پالایشگاه نفت تهران ( شتران )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • irandarab
    عضو فعال
    • Jan 2015
    • 860

پاسخ : پالایشگاه نفت تهران ( شتران )

اگر صالح ابادی رفته است ولی همچنان خواجه نصیر مالمیر و .... از نیروهای صالح ابادی که حضور دارند . خواجه نصیر و مالمیر و .... در مورد شتران این قدر جرمشان بزرگ و نابخشودنی است که اصلا نمیشه در مورد ان صحبت کرد .

نظر

• irandarab
      عضو فعال
      • Jan 2015
      • 860

هر چه زنگ میزنم با خواجه نصیر صحبت کنم خواجه حاضر نیست پشت گوشی بیاید به نظر من دو علت دارد یا کار خیلی زشتی انجام داده و پالایشگاهها را نابوده کرده که خجالت میکشد یا اینکه خودش را از مردم بالاتر میبیند . اگر خودش را بالاتر از مردم میبیند بهش میگم بدبخت اون که ولی امر مسلمین جهان هست خودش را این همه متواضع میگیره و زندگی اش این همه ساده هست . جناب خواجه نصیر تو فکر کردی کی هستی . صدقه سر همین سهامداران و دزدی پول همین سهامداران به اینجا رسیدی .
      انسان خوب است هر چه و هر کس باشد ادم باشد و خدا را فراموش نکند با دو ریال پول ادم اضافه شدن به شخصیت ادم چیزی اضاف نمیشه

نظر

• irandarab
        عضو فعال
        • Jan 2015
        • 860

دوستان توجه داشته باشید . تعداد نماینده هایی که حاضر هستند حق ما را بگیرند کم هستند هر کس باید یک نماینده از شهر خودش که مطمئن باشد نماینده شهرش مخالف گروه اقای روحانی و طیب نیا هست را انتخاب بکنه و یا شهر همجوار خودشان که خصوصیات بالا را داشته باشد . به نماینده شهرشان از سیر تا پیاز دزدی پالایشگاهها را بگه و ضمنا مهمترین چیز دادن چیزی کتبی مثل نامه به دست نماینده شهرشان است نامه مثل مدرک میمونه یادتون باشه نامه ای جدا از اینکه بنده حقیر نوشته ام تهیه کنید تا موثر تر باشد .تا تعداد نماینده ها بالا برود و تجمع ما روبروی مجلس هدف ما بیشتر و بهتر اشکار کند و در گرفتن حقمان به ما کمک کند .

نظر

• رضا پهلوی
          Banned
          • Oct 2014
          • 119

شتران تا پایان خردادماه به بالای 5000 تومان میرسه

نظر

• b-asgharne
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 1055

از اول سال برای بار چندم هست از همکاران پالایش و پخشی و مجموعه مالی شرکت نفت می شنوم که از مدیران بالای مجموعه وزارت نفت که در گیر با مسائل مالی ، حسابداری و خصوصی سازی می باشد سهم شتران رو داره جمع می کنه البته من اسمشو می دونم ولی چون موثق نیست به ذکر مسئولیت هاش کفایت می کنم این شخص تو هیات مدیره چندین شرکت زیر مجموعه هم هست جالبه بدونید در دولت قبل طرفدار سرسخت خصوصی سازی بود (از جمله شرکت ملی حفاری ایران) تو این دولت با توجه به تغییر جهت باد نظرش عوض شده.

این پالایشگاه تفاوت مهمش شناوری پایین سهامش است ممکنه بازی جدیدی می خوان از طریق این پالایشگاه شروع کنند تو نحوه ارسال اطلاعات مالیش هم دیدیم که ماشاالله حرف نداشت وسط بازار سناریوی دوم رو فرستادند که هم آقایون به نونی برسند و هم حرف حدیث نباشه که چرا این پالایشگاه از اول قیمت ها رو قبول کرد.

توصیه ای به خرید یا فروش ندارم

نظر

• رضا پهلوی
              Banned
              • Oct 2014
              • 119

هدف سهم 5000 تومان است ارزش روز شتران 12000 میلیارد تومانه نه 1800 میلیارد تومان

نظر

• سلطان بورس
                كاربر فعال
                • Aug 2011
                • 3373

قیمت سهم از روز بازگشایی 2 برابر شد
                روز بازگشایی حقوقی سنگین فروخت !!!!
                عجب بازدهی داد در مدت یک ماه

نظر

• رضا پهلوی
                  Banned
                  • Oct 2014
                  • 119

لاشه این سهم 5000 تومان می ارزه

نظر

• alireza51
                    عضو فعال
                    • Feb 2013
                    • 1205

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
                    قیمت سهم از روز بازگشایی 2 برابر شد
                    روز بازگشایی حقوقی سنگین فروخت !!!!
                    عجب بازدهی داد در مدت یک ماه
                    از این جیب به اون جیب بود.
                    تا حدودی خبر دار شدم که چه کسانی خبر داشتن که چه خبر خواهد شد./:.rolleyessmileyani
                    عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• irandarab
                      عضو فعال
                      • Jan 2015
                      • 860

همه موظف هستند به نماینده شهرشان گزارش بدهند . شنبه مشخص خواهد شد که ایا زنگنه میتونه یا نمیتونه . قرار تجمع روز شنبه

نظر

• seraj
                        ستاره دار(2)
                        • Feb 2012
                        • 2064

در اصل توسط alireza51 پست شده است View Post
                        از این جیب به اون جیب بود.
                        تا حدودی خبر دار شدم که چه کسانی خبر داشتن که چه خبر خواهد شد./:.rolleyessmileyani
                        سهم 77000 تومنی ( بعد از افزایش سرمایه) و بسته بودن پالایشی ها 550 تومن قیمت خورد . 26 اسفند عجب روزی بود من که هنگ کرده بودم باورم نمیشد جرات خرید نداشتم و نخریدم . خیلی ها اونروز تو بازار نبودند یا مسافرت بودند یا پای سیستم نبودند اونایی هم که مثل من بودند ترسیدند بخرند اما چه سود تا اینجا سود 100 درصدی رو از دست دادم . اونایی با اطمینان خریدند که رانت داشتند . اینجا ایران است با همین بازیهایی که میبینیم .
                        نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• والیخان
                          عضو فعال
                          • Oct 2013
                          • 413

در اصل توسط seraj پست شده است View Post
                          سهم 77000 تومنی ( بعد از افزایش سرمایه) و بسته بودن پالایشی ها 550 تومن قیمت خورد . 26 اسفند عجب روزی بود من که هنگ کرده بودم باورم نمیشد جرات خرید نداشتم و نخریدم . خیلی ها اونروز تو بازار نبودند یا مسافرت بودند یا پای سیستم نبودند اونایی هم که مثل من بودند ترسیدند بخرند اما چه سود تا اینجا سود 100 درصدی رو از دست دادم . اونایی با اطمینان خریدند که رانت داشتند . اینجا ایران است با همین بازیهایی که میبینیم .
                          جالا ببین من که اون روزشاوان فروختم باکلی ضررچقدرناراحتم جناب سراج.

نظر

• seraj
                            ستاره دار(2)
                            • Feb 2012
                            • 2064

در اصل توسط والیخان پست شده است View Post
                            جالا ببین من که اون روزشاوان فروختم باکلی ضررچقدرناراحتم جناب سراج.
                            والیخان عزیز
                            ترس از شفاف نبودن پالایشی ها یه عده را به سود رسوند بعضی ها مثل شما را دچار ضرر کرد در هر صورت بازی با چاقوی دو لبه است . من همین شاوان رو 700 خریدم 3700 فروختم ولی با این حال 740 تومن روز 26 اسفند جرات خریدشو نداشتم از بس که ترس از بسته شدن و سناریوهای مختلف پیش بینی سود و وووو اجازه نمیداد بخرم شما هم بخاطر بلوکه شدن یک ساله سرمایتون فروختید . بهرحال امیدوارم با درایت ضرر وارده را جبران کنید .
                            نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• alireza51
                              عضو فعال
                              • Feb 2013
                              • 1205

متاسفانه نمی شه بعضی چیزها را گفت و یا نوشت.
                              برادران عزیز زیادی عیدی خودشون را چند روز قبل عید از سهام پالایشگاه تهران گرفتند.
                              حقوقی که عرضه کرد می دونست داره به کی هدیه می دهد، مبلغ خرید اولیه با برادران بود و الان به بعد هم که سهم دو برابر شده، هر چی در بیاد برای خود برادران است.
                              اتفاقی هم نیافتاده و سند قانونی است که حقوقی سهم را فروخته و پولش را هم به حساب مربوطه انتقال داده است، در ضمن برادران محترم هم پولی را که داده بودند تا الان درآوردند و مثبت های روزهای بعد هم سهم برادران عزیز است.
                              البته حقیقی های بی رانت در جریان باشید که بعد سیر شدن برادران، سهم به میزان زیاد به شما واگذار می شود.
                              عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• b-asgharne
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 1055

نیم ساعت گذشته معامله اش شروع نشده جلوش نوشته آغاز مشاوره/:.yead.:/

نظر

در حال کار...
                                X