کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام و عرض ادب خدمت نازنین دوعالم جناب تکنیکالر عزیز...
این بورس هم اعصاب ما رو خرد کرد...
تف تو روش، شکر حدا هر چی میخریم ضرر میکنم...
اسمش رو هم گذاشته ام سرمایه گذاری! /:.negaran.:/
ارادت...
/:.Heart.:/
عرض ادب
دکتر جون علیکم السلام و رحمت الله و برکاته
این دوروز بالاخره بازار مثبت بود و صدرا باید یک حرکتی از خودش نشون میداد .
این درجا زدن دو روزه خیلی عجیب و بی معنی بود تا اینکه الان معلوم شد که باز حضرتعالی خرید زدی...
❤
ارادت
امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )
این دوروز بالاخره بازار مثبت بود و صدرا باید یک حرکتی از خودش نشون میداد .
این درجا زدن دو روزه خیلی عجیب و بی معنی بود تا اینکه الان معلوم شد که باز حضرتعالی خرید زدی...
❤
ارادت
عشق منی...
به روم نیار...
خودم در شرمساریم...
/.:biggrinsmiley.://:.Heart.://:.negaran.:/
فکر میکنم احمق تر از من تو بورس ایران نیست 14 ساله سهامدار صدرام و هنوز اندر خم یک کوچه ام .هیچ کس جز خودم مقصر نیست
ضمن عرض احترام
ظاهرا اون نهاد مقدسی که آمد صدرا و یا بخشهایی از اقتصاد و صنایع ایران را اشغال کرد ، با اهداف متفاوتی آمده بود .
یک سری صنایع مثل معادن و پتروشیمی های درجه یک دولت خاتمی و قبل تر ،هلوی پوست کنده بذار توگلوی این حضرات بود.
اما یک سری پروژه ها و یا شرکتها مثل صدرا هم هستند که ظاهرا با اهداف دیگری اشغال شده اند.
در هر صورت احتمالا هیچ یک سهام دار قدیمی اصلا فکرش را هم نمی کرد این صاحبان جدید با آن همه ادعا و سبقه ای که در اشعار انقلابیشان داشتند ، در اداره این شرکت تا این اندازه وقیح و بی شرم و حیا عمل کنند.
..........................
و اما شما که دچار خطای شناختی شده ای و از سر اجبار به این نقطه رسیده ای ،
این سخن از یکی از بزرگان روانشناسی و فلسفه ، توصیه به شما :
یک روزی که به گذشته نگاه می کنی ، پی خواهی برد سال ها جنگیدن زیباترین چیز در این زندگی بوده.
این اصل مهم روانشناسی و این حقیقت مهم هم بدون تعارف حواله به بالا دستی های شرکت صدرا :
بزرگترین و اولین نشانه احمق بودن فقدان کامل شرم است.
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
شخصا امیدوارم به مرور زمان مردم بیشتری از این کشور 80 میلیونی با این شرکت مهم و حیاتی ذلیل شده آشنا بشوند .
و این که صدرا من بعد سهام داران شایسته تری داشته باشد که عمیق ترین ضربات را در خلع ید کردن این اشخاص بی شرافت بزنند.
................
این هم یک تجربه شخصی:
بزرگترین اشتباهی که شخصا مرتکب شدم ، پرهیز از نوسان گیری و سهام داری منفعل ، علیرغم توانایی بالا و دانش نسبتا خوب بود.
شاید به این دلیل که در بازار سرمایه ای که یک عده دزد و سفته باز را از پشت استیشن های گیمینگ و گمبلینگ بلند می کنند و در جایگاه ریاست و هیات مدیره سازمان بورس قرار می دهند ،
چشم و گوشم را را خوب تیز نکردم زمانی که حکم ، تخریب و چپاول معیین شده بود.
این عدم پذیرش واقعیتها و نوسان نگرفتن موجب شد مثل خیلی ها در وضعیت زیان و عقب ماندگی شدید از همه بازارها قرار بگیرم .
ضمنا از آنجا که در این کشور هر آن امکان بسته شدن نماد شرکت و یا برکناری یک عده احمق و نخاله و یا تغییر در سیاستها وجود دارد ، مجبور شدم منفعل و با ملاحضه عمل بکنم . البته اصرار و لج بازی روی اصول منطقی هم بود ، در کشوری که اصولا منطق سازنده وجود ندارد.
به علاوه یک شایعاتی در رابطه با حضور چین و یا سایر کشورها در میادین پارس جنوبی و با هدف افزایش تولید و سواپ گازی ونفتی این منطقه وجود داشت ، که متاسفانه به اون شایعات هم در این کشور اشباع از دروغ وزن دادم .
از طرفی اصلا انتظار نمی رفت فعالین بازار سرمایه آنقدر از مرحله پرت باشند اجازه بدهند یکی از با ارزش ترین شرکتهای ایران تا این اندازه بی ارزش بشود. بنابراین این نتیجه هم حاصل شد به قدرتهای این کشور دو هزار سال در گمراهی یک ریال هم نباید وزن داد.
...............................
از این به بعد سعی می کنم چنانچه سرمایه جدیدی به این نوع شرکتها وارد کردم ، در مبارزه با زورگیرها ، با همان شیوه خودشان شروع به تیغ زنی از حریان تخریب و تمرکز بر روی افزایش تدریجی تعداد سهام با سرمایه جدیدی که وارد کرده ام بکنم.
چنانچه همه سهامداران همین رویه را در پیش بگیرند ، به جای فروش سهام با ارزش در قیمت مفت و فرار از معرکه و خالی کردن میدان بر روی افزایش تعداد سهامشان تمرکز بکنند ، این رباتها و اون سیزده خبیث در مدت کوتاهی اسکوپ اوت خواهند شد.
تجربه نشان داده استقبال خوب از یک شرکت بنیادی در انزوا برده شده و ساخته شدن یک نمودار خوب می تواند روی اصلاح عملکرد و جریانات داخل شرکت تاثیر بزرگی بگذارد.
چنانچه همه سهامداران همین رویه را در پیش بگیرند ، به جای فروش سهام با ارزش در قیمت مفت و فرار از معرکه و خالی کردن میدان بر روی افزایش تعداد سهامشان تمرکز بکنند ، این رباتها و اون سیزده خبیث در مدت کوتاهی اسکوپ اوت خواهند شد.
تجربه نشان داده استقبال خوب از یک شرکت بنیادی در انزوا برده شده و ساخته شدن یک نمودار خوب می تواند روی اصلاح عملکرد و جریانات داخل شرکت تاثیر بزرگی بگذارد.
عرض ادب
تا اینجا خوب اومدی .
ولی این آخرشو خراب کردی .
اگر یک شایعه بشود انداخت که حتی ۲۰ درصد بشود بردش بالا ، می اندازند و می برند ، و نیازی به همت سهامداران نیست .
البته بازیگری که وجود نداشته و ندارد ، منظورم یک واقعیتی به نام بازار و همه ی فعالانش است .
اول از همه باید این فرض را باور کنید که توطئه ای درکار نیست بلکه همه دنبال منفعت خودشون هستند .
من و شما و همه .
ارادت
امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )
حدود 750 شرکت در بازار سرمایه وجود دارند که شرکت صنعتی دریایی ایران ( بزرگترین شرکت سکو ساز و کشتی ساز خاورمیانه ) ، در رتبه چهارم بیشترین بازدهی آن قرار گرفته ، ( البته از آخر جدول ) :
به ترتیب از آخر :
شرکت ورشکسته و نیمه تعطیل ايران ارقام ............ بازدهی : ٪81-
شرکت پتروشيمي جهرم ( قطعه زمینی که از سال ۸۴ تعطیل و حتی به درد چرای گوسفند هم نمی خورد ) : ...... ٪76- بازدهی ریالی
شرکت پارس الكتريك ، بازمانده از دوران دایناسورها که معلوم نیست چطور تا به حال در رقابت با خارجی ها سرپا مونده (احنمالا اجناس چینی و کره ای قاچاق و بسته بندی می کند) ،............ بازدهی : ٪. 74.5-
شرکت معظم نفتی گازی ، روی ساحل و فر اساحل ، سکوساز و کشتی ساز در شمال وجنوب ، سازنده سکوی حفاری پیشرفته ایران امیرکبیر در دریای مازندران ، سازنده اغلب سکوهای پارس جنوبی، .... : بازدهی ریالی : ٪ 74- بازدهی یورویی: ٪ 90-
بالای 5 میلیارد دلار پروژه نفتی و گازی اجرا کرده که حداقل یک الی یک و نیم میلیارد دلار سود متعارف در مطالبات و صورتهای مالی ( نداشته ا و فیک اش ) باید داشته باشد.
حداقل ده الی 15 میلیارد دلار دارایی دارد.
.......
ارزش بازار : 102 میلیون دلار
به وادی ..... ها خوش آمدید.
این شرکت در یک مارکت اروپایی و یا آمریکایی بود مردم چه بلایی سر سهام و سهام دار عمده اش می آوردند؟
اشکال این کشور از کجاست ؟
سلام
وقتی جمود فکری غالب هست و تعصبات دینی عقلانیت کنار گذاشته میشه
فعلا دو طرف دارند در راه رضای خدا همدیگه و انسان های بیگناه و بی دفاع رو میکشند
خدا ازشون قبول کنه /.:blinksmiley.:/
یه چند هزار نفر دیگه رو اسراییل بکشه احتمالا آرام میشه
نظر