صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • yahya akbari
    عضو جدید
    • May 2025
    • 16

باسلام ،،، ببینیددوستان هیچ سهمی قرارنیست همیشه زیرقیمت معامله بشه ویاهمیشه تواوج قیمت بمونه هرسهمی یه بازدهی داره تواون بازدهی اگه کسی ورودوخروج مناسبی داشته باشه اون برندس مثال (بامای ۱۸۰ تومنی ،،بامای ۳۰ وخورده ای ،،،فرآوری ،، بافق ،،معادن روی ) آقاطیب خوب یادشه

نظر

• pournikdast
      ستاره‌دار(2)
      • Oct 2020
      • 525

سلام و عرض ادب...
      هم جناب تکنیکالر و هم جناب ویون از قدیمی ها و رفقای عزیز هستند، امیدوارم این سوءتفاهم پیش آمده حل بشه...
      هم سوادی در مسائل بنیادی ندارم و هم ازلحاظ روحیه بسیار نوسانگیری و بحث های تکنیکالی برام جذابتره...
      خلاصه که اگر قرار باشه در طیفی قرار بگیرم ترجیح شخصی ام، قشر کوتاه مدتی معامله گر باشم تا سرمایه گزار بلندمدتی اونهم تو این کشور بلاتکلیف...
      .................................................. .........
      همان طور که تکنیکال را راهنما میدانم؛ اما اصلا اهمیت مسائل بنیادی رو دست کم نمیگیرم...
      تو همین یکماه اخیر دیدیم؛ هر هفته و کاملا بر مبنای خروجی مذاکرات شاخص چطور بالا و پایین میشد...
      حالا دوستان تکنیکال میگن؛ این نوسانات در نتیجه ی مذاکرات و اخبار از قبل در نمودار ما بوده؛ شاید هم درست میگن اما هنوز برای ذهن من قابل فهم و قبول نیست...
      خدای ناکرده مثلا جنگی جدی بین ایران و آمریکا شود و تکلیف بورس هم روشن شود؛ باز تکنیکالی ها بگن این جنگ از قبل در نمودارها معلوم بود؛ شاید هم درست میگن؛ باز برای بنده قابل ادراک نیست...
      اما در کل و در شرایط (متعارف، طبیعی و غیراضطراری) میپذیریم به دلیل خرید و فروش جمعی نوسانگیران؛ طبیعتا الگوهایی قابل پیش بینی هم تشکیل میشود و بسیار میتونه تو خرید و فروش کمک دست باشه...
      .................................................. ..................
      اما اینکه برخی دوستان تکنیکالی تمام معامله گران بنیادی رو بدون موفقیت و صرفا در حال ملحوظ کردن قلمداد کنند؛ این یکی رو اصلا نمیپذیرم؛ بزارید مثالی از یکی از مراجعان جدید خودم بزنم :
      -در 30 سالگی دانشجوی دکترای اقتصاد و به عنوان جوانترین مدیرکل سرمایه گذاری یکی از بزرگترین صندوق های سرمایه گذاری کشور در حال کاره؛ از 18 سالگی تو بازارهای مالی بوده و به مرور رشد کرده و برای خودش اسم و رسمی درست کرده؛ تاکید میکرد به هیچ جا وصل نبوده، بسیار باهوش بود و پدر و مادرش هم هر دو استاد دانشگاه بودند؛ طبق اطلاعات تقریبا موثق ثروت زیادی داره و به قول خودش تمامش رو مدیون سرمایه گذاریهای بنیادی و منطقی در بازارهای مالی میدونه، همین هفته پیش داشتم به شوخی ترغیبش میکردم که برای صندوق تحت نظرش کمی صدرا بخره؛ کلیت بحثی که بین ما شکل گرفت و جوابهای ایشون بصورت خلاصه این بود :
      تا حالا حتی یکبار وارد سهم های غیرشفاف، زیانده، پروژه ای (منظورش سهم هایی که پروژشون میکنند) نشدم؛ حتی اگر مطمئن باشم قراره سود خوبی کنم، میگفت برای ورود گاهی هفته ها مسائل بنیادی یک سهم رو بررسی میکنم و بعد برای میان مدت و گاها بلندمدت وارد سهم میشم؛ البته تاکید میکرد وقتی کلیت بازار به دلیل وضعیت کشور خرابه ممکنه حتی برای چند سال، روی مابقی بازارها (غیر از بورس) تمرکز کنم...
      خلاصه ما هر چی زور زدیم یه دوزار صدرا بخره؛ فایده نکرد! 😁
      ....................................
      تذکر مجدد : هم خودم نوسانگیرم؛ هم مخلص هر چی نوسانگیر که مردونه خرید و فروش هم میکنه؛ هستم...

نظر

• Bidvaz
        عضو جدید
        • Dec 2020
        • 1

سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان قدیمی و جدید
        خوشحالم که مجددا خیلی از دوستان به هر دلیلی مجددا دور هم جمع شده‌اند
        از این موضوع لذت ببریم و با نیش و کنایه با همدیگر صحبت نکنیم
        از مطالب دوستان استفاده می کنم با همین فرمان ادامه دهید

نظر

• technicaler
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 801

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
          سلام و عرض ادب...
          هم جناب تکنیکالر و هم جناب ویون از قدیمی ها و رفقای عزیز هستند، امیدوارم این سوءتفاهم پیش آمده حل بشه...
          هم سوادی در مسائل بنیادی ندارم و هم ازلحاظ روحیه بسیار نوسانگیری و بحث های تکنیکالی برام جذابتره...
          خلاصه که اگر قرار باشه در طیفی قرار بگیرم ترجیح شخصی ام، قشر کوتاه مدتی معامله گر باشم تا سرمایه گزار بلندمدتی اونهم تو این کشور بلاتکلیف...
          همان طور که تکنیکال را راهنما میدانم؛ اما اصلا اهمیت مسائل بنیادی رو دست کم نمیگیرم...
          تو همین یکماه اخیر دیدیم؛ هر هفته و کاملا بر مبنای خروجی مذاکرات شاخص چطور بالا و پایین میشد...
          حالا دوستان تکنیکال میگن؛ این نوسانات در نتیجه ی مذاکرات و اخبار از قبل در نمودار ما بوده؛ شاید هم درست میگن اما هنوز برای ذهن من قابل فهم و قبول نیست...
          خدای ناکرده مثلا جنگی جدی بین ایران و آمریکا شود و تکلیف بورس هم روشن شود؛ باز تکنیکالی ها بگن این جنگ از قبل در نمودارها معلوم بود؛ شاید هم درست میگن؛ باز برای بنده قابل ادراک نیست...
          اما در کل و در شرایط (متعارف، طبیعی و غیراضطراری) میپذیریم به دلیل خرید و فروش جمعی نوسانگیران؛ طبیعتا الگوهایی قابل پیش بینی هم تشکیل میشود و بسیار میتونه تو خرید و فروش کمک دست باشه...
          اما اینکه برخی دوستان تکنیکالی تمام معامله گران بنیادی رو بدون موفقیت و صرفا در حال ملحوظ کردن قلمداد کنند؛ این یکی رو اصلا نمیپذیرم؛ بزارید مثالی از یکی از مراجعان جدید خودم بزنم :
          -در 30 سالگی دانشجوی دکترای اقتصاد و به عنوان جوانترین مدیرکل سرمایه گذاری یکی از بزرگترین صندوق های سرمایه گذاری کشور در حال کاره؛ از 18 سالگی تو بازارهای مالی بوده و به مرور رشد کرده و برای خودش اسم و رسمی درست کرده؛ تاکید میکرد به هیچ جا وصل نبوده، بسیار باهوش بود و پدر و مادرش هم هر دو استاد دانشگاه بودند؛ طبق اطلاعات تقریبا موثق ثروت زیادی داره و به قول خودش تمامش رو مدیون سرمایه گذاریهای بنیادی و منطقی در بازارهای مالی میدونه، همین هفته پیش داشتم به شوخی ترغیبش میکردم که برای صندوق تحت نظرش کمی صدرا بخره؛ کلیت بحثی که بین ما شکل گرفت و جوابهای ایشون بصورت خلاصه این بود :
          تا حالا حتی یکبار وارد سهم های غیرشفاف، زیانده، پروژه ای (منظورش سهم هایی که پروژشون میکنند) نشدم؛ حتی اگر مطمئن باشم قراره سود خوبی کنم، میگفت برای ورود گاهی هفته ها مسائل بنیادی یک سهم رو بررسی میکنم و بعد برای میان مدت و گاها بلندمدت وارد سهم میشم؛ البته تاکید میکرد وقتی کلیت بازار به دلیل وضعیت کشور خرابه ممکنه حتی برای چند سال، روی مابقی بازارها (غیر از بورس) تمرکز کنم...
          تذکر مجدد : هم خودم نوسانگیرم؛ هم مخلص هر چی نوسانگیر که مردونه خرید و فروش هم میکنه؛ هستم...
          عرض ادب

دکتر جون اگر پایین میخریده و بالا میفروخته .
          حتی اگر ۱۰۰ سال طول میکشیده ،
          ایشان هم نوسان گیر است .

حتما تایید می فرمایید که ایشان با سود نقدی پولدار نشده بوده .

حتما پایینشو خریده ، بالاشو فروخته .

تمام حرف ما هم همین است که ما سرمایه گذار نیستیم .
          ما همه نوسانگیریم .
          فقط موجش با هم فرق میکند .

حالا از هر روشی که سود کند ، ما که حرفی نداریم .

حرف ما اینست که ما قرار نیست روزهای بد شرکت هم سهامدار باشیم و حتما این مُراجع شما هم همینطور بوده است .

روزهای بد شرکت ، سهامدار عمده باید پای لرز تصمیمات غلطش بنشیند ، نه ما که در مدیریت شرکت نقشی نداشتیم .

خلاصه ملحوظ نکن .
          بفروش فرارکن
          اونی هم که میگه ملحوظ کن ، خودش فروخته .
          جاش امنه .
          وگرنه باید مثل من و شما بعد از ده سال یک تصحیحی میکرد .

از اطاله کلام پوزش می طلبم .
          ارادت

پ.ن

دکتر جون حالا یک چیزی درِ گوشِت میگم به کسی نگو !
          نسخه ی طرف اینست که فوندالمنتالتالتال را بگذارد کنار.
          ارادت مجدد
          آخرین ویرایش توسط technicaler؛ 2025/05/30, 02:09.
          امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• Baaraan
            عضو عادی
            • Apr 2025
            • 109

در اصل توسط vion پست شده است View Post

درود
            مستحضر هستین که بهای سهام تابعی از سود سازی و هم چنین ارزش دارایی هاست که به آن ارزش ذاتی میگوییم.چنانچه سهمی با وجود دارایی های افزون قادر به سود سازی نباشد بهای آن علیرغم ارزش ذاتی افت خواهد کرد چرا که سرمایه گذاران منافعی در سهام دار بودن آن شرکت نجسته و ترجیح میدهند پول خود را در شرکت هایی سرمایه گذاری کنند که سود سازی مناسبی داشته باشد.
            به عنوان نمونه شرکت بزرگ جنرال موتورز در سال 2008 و در پی سقوط عظیم بورس آمریکا به بهای 4 سنت در هر سهم رسید .. و پس از آن که دولت فدرال بخش عمده سهام را از سرمایه گذاران خرید و این اطمینان حاصل شد که دولت حامی شرکت است .. بهای سهم فورا به 16 دلار افزایش یافت. در کمتر از سه هفته... بهای سهم 400 برابر شد
            یا در دوران کرونا شرکت های حمل و نقل هوایی به شدت زمین گیر شدن و طبعا سود سازی شون نیز کاهش یافت.. و بهای سهام شون افت شدید را تجربه کرد...
            اما صدرا.. در همه این سالها سود سازی مناسبی در این سهم مشاهده نشده و علیرغم ارزش ذاتی بالا...(که کارشناسی رسمی دادگستری بخشی از ان را تاییده کرده است) به بهایی کمتر از 20 تا 25 درصد ارزش ذاتی معامله میشود..
            چنانچه پارادایم های مربوط به سود سازی این شرکت تغییر کند طبعا در حالت عادی بهای سهم به ارزش ذاتی نزدیک شده و چه بساء از آن فراتر رود.
            یک حالت دیگری هم میشود متصور بود و ان این که سهام دار عمده به دلایلی مانند اتصال با شرکای داخلی یا خارجی و یا هم چنین اخذ قرار دادهای جدید و .. درصدد باشد بهای سهم را به بهای ذاتی نزدیک کند ... که بهتر میدانیم راهش را بلد است..

ارادت
            سلام
            من معمولأ چند بار مطالب بچه‌ هارو میخونم.
            بار اول خیلی با دقت تحلیتان رو مطالعه کردم.
            بار دوم که خواستم مطالعه‌ کنم‌، اون جمله ی توهین آمیز شما رو دیدم .
            بخاطر نوع ادبیاتی که با کاربر تکنیکالر داشتيد از خوندن بار اول هم پشیمان شدم.

نظر

• Baaraan
              عضو عادی
              • Apr 2025
              • 109

درود
              مستحضر هستین که بهای سهام تابعی از سود سازی و هم چنین ارزش دارایی هاست که به آن ارزش ذاتی میگوییم.چنانچه سهمی با وجود دارایی های افزون قادر به سود سازی نباشد بهای آن علیرغم ارزش ذاتی افت خواهد کرد چرا که سرمایه گذاران منافعی در سهام دار بودن آن شرکت نجسته و ترجیح میدهند پول خود را در شرکت هایی سرمایه گذاری کنند که سود سازی مناسبی داشته باشد.
              به عنوان نمونه شرکت بزرگ جنرال موتورز در سال 2008 و در پی سقوط عظیم بورس آمریکا به بهای 4 سنت در هر سهم رسید .. و پس از آن که دولت فدرال بخش عمده سهام را از سرمایه گذاران خرید و این اطمینان حاصل شد که دولت حامی شرکت است .. بهای سهم فورا به 16 دلار افزایش یافت. در کمتر از سه هفته... بهای سهم 400 برابر شد
              یا در دوران کرونا شرکت های حمل و نقل هوایی به شدت زمین گیر شدن و طبعا سود سازی شون نیز کاهش یافت.. و بهای سهام شون افت شدید را تجربه کرد...
              اما صدرا.. در همه این سالها سود سازی مناسبی در این سهم مشاهده نشده و علیرغم ارزش ذاتی بالا...(که کارشناسی رسمی دادگستری بخشی از ان را تاییده کرده است) به بهایی کمتر از 20 تا 25 درصد ارزش ذاتی معامله میشود..
              چنانچه پارادایم های مربوط به سود سازی این شرکت تغییر کند طبعا در حالت عادی بهای سهم به ارزش ذاتی نزدیک شده و چه بساء از آن فراتر رود.
              یک حالت دیگری هم میشود متصور بود و ان این که سهام دار عمده به دلایلی مانند اتصال با شرکای داخلی یا خارجی و یا هم چنین اخذ قرار دادهای جدید و .. درصدد باشد بهای سهم را به بهای ذاتی نزدیک کند ... که بهتر میدانیم راهش را بلد است..

ارادت
              سلام
              من معمولأ چند بار مطالب بچه‌ هارو میخونم.
              بار اول خیلی با دقت تحلیتان رو مطالعه کردم.
              بار دوم که خواستم مطالعه‌ کنم‌ بخاطر نوع ادبیاتی که با کابر تکنیکالر داشتيد از خوندن بار اول هم پشیمان شدم.

نظر

• Baaraan
                عضو عادی
                • Apr 2025
                • 109

دکتر جان
                سلام
                ظاهرا از حاج ناصر حمزه ای مطلعین. لطفآ اگر بهشون دسترسی دارید دعوتشون کنید در اينجا حضور داشته باشند. ممنون

نظر

• Davoodj
                  عضو جدید
                  • May 2025
                  • 9

طیب خان اگر این دروغه که گفتی راست باشه که خیلی خوش به حال صدراس. یعنی شرکت دات چند برابر ارزش صدرا الان می ارزه؟ 26ملیارد سهم صدرا الان ارزش دفتریش 32.5ملیون دلاره. اینجور که شما داری میگی فقط همون جرثقیله میشه 300ملیون دلار یعنی همون جرثقیل 900درصد مجموعه صدرا می ارزه؟ یا این هم رویا فروش برای گرفتن نوسان هست. یادمه یه زمانی طیب فاز برداشته بود 250ملیون دلار حق کلیم فلان پروژه هست خبری از کلیم نشد که نشد الان تازگیا میگم سود هر سهم 300تومنه که میشه 100ملیون. دلار. پس یه جایی رسید که خود طیب هم به واقعیت رسید یا حدااقل تصحیح کرد اون صحبتشو یا فهمید که دیگه اون حرفا خریدار ندارد و نخواهد داشت. الان محتاط تر رویا فروشی میکنه گه گاهی هم این جرثقیل و امثالهم از دستش در میرود. البته فیتیله سند جزیره رو پایین کشیدن تازگیا . والا یه چندتا طیب دیگه ریختن تو کانال تلگرام دارن زیر دیگ رو داغ میکنن. از طیب هم داغ تر میکنن الان حق کلیمی که صدرا میخواد اونور 1ملیارد لاره. یعنی 3200تومن سود برای هر سهم. من بعضی وقتا شک میکنم اینا یا با عدد اشنا نیستن یا با صدرا اشنا نیستن. کل شرکت 32ملیون دلار ارزش دفتریشه بعد اینا میگن 1ملیارد دلار کلیم میخواد.
                  ما فقط یه 1100ملیارد تومن از فاز 1کلیم شنیدیم که میشه 44تومن برای هر سهم.

نظر

• vion
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 825

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
                    سلام و عرض ادب...
                    درود و ارادت جناب آفای دکتر عزیز
                    اینجانب بی هبچ ادعایی در این سهم و هر سهمی از این بازار حسب روش های شخصی ورود و خروج میکنم.
                    در مورد صدرا در اواخر پاییز ۹۵ در بهایی بین۲۵۰ تا ۲۸۰ تومان ورود کردم( در همان ایام آیدی تکنیکالر عدد ۲۸۰ را خروج قهرمانانه اعلام کردن و دیدیم که چگونه اشتباه بود )و بین ۱۱۰۰ تا ۱۲۰۰ تومان در بهار ۹۶ خروج زدم..سپس در سال ۹۷ با مشاهده جو بازار در زمستان آن سال در بهای ۱۴۰۰ وارد شدم و پس از افزایش سرمایه حدود ۸۰۰ خارج شدم.تقریبا ۳ هفته قبل از کل بازار خارج شده بودم .که صد البته شانسی بود.
                    در همان ایام اواخر تابستان ۹۹ که افت کل بازار شروع شد کاربر تکنیکالر عدد ۲۸۰ را نقطه برگشت صدرا اعلام کردن که مجددا اشتباه بود.صدرا تا ۱۹۰ افت کرد و....
                    در مقطع اخیر در بهای حدود ۲۰۰ از سال گذسته آرام آرام وارد صدرا شدم و نمیدونم کار درستی کردم یا خیر
                    ابدا ادعایی در هیچ زمینه ای ندارم و تا حد امکان از دایره ادب خارج نشدم.
                    واژه بکار برده در ذیل پبام آیدی آقای تکنبکالر نه به واسطه نفی دانش ایشان که قطعا از تکنیکال بهره فراوان دارند و ..بلکه به واسطه آن دقیق و موجز انتخاب شد که از دایره ادب تخطی کردند.ما در اینجا سهام دار خرد هستیم و قطعا باید در بهای کم وارد و در بهای بالا به تشخیص شخصی خارج شویم. نادان کسی است که ادعای دانستن دارد هر چند بارها اشباه کرده باشد.

نظر

• technicaler
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 801

درود و ارادت جناب آفای دکتر عزیز

در همان ایام اواخر تابستان ۹۹ که افت کل بازار شروع شد کاربر تکنیکالر عدد ۲۸۰ را نقطه برگشت صدرا اعلام کردن که مجددا اشتباه بود.صدرا تا ۱۹۰ افت کرد و....

من روی ۱۰۰۰ تومن گفتم تا ۲۸۰ میاد .
                      تا ۱۴۰ اومد .

در اشتباه به رخ کشیدن هم دقیق نیستید .

پ.ن

۱-من اینجا ضمانت کرده ام که نقطه ی دقیق و سیگنال خرید را اعلام کنم .
                      حالا اگر بجای ۷۲درصد ، ۸۶ درصد افت کرد من بخاطر اون ۱۴ درصد اضافه پوزش مطلبم .

۲- من که سعی میکنم دیگه اینجا به شما ضرر نزنم .
                      ولی حالا این را از من یادگاری داشته باشید که روند سهم مهم تر از تارگت است .
                      معمولا عملکرد بازار بهتر از پیش بینی در می آید .
                      یعنی وقتی بعد از افرایش سرمایه تارگت ۸۶۰ پیش بینی شد ، تا ۱۰۰۰ رفت .
                      نزولش هم که تا ۲۸۰ پیش بینی شد تا ۱۴۰ افت کرد .

شب خوش

امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• vion
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 825

در اصل توسط technicaler پست شده است View Post

من روی ۱۰۰۰ تومن گفتم تا ۲۸۰ میاد .
                        تا ۱۴۰ اومد .

در اشتباه به رخ کشیدن هم دقیق نیستید .

پ.ن

۱-من اینجا ضمانت کرده ام که نقطه ی دقیق و سیگنال خرید را اعلام کنم .
                        حالا اگر بجای ۷۲درصد ، ۸۶ درصد افت کرد من بخاطر اون ۱۴ درصد اضافه پوزش مطلبم .

۲- من که سعی میکنم دیگه اینجا به شما ضرر نزنم .
                        ولی حالا این را از من یادگاری داشته باشید که روند سهم مهم تر از تارگت است .
                        معمولا عملکرد بازار بهتر از پیش بینی در می آید .
                        یعنی وقتی بعد از افرایش سرمایه تارگت ۸۶۰ پیش بینی شد ، تا ۱۰۰۰ رفت .
                        نزولش هم که تا ۲۸۰ پیش بینی شد تا ۱۴۰ افت کرد .

شب خوش

درود
                        نقل یاد آوری اشتباه و ..نبود و نیست.عرض کردم در عرصه تکنیکال قطعا حضرتعالی صاحب دانش هستین.همه دلیلم در بکار بردن آن واژه این بود که در نقل قوم پیامم واژگانی دور از ادب بکار بردین و ..دلایلی که برای رشد سهام مطرح کردین با واژگانی دور از شان جمع بیان داشتین و دقیق و موجز جواب تون را دادم و امید داشتم که اصلاح فرمایید.همین.

نظر

• reza@bourse2024
                          عضو عادی
                          • May 2024
                          • 152

در اصل توسط Davoodj پست شده است View Post
                          طیب خان اگر این دروغه که گفتی راست باشه که خیلی خوش به حال صدراس. یعنی شرکت دات چند برابر ارزش صدرا الان می ارزه؟ 26ملیارد سهم صدرا الان ارزش دفتریش 32.5ملیون دلاره. اینجور که شما داری میگی فقط همون جرثقیله میشه 300ملیون دلار یعنی همون جرثقیل 900درصد مجموعه صدرا می ارزه؟ یا این هم رویا فروش برای گرفتن نوسان هست. یادمه یه زمانی طیب فاز برداشته بود 250ملیون دلار حق کلیم فلان پروژه هست خبری از کلیم نشد که نشد الان تازگیا میگم سود هر سهم 300تومنه که میشه 100ملیون. دلار. پس یه جایی رسید که خود طیب هم به واقعیت رسید یا حدااقل تصحیح کرد اون صحبتشو یا فهمید که دیگه اون حرفا خریدار ندارد و نخواهد داشت. الان محتاط تر رویا فروشی میکنه گه گاهی هم این جرثقیل و امثالهم از دستش در میرود. البته فیتیله سند جزیره رو پایین کشیدن تازگیا . والا یه چندتا طیب دیگه ریختن تو کانال تلگرام دارن زیر دیگ رو داغ میکنن. از طیب هم داغ تر میکنن الان حق کلیمی که صدرا میخواد اونور 1ملیارد لاره. یعنی 3200تومن سود برای هر سهم. من بعضی وقتا شک میکنم اینا یا با عدد اشنا نیستن یا با صدرا اشنا نیستن. کل شرکت 32ملیون دلار ارزش دفتریشه بعد اینا میگن 1ملیارد دلار کلیم میخواد.
                          ما فقط یه 1100ملیارد تومن از فاز 1کلیم شنیدیم که میشه 44تومن برای هر سهم.
                          سلام و عرض ادب. با توجه به ارزیابی دارایی های صدرا توسط کارشناسان دادگستری مبلغ 25 همت تایید شده است که به ازای هر سهم با دلار 80000 تومانی حدودا 312000000 دلار قابل محاسبه است. اگر مطلب جناب طیب در مورد ارزش فقط یک شناور دات از 5 زیر مجموعه دیگر صدرا برابر 300 میلیون دلار (طبق مصاحبه مدیرعامل دات در خبرگزاری فارس) باشد ، با احتساب هزینه استهلاک با مبلغ ارزیابی دارایی های صدرا برابری میکند!

نظر

• Navid@
                            عضو عادی
                            • Apr 2025
                            • 27

عرض ادب و احترام به همه بزرگواران
                            نظر ها و تحلیل ها و توئیت های دلخوری و تایید های دوستان رو داشتم میخوندم ...

اینکه همه واقفیم بازار سرمایه گاهی با ابزار قابل تشخیص گاهی بدون ابزار و گاهی بنیادی و گاهی .....
                            نظر و تحلیل همه بزرگواران درسته و حتما از روی خیرخواهی برای دیگران هست

زیاد زیاد مال دنیا رو جدی نگیرید و از کنار هم بودن و صحبت کردن لذت ببریم
                            نظر شخصی برداشت با خود عزیزان...

نظر

• Navid@
                              عضو عادی
                              • Apr 2025
                              • 27

درود دوستان
                              لطفا اطلاعات کاملی از این شرکت دات در اختیارمان قرار بدید ... تو گوگل سرچ میکنم اطلاعات ازش در دسترس نیست .
                              ممنون

نظر

• Davoodj
                                عضو جدید
                                • May 2025
                                • 9

در اصل توسط reza@bourse2024 پست شده است View Post
                                سلام و عرض ادب. با توجه به ارزیابی دارایی های صدرا توسط کارشناسان دادگستری مبلغ 25 همت تایید شده است که به ازای هر سهم با دلار 80000 تومانی حدودا 312000000 دلار قابل محاسبه است. اگر مطلب جناب طیب در مورد ارزش فقط یک شناور دات از 5 زیر مجموعه دیگر صدرا برابر 300 میلیون دلار (طبق مصاحبه مدیرعامل دات در خبرگزاری فارس) باشد ، با احتساب هزینه استهلاک با مبلغ ارزیابی دارایی های صدرا برابری میکند!
                                یعنی میتونه 900درصد هم از این یه دونه شناور افزایش سرمایه بده؟
                                الان ارزش دفتری با دلار 80هزار تومن قبل از این کارشناسی ارزش شرکت32 ملیون دلار میشده.

نظر

در حال کار...
                                X