در اصل توسط شفاف سازی پست شده است
View Post
پالایشگاه نفت تهران ( شتران )
Collapse
X
-
جناب شفاف سازی عزیز
در ادامه سوالات بالا و سوال مبهم:
1-علل تغییرات قیمت در یک ماهه اخیر به چه عواملی بستگی دارد؟
2-با توجه به بالا رفتن نقدینگی ای نماد سقف افزایش قیمت شتران تا چه مبلغی پیش بینی میکنید؟
3-به نظر شما خرید سهام قبل افزایش سرمایه یا بعد از افزایش سرمایه را مصلحت میدانید؟
4-با توجه به بالا بودن کیفیت محصولات پالایشگاه تهران که معادل یورو 4 میباشد جهت تعدیل قیمت برای افزایش سوددهی چه روش را پیشنهاد میکنید؟
5-با توجه به تفاوت قیمت ارز ترجیحی و مبادلاتی در خرید نفت خام و فروش محصولات که باعث افزایش سوددهی شرکت در سال 92 خواهد شد در افزایش قیمت سهام چه نقشی را ایفا میکند؟
با تشکر فراوان
استاد گرامی
اگر نیاز یود این رو هم پاسخ بفرمایید
متشکرم
نظر
-
حقوقی توی این قیمت ها فروشنده نیست و فقط دارند از کد شرکت اصلی می فروشند و با زیر مجموعه ها می خرند و از این طریق سهم رو هم جمع می کنند و خشک می نمایند.طی این چند روز درصد حقوقی افزایش نیز یافته است.به زودی حبر خوبی از افزایش سرمایه شرکت خواهد رسید همه کارهای اولیه انجام شده است و فقط در انتظار تاییدیه بورس هستند.
نظر
-
جناب شفاف سازی عزیز
در ادامه سوالات بالا و سوال مبهم:
1-علل تغییرات قیمت در یک ماهه اخیر به چه عواملی بستگی دارد؟
2-با توجه به بالا رفتن نقدینگی ای نماد سقف افزایش قیمت شتران تا چه مبلغی پیش بینی میکنید؟
3-به نظر شما خرید سهام قبل افزایش سرمایه یا بعد از افزایش سرمایه را مصلحت میدانید؟
دیروز نوشتم خرید یا فروش سهم قبل یا بعد از افزایش سرمایه بستگی کامل به قیمت سهم قبل از افزایش سرمایه دارد
اگر با همین قیمت ها ( 100 هزار تومان )برود به افزایش سرمایه 100 درصد در افزایش سرمایه شرکت خواهیم کردهر 10% رشد می تونه 10% از شرکت در افزایش سرمایه کم بکنه
مثلا" اگر با 150000 تومان بره افزایش سرمایه شرکت در مجمع می شه 50-50
اگر قیمت سهم بشه 200 هزار تومان شرکت در افزایش سرمایه می شه اختیاری
4-با توجه به بالا بودن کیفیت محصولات پالایشگاه تهران که معادل یورو 4 میباشد جهت تعدیل قیمت برای افزایش سوددهی چه روش را پیشنهاد میکنید؟
5-با توجه به تفاوت قیمت ارز ترجیحی و مبادلاتی در خرید نفت خام و فروش محصولات که باعث افزایش سوددهی شرکت در سال 92 خواهد شد در افزایش قیمت سهام چه نقشی را ایفا میکند؟
با تشکر فراوان
نظر
-
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postشفاف ساز عزیز شراز را از یاد بردی !!!!!!!!!!!!!!!!!!! یک تحلیلی هم از شراز انجام بده ممنون از زحماتت
با سلام خدمت دوست عزیزم
با توجه به اینکه شراز هنوز گزارش سه ماهه و پیش بینی براساس سه ماهه اش روی کدال نیومده نمی شه برایش تحلیل کرد شراز هم تولید و فروشش همطراز شاوان است سرمایه اش هم تقریبا" با شاوان همطراز است
پیش بینی سود اولیه 364 تومانی با یک ماه توقف پیش بینی بسیار عالی بود باید در واقعیت هم اینو دید
دوم اینکه از میزان طرح وتوسعه اش خبری ندارم افزایش ظرفیت از 60 هزار بشکه به 110 هزار بشکه رو شنیده بودم ولی از میزان و درصد پیشرفت اون خبری ندارم اگر ظرفیت به 110 هزار بشکه برسه 5000 تومان هم می ارزه باید منتظر اخبار از این شرکت باشیم
نظر
-
-
در اصل توسط Sushiant پست شده است View Postزمزمه های مثبتی از اعلام تعدیل مثبت نمادهای ذوب و شتران در گزارش های شش ماهه به گوش می رسد. گفته می شود احتمال بسته شدن نماد شتران برای تعدیل سود در هفته جاری وجود دارد.
نظر
-
-
من شخصا میرم برای مجمع چون تا چند وقت با خیال راحت زندگی میکنم و دوباره بعد از بازگشایی وارد کارزار میشوم و میوه ها را درو میکنم بغل بغل.
نظر
-
اگه میخواست تو زرد در بیاد با این همه توطیه در اومده بود. محکم برو برای مجمع و 200 درصد سود ببر.
نظر
-
من خودم 5 هزارتا دارم توی سبدم ولی میدونم این سهم سنوشت زندگی من را تغییر اساسی خواهد داد. چون مثل رود زندگی جاری و رو به جلوست. هر چی مانع میذارن دور میزنه و از کنارش میگذره.
نظر
نظر