کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان ما همه ایران را دوست داریم من خودم زمان جنگ داوطلبانه در جبهه حضور داشتم اما اینکه مردم خصوصا سهامداران صدایشان بلند شده به خاطر ظلمی است که اینها روا داشته اند اگر دشمن خارجی زندگی من را نابود کنه به خدا قسم اینقدر ناراحت نمی شوم که اینها دارند ظلم می کنند اون دشمنه انتظاری هم بیشتر از نابود کردن ازش نیست اما شما هایی که منظورم ( مسئولینه )دم از اسلام و حمایت از مظلوم و می زنید مردم از شما انتظار چنین عملکردی را ندارند هرچی خوبه برای شما هرچی بده برای مردم گوشت 500 هزارتومان یک کیلو موز 60 هزارتومان برنج کیلویی 120 هزارتومان قیمت سهام خصوصا صدرا به قیمت چند سال قبل
دوستان ما همه ایران را دوست داریم من خودم زمان جنگ داوطلبانه در جبهه حضور داشتم اما اینکه مردم خصوصا سهامداران صدایشان بلند شده به خاطر ظلمی است که اینها روا داشته اند اگر دشمن خارجی زندگی من را نابود کنه به خدا قسم اینقدر ناراحت نمی شوم که اینها دارند ظلم می کنند اون دشمنه انتظاری هم بیشتر از نابود کردن ازش نیست اما شما هایی که منظورم ( مسئولینه )دم از اسلام و حمایت از مظلوم و می زنید مردم از شما انتظار چنین عملکردی را ندارند هرچی خوبه برای شما هرچی بده برای مردم گوشت 500 هزارتومان یک کیلو موز 60 هزارتومان برنج کیلویی 120 هزارتومان قیمت سهام خصوصا صدرا به قیمت چند سال قبل
جناب کاشان2 بی لیاقتی دست اندرکاران این مملکت و علی الخصوص این سهم برکسی پوشیده نیست نیاز به تکرار مکررات هم نیست
ولی موضوع فراتر از این حرفهاست
یه یهودی که طرفدار قوم موسی که منظورش همون صهیونیستها هست راحت میاد اینجا و تهدید به موشکباران مملکت و مردم و زن وبچه میکنه
فکرشم بیاد تو سرشون چنان بلایی سرشون میاد که ننه نتانیاهم هم از گور بلند میشه
این افکار پلید رو از خودت (منظورم طرفداران قوم یهود هست )دور کن درسته که همه در رنج وعذابیم فعلا ولی بدون ایران بیشه شیران هست که فعلا چندتا روباه دارن توش جولان میدن
اون روز دور نیست که ......
ایرادی ندارد چند سال گول شانتاژهای عوصتاد را خوردی و متوجه شدی.
تلاش کن دوسال بعد که بورس بالاترین سود را در بین بازارها داده مجدد گول شانتاژ را نخوری این بنده خدا در عمرش حتی یکبار هم نتوانسته کف و سقف درست حسابی ایی را تشخیص دهد
اگر بتوانی آنزمان به موقع خروج کنی نسبت به عوصتاد شیرین 15سال جلو می افتی.او همچنان در حال شانتاژ و انفجار بادی گازی در روند نزولی بلند مدت خواهد بود و تو پولت در جیبت و در حال لذت بردن از زندگی
خوب خوبه بنده یهودی هم شدم
نمی دونم چه حكایتی هست یه عده منتظرن تا فقط خود نمایی كنند
مثلا با گیر دادن به حجاب یا مساایل جزئی
اما در برابر افزایش قیمت دلار و گرانی و تورم
و ...................
روزه سكوت گرفتن
بنده هم هر زمان كه لازم باشه در راه وطنم از جانم هم خواهم گذشت
اما این رسمش نیست
زن و بچه یك مشت بی وجدان در دیار فرنگ عشق و حال كنند
وعده ای زیاد ی از مردم در حسرت یك لقمه نان باشند
اگر گفتم زن و بچه هاشون سقط بشوند اونها را گفتم كه با بیت المال و مایملك مردم و از محل تورم و گرانی ورانت و امضا های طلایی و مسولیتهای مادام العمر به ثروتهای افسانه ای رسیده اند
وبه ریش مردم می خندند
در مورد صدرا هم همین نظر مگر می شود یا داریم سهام یك شركت استر تژیك و بنیادی كه می تواند همانند شل یا گاز پرو میا آرامكو باشد
در حدود 20 سال متوالی عقب افتاده ترین دارایی یك كشور آنهم كشور ایران باشد
جناب سهامدار خرد بنده اعدام هم بشوم حرفمم را پس نمی گیریم
وفرقی بین یهودی ومسلمان و مسیحی نمی بینم در یك كلام همه ما با تمام تفاوتها یك نام بیشتر نداریم وآن انسان هست
پس انسان باشیم و اندكی تفكر كنیم و سعی كنیم به احدی توهین نكنیم
حق ما در صدرا ضایع شده و ضایع تر نیز خواهد شد
دست بنده به یچ جا جز خدا نمی رسد
امیدوارم خود خدا به هر وسیله ای كه مقدر می داند حق امثال بنده را از حلقوم این ناكسان و بی شرفان بیرون بكشد
سلام به همه بنده برای خوش آمد یا بد امد
احدی اینجا مطلب نمی زنم
نذر دارم
صبح بخیر
لعنت بر جد واباد تصمیم گیران دزد صدرا
همانهای كه با سرمایه سهامداران خرد صاحب جایگاه و مقام شده اند و خود را پاسخگو نمی دانند
همان ها كه در مجمع وعده می دهند
همان ها كه دست به سر می كنند
همان های كه خیال می كنند خیلی زرنگ هستند
امیدوارم دانه دانه به تیر غیب گرفتار شده و به درك واصل شوند
سلام به همه بنده برای خوش آمد یا بد امد
احدی اینجا مطلب نمی زنم
نذر دارم
صبح بخیر
لعنت بر جد واباد تصمیم گیران دزد صدرا
همانهای كه با سرمایه سهامداران خرد صاحب جایگاه و مقام شده اند و خود را پاسخگو نمی دانند
همان ها كه در مجمع وعده می دهند
همان ها كه دست به سر می كنند
همان های كه خیال می كنند خیلی زرنگ هستند
امیدوارم دانه دانه به تیر غیب گرفتار شده و به درك واصل شوند
سلام و درود اتفاقا خیلی هم کار خوبی می کنید اعتراض در برابر ظلم نوعی عبادت است خداوند اجرت دهد
جناب سهامدار خرد شاخص داره ركورد می زنه این سهم یك پنج زیر قیمت سال 99 دست و پا می زند
شما بگو چه كینیم
البته اگه باز به بنده لقب جهود نمی دهی
جهود و لامذب
آن پیشانی پینه بستهای هستن كه از ابن مجلم مرادی هم بدتر هستند نه امثال بنده
شما یا هر کسی میتونه به نحوه اداره این شرکت اعتراض کنه فحش بده ناسزا بگه
بره دم در شرکت فریاد بزنه بره مراجع شکایت بکنه هرکاری میتونه باید بکنه این حق هر سهامداری هست
این فرق میکنه با اینکه منتظر حمله نظامی اسراییل به ایران با چراغ سبز بقول خودت گنده دنیا باشی
پشت گوش ما هم مخملی
شما یا هر کسی میتونه به نحوه اداره این شرکت اعتراض کنه فحش بده ناسزا بگه
بره دم در شرکت فریاد بزنه بره مراجع شکایت بکنه هرکاری میتونه باید بکنه این حق هر سهامداری هست
این فرق میکنه با اینکه منتظر حمله نظامی اسراییل به ایران با چراغ سبز بقول خودت گنده دنیا باشی
پشت گوش ما هم مخملی
اشتباه متوجه شدی گفتم بساط ظلم یه جای پاییان می پذیره
حالا چه ما بخواهیم چه نخواهیم
گوش هر كی هم مخملی هست به خودش ربط دارد
چه كنم دستم به كجا و كی وصل هست
در ضمن خدای اسراییل منتظره ببینه من چی می گویم
صبر كن همین چین و روسیه از صدتا اسراییل بدتر هستند برای ایران خصوصا روسیه
سهامداران صبور صدرا مواظب سهامتون باشید از چنگتون نبرنند،سهام بلوک فاراک به قیمت 500 تومان به قرارگاه خاتم الانبیاء قرار واگذار شود. .....خصدرا باید پرواز کند.
احتمالا قصد خاتم از خرید فاراک دنبال درست کردن یه مجموعه ایه که بتونه خدمات مهندسی ساخت و تعمیرات صنایع نفت و گاز و پتروشیمی و ...حداقل برای خودمون و نهایتا اگر شد برای کشورهای منطقه داشته باشه.بنظرم میرسه سراغ فاذر هم میره و انصافا توانمندی این سه مجموعه فاراک و فاذر و صدرا وقتي كنار هم قرار بگيرن و اگر واقعا تصميم بر اين باشه تو منطقه بی نظیره.
آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
نظر