بازار املتی شده که..
صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )
Collapse
X
-
سلام و عرض ادب و مهر خدمت شما بزرگواران
در صورتیکه چند نفر زیبایی طاووس را کتمان کنند از زیبایی طاووس کاسته میشه مسلما نه
اگر طلا در دست حیوانات و یاانسان های طلا نشناس باشه از ارزش طلا کاسته میشه مسلما نه
اگر فردی در مقابل نفهمی و حتی فحاشی دیگران سکوت کنه از ارزش انسانیش کاسته میشه مسلما نه و حتی ارزشش بالاتر میره
رفتارهای مناسب و در بعضی مواقع سکوت در قبال یاوه گویان و نفهم ها بهترین راهکار است
برای ادامه زندگی و شاد بودن باید به هر نحوی از کنار ناملایمتی ها و نفهمی ها با نادیده گرفتن عبور کرد تا به اهداف رسید
زمانیکه بخاطر اعمال و رفتار ناپسند دیگران اهمیت میدهیم و نقش تعیین کنندگی در ادامه حیاتمان اعمال میکنیم در واقع به خودمان ضربه میزنیم و ناپسند را خشنود میکنیم
تقابل کلمه با معنی و مفهوم گسترده ای است و راه ها و تعاریف ویژه ای داره ودر حدود افراد نفهم نیست
اصلاح افراد کار مانیست و بلکه کار ساختارهاست
در تمامی جوامع بشری مشکلات انسانی وجود داره چون ساختارها در اوج کمال و بطور علمی کامل نیستند
تمامی رفتارهای انسان ها در هر مقام و منصبی نشئت گرفته از ساختارهاست که از خانواده شروع میشه
نتیجه گیری
نباید در مقابل رفتارهای نامناسب بشکل تقابل نامناسب رفتار کرد و حتی در بعضی مواقع سکوت و صبر راهگشاست و نباید در مقابل رفتارهای نامناسب دیگران خود را خسته کرد
تعامل در مقاطع خواصی با افراد نادان برای ادامه زندگی لازم است و این فقط بخاطر خویش است
واما صدرا الماسی است که قورباغه صدفش را به سخره گرفته است ولی از ارزش الماس کاسته نمیشود
به سخره گرفتن ها با چندین روش انجام میشه
مواظب سهامتون باشید
این مطالب کلی است
شاد باشید
🙏❤️💐🌸🌷🌹
🔥 4👍 4👏 1🥰 1نظر
-
در اصل توسط سهامدار 67 پست شده است View Postسلام و عرض ادب جناب دکتر
گیریم شما نهنگ و قبول پس این اردرهای سنگین فروش مال چه کسانی هستش!!؟ لابد گودزیلا هستند! و در حال بلعیدن نهنگها !! با روند نباید جنگید دکتر بلکه باید دوست و همراه شد حیف نیست از شما این همه سرمایه و وقت و انرزی تون رو پای این سهم غیر شفاف تلف کنید! این همه سهمهای بسیار شفاف و خوب تو بازار وجود داره و شما چسبیدین به صدرا!!
سهامدار عزیز مشکل اینجاست من هر وقت حرف جدیِ جدی میزنم، همه فکر میکنند شوخی میکنم...
هر وقت تابلو دارم شوخی میکنم، همه فکر میکنم دارم جدی میگم...
نهایت سرمایه من تو صدرا و کل بورس همون سال 99 بود که به 600 تومن هم نمی رسید...
تو چند سال اخیر با سرمایه ای کمتر از 100 تومن یه چند باری خرید و فروش کردم، تو سهم های مختلف که معمولا هم سودی نداشت...
یه نهنگ عزیز میشناسم، جناب حمزه ای بزرگوار، که تا جایی که من اطلاع دارم سهمشون تو صدرا فریز شده و با سرمایه ای خیلی کم تو بعضی سهم های دیگه گاهی فعالند...
این دفعه اخر هم جز معدود دفعاتی بود که صدرا رو محدوده 240 خریدم و با سود کمتر از 20 درصدی فروختم...
اما همیشه چه زمانی که سهام داشتم و چه زمانی که فروختم، دوست داشتم رفقایی که بلندمدتی تو سهم موندند، سود ببرند، حتی به قیمت سوزش خودم...
ارادتمند...
🙏 4👏 3🥰 2👍 2😢 1نظر
-
در اصل توسط طيب پست شده است View Postسلام و عرض ادب و مهر خدمت شما بزرگواران
در صورتیکه چند نفر زیبایی طاووس را کتمان کنند از زیبایی طاووس کاسته میشه مسلما نه
اگر طلا در دست حیوانات و یاانسان های طلا نشناس باشه از ارزش طلا کاسته میشه مسلما نه
اگر فردی در مقابل نفهمی و حتی فحاشی دیگران سکوت کنه از ارزش انسانیش کاسته میشه مسلما نه و حتی ارزشش بالاتر میره
رفتارهای مناسب و در بعضی مواقع سکوت در قبال یاوه گویان و نفهم ها بهترین راهکار است
برای ادامه زندگی و شاد بودن باید به هر نحوی از کنار ناملایمتی ها و نفهمی ها با نادیده گرفتن عبور کرد تا به اهداف رسید
زمانیکه بخاطر اعمال و رفتار ناپسند دیگران اهمیت میدهیم و نقش تعیین کنندگی در ادامه حیاتمان اعمال میکنیم در واقع به خودمان ضربه میزنیم و ناپسند را خشنود میکنیم
تقابل کلمه با معنی و مفهوم گسترده ای است و راه ها و تعاریف ویژه ای داره ودر حدود افراد نفهم نیست
در تمامی جوامع بشری مشکلات انسانی وجود داره چون ساختارها در اوج کمال و بطور علمی کامل نیستند
تمامی رفتارهای انسان ها در هر مقام و منصبی نشئت گرفته از ساختارهاست که از خانواده شروع میشه
نتیجه گیری
نباید در مقابل رفتارهای نامناسب بشکل تقابل نامناسب رفتار کرد و حتی در بعضی مواقع سکوت و صبر راهگشاست و نباید در مقابل رفتارهای نامناسب دیگران خود را خسته کرد
تعامل در مقاطع خواصی با افراد نادان برای ادامه زندگی لازم است و این فقط بخاطر خویش است
واما صدرا الماسی است که قورباغه صدفش را به سخره گرفته است ولی از ارزش الماس کاسته نمیشود
مواظب سهامتون باشید
این مطالب کلی است
شاد باشید
🙏❤️💐🌸🌷🌹
شما در پانزده سال اخیر با پست هایی که کاملا بر خلاف روند قیمتی سهم و تاکید بر سودهای کذایی که هیچ گاه محقق نشد و مانور بر افزایش سرمایه قبلی عمدا یا سهوا باعث زیان خیل عظیمی از سهامداران شدید
تعجب من این است که ادعای تحلیل بنیادی دارید و یکبار حتی یکبار در این بازه زمانی طولانی نتوانستید سود و یا زیان و حتی روند اون رو با انحراف قابل قبول حتی خطای صد درصدی درست تعیین کنید
👍 8👎 1نظر
-
-
در اصل توسط Navid@ پست شده است View Postطیب عزیز همین که با بودن شما در این سهم عزیزانی ناراحتن ...
بنده را خوش است ...
پایدار باشی
متاسفانه ایشان کاملا برخلاف منافع سهامداران در سقف ها با ایجاد جو هیجانی حس طمع رو به طرز ماهرانه ای برمی انگیزد و در کف ها سکوت میکند و در روندهای نزولی تاکید و تشویق به خرید میکند
شما یا ایشان فقط یک مورد بفرمایید که جناب طیب پیش بینی درستی از سود یا زیان دوره ای داشته باشند یا تحلیل ایشان کمکی به سهامداران کرده باشد
سهم از ۱۰۰۰ تومان تا ۱۵۰ تومان سقوط وحشتناکی در بازه چهار ساله داشته
سهامدار نابود شد
خوشحالی شما هم امیدواریم کوتاه نباشد و دوسال دیگه شما ناله نکنید
👍 4🥰 1نظر
-
در اصل توسط technicaler پست شده است View Post
عرض ادب
شما در صدرا با یک لشگر نوسان گیر حرفه ای اما بی ادعا طرف هستید .
قبل از اینکه پلک بزنی نوسانتو گرفتن !
ابزارشون هم همین سند جزیره و سود سکو و کلیم و کشتی افراماکس و افزایش سرمایه و سود به اندازه ی قیمت سهم و مدیر عامل و این چیزها است .
صدرا خانم هم به حمدالله همه ی این وصله ها بهش میچسبه !
از اطاله ی کلام پوزش می طلبم .
ارادت
پ.ن
یک چیزی درِ گوشِت میگم به کسی نگو !
روزی که قیمت سهم ۱۸۰۰۰ تومن شد ، از همه ی آنچه نوسانگیران در بوق و کرنا کردند ، فقط افزایش سرمایه ش اتفاق افتاد که تازه اونهم سال ۹۹ در اوج رشد تاریخی شاخص بود و کسی نمی تواند تعیین کند که رشد صدرا بخاطر هجوم عوام الناس به تحریک مقامات عالی رتبه ی کشور و رشد شاخص بود یا افزایش سرمایه .
یعنی اگر بخواهد برود بالا فقط و فقط مثبت بودن شاخص کافی است . بقیه ش هم مخلفاتش است .
ارادت مجدد
👍 3نظر
-
در اصل توسط reza@bourse2024 پست شده است View Post
با سلام. این پست جناب تکنیکالر واقعا ارزش چندین بار خواندن داره. مختصر و مفید همه موارد صدرا را به زبان ساده بیان کرده. ارادت
بقیه ی پست :
الان هم تا شاخص منفی شد ، صدرا سرازیر شد .
اگر کسی هنوز فکر میکند که قیمت سهم بخاطر یک سری حدس و گمان و وعده و وعید و پتانسیل و قرارداد و مدیر عامل و توافق مدیر عامل با قرارگاه و وغیره رشد میکند ، بنشیند تا پتانسیلهای صدرا شکوفا بشود .
شما که ۱۸۰۰۰ تومن شد نفروختید ، ۱۸۰ هزار تومن هم بشود نمی فروشید .
از اطاله ی کلام پوزش می طلبم .
ارادتامر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )
👍 2😀 1😂 1نظر
-
گیرم که خلق را بفریبت فریفتی ...با دست انتقام زمانه چه خواهی کرد!!!
صدرا ... الماس ... قورباقه ... صدف ... واقعآ مضحک و مسخره است
مرغ پخته توی دیگ زودپز هم با این چرندیات به قهقهه می افتد چه برسد به آدمیزاد!
در اصل توسط طيب پست شده است View Postسلام و عرض ادب و مهر خدمت شما بزرگواران
نتیجه گیری
مواظب سهامتون باشید
این مطالب کلی است
شاد باشید
🙏❤️💐🌸🌷🌹
👍 3🙏 1نظر
-
یه مشت دزد دریایی که قایق ندارن بدزدند
شورت مردم به اسم سهام میدزند
خبر سعید ممد
یا ممد سعید دارید
میخاست ریس جمبببور بشه
با این تیپا سروکار دارید
ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-
😀 2نظر
-
در اصل توسط خیلی خسته پست شده است View Postعرض ادب تر
استاد اگه حالت مساعد بود و از نسیم درخت البالو بهره کافی بردید
یه نظر به ختوقا بنداز
ارادت
اون (اون تر رو به فتح ت بخوانید)
صبح تا صبح دوتا نون بخرید نمیرید
همین
صبر کنید تا جودا بزنن
زنده بودید و پولی داشتید بخرید
الان هر چی بخری یه هفته منفی 35 درصد منفی هستی
گوش حرف صندوقیا و حقوقیا اینجا نده
همشون مثل یابو تو گل ماندن
از طلاخرا تا صندوق خرا تا سهام خرا
ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-
😢 1😘 1👍 1نظر
نظر