کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
درود میثم جان
بدون اغراق جز 3 تحلیلگر اول این سایت و5 تای برتر
کل سایتهای بورسی هستی.
نظراتت کاملاً قابل اطمینان و کارشناسی شده است ای کاش میشد روی خودت سرمایه گذاری می کردم...عالی جواب می داد
سلام . نه بابا در این حد هم نیستیم ولی یه دو تا 00 یا 3 تا 0 جلوی 3 و 5 بزاری شاید باشیم :D .......به هر حال لطف دارید.
سلام . نه بابا در این حد هم نیستیم ولی یه دو تا 00 یا 3 تا 0 جلوی 3 و 5 بزاری شاید باشیم :D .......به هر حال لطف دارید.
خوبی میثم چه خبر مبرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که همش ماموریت بودم این کنور کشت مارو :D
خیلی داره بازی در میاره ولی هنوز نگهاش داشتم
امروز هم کرمانشاه رو با 30 درصد سود دادم رفت شبریز گرفتم .................. از شبندر چه خبر دیگه صبرم داره لبریز میشه از 200 باهاشم 200 هزارتا سهم نازنین بلوک شده
نظرت در مورد شتران چیه کمکم کل سبدم رو دارم میکنم پا لایشگاه - قند - کنور :D
اره محمد جون
شبندر رو وقتی ماست میخری اشانتیون میدن :D =))
خدایی مفت گرونه این شبندر....................... از اول مهر سر کاریم :D
واقعا دوست دارم منفی باز بشه 100 تا دیگه ........... اضافه کنم صف فروش بشه که خیلی خوبه :))
بازگشایی نماد پالایشگاه تهران منوط به ارایه بودجه 92 شرکت شد
خبرگزاری فارس: مدیرعامل فرابورس گفت: بازگشایی نماد پالایشگاه تهران منوط به ارایه بودجه 92 شرکت شد که به نظر طی هفته جاری این گزارش ارایه و نماد این شرکت مشمول اصل44 باز شود.
امیر هامونی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در رابطه با دلیل تاخیر در بازگشایی نماد شرکت پالایشگاه تهران که قرار بود اوایل هفته جاری باز شود، توضیح داد: با توجه به لزوم ارایه بودجه 92 همه شرکتها و همچنین احتمال تفاوت معناداری در بودجه سال آینده پالایشگاه تهران، مقرر شد این شرکت بودجه 92 را ارایه کند تا مانع از توقف دوباره نماد آن شود.
وی ادامه داد: به این ترتیب مسئولان این شرکت مشمول اصل 44 در تلاشند تا به زودی بودجه 92 را به سازمان بورس برای انتشار در سایت کدال ارایه کنند تا ما هم قادر به بازگشایی نماد پالایشگاه تهران در روزهای آخر همین هفته باشیم.
به گزارش فارس، سهام شرکت فرابورسی پالایشگاه تهران در 19 مهر سال جاری با کشف قیمت 7500 تومانی به عنوان گرانترین سهم همه شرکتها، عرضه اولیه شد و در ادامه بهای هر سهم آن به 10هزار و553 تومان رسید اما بعد از 8 روز کاری، نماد این شرکت مشمول اصل 44 به دلیل وجود ابهاماتی از 30 مهر بسته شد.
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
ارسال بودجه 92 "شتران" به سازمان بورس تا روز سه شنبه
در بودجه سال 92 سعی شده با در نظر گرفتن واقعیات و رعایت جوانب احتیاط اقدام به پیش بینی سود گردد و امید داریم تا در طی سال بتوانیم در جهت افزایش آن برنامه های خود را اجرایی نماییم.
درحالیکه رییس اداره نظارت بر ناشران بورس اوراق بهادار طی روزهای اخیر خبر از بازگشایی نماد معاملاتی سهام پالایش نفت تهران در اوایل هفته جاری داده بود ،روز گذشته مدیر عامل شرکت فرابورس ایران بازگشایی نماد "شتران" را منوط به ارایه اطلاعات مربوط به پیش بینی سود سال 92 این شرکت کرد.
بنابر گزارش بورس ریپورت یک مقام مسول درپالایش نفت تهران در گفتگویی با خبرنگار ما عنوان کرد:در حال حاضر تمامی شرایط برای باز گشایی نماد "شتران" مهیاست و گزارش پیش بینی درآمد شرکت برای سال مالی منتهی به 30/12/92 در ساعات اداری روز جاری و یا نهایتا تا روز سه شنبه برای سازمان بورس ارسال خواهد شد وامیدواریم تا طی هفته جاری نماد "شتران" بازگشایی شود.
این مقام مسول که به دلیل حساسیت های ایجاد شده بر سهام پالایش نفت تهران نخواست نامش فاش شود در خصوص پیش بینی سال 92 این شرکت اظهار داشت:در بودجه سال 92 سعی شده با در نظر گرفتن واقعیات و رعایت جوانب احتیاط اقدام به پیش بینی سود گردد و امید داریم تا در طی سال بتوانیم در جهت افزایش آن برنامه های خود را اجرایی نماییم.
نظر