صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهربان
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 1675

....دوستان این 142 زیان برای سال 90 هست...اونوقت سال 91 چند ساخته...
    [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• به امید رشد
      عضو عادی
      • Apr 2011
      • 106

اخه برادر من سهمی که برای 90 زیان ساخته انتظار داری برای 91 چیکار کنه
      خدا به داد روز بازگشایی برسه
      چه شود

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
        به خدا منم همین طور... چه فرقی داره، رفیقامون دارند خیلی هاشون دیگه:( کاری به هیچی ندارم شایدم خیر سرشون حمایت کنند موقع بازگشایی و فرصت خروج بده اما خدایی این چه وضع گزارش دادنه؟! یعنی چی 142 تومان زیان؟! جمع کنید برید بابا
        ای بابا ....چی بگم والا .... این چه گزارشی بود باورم نمیشه.........چه کردن با این شرکت....اعصابم داغونههههههههههههه. خیلی از رفیقامون این سهمو دارن ............

انشالله که روز بازگشایی حمایت بشه فقط میتونم همین رو بگم..........
        ///

نظر

• آریو
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 4834

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
          ....دوستان این 142 زیان برای سال 90 هست...اونوقت سال 91 چند ساخته...
          مهربان جان سال 91 که هنوز شروع نشده که خواسته باشه بسازه باید چند ماهی صبر کنیم
          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• مات
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 5650

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
            با این تحریمها کاملا تابلو بود این سهم هیچ کاری نمی تونه بکنه...

فاذر وفاراک زیاد تحریم ها اثری روشون نداره ولی صدرا با این تحریمها تو پارس جنوبی فقط خاک بازی کرده ..

امیدوارم مسئولین به هوش بیان وگرنه چند سال دیگه با این روند پارس جنوبی تعطیل میشه....
            جناب چندين ساله پارس جنوبي براي ايران تعطيل شده اگر قبلا كاري هم انجام شده زمانه سيد بزرگوار خاتمي بوده پارس جنوبي با اين برداشتي كه قطر داره انجام ميده چند ساله ديگه رسما تعطيل خواهد شد از بركاته اقايونه كه قطر فسقلي با برداشت از پارس جنوبي كه براي ما ايراني ها هست شاخ شده براي دنيا و كار رو به جايي رسونده كه تو روي رو سيه هم واميسته
            الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
            اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
            اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط پرستو پست شده است View Post
              جناب چندين ساله پارس جنوبي براي ايران تعطيل شده اگر قبلا كاري هم انجام شده زمانه سيد بزرگوار خاتمي بوده پارس جنوبي با اين برداشتي كه قطر داره انجام ميده چند ساله ديگه رسما تعطيل خواهد شد از بركاته اقايونه كه قطر فسقلي با برداشت از پارس جنوبي كه براي ما ايراني ها هست شاخ شده براي دنيا و كار رو به جايي رسونده كه تو روي رو سيه هم واميسته
              این رو به اون دوستانی بگید که هنوز تو رویاهای خودشون سیر می کنن وشعار ما می توانیم سر میدن ....

بعد ورشگستگی گروه خودر انکاری گروه دوم اینها هستن ....خدا به داد سهامدارهاش برسه ...

در مورد سید بزرگوار هم فقط همین رو بگم خیلی دلتنگ اون روزها ویک روز ارامش هستم...

خدایا خودت به این مردم ودر اولویت اونها به این سهامدارها رحم کنن که به طور جد میشه گفت مظلوم ترین قشر جامعه ما در حال حاضر هستن....آمین..

نظر

• آریو
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 4834

با توجه به وضعيت مالي شركت صدرا و بدهي به سيستم بانكي مشكلات زيادي در ارتباط با استفاده از روشهاي فوق وجود
                دارد. اعمال تحريمهاي گسترده عليه جمهوري اسلامي باعث گرديده است كه بخشي از مراودات مالي شركت با خارج از كشور
                عليالخصوص در ارتباط با انتقال وجوه و برخي از خريدها با مشكل مواجه گردد. با وجود مشكلات مذكور، شركت بدنبال
                يافتن منابع جديد جهت انجام امور مالي و بازرگاني خود بوده است كه تا حد زيادي نيز توانسته با بكارگيري تمهيدات و
                روشهاي جايگزين نسبت به حل مشكلات اقدام نمايد، هر چند انجام اين موارد هزينههايي فراتر از سيستم بانكي را به شركت
                تحميل مينمايد، ولي به مراتب از هزينههاي درخواستي صرافيهاي داخلي پايينتر بوده است. ضمناً با توجه به مذاكرات
                صورت گرفته با برخي از بانكها در حال حاضر امكان انتقال وجه از جمله وون كره و يوان چين به برخي از كشورهاي جنوب
                شرقي آسيا وجود دارد. بديهي است ادامه شرايط موجود در آينده باعث از دست رفتن بخشي از درآمدهاي شركتها از جمله
                صدرا خواهد بود و تنها اقدام دولت در جهت كمك به شركتها از طريق تخصيص ارز در خارج از كشور به ميزان مورد نياز و
                ساير اقدامات جبراني، رهگشا خواهد بود.
                خاک بر سراینا را ننویسه نمیشه
                ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• ata007
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 6291

بدبختی شروع شد باز این صدرا میاد کل بازار رو به هم میریزه ولی انشاا... که حمایت اساسی بشه و سهامداراش بهترین تصمیم را بگیرند

نظر

• Fmoradi
                    كاربر فعال
                    • Nov 2011
                    • 279

همش از يه اشتباه تو نماز جمعه شروع شد كاش اون موقع بر ميگشت و ميتوانستن جهت رو عوض كنن يه روزي روحاني تعليق رو پذيرفت تا كار هاي كشور جلو بره
                    يه ....... اومد حالا هر چي ميخوان تعليق كنن اونوري ها امتياز نميدن

نظر

• به امید رشد
                      عضو عادی
                      • Apr 2011
                      • 106

این وسط یکی نیست با ما سهامداران دلداری دبه
                      به کی بریم دردمون رو بگیم به اعتصام؟ یا کی به رهبر؟
                      ولی بازم خودم به خودم میگم که لعنت بر خودم باد که خودم کردم
                      این مملکتی که این جوری از جووناش داره حمایت می کنه
                      ما از حوونیمون خیری ندیم
                      خوش بحال پیرها
                      امروز خیلی پیام زدم
                      از بس عصبی شدم
                      باز هم میگم به امید روز بهتر

نظر

• negar
                        ستاره دار(2)
                        • Jul 2025
                        • 536

در اصل توسط به امید رشد پست شده است View Post
                        این وسط یکی نیست با ما سهامداران دلداری دبه
                        به کی بریم دردمون رو بگیم به اعتصام؟ یا کی به رهبر؟
                        ولی بازم خودم به خودم میگم که لعنت بر خودم باد که خودم کردم
                        این مملکتی که این جوری از جووناش داره حمایت می کنه
                        ما از حوونیمون خیری ندیم
                        خوش بحال پیرها
                        امروز خیلی پیام زدم
                        از بس عصبی شدم
                        باز هم میگم به امید روز بهتر
                        حالا ناراحت نباش شاید اینم مثل خیلی سهمهای زیانده با حمایت به جایی رسید ولی مجمع بروید پیام بزن منم وقتی کارای عجیب و غریب میکنم تو فرومها زیاد پیام میزنم ما گوش میدیم و ارزوی حمایت همه جانبه از سهم براتون داریم الان شاید واسه رو کم کنی تحریم بی اثر است بیشتر حمایت کنند

نظر

• مات
                          عضو فعال
                          • Aug 2011
                          • 5650

در اصل توسط Fmoradi پست شده است View Post
                          همش از يه اشتباه تو نماز جمعه شروع شد كاش اون موقع بر ميگشت و ميتوانستن جهت رو عوض كنن يه روزي روحاني تعليق رو پذيرفت تا كار هاي كشور جلو بره
                          يه ....... اومد حالا هر چي ميخوان تعليق كنن اونوري ها امتياز نميدن
                          كدوم تعليق مطمئن باشيد اگر ايران ميخواست تعليق كنه الان خيلي وضع بهتر بود اينا فقط دارن همين جور ميپيچونن تا زمان بخرن و غربي ها هم ميدونند اين قضيه رو تو تلويزيون ميان نظر سنجي ميكنند بعد ميگن هك شده بوديم گول حرفاي اينا رو نخوريد كه ميگن ميخوايم تعليق كنيم اون وري ها امتياز نمي دن ي روده راست تو شيكم اينا نيست
                          الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                          اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• ata007
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 6291

در اصل توسط پرستو پست شده است View Post
                            كدوم تعليق مطمئن باشيد اگر ايران ميخواست تعليق كنه الان خيلي وضع بهتر بود اينا فقط دارن همين جور ميپيچونن تا زمان بخرن و غربي ها هم ميدونند اين قضيه رو تو تلويزيون ميان نظر سنجي ميكنند بعد ميگن هك شده بوديم گول حرفاي اينا رو نخوريد كه ميگن ميخوايم تعليق كنيم اون وري ها امتياز نمي دن ي روده راست تو شيكم اينا نيست
                            شما یکمی عینک خوشبینی بزنید اینطور که بدبینانه نگاه میکنید نیست
                            این برهه بگذره همه چی درست میشه نگران نباشید گرچه دوستان و اکثر سهامداران زیان زیادی کرده اند و اعصاب مصاب همه داغونه ولی اون کسی هم که میاد بورس باید ریسک همه چی رو هم در نظر بگیره
                            چون دل شیر نداری سفر عشق مرو

نظر

• مات
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 5650

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                              شما یکمی عینک خوشبینی بزنید اینطور که بدبینانه نگاه میکنید نیست
                              این برهه بگذره همه چی درست میشه نگران نباشید گرچه دوستان و اکثر سهامداران زیان زیادی کرده اند و اعصاب مصاب همه داغونه ولی اون کسی هم که میاد بورس باید ریسک همه چی رو هم در نظر بگیره
                              چون دل شیر نداری سفر عشق مرو
                              كدوم عينك خوشبيني ي مصاحبه كرده پسر جنتي كه تازه از خودشونه گفته ما با كارهايي كه كرديم ي كشور دوست نداريم تو دنيا بايد واقعيت ها رو ديد خودرو به چه روزي افتاده اين از صدرا پتروشيمي ها تو صادرات به مشكل خوردن اگرم الان روپان فقط رو حساب قيمت دلاره ما تو اين 8 سال به اندازه 800 سال عقب افتاديم اون عراقي كه از ما كلي پايين تر بود الان داره تمام نفتايي رو كه با ما شريكه رو داره استخراج ميكنه و ما به خاطر تحريم فقط و فقط داريم نگاه ميكنيم ايا غني سازي 20 درصدي ارزشش رو داره؟

نظر

• مهربان
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 1675

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                                مهربان جان سال 91 که هنوز شروع نشده که خواسته باشه بسازه باید چند ماهی صبر کنیم
                                .....اهان ......اینجوریه داستان....ممنون آریوی عزیز....
                                [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

در حال کار...
                                X