....دوستان این 142 زیان برای سال 90 هست...اونوقت سال 91 چند ساخته...
صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )
Collapse
X
-
اخه برادر من سهمی که برای 90 زیان ساخته انتظار داری برای 91 چیکار کنه
خدا به داد روز بازگشایی برسه
چه شود
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postبه خدا منم همین طور... چه فرقی داره، رفیقامون دارند خیلی هاشون دیگه:( کاری به هیچی ندارم شایدم خیر سرشون حمایت کنند موقع بازگشایی و فرصت خروج بده اما خدایی این چه وضع گزارش دادنه؟! یعنی چی 142 تومان زیان؟! جمع کنید برید بابا
انشالله که روز بازگشایی حمایت بشه فقط میتونم همین رو بگم..........///
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبا این تحریمها کاملا تابلو بود این سهم هیچ کاری نمی تونه بکنه...
فاذر وفاراک زیاد تحریم ها اثری روشون نداره ولی صدرا با این تحریمها تو پارس جنوبی فقط خاک بازی کرده ..
امیدوارم مسئولین به هوش بیان وگرنه چند سال دیگه با این روند پارس جنوبی تعطیل میشه....الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط پرستو پست شده است View Postجناب چندين ساله پارس جنوبي براي ايران تعطيل شده اگر قبلا كاري هم انجام شده زمانه سيد بزرگوار خاتمي بوده پارس جنوبي با اين برداشتي كه قطر داره انجام ميده چند ساله ديگه رسما تعطيل خواهد شد از بركاته اقايونه كه قطر فسقلي با برداشت از پارس جنوبي كه براي ما ايراني ها هست شاخ شده براي دنيا و كار رو به جايي رسونده كه تو روي رو سيه هم واميسته
بعد ورشگستگی گروه خودر انکاری گروه دوم اینها هستن ....خدا به داد سهامدارهاش برسه ...
در مورد سید بزرگوار هم فقط همین رو بگم خیلی دلتنگ اون روزها ویک روز ارامش هستم...
خدایا خودت به این مردم ودر اولویت اونها به این سهامدارها رحم کنن که به طور جد میشه گفت مظلوم ترین قشر جامعه ما در حال حاضر هستن....آمین..
نظر
-
با توجه به وضعيت مالي شركت صدرا و بدهي به سيستم بانكي مشكلات زيادي در ارتباط با استفاده از روشهاي فوق وجود
دارد. اعمال تحريمهاي گسترده عليه جمهوري اسلامي باعث گرديده است كه بخشي از مراودات مالي شركت با خارج از كشور
عليالخصوص در ارتباط با انتقال وجوه و برخي از خريدها با مشكل مواجه گردد. با وجود مشكلات مذكور، شركت بدنبال
يافتن منابع جديد جهت انجام امور مالي و بازرگاني خود بوده است كه تا حد زيادي نيز توانسته با بكارگيري تمهيدات و
روشهاي جايگزين نسبت به حل مشكلات اقدام نمايد، هر چند انجام اين موارد هزينههايي فراتر از سيستم بانكي را به شركت
تحميل مينمايد، ولي به مراتب از هزينههاي درخواستي صرافيهاي داخلي پايينتر بوده است. ضمناً با توجه به مذاكرات
صورت گرفته با برخي از بانكها در حال حاضر امكان انتقال وجه از جمله وون كره و يوان چين به برخي از كشورهاي جنوب
شرقي آسيا وجود دارد. بديهي است ادامه شرايط موجود در آينده باعث از دست رفتن بخشي از درآمدهاي شركتها از جمله
صدرا خواهد بود و تنها اقدام دولت در جهت كمك به شركتها از طريق تخصيص ارز در خارج از كشور به ميزان مورد نياز و
ساير اقدامات جبراني، رهگشا خواهد بود.
خاک بر سراینا را ننویسه نمیشهریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
این وسط یکی نیست با ما سهامداران دلداری دبه
به کی بریم دردمون رو بگیم به اعتصام؟ یا کی به رهبر؟
ولی بازم خودم به خودم میگم که لعنت بر خودم باد که خودم کردم
این مملکتی که این جوری از جووناش داره حمایت می کنه
ما از حوونیمون خیری ندیم
خوش بحال پیرها
امروز خیلی پیام زدم
از بس عصبی شدم
باز هم میگم به امید روز بهتر
نظر
-
در اصل توسط به امید رشد پست شده است View Postاین وسط یکی نیست با ما سهامداران دلداری دبه
به کی بریم دردمون رو بگیم به اعتصام؟ یا کی به رهبر؟
ولی بازم خودم به خودم میگم که لعنت بر خودم باد که خودم کردم
این مملکتی که این جوری از جووناش داره حمایت می کنه
ما از حوونیمون خیری ندیم
خوش بحال پیرها
امروز خیلی پیام زدم
از بس عصبی شدم
باز هم میگم به امید روز بهتر
نظر
-
در اصل توسط Fmoradi پست شده است View Postهمش از يه اشتباه تو نماز جمعه شروع شد كاش اون موقع بر ميگشت و ميتوانستن جهت رو عوض كنن يه روزي روحاني تعليق رو پذيرفت تا كار هاي كشور جلو بره
يه ....... اومد حالا هر چي ميخوان تعليق كنن اونوري ها امتياز نميدنالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط پرستو پست شده است View Postكدوم تعليق مطمئن باشيد اگر ايران ميخواست تعليق كنه الان خيلي وضع بهتر بود اينا فقط دارن همين جور ميپيچونن تا زمان بخرن و غربي ها هم ميدونند اين قضيه رو تو تلويزيون ميان نظر سنجي ميكنند بعد ميگن هك شده بوديم گول حرفاي اينا رو نخوريد كه ميگن ميخوايم تعليق كنيم اون وري ها امتياز نمي دن ي روده راست تو شيكم اينا نيست
این برهه بگذره همه چی درست میشه نگران نباشید گرچه دوستان و اکثر سهامداران زیان زیادی کرده اند و اعصاب مصاب همه داغونه ولی اون کسی هم که میاد بورس باید ریسک همه چی رو هم در نظر بگیره
چون دل شیر نداری سفر عشق مرو
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postشما یکمی عینک خوشبینی بزنید اینطور که بدبینانه نگاه میکنید نیست
این برهه بگذره همه چی درست میشه نگران نباشید گرچه دوستان و اکثر سهامداران زیان زیادی کرده اند و اعصاب مصاب همه داغونه ولی اون کسی هم که میاد بورس باید ریسک همه چی رو هم در نظر بگیره
چون دل شیر نداری سفر عشق مروالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
نظر
نظر