کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام و درود
در خصوص کلیه بازار نظرم بر نقد بودنه. امروز کل سبد رو نقد کردم بجز دارویی
خودرویی ها هم اگر تا سه شنبه منفی باشن ، قبل مذاکرات یه پله برای نوسان برمیداریم
با عرض خسته نباشید
سیمانی ها هم به نظرتون منفی سنگین میخورند؟
با سپاس
آقا محسن سلام دستت درد نکنه به موقع خبر دادی. راستی اینقدر با گلادیاتورها نپر یکم کمک دوست عزیزمون آقا میثم (meysam_sh_2020 )کنید. اونور داریم با یک بال حرکت می کنیم. بنده خدا آقا میثم خسته میشه./:.yead.:/
محسن جان؟مداران رو اشاره کرده بودی که الگوی کاپ داره چند روز پیش.هنوز الگو پابرجاست یا فیلد شده؟نظرتون در مورد سهم چیه؟نگه داریم یا بفروشیم؟البته من حق تقدمش رو دارم اکثرا
شپاکسا : گزارش عالی سهم در راهه حرکت به سمت 3000 برای تارگت اول
با سلام وعرض ادب خدمت اقا محسن گل خبر شما برای خرید پاکسان امروز تاییدیه ای بود بر اخباری که دیروز به دستم رسید ظاهرا شرکت حدود 95% پوشش epsداشته توی شش ماهه واین عالیه برای سهم وما ودوستان هم وارد شدیم منتطر بودیم بیاد پایین تر که نشد . شگل هم گزارش داده و77% پوشش داشته وطاهرا صحبت از سود 520 تومانی برای شگل هم هست.البته شگل با این افزایش سرمایه الان داره حدود 5000 معامله میشه ولی پاکسان حالا حالا ها جا داره تا حداقل به قیمت شگل برسه واین یعنی حدود 100% جای رشد داره باز هم از خبر بموقع شما سپاسگذارم
خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
نظر