کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حمایت 150-155 خیلی قویه و میدل لاین چنگال نزولی هم هست.در ریزش قبلی سهم از 375 تا 200 با برخورد به این حمایت متوقف شد که بدلیل شیبدار بودن(شیب منفی) اکنون در قیمت 150-155 به این خط میرسد.این حمایت رو خیلی قوی میدونم
و افت بیشتر را فقط بدلیل همراهی با جو بازار میدونم
خانم پاني ممنونم ازتحليل خوبتون دقيقا .اما امروز باتوجه به افتي كه سهام قدري چون شخارك ومعادن وفاسمين بجز كبافق كه اونهم شرايط استثنايي خودشوداره بقيه بنظرم اسير جو وريزش شدن . شماجوپديداومده روادامه دارميبينيد؟
ممنونم
زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود، اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
خانم پاني ممنونم ازتحليل خوبتون دقيقا .اما امروز باتوجه به افتي كه سهام قدري چون شخارك ومعادن وفاسمين بجز كبافق كه اونهم شرايط استثنايي خودشوداره بقيه بنظرم اسير جو وريزش شدن . شماجوپديداومده روادامه دارميبينيد؟
ممنونم
اتفاقا هر سه موردی که گفتید بهمراه وغدیر رو تصمیم دارم تا اخر هفته روشون کار کنم و تو تاپیک خودم بذارم
در مورد جو کلی بازار احتمالا تیر ماه وضعیت بهتری خواهیم داشت و بنظرم مجددا حوالی ماه رمضان شاخص بازم افت میکنه.
تا رسیدن به محدوده 150-155 معروف فقط یک حمایت باقیست:
167 تومان و تشکیل الگوی پروانه
[/URL][/IMG]
سلام پاني خانم من داشتم سايت جناب يزدي را ميخواندم ديدم ايشان هم به سان شما اعتقاد به الگوي پروانه در صدرا دارند با اين تفاوت كه ايشان 20 روز قبل از شما اين نمودار را كشيده اند
توی این منفی بازار بی قاعده خیلی حال و حوصله نوشتن ندارم ولی خوب نوشتن حداقل محسناتی دارد که در ننوشتن نیست.این نموداری که در زیر میبینید برایند تحلیل بنده
اكنون پرسش اين است كه بعد از تكميل الگوي پروانه فوق چه اتفاقي خواهد افتاد يا به عبارتي آيا اين الگوي نزولي دنباله اي صعودي نيز دارد اگر بله لطفآ بصورت شماتيك رسم بفرمائيد.
سلام پاني خانم من داشتم سايت جناب يزدي را ميخواندم ديدم ايشان هم به سان شما اعتقاد به الگوي پروانه در صدرا دارند با اين تفاوت كه ايشان 20 روز قبل از شما اين نمودار را كشيده اند
توی این منفی بازار بی قاعده خیلی حال و حوصله نوشتن ندارم ولی خوب نوشتن حداقل محسناتی دارد که در ننوشتن نیست.این نموداری که در زیر میبینید برایند تحلیل بنده
اكنون پرسش اين است كه بعد از تكميل الگوي پروانه فوق چه اتفاقي خواهد افتاد يا به عبارتي آيا اين الگوي نزولي دنباله اي صعودي نيز دارد اگر بله لطفآ بصورت شماتيك رسم بفرمائيد.
صدرا نکات مثبتی برای صعود انهم صعود شیرین دارد البته در روند صعودی سهم جناب یزدی سطح 193 را به زیبایی نشان داده اند این سطح سابقه عرضه و تقاضای خوبی دارد و من به عنوان یک سطح استراتزیک میشناسم قبل از ان سطح 187 سابقه عرضه دارد من شخصا از این زاویه صدرا را ندیده بودم تحلیل و زیبا و تحسین بر انگیزی بود
تحلیل زیبایی بود
من حدود 1/5 ماه پیش همن موج شماری اقای یزدی رو برای پانی خانم ٰ اقای درخشانی و کاظم نادرعلی فرستادم
پانی جان و اقا سعید موج شماری رو تایید کردند اما اون روز گذاشتن موج شماری به صلاح نبود از پانی هم قول گرفته بودم نگذاره چون قیمت اونوقت 250 تومن بود و دلم نیومد دوستان از من ناراحت بشند
من خودم رو شاگرد همه دوستان میدونم اما معما چون حل شود اسان شود
الان هر ننه قمری ( با عرض پوزش )به چارت صدرا نگاه کنه میتونه موج شماری کنه
آقا فرهاد دمت گرم .. واقعا حمایت ها را خوب نشون دادی تو نمودار اما کاشکی نقطه دقیق ورود را هم مشخص می کردی
(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
آقا فرهاد شما كه به اين خوبي اين نزول را پيش يني كرده بوديد با وجود اينكه ميفرمائيد جناب درخشاني و پاني خانم هم آنرا تاييد كردند چرا به تحليل خود عمل نكرده و در 230 خارج نشديد!
حالا بگذريم ادامه روند را از نقطه y چگونه ميبينيد؟
خدايا عطا كن
آرامشي تا بپذيرم آنچه را نميتوانم تغيير دهم
شهامتي تا تغيير دهم آنچه را كه مي توانم
بينشي تا بدانم تفاوت آن دو را
به نظر میاد صدار کنج داره میزنه و بنابراین مطابق تصویر باید در 266 قیمت در برخورد با حمایت خط روند که ضلع کنج هم هست برگرده بنابراین اگه چهارشنبه هم منفی کامل بشه باز در همین الگو تعریف میشه ولی اگه 266 به پائین شکسته بشه این کنج هم از دست میره .
دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه
به نظر میاد صدراکنج داره میزنه و بنابراین مطابق تصویر باید در 266 قیمت در برخورد با حمایت خط روند که ضلع کنج هم هست برگرده بنابراین اگه چهارشنبه هم منفی کامل بشه باز در همین الگو تعریف میشه ولی اگه 266 به پائین شکسته بشه این کنج هم از دست میره .
دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه
نظر