کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
روز جاری در صحن علنی مجلس پیشنهاد کمیسیون تلفیق مبنی بر حذف 26 درصدی سهم صندوق توسعه ملی از درآمد صادراتی پالایشی ها به تصویب رسید.
دکتر حسن نژاد عضو کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار بورس ریپورت،با بیان مطلب فوق افزود:طی روز جاری مصوبه کمیسیون تلفیق مبنی بر حذف 26 درصدی سهم صندوق توسعه ملی از درآمد صادراتی پالایشی ها در صحن مجلس مطرح شد و با توجه به اینکه هیچ پیشنهادی بر خلاف پیشنهاد کمیسیون تلفیق مطرح نشد و هیچ اصلاحیه ای در مصوبه کمیسیون تلفیق مطرح نگردید این موضوع به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید و بر این اساس از این پس سهم 26 درصدی صندوق توسعه ملی از درآمد صادراتی پالایشی ها حذف شد.
پالایشگاه ها هر سه ماهه باید مالیات بر ارزش افزوده رو بدند ... که شتران برا سه ماهه آخر سال 91 مالیات پرداخت نکرده ......
علاوه بر اون بنزینی که شتران تولید میکنه اونواع و اقسام متنوعی داره که برای بعضی از بنزین ها مثل یورو 4 میتونه اونو با نرخ بالاتری بفروشه
فکر کنم از بابت در کل 18 هزار تومن به سود شتران اضاف میشه که با توجه به اینکه سه ماهه آخر مالیات رو نداده و تو حساب شرکته 14 هزار تومنش بر میگرده که مال 9 ماه اول ساله .....
بازم ظاهرا سود شتران بالای 10 هزار تومنه (بین 10 تا 15 ) که با برگشت این 14 تومن یعنی سود در حد خدا .......
از اینام که بگزریم ..... رقابت برا خرید وکیوم باتوم شتران در بورس کالا دیدنی تر از هر چیزی هست نسبت تقاضا به عرضه 10 به 1 هست و همیشه در پیک قیمتی 11333 ریال و این یعنی که قیمت ها بازم توانایی افزایش رو دارند ....
و باید هم همینطور باشه چون با افزایش قیمت نفت خام قیمت پایه محصولاتش باید بالاتر بره ..... کما اینکه محصولات دیگرش مثل حلال هم در خور توجه هست ......
بریم خوش باشیم و از فردا باید به اونایی که تو صفند بخندیم ......:D
مالیات بر ارزش افزوده حذف شده است به همین خاطر هم لاوان را باز نکردند تا بازار در سردرگمی بماند.خرید هایشان که تکمیل شد یه هفته پالایشگاه ها رو می بندن بعد هم ۱۴ هزار تومن می ذارن رو سود شتران بعد هم که...........
مالیات بر ارزش افزوده حذف شده است به همین خاطر هم لاوان را باز نکردند تا بازار در سردرگمی بماند.خرید هایشان که تکمیل شد یه هفته پالایشگاه ها رو می بندن بعد هم ۱۴ هزار تومن می ذارن رو سود شتران بعد هم که...........
با سلام خوشبحال شما که این سهم را در قیمتهای پایینی دارید ولی در شرایط کنونی حساس پیشنهاد خرید برای این گروه به نظر نمی اید صلاح باشد باز هم دوستان خودشان در خرید و فروش تصمیم می گیرند و خود مختار می باشد با تشکر
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
پالایشگاه ها هر سه ماهه باید مالیات بر ارزش افزوده رو بدند ... که شتران برا سه ماهه آخر سال 91 مالیات پرداخت نکرده ......
علاوه بر اون بنزینی که شتران تولید میکنه اونواع و اقسام متنوعی داره که برای بعضی از بنزین ها مثل یورو 4 میتونه اونو با نرخ بالاتری بفروشه
فکر کنم از بابت در کل 18 هزار تومن به سود شتران اضاف میشه که با توجه به اینکه سه ماهه آخر مالیات رو نداده و تو حساب شرکته 14 هزار تومنش بر میگرده که مال 9 ماه اول ساله .....
بازم ظاهرا سود شتران بالای 10 هزار تومنه (بین 10 تا 15 ) که با برگشت این 14 تومن یعنی سود در حد خدا .......
از اینام که بگزریم ..... رقابت برا خرید وکیوم باتوم شتران در بورس کالا دیدنی تر از هر چیزی هست نسبت تقاضا به عرضه 10 به 1 هست و همیشه در پیک قیمتی 11333 ریال و این یعنی که قیمت ها بازم توانایی افزایش رو دارند ....
و باید هم همینطور باشه چون با افزایش قیمت نفت خام قیمت پایه محصولاتش باید بالاتر بره ..... کما اینکه محصولات دیگرش مثل حلال هم در خور توجه هست ......
بریم خوش باشیم و از فردا باید به اونایی که تو صفند بخندیم ......:D
آقای کرمی هر چی از شما دیدم پشتش تحلیل داشتین...
حذف مالیات بر ارزش افزوده رو کجا خوندین ؟
من جایی پیدا نمیکنم که به صراحت اعلام شده باشه
ممنون
جایی هنوز به طور رسمی نوشته نشده وگرنه کل گروه پالایش برا تعدیل الان بسته بودند .....
تنها چیزی که من شنیدم اینه که پالایشی ها تو سه ماهه آخر مالیات بر ارزش افزوده رو پرداخت نکردند و در حال رایزنی برای برگشتش هستند ... و ظاهرا به جاهای خوبی رسیدند ...... اینی هم که میگند با برگشت مالیات 14 تومن به سودش اضافه میشه مال 9 ماهه اول ساله .....
به نظر خود من این گروه قدرت چانه زنی بالایی دارند و میتونند این پول رو برگشت بدند و اینها مقدمه ای برای خصوصی کردنشون هست ......
شتران از تمام گروه ارزنده تره ولی قیمت درشتش باعث میشه که فقط بلند مدتی ها بخرند به همین خاطره که درصد خریدای حقوقی خیلی بیشتر از حقیقی هست و ورود سهامدار با دید بلند مدت به یه سهم بسیار عالی هست ......
این سهم با سرمایه کمش و مبلغ فروشش بازم شگفتی خواهد آفرید همین افزایش سرمایه 4000 درصدیش که با 1000 درصدش فعلا موافقت شده خودش خیلی حرفا برا گفتن داره .....
جایی هنوز به طور رسمی نوشته نشده وگرنه کل گروه پالایش برا تعدیل الان بسته بودند .....
تنها چیزی که من شنیدم اینه که پالایشی ها تو سه ماهه آخر مالیات بر ارزش افزوده رو پرداخت نکردند و در حال رایزنی برای برگشتش هستند ... و ظاهرا به جاهای خوبی رسیدند ...... اینی هم که میگند با برگشت مالیات 14 تومن به سودش اضافه میشه مال 9 ماهه اول ساله .....
به نظر خود من این گروه قدرت چانه زنی بالایی دارند و میتونند این پول رو برگشت بدند و اینها مقدمه ای برای خصوصی کردنشون هست ......
شتران از تمام گروه ارزنده تره ولی قیمت درشتش باعث میشه که فقط بلند مدتی ها بخرند به همین خاطره که درصد خریدای حقوقی خیلی بیشتر از حقیقی هست و ورود سهامدار با دید بلند مدت به یه سهم بسیار عالی هست ......
این سهم با سرمایه کمش و مبلغ فروشش بازم شگفتی خواهد آفرید همین افزایش سرمایه 4000 درصدیش که با 1000 درصدش فعلا موافقت شده خودش خیلی حرفا برا گفتن داره .....
ممنون که سر راست و صریح جواب دادی علی جان
من تقریبا نیمی از شبندر هامو تو 880 به شتران 84و 88 تومنی تبدیل کردم و صد البته منتظر افزایش سرمایه اش هستم..
به نظر من خودم هم شتران نیاز داره یه افزایش سرمایه کلان بده تا سهم از سنگینیش کم شه.... همینجوریش هم سهم بالای 10000 هم نداریم و شتران تک شاخه فعلا...
ممنون :)
راه دوم فروش در بالا و خرید در پایینه... مثلا اگه مطمئنید هدف 120 هست اما روند نماد فعلا نزولیه در 80 بفروشید و در 60 دوباره بخرید.... در این حالت با بالا بردن تعداد همچنان برنده خواهید بود... ولی اشکال این روش هم جا ماندنه... شاید با قسمتی از سبدتان این کار را انجام دهید مناسب باشه که در صورت برگشت روند جا نمانید...
ولی عرض می شه که مشکل عجیب و غریبی برای این شتران و شراز وجود نداره..
لیدر گروه یعنی شبندر داره اصلاح می کنه و گمان می کنم دوباره با قدرت برگرده..
در غیر این صورت هم قیمت نماد داره چنان جذاب می شه و خالی از ریسک که نگو و نپرس!!
"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است." (نيچه)
راه دوم فروش در بالا و خرید در پایینه... مثلا اگه مطمئنید هدف 120 هست اما روند نماد فعلا نزولیه در 80 بفروشید و در 60 دوباره بخرید.... در این حالت با بالا بردن تعداد همچنان برنده خواهید بود... ولی اشکال این روش هم جا ماندنه... شاید با قسمتی از سبدتان این کار را انجام دهید مناسب باشه که در صورت برگشت روند جا نمانید...
ولی عرض می شه که مشکل عجیب و غریبی برای این شتران و شراز وجود نداره..
لیدر گروه یعنی شبندر داره اصلاح می کنه و گمان می کنم دوباره با قدرت برگرده..
در غیر این صورت هم قیمت نماد داره چنان جذاب می شه و خالی از ریسک که نگو و نپرس!!
به نظر من منفی امروز ترس رد صلاحیت ها بود که واسه شنبه ممکنه اتفاق بیوفته
وگرنه سر صبح تا 4.99 هم فکر کنم رفت.... اما سهامدار عجول از یه طرف و سنگینی سهم از یه طرف دیگه ته دل سهامدارا رو خالی کرد....
حق هم دارن ها تا حالا کسی تو بورس ایران 10 تا سهم نخریده 10 میلیون :)
حس نوسانگیری ندارم چون میترسم جا بمونم..میزاریم گوشه یصندوقخونه 120 میایم سراغش اگه بالاتر نره !!!
1- همه ی پالایشگاهها با افزایش نرخ ارز از 1226 به 2450 حاشیه ی سودشان باید افزایش یابد که به طرز نا باورانه ای این مورد برای شتران و شبندر کاهش یافته که این می تواند نشان از پنهان سازی سود در این دو مورد باشد
2- پالایشگاه اصفهان که هیچ صادراتی را برای سال 92 پیش بینی نکرده، امروز تو رینگ صادراتی بورس کالا فروش داشته و این یعنی مساله 26 درصد از نظر پالایشگاهها و نه ملت جوگیر و صف نشین! حل شده و دارن رو میارن به صادرات!
برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...
نظر