کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام عطا یا آتا جان اگه آتا یاشه که همشهریم
من خیلی مطالب سایت بورسب رو می خونم و چون خودم مبتدی مدونم نظر نمی زارم
وای خدایییییییییییییییییش نظرات شما آدم اذیت میکنه
یه دور خودت نظرات خودت رو بخون اگه یه تحلیل توشون دیدی
همه نظراتت یا پیش بینی است یا امیدواری
والله ما یا این میتدی بودنم مبدونیم نظرات شما هیچ کمکی به بقیه نمیکنه بیشتر گیج میکنه
Hoşçakal
اين سهم بزودي براي تعديل 91 بسته خواهد شد
عزت زياد...
والله ما یا این میتدی بودنم مبدونیم نظرات شما هیچ کمکی به بقیه نمیکنه بیشتر گیج میکنه
Hoşçakal
Hoşçakal
عزیز دلکم میتونی نخونی نظرات بنده را، به همین راحتی
خیلی وقته نمی خونم
شما هم بد نیست به جای کامنت های پیشگویانه یکم تحلیل یاد بگیرین
انوقت میتونیم یا زبان نمودار ها یا صورت مالی ها بیشتر حرف بزنم
تحلیل های بنده در تاپیک تالار بورس آذربایجان موجود هست و سابقه بنده هم برای همه مشخصه
شما هم دو خط تحلیل اگر بلدید بسم الله،کاربر جدید هم که هستید.....
ولی گویا شما مایل به ادامه بحث های بیهوده هستید!
Hoşçakal
خیلی وقته نمی خونم
شما هم بد نیست به جای کامنت های پیشگویانه یکم تحلیل یاد بگیرین
انوقت میتونیم یا زبان نمودار ها یا صورت مالی ها بیشتر حرف بزنم
اتفاقا بنده از نحوه نوشتاری جناب اتا بسیار خرسند میشوم. کوتاه و مختصر و با صداقت کامل بیان میکند . شما اگر دنبال تحلیل هستید بهتره بیشتر در بورس وقت بگذارید نه اینکه بیاید در سایت دنبال تحلیل باشید و با این کار بدون هزینه استفاده انرا ببرید. نیامده میخواهید بروید؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!! اما دوست عزیزم اسیاب به نوبت. اتا جان همچنان به روش کاری خود ادامه دهید .
اتفاقا بنده از نحوه نوشتاری جناب اتا بسیار خرسند میشوم. کوتاه و مختصر و با صداقت کامل بیان میکند . شما اگر دنبال تحلیل هستید بهتره بیشتر در بورس وقت بگذارید نه اینکه بیاید در سایت دنبال تحلیل باشید و با این کار بدون هزینه استفاده انرا ببرید. نیامده میخواهید بروید؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!! اما دوست عزیزم اسیاب به نوبت. اتا جان همچنان به روش کاری خود ادامه دهید .
درود بر دوست خوبم؛
بعضی وقتها افسوس میخورم که در چه جامعه زندگی میکنیم،نه اینکه این کاربر چون با بنده تند حرف زده! نه! ممکنه درست میفرمایند و من بی اطلاعم در جامعه ای زندگی میکنیم که همه به دنبال کوبیدن هم دیگر هستند،به دنبال تحقیر هم دیگر هستند،تمام ارزش ها و حرمت ها دیگه رفته زیر خاک
در این جامعه رو باید گل گرفت
درود بر دوست خوبم؛
بعضی وقتها افسوس میخورم که در چه جامعه زندگی میکنیم،نه اینکه این کاربر چون با بنده تند حرف زده! نه! ممکنه درست میفرمایند و من بی اطلاعم در جامعه ای زندگی میکنیم که همه به دنبال کوبیدن هم دیگر هستند،به دنبال تحقیر هم دیگر هستند،تمام ارزش ها و حرمت ها دیگه رفته زیر خاک
در این جامعه رو باید گل گرفت
عطا جان گل بنويس...دوستت داريم:x
يك نكته در مورد شتران هم اضافه كنم، سهم بين سهام پالايشگاهي ارزنده ترين است. اگر قرار باشد، فرض محال! شبندر تا 450 تومان بيايد، شتران در اين قيمتها باقي خواهد ماند. فردا به نظرم شتران متعادل معامله خواهد شد.
اتای عزیز : واقعا حرف بسیار پر معنایی را زدی . بنده هم مثل شما عادت دارم کوتاه توضیح دهم. بعد از تحلیل و وقت گذاشتن در مورد سهم - پس از به نتیجه رسیدن در یک کلام میگویم که خوب است و یا بد . ان وقت کسی اعتماد داشت استفاده میکند و کسی هم اعتماد نداشت که هیچ . ضمنا چون تمامی تحلیل ها و خبر های رانتی را رایگان در اختیار افراد میگذاریم بجای تشکر - طلب کار میشوند . بعضی از سایتهای پولی که موجود است اصلا چنین برخورد با کارشناسان و تحلیلگران انها نمیکنند . واقعا بد مملکتی شده است خدواند از سر تقصیرات باعث و بانی ان نگذرد. شب بخیر
نظر