....ببینیم حالا من اگر بنشینم تو اگر بنشینی ساعت 10 چند نفر مرد میدون جلوی ساختمان بورس دیده میشه....
صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )
Collapse
X
-
باسلام:
دوست عزیز از نظر بنده هر کس که به صدرا فکر کند باماست (یعنی شما و بنده و همه سهامداران صدرا) .از نظر بنده بحثی وجود ندارد. امیدوارم بتوانیم به آنچه که حق ماست برسیم . و من الله توفیق .
در اصل توسط kadban bastan پست شده استجناب حميد خان
درود بر شما
از ديروز که نوشته هاي دوستان را مبني بر اتحاد و تاکيد آن به خودم خواندم ، ابتدا متوجه نشدم که چرا اين اندازه پايفشاري به اتحاد در برابر نوشته هاي بنده مي شود!!!
تا اينکه امروز بطور اتفاقي تالار صدراي بورسي را مطالعه کردم و ديدم ، ماشالله هزار ماشاالله خطاب به بنده يک تنه گرد و خاکي به راه انداخته ايد که بيا و ببين.
به هر روي براي اينکه نوشته هاي شما بي پاسخ نماند و حمل بر بي ادبي نشود ، اين يادداشت را نوشتم که بدانيد تازه امروز نوشته هاي محبت آميزتان را خوانده ام.
اما به سبب اينکه گردهم آيي دوستان سهامدار در پيش است ، بنا به ملاحظاتي از پاسخ به سخنان شما پرهيز ميکنم و در فرصتي ديگر اگر لازم ديدم ، حتما پاسخ شايسته به فرمايشات شما خواهم داد.
در همين اندازه اکتفا ميکنم سهام بنده تعدادي که فرموديد نيست. سهام من يک عدد است .
اميدوارم مبناي قضاوت شما بر سخن ديگران ، تعداد سهامشان نباشد. اگر چنين باشد ، ديگر جاي سخني باقي نخواهد ماند.
پيروز باشيد
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post....ببینیم حالا من اگر بنشینم تو اگر بنشینی ساعت 10 چند نفر مرد میدون جلوی ساختمان بورس دیده میشه....
نظر
-
هرکس از دوستان دسترسی داره و میتونه جملاتی (کم وبیش با این مضمون) رو پلاکارد بزنه وبیاره:
ما سهامداران حقیقی شرکت صنعتی دریای ایران (صدرا) در سال حمایت از سرمایه ایرانی خواستار شفاف سازی و رسیدگی دقیق به حسابهای شرکت صدرا و احقاق حقوق از دست رفته مان از طرف مسولین و سازمان بورس هستیم
نظر
-
سلام بر همه عزیزان و همچنین سلام مخصوص خدمت عزیز دلمان برادر حمید
برادر حمید و دوستان عزیز، بنده لازم می دانم نکته مهمی را خدمت شما عرض کنم هرچند که شما داناتر از بنده هستید.
در بعضی از نوشته ها به مسائل سیاسی اشاره شده و شاید افرادی هم دیدگاههای سیاسی داشته باشند (البته دیدگاههای افراد محترم هستند) ولی چیزی ننوشته باشند. از طرفی با این اطلاع رسانی خوبی که داره انجام میشه احتمال اینکه تعداد نفرات زیاد بشند زیاده و می دونید که در این جور کارها تماشاچی هم زیاد میشه لذا از برادر حمید به عنوان فردی که از بقیه عزیزان دعوت در گردهمائی نموده اند و اکثر عزیزان قبولشان دارند درخواست میکنم برای اینکه خدای نکرده سوء استفاده ای از تجمع سهامداران عزیز صدرا نشود که باعث برخورد با تجمع مسالمت آمیزمان گردد و بقولی ابرو درست نشده چشممان هم .... نشود، هر طور خودشان صلاح می دانند مدیریت نمایند. بنده پیشنهاد میکنم اگر موافق هستید همانطور که برای تجمع متحد شدیم برای نحوه برگزاری تجمع نیز به یکدلی و هماهنگی برسیم. بنظر بنده علاوه بر اطلاع رسانی در همین تالار ، تعدادی از عزیزان نیز بعنوان لیدر معرفی گردند. یا علی مددیآخرین ویرایش توسط soheile60؛ 2012/07/31, 15:16.
نظر
-
در اصل توسط mehdi9990 پست شده است View Postسلام آقا من هم از اراک اعلام آمادگی میکنم هروقت بخواهید بصورت گروهی به هرجا جلو شرکت صدرا (سلسله جنبان دزدان دریایی )و یا تالار بورس حضور یابید در خدمتیم فقط به نظرم لازم است یکی از دوستان به عنوان لیدر برنامه ریزی اینکار را بکند و به یک شکلی شماره موبایل دوستان سهامدار را داشته باشه تا با ارسال پیامک همه مطلع شوند زیرا ممکن است از طریق سایت مطلع نشوند ضمن آنکه لازم است به سایتهای تالار بورس و بورکس هم اطلاع داده شود تا همه یکپارچه عمل کنیم تا آنجا که من اطلاع دارم سایت خیلی از سهامداران عضو سایتهای تالار بورس و بورکس هستند و لازم است با درج فراخوانی بصورت همزمان در هر سه سایت جمع کثیری از سهامداران را با خود همراه کنیم یا علی مدد .
نظر
-
باسلام:
دوستان عزیز یک خبر خوش برای شما دارم .مهندس اعتصام با توجه به درخواستی که بنده از ایشان کرده بودم لحظاتی پیش تماس گرفتند و فرمودند برای روز پنج شنبه از ساعت 8 صبح الی 9:30 آمادگی دارند با چند نفر از سهامداران دیداری داشته باشند و ضمن آن خبر هایی را هم که طی این چند روز اتفاق افتاده( تعبیر بنده اینست که اخبار خوبی است) ولی نمی توان آنها را رسانه ای کرد را به نظر ایشان برساند .
دوستان عزیز قرار شنبه به قوت خود باقی است ولی بنده معتقدم چند نفر از دوستان راه نزدیک و افرادی مانند جناب کدبان باستان عزیز و سرمایه گذار 67 محترم وجناب دکتر مهربان و احیانا اگر دوستی باشد که بخواهد تشریف بیاورد .البته می دانم که طیب عزیز نمی توانند تشریف بیاورند هر چند که حضورشان باعث خوشحالی است. در این نشست حضور بهم رسانیم تا شاید توانستیم مسالمت آمیز تر از آنچه که فکرش را می کردیم به نتیجه برسیم. دوستان عزیز این نشست به منزله انصراف از تجمع مسالمت آمیز روز شنبه نیست و آن موضوع به قوت خود باقی است .و من الله توفیق .آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/07/31, 20:17.
نظر
-
...من با توام حمید...اگر عمری بودو نفسی 8 صبح روبروی ساختمان صدرا منتظرتم....ببینم چند تا مرد همچین ...چطوری بگم که هم نگفته باشم هم شما فهمیده باشین....5 شنبه صبح پا میشن بیان....نیومدید هم صد البته نیومدید جاتون رو صندلیا کاتالوگ یکی از پروژه های صدرا تو فاز جنوبی رو میزاریم...:-|[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
باسلام:
دوستان عزیزی که آدرس صدرا را ندارند .آدرس صدرا :شهرک غرب بلوار دادمان فاز هفت خیابان دکتر دادمان خیابان شفق پلاک 2 .و من الله توفیق .
نظر
-
..همچنان بر ابن نظرم که این سهم خون میخواد...تا خون سرخ عده ای سهامدار در پای دکلهاش جاری نشه و فامیل چند تا سهامدار نگون بخت رو بعنوان شهید رو دکلهاش تو پارس جنوبی نزارن کارش بسامان نمیشه....
...میخوام باشم و ببینم که اون سهامدارای خوشبخت که خدا گلچینشون کرده وبهشون نظر کیا هستند....[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
محض اطلاع رساني مجدد و دقت بزرگواران وعدم خوشحالي سريع از تغيير روند دروغين برخورد مسولين صدرا ،با اميد به آنكه بزرگواراني كه پيگير فيزيكي واز نزديك هستند هيچ چيز را غير كتبي قبول نكنند.
اعلام حضور سهامداران صدرا با نام جنبش سهامداران و بيداري سهامداران و شروع جنبش تسخير صدرا ،در اول وقت امروز براي سايت هاي ذكر شده در زير و سايت http://www.sena.ir/Default.aspxبوسيله پست الكترونيك info@sena.ir فرستاده شد .
پيروز باشيد
تكرار
كساني كه لطف مي كنند تحليل يا درد دلي به جا ارايه مي كنند چه در اين تالار چه در تالار بورس و چه بوركس تمام موارد بدرد بخورش را براي سايت خاتم و سايت آقاي لاريجاني و آقاي مطهري و شبكه هاي مختلف صدا وسيما پست مي كنم هر كس راضي نيست اعلام كند
و.......
اعلام حضور سهامداران صدرا با نام جنبش سهامداران و بيداري سهامداران و شروع جنبش تسخير صدرا ،در اول وقت امروز براي سايت هاي ذكر شده در بالا و سايت http://www.sena.ir/Default.aspxبوسيله پست الكترونيك info@sena.ir فرستاده شد
پيروز باشيد
نظر
نظر