پالایشگاه نفت تهران ( شتران )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شفاف سازی
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 2880

با سلام
    بارها گفتم گروه پالایشگاهی برترین گروه در بازار بورس ایران است
    بعد از پالایشگاهی ها - گروه پترو - شیمایی ها و بعد گروه فلزات و معادن
    هر کسی می خواد سرمایه گذاری بکنه این گروه ها برترین هستند و همچنین این گروه ها به درد سفته بازی نمی خورند
    در گروه پالایشگاهی ها همه عالی هستند درجه بندی این گروه بسیار سخت است
    در این بین شتران اگر بخواد خودشو با توجه به مقایسه میزان تولید و فروش و مقایسه سرمایه با سایر پالایشگاهی همطراز بکنه باید قیمتش بالای 150,000 تومان باشه
    شپنا اگر بخواهد خودشو با سایر پالایش گاهی ها همطراز بکنه باید بالای 3500 تومان بره
    بقیه پالایشگاهی مانند شبریز - شاوان - شبندر قیمتشون با توجه به میزان سرمایه و میزان تولید و فروش تقریبا" همطراز هستند
    در بین پالایشگاهی ها شتران پایین ترین حد ممکن در برآورد نرخ فروش محصولات را پیش بینی کرده است بعد از شتران شرکت شبندر در پیش بینی نرخ فروش محصولات احتیاط زیادی نموده است. پس از شتران توقع تعدیل سود بسیار سنگین داریم و شبندر نیز باید تعدیل سود بسیار خوبی داشته باشد.
    شبریز در پیش بینی نرخ فروش محصولات حد وسط را رعایت نموده است.
    پیش بینی نرخ فروش محصولات در شاوان از همه بالاتر است.
    در بین پالایشگاهی ها :
    شپنا بیشترین تولید و فروش محصولات - شبندر دوم و شتران سوم و شبریز و شاوان در رتبه های بعدی قرار دارند
    سرمایه :
    شبندر بیشترین سرمایه و تعداد سهام - شپنا دوم شبریز و لاوان رده های بعدی - شتران کمترین سرمایه و تعداد سهام رو در اختیار دارد

مقایسه قیمت :
    شتران گرانترین (از لحاظ عددی 920000 ریال) سهم پالایش گاهی و حتی گرانترین سهم بورسی است.شپنا - شبریز -شاوان و شبندر در رده های بعدی

ارزانترین سهم پالایشگاهی :
    با توجه به قیمت سهم و میزان تولید و فروش و سرمایه شرکت ها :
    شتران ارزانترین سهم پالایشگاهی و شپنا دومین شرکت می باشد
    آخرین ویرایش توسط شفاف سازی؛ 2013/09/16, 15:10.

نظر

• mohsenakbari
      عضو عادی
      • Aug 2013
      • 211

هدف های شتران در کوتاه مدت 130 هزار و بعدش 150 هزار
      افزایش سرمایه 1000% و تعدیل مثبت سنگین در گزارش های 6 ماه هم بزودی

نظر

• farda1
        عضو عادی
        • Jun 2013
        • 178

در اصل توسط mohsenakbari پست شده است View Post
        هدف های شتران در کوتاه مدت 130 هزار و بعدش 150 هزار
        افزایش سرمایه 1000% و تعدیل مثبت سنگین در گزارش های 6 ماه هم بزودی
        احسنت تبارک الله

نظر

• farda1
          عضو عادی
          • Jun 2013
          • 178

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
          با سلام
          بارها گفتم گروه پالایشگاهی برترین گروه در بازار بورس ایران است
          بعد از پالایشگاهی ها - گروه پترو - شیمایی ها و بعد گروه فلزات و معادن
          هر کسی می خواد سرمایه گذاری بکنه این گروه ها برترین هستند و همچنین این گروه ها به درد سفته بازی نمی خورند
          در گروه پالایشگاهی ها همه عالی هستند درجه بندی این گروه بسیار سخت است
          در این بین شتران اگر بخواد خودشو با توجه به مقایسه میزان تولید و فروش و مقایسه سرمایه با سایر پالایشگاهی همطراز بکنه باید قیمتش بالای 150,000 تومان باشه
          شپنا اگر بخواهد خودشو با سایر پالایش گاهی ها همطراز بکنه باید بالای 3500 تومان بره
          بقیه پالایشگاهی مانند شبریز - شاوان - شبندر قیمتشون با توجه به میزان سرمایه و میزان تولید و فروش تقریبا" همطراز هستند
          در بین پالایشگاهی ها شتران پایین ترین حد ممکن در برآورد نرخ فروش محصولات را پیش بینی کرده است بعد از شتران شرکت شبندر در پیش بینی نرخ فروش محصولات احتیاط زیادی نموده است. پس از شتران توقع تعدیل سود بسیار سنگین داریم و شبندر نیز باید تعدیل سود بسیار خوبی داشته باشد.
          شبریز در پیش بینی نرخ فروش محصولات حد وسط را رعایت نموده است.
          پیش بینی نرخ فروش محصولات در شاوان از همه بالاتر است.
          در بین پالایشگاهی ها :
          شپنا بیشترین تولید و فروش محصولات - شبندر دوم و شتران سوم و شبریز و شاوان در رتبه های بعدی قرار دارند
          سرمایه :
          شبندر بیشترین سرمایه و تعداد سهام - شپنا دوم شبریز و لاوان رده های بعدی - شتران کمترین سرمایه و تعداد سهام رو در اختیار دارد

مقایسه قیمت :
          شتران گرانترین (از لحاظ عددی 920000 ریال) سهم پالایش گاهی و حتی گرانترین سهم بورسی است.شپنا - شبریز -شاوان و شبندر در رده های بعدی

ارزانترین سهم پالایشگاهی :
          با توجه به قیمت سهم و میزان تولید و فروش و سرمایه شرکت ها :
          شتران ارزانترین سهم پالایشگاهی و شپنا دومین شرکت می باشد
          تشکر از زحمات شما نظر شخصی شما درباره اینکه قبل از افزایش سرمایه
          خارج بشیم و بعد افزایش سرمایه وباز شدن نماد وارد بشیم با توجه به سنگین بودن
          نقدینگی ام و خواب سرمایه چیست؟ تشکر

نظر

• mohsenakbari
            عضو عادی
            • Aug 2013
            • 211

نظر

• M.J.Goharriz
              عضو عادی
              • Mar 2013
              • 49

خبر های بسیار خوبی از شتران به گوش می رسه، قرار هست افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها انجام بشه و کارهای مهم اون انجام شده است یعنی ۵۰۰ هکتار زمین شرکت که در قالب ۱۲۰ سند بودند کار تجدید ارزیابی شون انجام شده و کارشناسان دادگستری قیمت گذاری اون ها رو نهایی نموده اند حالا شما تخمین بزنید با این مقدار زمین در حومه تهران می شه چند هزار درصد افزایش سرمایه داد.اگر این زمین ها متری ۱۵۰ هزار تومن هم بیارزند و ما هم فقط زمین های با سند مالکیت رو در نظر بگیریم فقط از همین محل شرکت می تونه بالغ بر ۶۰۰۰ درصد افزایش سرمایه بدهد.یعنی هر یک سهم شرکت می شود ۶۱ سهم.

نظر

• جعفرزاده
                عضو فعال
                • Dec 2010
                • 5833

با توجه به قیمت و روند صعودی شتران و شاوان انگاه چه شود شرررررررررررررررررررررراز

نظر

• farda1
                  عضو عادی
                  • Jun 2013
                  • 178

شفاف سازی عزیز سوال قبلی رو پاسخ ندادید لطفاٌ ملاحضه فرمایید صفحه قبل متشکرم.

نظر

• ata007
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 6291

همچنان با این الماس بورس سهامداری میکنیم

نظر

• farda1
                      عضو عادی
                      • Jun 2013
                      • 178

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                      همچنان با این الماس بورس سهامداری میکنیم
                      فکر نمیکنید 4 ماه سهام افزایش یافته گیر میفته بهتر نیست بعد افزایش وارد شیم

نظر

• ata007
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 6291

در اصل توسط farda1 پست شده است View Post
                        فکر نمیکنید 4 ماه سهام افزایش یافته گیر میفته بهتر نیست بعد افزایش وارد شیم
                        اصلا" و به هیچ وجه تو تاپیک توضیح دادم دلیلش رو

نظر

• شفاف سازی
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 2880

شفاف سازی عزیز سوال قبلی رو پاسخ ندادید لطفاٌ ملاحضه فرمایید صفحه قبل متشکرم.

با سلام
                          ببنید عزیزم در صفحات قبل در خصوص افزایش سرمایه کامل توضیح دادم

شرکت در افزایش سرمایه کاملا" به قیمت قبل از بسته شدن سهم برای تشکیل مجمع بستگی داره
                          اگر از همین امروز اگهی بورس برای افزایش سرمایه بیاید روی کدال و از طرفی گزارش شش ماهه بیاید روی کدال با پوشش عالی و تعدیل مثبت عالی
                          اگهی افزایش سرمایه 1000 درصدی و تعدیل سنگین 6 ماهه :
                          سهم قفل می شه روزی 5 % و صف روانی سنگین در کمتر از 20 روز قیمت سهم به 200 هزار تومان می رسه خوب شرکت در مجمع افزایش سرمایه می شه اختیاری
                          یا سهم برای تعدیل سود بسته می شه و همزمان با بازگشائی اگهی افزایش سرمایه هم می اید 150 هزار تومان باز می شه و در کمتر از 5 روز قیمتش می رسه به 200 هزار تومان بازهم شرکت در افزایش سرمایه می شه اختیاری

اما اگر قیمت همین 100 هزار تومان باشه و شرکت بره برای افزایش سرمایه خوب مسلما" فروش در 100 هزارتومان و خرید بعد از افزایش سرمایه بسیار نادرست خواهد بود بعد از افزایش سرمایه دیگه با قیمت قبل از افزایش سرمایه سهم رو بهت نخواهند فروخت حداقل با 50% افزایش قیمت بهت می فروشند

اما بعنوان یک فرمول ساده برای شرکت در افزایش سرمایه می توان اینچنین گفت از 100 هزار تومان هر 10% رشد 10% از شرکت در افزایش سرمایه کم بکنیم
                          100 هزار تومان - 100 درصد شرکت در افزایش سرمایه
                          110 هزار تومان - 90 درصد شرکت و 10% شرکت نکردن
                          120 هزار تومان - 80 درصد شرکت و 20% شرکت نکردن
                          ..
                          150 هزار تومان - 50 درصد شرکت و 50% شرکت نکردن
                          .
                          .
                          180 هزار تومان - 20 درصد شرکت و 80% شرکت نکردن
                          200 هزار تومان - 0 درصد شرکت و 100% شرکت نکردن
                          به نظر من اگر قیمت سهم قبل از افزایش سرمایه به 200 هزار تومان رسید فروش بهتر از شرکت در افزایش سرمایه است - 150 هزار تومان 50-50
                          آخرین ویرایش توسط شفاف سازی؛ 2013/09/17, 23:32.

نظر

• farda1
                            عضو عادی
                            • Jun 2013
                            • 178

عطا جان ، شفاف سازی عزیز

علت اینکه این چند روز مرتب این سوال رو میپرسم این هست که

من 5 ماه پیش با 400 میلیون سرمایه وارد این سهم شدم در قیمت 92
                            وتا امروز هم همراه سهم بودم البته در همان موقع شبندر هم خریده بودم که
                            اون سهم رو هم فروختم و شتران خریدم تا میانگین خرید کل شتران به 79 رسید
                            حالا حق بدید به من که تا این حدّ پرسش میکنم اگر بشینیم گمانه زنی درباره بعداز
                            افزایش سرمایه شتران کنیم شاید با آسودگی بیشتر اقدام به نگهداری سهم کنیم

نظر

• شفاف سازی
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 2880

عطا جان ، شفاف سازی عزیز

علت اینکه این چند روز مرتب این سوال رو میپرسم این هست که

من 5 ماه پیش با 400 میلیون سرمایه وارد این سهم شدم در قیمت 92
                              وتا امروز هم همراه سهم بودم البته در همان موقع شبندر هم خریده بودم که
                              اون سهم رو هم فروختم و شتران خریدم تا میانگین خرید کل شتران به 79 رسید
                              حالا حق بدید به من که تا این حدّ پرسش میکنم اگر بشینیم گمانه زنی درباره بعداز
                              افزایش سرمایه شتران کنیم شاید با آسودگی بیشتر اقدام به نگهداری سهم کنیم
                              با سلام
                              نظر شخصی من خرید از تمام پالایشگاهی هاست پتانسیل هر کدوم به نوبت ازاد می شه
                              من خودم شاوان در 1500 تومان شراز و شبریز قبل از مجمع در 1900-2000 تومان و شتران در 60000 تومان و یه 100 تایی هم در 7500 تومان دارم
                              قسمت بشه شبندر و شپنا هم خواهم خرید

شتران : سهمی با پتانسیل بسیار بالا و توقع تعدیل سود سنگین - ولی مثل اینکه این شرکت دزد زیاد داره
                              قیمت فروش محصولات از تمام شرکت ها پایین گرفته یعنی تعدیل سنگین
                              7000 تومان بابت موجودی های اول دوره گرفته باید برگشت بزنه
                              3000 تومان بابت زیان تسعیر ارز ذخیره گرفته باید برگشت بزنه
                              توقع سود 30 هزار تومانی دارم اگر هاپولی نکنند اگر مدیران شاوان -شبندر یا پارسان رو داشتند قطعا" تک سهم می شدم
                              شبندر : قیمت فروش محصولات رو پایین گرفته با همین ظرفیت توقع تعدیل 100 تومانی دیگه ازش دارم طرح و توسعه هایش هم باید حداقل یک پی به ای بگیره

شپنا :
                              به بهره برداری رسیدن طرح های توسعه تا اخر سال
                              افزایش سرمایه
                              و افزایش سوداوری
                              بزرگترین پالایشگاه از لحاظ میزان تولیدات است

شاوان :
                              125 تومان ذخیره موجودی ها گرفته باید ازاد بشه
                              و ده ها طرح و توسعه و افزایش ظرفیت تولید

شبریز :
                              به بهره برداری رسیدن طرح و توسعه ها
                              طرح 110 هزار بشکه ای شهریار

نظر

• جعفرزاده
                                عضو فعال
                                • Dec 2010
                                • 5833

شفاف ساز عزیز شراز را از یاد بردی !!!!!!!!!!!!!!!!!!! یک تحلیلی هم از شراز انجام بده ممنون از زحماتت

نظر

در حال کار...
                                X