدت تری داشته اند. امیدوار باشید برنامه هاشون 50 ساله نباشد #:-S
              آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2021/02/19, 18:43.

نظر

• technicaler
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 801

در اصل توسط ASUS-Pooya پست شده است View Post
                اون جمله آخر پاراف، خوراک بیلبوردهای انتخابات هست.
                دیگه خودت می‌دونی قصه رو
                عرض ادب

سی سال پیش مردم که می‌رفتند حج ، با خودشان یخچال و تلویزیون و لوازم خانه از عربستان می آوردند .

می گویند یکی از حجاج یک یخچال مد روزی گرفته بود و یک جایی در محل اقامتش گذاشته بود که جلوی دید بود .

یک نفر رفته بود روی یخچال شعر شیخ بهایی را نوشته بود :

مقصود من از کعبه و بتخانه تویی تو !

این حاجی ، دیده بود آبروریزی است ، یخچال را برگردانده بود که وجهی که رویش شعر نوشته شده به طرف دیوار قرار بگیرد و جلوی دید نباشد .

باز آمده بودند روی یخچال نوشته بودند که : مقصود تویی کعبه و بتخانه بهانه .

حالا حکایت امنیت سرمایه ی مردم است که یکدفعه مهم شد .

ارادت

نظر

• technicaler
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 801

در اصل توسط محمد. پست شده است View Post
                  با سلام
                  مشکل تکنیکال و فامنتال نیست، مشکل نبود پول هست که بازیگرانی در چندین کد و میلیون ها سهم براحتی میتونن صف فروش بچینند و گند بزنند به روند سهم
                  اقا محمد و امیر خان که گویا در جلسه به حضور رسیدند باز هم باید متشکر باشیم و به سهم خودم از هر اقدامی تشکر میکنم
                  عرض ادب

در روز ۲۵ بهمن ۶۸/۲ میلیارد خریداری شده .
                  ورق برگشت ؟

فقط بازار گردان به تنهایی بالای ۲۰ میلیارد بازار گردانی کرده .

مشکل یک چیز بیشتر نیست : زیان سرسام آور و بی پایان صدرا .

اگر یک شفاف سازی راجع به این زیان بدهند و یک ضرب الاجل برای پایانش تعیین بکنند قول میدهم صدرا منفجر بشود .

اما من و شما خوب میدانیم که مدیرعامل صدرا حتی برای کدال شدن گزارش مجمع عمومی تا کمتر از ده روز پس از برگزاری مجمع نمی تواند تعهدی بدهد . توقع داری بازار صدرا را چند بخرد ؟
                  ارادت
                  آخرین ویرایش توسط technicaler؛ 2021/02/19, 18:54.

نظر

• محمد.
                    عضو فعال
                    • Dec 2020
                    • 810

عرض ادب

ورق برگشت ؟

اگر یک شفاف سازی راجع به این زیان بدهند و یک ضرب الاجل برای پایانش تعیین بکنند قول میدهم صدرا منفجر بشود .

اما من و شما خوب میدانیم که مدیرعامل صدرا حتی برای کدال شدن گزارش مجمع عمومی تا کمتر از ده روز پس از برگزاری مجمع نمی تواند تعهدی بدهد . توقع داری بازار صدرا را چند بخرد ؟
                    ارادت
                    استاد عزیز تنها چیزی که مهمه قدرت پوله
                    حالا یا بخاطر تکنیکال پول بیاد
                    یا بنیاد
                    یا یک گروه سفته باز
                    یا ارزش ریال سقوط کنه و ملت بخاطر حفظ ارزش پول سهم بخرند
                    منظورم این بود که قرارگاه پنجاه شصت میلیارد سرمایه گذاری کنه در کدهای حقیقیش و چند روز صف خرید کنه و ملت صف نشین و تکنیکالیست ها و گروه ها همه سیگنال میکنند سهم رو
                    شصت تا قرارگاه برای حمایت از سهم هزینه کنه و ده برابرش هم بازار میاره
                    قدرت دو گروه که شنبه اومدند اگر دو روز دیگه ادامه داشت الان ....
                    بی مایه فتیره...

نظر

• shahin
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 2178

عرض ادب

ورق برگشت ؟

ارادت

عرض ادب
                      یک شرکت معظم با 26 میلیارد سهم و آن همه بازیگر مخرب و بازیهای دستوری
                      مگر بچه بازیه بازارگردانی شرکتی با این مقیاس ؟ چرا این ارقام را با شرکتهای هم قواره صدرا مقایسه نمی کنید ؟

ضمنا ، کدو بارارگردان ؟
                      مگر تا به حال یک حرکت مثبت از این بازارگردان دیده شده ؟

تنها یک تیم تخریب و نوسانگیری دیگر در شکل و شمایل بازارگردان به جمع گروه اضافه شده تا با استفاده از رانت و مزایای قانونی بازارگردانی ضمن افزایش سرعت تخریب ،
                      سهام مردم نا امید و ضعیف را خورد خورد در قیمتهای پایین از دستشون بیرون بیارند
                      و در نهایت برگردونند به کیسه اونهایی که تو ناحیه 1000 تومن به همین مردم فروختند.

همون چرخه نوسانگیری چندین ساله یک عده آدم ؟؟؟!!! دارای اختیارات فراقانونی
                      آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2021/02/19, 19:27.

نظر

• سعید طوسی گندم آبادی
                        عضو عادی
                        • Dec 2020
                        • 28

در اصل توسط محمد. پست شده است View Post
                        با سلام
                        در حرامزاده بودن اینا شکی نیست!!!! من هم موافقم واز کسانی که پیشقدم شدند تشکر می کنم !!!!!ولی اینجاش جالبه که حالا چندنفر پیدا شدند تا حداقل صدای نارضایتی سهامدار را به گوششان برسانند یه سری نشسته اند و مثل پیر زنها آسمون وریسمون به هم می بافند !!!مشکل اصلی همین جاست ودر کاخ سفید نیست اگر سهامدار برایه سرمایه خودش ارزش قایل شود و پیگیر آب شدن سرمایه خودش باشد اینا هم نمیتوانند هر غلطی که دوست دارند بکنند !!!!سال 97 چند بار قرار بود تجمع کنیم ؟ نتیجه چی شد وچند نفر آمدند ؟لااقل قدمی بر نمیداریم حرف رایگان هم نزنیم !!!! اجرکم عندا...

نظر

• محمد.
                          عضو فعال
                          • Dec 2020
                          • 810

در اصل توسط سعید طوسی گندم آبادی پست شده است View Post
                          در حرامزاده بودن اینا شکی نیست!!!! من هم موافقم واز کسانی که پیشقدم شدند تشکر می کنم !!!!!ولی اینجاش جالبه که حالا چندنفر پیدا شدند تا حداقل صدای نارضایتی سهامدار را به گوششان برسانند یه سری نشسته اند و مثل پیر زنها آسمون وریسمون به هم می بافند !!!مشکل اصلی همین جاست ودر کاخ سفید نیست اگر سهامدار برایه سرمایه خودش ارزش قایل شود و پیگیر آب شدن سرمایه خودش باشد اینا هم نمیتوانند هر غلطی که دوست دارند بکنند !!!!سال 97 چند بار قرار بود تجمع کنیم ؟ نتیجه چی شد وچند نفر آمدند ؟لااقل قدمی بر نمیداریم حرف رایگان هم نزنیم !!!! اجرکم عندا...
                          با سلام
                          تجمع لغو نشده
                          فعلا یک فرجه چند روزه داده شده
                          هر چند این جلسه و ابراز حمایت سردار و همزمانی با تجمع اتفاقی نبود
                          گویا چند گروه در صدرا داریم که ماشاالله همشون هم نوسانگیران زبده ای هستند
                          افراد و گروه ها و نهادهایی که اینطور میلیاردی روی سهم فعال هستند حتما در جهت مدیریت ذهن سهامداران و نقش آفرینی در جهتی که میخواهند افراد بسیار حاذقی در فضا های مجازی اعم از تلگرام و واتساپ و تالار و اینستا دارند

نظر

• mahmood231
                            عضو عادی
                            • May 2013
                            • 52

پویش در گروههای تلگرامی

سلام و عرض ادب خدمت سهامداران صبور صدرا

ضمن قدردانی از زحمات و پیگیری های جناب سعید محمد جهت صیانت از حقوق سهامداران.

با توجه به پتانسل ها و توانایی های تحسین برانگیز صدرا در عرصه داخلی و بین المللی در زمینه ساخت شناور ها ،ساخت سکوهای گازی و نفتی ،ساخت نفکتش ها و ...

فعالیت های مذکور فقط بخشی از اهداف مهمی بوده که اخیرا بالفعل شدند. قطعا با همت مسئولین شاهد رشد هرچه بیشتر صدرا خواهیم بود ، از جمله اهداف بالقوه که مدیران شرکت در ارتباط با ان در حال پیگیری هستند میتوان به وصول مطالبات ، حق کلیم ها ، ارتقا به بازار بالاتر، سند جزیره و ... اشاره کرد.

با این تفاسیر کاهش قیمتهای اخیر هیچ همخوانی با وضعیت شرکت ندارد و به نظر بخشی از این فشار فروش ناشی از هیجانات فروش و بی اعتمادی ایجاد شده بین سهامداران خرد هست لذا با توجه به دستورات دکتر سعید محمد مبنی بر برگزاری جلسه و تقویت قیمت سهم توسط بازارگردان و حقوقی عمده ، سهامداران را به حفظ ارامش و صبوری تا تحقق باورها دعوت مینماییم و انشالله همدلیمان را با پویش #نه_به_فروش اثبات کنیم.

جمعی از سهامداران صدرا

نظر

• صبح صادق
                              عضو عادی
                              • Oct 2020
                              • 50

سلام وشب به خیر
                              چند دهه قبل که کلاسهای اکابر تشکیل میشد در قزوین کلاس اکابر معلم از مزایای رعایت بهداشت میگفت و دنبال یک مثال ملموس میگشت که برای
                              شاگردان که اکثرا پیرمرد بودن قابل فهم باشه. چشمش افتاد به گربه داخل حیاط که خودش رو تمیز میکرد. گفت ببینید همینجور که این گربه با زبانش
                              تهش رو تمیز میکنه شما هم به بهداشت خودتون اهمیت بدین. یک پیرمردی از ته کلاس بلند شد و با لهجه قزوینی گفت ببخشدتانها نه این که عقلمان
                              نرسد ولی زبانمان به تهمان نمیرسد.
                              شده حال و روز ما سهامداران صدرا که میخواهیم در قیمتهای پایین سهم رو بخریم که هم حمایت کنیم و هم میانگین کم کنیم ولی چه چاره که پولی نمونده
                              و ملحوظ دانمون هم چاک چاک شده
                              شب خوش

نظر

• belle fille
                                عضو عادی
                                • Jun 2020
                                • 188

سلام
                                1. نامه برای مدیریت شرکت نوشته شده چطوری در اختیار جناب محمد قرار گرفته. اگر رسوندن نامه به دست ایشون اینقدر راحته کاش نامه رو فرد مطلع تری می نوشت و به همه موضوعات مهم اشاره می کرد
                                2. مدیریت جهادی؟ جایگاه معنوی؟ هر چه می کشیم از این تظاهرها و تملق گوییهاست.
                                3. مدیریت شرکت چه تدبیری می تونه بیندیشه وقتی عامل تنزل یک سرفصل به نام تسعیر ارزه که سودها رو می بلعه و خود مدیریت کاری برای حسابهای مسدود شده و خربدهای با ترک تشریفات نمی کنه؟
                                4. جناب محمد نمی دونن که همه ما می دونیم که اقدامات و خدماتی انجام شده و چه پروژه هایی اخذ شده؟ همه رو می دونیم کو نتیجه؟
                                ۵. در جلسه ای که قراره سهامداران خرد حضور داشته باشن نویسنده محترم نامه هم حضور خواهند داشت؟ شک ندارم اونجا هم حرفی درباره این زیان هنگفت تسعیر ارز که حفره ته گالن هست نخواهند زد و تقدیر خواهند نمود. قرار به گفتن بود در نامه اشاره می شد که جناب محمد هم چنین هامش نویسی ای نکنند.
                                ۶. نهایتا ۱۰ ۲۰ درصد بالا خواهد رفت ودوباره... تا زمانی که تغییرات اساسی در صورتهای مالی و رفع ایرادات اساسی گزارش حسابرس انجام نشه اتفاق خاصی نخواهد افتاد

نظر

در حال کار...
                                X