پالایشگاه نفت تهران ( شتران )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • iran1400up
    عضو عادی
    • May 2011
    • 47

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
    برگزاری جلسه معارفه شرکت پالایش نفت تهران

گروه بورس- مدیر عامل کارگزاری بانک پاسارگاد گفت: شرکت پالایش نفت شهید تند گویان به عنوان سومین شرکت اصل 44، جلسه معارفه برگزار میکند.

مصطفی حاج حسینی با اعلام این خبر افزود: شرکت پالایش نفت شهید تندگویان تهران به عنوان سومین شرکت اصل 44وبا سرمایه 61میلیارد و 220میلیون ریال امروزساعت 15:30 در تالار ولایت واقع در جاده قدیم قم، نرسیده به باقرشهر، بلوار شهید تندگویان جلسه معارفه برگزار میکند.

وی با اشاره به این که عرضه سهام این شرکت برعهده کارگزاری بانک پاسارگاد است تصریح کرد: در جلسه امروز مديران شركت، اطلاعات مربوط به اين شركت را به اطلاع سرمايهگذاران ميرسانند و به سوالات سهامداران پاسخ خواهند داد.

برای شرکت در معارفه، باید ایستگاه متروی باقر شهر پیاده شویم یا متروی شهرری؟

نظر

• abedinejad
      عضو فعال
      • Apr 2011
      • 494

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
      ای بابا!!!!

خبر رانتی دارم از قیمت بازگشایی فردا !!! بالاست!

12000 تومان !
      من با یه کارگزاری درپیت کار میکنم. میگفت، ظاهرا طرفدار زیاد داره. میگفت همه دنبالشن بگیرن. میگفت احتمالا بالای 10000 تومن باز بشه. این رو گفتم که اگر فردا خواستید order آنلاین بگذارید حواستون باشه.

نظر

• آریو
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 4834

دوستان عزیز قبل از قیمت دادن این بند رو بخونن ببین چه خبره تو این شرکت

ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• dashti
          عضو جدید
          • Dec 2011
          • 15

یعنی معارفه اش امروز سه شنبه هست؟

نظر

• ata007
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 6291

دوستان یه سوال داشتم من که 3تا انلاین دارم میشه با هر 3 خرید؟
            ابطال نمیشه؟!

نظر

• roohe-khashen
              عضو فعال
              • Apr 2011
              • 2270

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
              ابطال نمیشه؟!
              چرا دیگه عطا جان ابطال میشه چون با یه کد داری میخری تازه ابطالشم نکنن باید با خودم شریک شی بقیش رو !!!:d
              دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• abedinejad
                عضو فعال
                • Apr 2011
                • 494

ابطال نمیشه؟!
                من یک بار این کار رو کردم، باطل شد. اکیدا توصیه میکنم این کار رو نکنی.

نظر

• مخبرالدوله
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 5228

تعداد آنلاین مهم نیست....
                  سهم به کد شما منتقل میشه...
                  تعداد کد مهم است نه آنلاین...

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• ata007
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 6291

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                    چرا دیگه عطا جان ابطال میشه چون با یه کد داری میخری تازه ابطالشم نکنن باید با خودم شریک شی بقیش رو !!!:d
                    مهدی جان یه بار شراز این کارو کردم باطل شد :d

نظر

• محمد یزدی
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 948

در اصل توسط برزیل پست شده است View Post
                      بنظرم بین 15000تا20000تومان عرضه میشود
                      با این قیمت عرضه به نظرتون به سرانجام میرسه؟ یادمون نره همراه اول بالاترین قیمت رو در بین سهامها داره(اگه اشتباه نکنم) در بازه 4500 تا 5500

قصد افزایش سرمایه رو داشتند تا واردش کنند نکردند پس شاید برا این هم برنامه دارند برا بالا بردن شاخص (احتمالش زیاده)حالا احتمالا با این تعدا سهم ،اگه برا انلاین ها به صورت اتفاقی،مشکلی پیش نیاد(اگه بیاد من که ول کنشون نیستم)، میتونه بازدهی 50 تا 100 درصد روداشته باشه
                      پس این قیمت ها مشتری نخواهد داشت شک نکنید قیمت مناسب 5000 تا 7000 یه خورده بالا پایین البته امیدوارم این حدود باشه چون شبندر و شراز رو هم تحت تاثیر میزاره
                      راستی شما 15000 میخری ؟؟!!!!!!!!! فکر نکنم. واگه خریدی چند میخوای بفروشی؟؟؟؟؟؟!!!!!!موفق باشید
                      بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

این هم یه سری اطلاعات مفید برای استحضار اعضاء:

تاريخچه شركت

شركت در سال 1377 به عنوان شركت فرعي شركت ملي پالايش و پخش فرآورد ههاي نفتي ايران به صورت شركت سهامي خاص تأسيس و در سال 1388 به شركت سهامي عام تبديل گرديد.

تا پايان سال 90 تعداد 989 نفر نيروي انساني در اين شركت مشغول به فعاليت بودند

فعاليت اصلي شركت

-احداث، راه اندازي و بهره برداري از كارخانجات صنعتي به منظور توليد، بازاريابي، فروش، صدور انواع مختلف

محصولات نفتي، شيميايي و مشابه.

-دريافت، معاوضه و خريد خوراك پالايشگاه (نفت خام، مايعات گازي، گاز طبيعي و محصولات جانبي پتروشيمي) ازشركت ملي نفت ايران، شركت ملي پالايش و پخش فرآورد ههاي نفتي ايران، شركت ملي گاز ايران و يا هر عرضهكننده داخلي و خارجي ديگر.

-انجام عمليات پالايش و فرآورش نفت خام و ساير هيدروكربورها، ساختن فرآورده هاي نفتي از قبيل بنزين، نفتسفيد، نفت گاز، نفت كوره، سوخت هواپيماو ساير مشتقات و فرآورده هاي جنبي.

سرمايه شركت:

سرمايه شركت مبلغ 61,220 ميليارد ريال مي باشد.

سهامداران عمده:

نام صاحبان سهام تعداد سهام درصد سهام

90% شركت سرمايه گذاري استاني سهام عدالت تعداد سهام : 55,098,000
                        10%شركت ملي پالايش و پخشفرآروده هاي نفتي ايران تعداد سهام : 6,122,000

جمع
                        تعداد سهام : 61,220,000

در ارديبهشت سال 91 ميزان 60 % سهام بانام شركت به شرك تهاي سرمايه گذاري استاني انتقال يافته كه با احتساب30 درصد سهام واگذار شده در سنوات قبل، ميزان سرمايه شركت هاي مذكور به 90 درصد افزايش يافته است.

همچنين سهام منتقل شده در وثيقه نمي باشد.

سهم پالايشگاه ها در توليد پنج فرآورده اصلي در سال 1390

شركت پالايش نفت تهران با ظرفيت عملياتي 250,000 بشكه در روز 15 درصد از كل تصفيه نفت خام كشور راانجام م يدهد. اين مجتمع گر چه بعد از شركت پالايش نفت آبادان و كرمانشاه قديم يترين واحد پالايشگاهي كشور است اما از نظر تنوع و پيچيدگي دستگاه ها در رديف اول قرار دارد. تعداد بسيار زياد محصولات كه اكثر آنها مصارف صنعتي دارند اهميت خاصي را از نظر كنترل كيفيت فرآورد هها ايجاب م يكند. در پالايشگا ههاي اين شركت، نفت خام حوزه نفتي اهواز-آسماري و نيز نفت خام حوزه درياي خزر تصفيه شده و به اين ترتيب محصولات نفتي گوناگوني از جمله گاز مايع، بنزين، نفت سفيد، نفت گاز، انواع حلال هاي نفتي، خوراك واحدهاي روغن سازي و قيرسازي و نيز ساير فرآورده ها توليد م يشوند كه عمدتاً به مصارف داخل كشور مي رسند. همچنين تعدادي از محصولات جانبي نيز در اين پالايشگاه به صورت جنبي توليد م يشوند كه در بخش هاي صنعتي ديگر كاربرد دارند كه از جمله مي توان به گوگرد و گاز هيدروژن سولفوره توليدي در اين شركت اشاره نمود.

مسائل زيست محيطي:

شركت پالايش نفت تهران در جنوب شهر واقع شده است. در زمان طراحي و ساخت پالايشگاه مورد نظر، شهر تهران هنوز به اين وسعت، گسترده نشده بود و بنابراين مواردي همچون تأمين آب مورد نياز پالايشگاه تهران و يا آلودگي هاي احتمالي ناشي از عملكرد آنها مشكل خاصي را براي طراحان فراهم نم يكرده است. اما امروزه با گسترش شهر تهران و رشد جمعيت، بحران كمبود آب مورد نياز شركت كه عمدتاً از آب شهر استفاده مي شود يكي از مشكلات فعلي پالايشگاه است چرا كه در حال حاضر سازمان آب، هدف عمده خود را بر تأمين آب مورد نياز ساكنان شهر تهران معطوف داشته است.

قيمت گذاري محصولات و مواد اوليه:

نفت خام خوراك پالايشگاه هاي داخلي بر مبناي 95 درصد متوسط بهاي نفت خام صادراتي از مبادي اوليه در هر ماه از سوي شركت ملي نفت ايران به شركت ملي پالايش و پخش فرآورده هاي نفتي ايران فروخته مي شود و مبناي تعيين درآمد قيمت آزاد فرآورد هها براساس ميانگين وزني قيم تهاي وارداتي يا صادراتي حسب مورد و در صورت نبودن قيمت وارداتي يا صادراتي ميانگين ماهانه قيمت صادراتي خليج فارس در كل ماه خواهد بود كه توسط وزارت نفت اعلام مي شود و قيمت آزاد ساير فرآورد ههاي نفتي ويژه كه فاقد نرخ صادراتي يا وارداتي است بر حسب نر خهايبين المللي مواد نفتي اصلي مربوطه با توجه به شاخ صهاي كيفي محصول توسط وزارت نفت محاسبه و اعلام مي گردد.

وضعيت فعلي شركت:

شرکت برای سال مالی 90 مبلغ 21,491 ريال سود به ازاي هر سهم محقق نموده است كه مبلغ 8000 ریال معادل
                        37 % آن به صورت نقدي در مجمع عادي ساليانه بين سهامداران تقسيم گرديد. شايان ذكر است.كه شركت ملي پالايش و پخش مبلغ 1.167.972 ميليون ريال بابت مابه التفاوت يارانه فروش محصولات سال 1390 به اين شركت پرداخت نموده است. باعث افزايش فروش سال 1390 به ميزان 111.620.431 ميليون ريال شده است كه اين موضوع سود هر سهم سال 90 را تا مبلغ 35,709 ريال افززايش داده است.

براساس اطلاعات حسابرسي شده 12 ماهه مبلغ 1,699 ميليارد ريال از ساير حساب ها و اسناد پرداختني، سود سهم دولت ، ( 40 % سود ابرازي) مي باشد. همچنين سود انباشته تا پايان سال 90 مبلغ 182 ميليارد ريال ( 2,974 ريال به ازاي هر سهم ) در ترازنامه گزارش شده است.

شركت سه ماهه منتهي به 1391/03/31 بيش از 105 درصد سود هر سهم را پوشش داده است. پيش بيني سود هر سهم سال 91 نسبت به واقعي سال 90 حدود 71 % كاهش داشته است كه اين موضوع علي رغم افزايش 8درصدي فروش رخ داده است. دليل اصلي را در افزايش حدود 11 درصدي بهاي تمام شده كالاي فروش رفته و افزايش هزينه 141 ميليارد ريال هزينه مالي مرتبط با راه / مالي دنبال نمود.

شركت عمده دلايل اين تغييرات را احتساب مبلغ 141/3 ميليارد ريال هزينه مالي مرتبط با راه اندازي پروژه هاي "بهبود كيفيت فرآورده هاي نفتي" و "واحد ايزومريزاسيون "به ترتيب از 3 ماهه و 6 ماهه دوم سال 91 ، بيش از دوبرابر شدن هزينه استهلاك ناشي از احتساب هزينه استهلاك مربوط به پروژهاي ذكر شده (بهاي تمام شده پروژه ها به مبلغ 205 ر 7 ميليارد ريال)، افزايش 30 درصدي هزينه هاي دستمزد مستقيم نسبت به سال 90 ، بيش از 3 برابر شدن هزينه هاي تعمير و نگهداري ماشي آلات و تجهيزات ناشي از منظورنمودن هزينه هاي مرتبط با ماشين آلات پروژه هاي فوق الذكر، و افزايش حدود 27 درصدي هزينه سوخت مصرفي پالايشگاه و 18درصدي هزينه هاي سربار اعلام نموده است

در مفروضات شركت جهت پيش بيني سال 91 موارد زير لحاظ شده است.

قيمت خريد نفت خام پس از اعمال تخفيف مندرج در قانون بودجه ( 5درصد تخفيف)، به ازاي هر بشكه مبلغ 102/27 دلار بر اساس ميانگين نرخ نفت خام طي 4ماهه ابتداي سال 91

هزينه حمل نفت خام مبلغ 819 ميليارد ريال بر اساس نرخ مندرج در توافقنامه با شركت خطوط لوله و مخابرات نفت،
                        - نرخ تسعير ارز به ازاي هر دلار مبلغ 260 ر 12 ريال بر اساس نرخ مرجع بانك مركزي،

همچنين شركت اعلام نموده است كه هيئت مديره در نظر دارد تقسيم 40 درصد از سود عملكرد سال مالي 91 را بين سهامداران به مجمع عمومي عادي ساليانه پيشنهاد نمايد.

شركت اعلام نموده است كه راه اندازي پروژه هاي بهبود كيفيت فرآورده ها و ايزومريزاسيون در سال مالي 91 ، صرفاًمنجر به افزايش كيفيت فرآورده ها شده و تأثيري بر كميت محصولات نخواهد داشت. مضافاً اينكه با توجه به تعيين يكطرفه نرخ خريد محصولات توسط شركت ملي پخش، نتايج حاصل از بهره برداري از پروژه هاي مذكور در پيش بيني عملكرد سال مالي 91 منظور نگرديده است

نتيجه گيري:
                        با توجه به اينكه مهمترين ماده اوليه شركت، نفت خام م يباشد لذا تغيير در قيمت نفت خام و نحوه محاسبه دلار در مبلغ بهاي تمام شده شركت تأثير گذار است. از طرفي تغييرات نرخ دلار بر فروش شركت نيز تأثير گذار است. سرمايه شركت پايين است، لذا افزايش سودآوري در اين شركت سبب افزايش قابل ملاحظه در سود هر سهم شركت خواهد شد.
                        آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2012/10/09, 22:07.
                        The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20673

دوستان فرهنگ خرید رو در عرضه اولیه ها رعایت کنید.....اقا اگه 10 تا انلاین هم داری با کد های مختلف فقط با کد خودتون بخرید تا به تعداد بیشتری برسه ........بی فرهنگ بازیه این کارا تو بورس ...:( و بعدشم اگه چند تا انلاین هم جلوت باشه مگه اینکه بالا بشینی گیرت بیاد و گرنه اکه به قیمت بخوای بشینی با یه انلاین بیشتر نمیتونی بخری چون به 10 ثانیه هم نمیرسه ..........
                          ///

نظر

• ata007
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 6291

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                            دوستان فرهنگ خرید رو در عرضه اولیه ها رعایت میکنیم .....اقا اگه 10 تا انلاین هم داری با کد های مختلف فقط با کد خودتون بخرید تا به تعداد بیشتری برسه ........بی فرهنگ بازیه این کارا تو بورس ...:( و بعدشم اگه چند تا انلاین هم جلوت باشه مگه اینکه بالا بشینی گیرت بیاد و گرنه اکه به قیمت بخوای بشینی با یه انلاین بیشتر نمیتونی بخری چون به 10 ثانیه هم نمیرسه ..........
                            آقا من می خوام با 3 کد بخرم چی میشه مثلا" ؟! :d :d :d

نظر

• ata007
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 6291

در اصل توسط محمد یزدی پست شده است View Post
                              با این قیمت عرضه به نظرتون به سرانجام میرسه؟ یادمون نره همراه اول بالاترین قیمت رو در بین سهامها داره(اگه اشتباه نکنم) در بازه 4500 تا 5500

قصد افزایش سرمایه رو داشتند تا واردش کنند نکردند پس شاید برا این هم برنامه دارند برا بالا بردن شاخص (احتمالش زیاده)حالا احتمالا با این تعدا سهم ،اگه برا انلاین ها به صورت اتفاقی،مشکلی پیش نیاد(اگه بیاد من که ول کنشون نیستم)، میتونه بازدهی 50 تا 100 درصد روداشته باشه
                              پس این قیمت ها مشتری نخواهد داشت شک نکنید قیمت مناسب 5000 تا 7000 یه خورده بالا پایین البته امیدوارم این حدود باشه چون شبندر و شراز رو هم تحت تاثیر میزاره
                              راستی شما 15000 میخری ؟؟!!!!!!!!! فکر نکنم. واگه خریدی چند میخوای بفروشی؟؟؟؟؟؟!!!!!!موفق باشید
                              ببخشید جسارت نباشه ولی شتران فرابورسه ربطی به شاخص نداره

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

آقا من می خوام با 3 کد بخرم چی میشه مثلا" ؟! :d :d :d
                                هیچی نمیشه به دو نفر کمتر میرسه !!!!!!!!!! اگه قرار بود بیشتر بدن خوب بیشتر میدادن دیگه لازم نبود بگن به هر کد 100 تا میدن ....اگه همه رعایت کنن به تعداد بیشتری ادم میرسه ..........حالا تو برو با 100 تا کد بخر ..................;)
                                بهتره بگیم بی فرهنگ بازیه ................:)) مثل صف نون میمونه یه نفر که میاد نون بخره تعداد بالا بخره همه میگن این بابا حرص میزنه .......طرف حالا مهمون هم نداره میاد نون لواش بخره یهو میگه من 50 تا میخوام ........خوب ملت فحشش میدن .............
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X