سلام.آقا محسن بنده اولین بار هستش اینجا نظر میذارم.بعضی از تایپیکهای شما رو میخوندم واقعا لذت میبردم حالا اگه شما و بقیه دوستان اجازه بدن مشتری ثابت این صفحه باشیم.من بیشتر تو صفحه شبندر هستم حالا آقا محسن اگه امکان داره یه تحلیلی درباره شبندر بکنی البته اگه شبندر و نفتیها تحلیل حالیشون بشه.ممنون/:.smilingsmiley.:/
محسن گلادیاتور تکنیکال
Collapse
X
-
سلام و درود
شب همگی دوستان بخیر
در اصل توسط hitm@n پست شده است View Postمحسن جان؟مداران رو اشاره کرده بودی که الگوی کاپ داره چند روز پیش.هنوز الگو پابرجاست یا فیلد شده؟نظرتون در مورد سهم چیه؟نگه داریم یا بفروشیم؟البته من حق تقدمش رو دارم اکثرا
بنده گفتم به چه شرطی الگوی کاپ تو سهم داریم ؟ گفتم به شرط شکستن مقاومت 250 تومن . آیا 250 تومن شکسته شد که کاپی تشکیل بشه؟!!!
مداران تا زمانیکه بالای 250 نره جایی نمیره. حمایت سهم هم 220 گفته بودم
کلا سهم هایی که تو این تاپیک معرفی میشن دو دسته هستند :
1) با پتانسیل و فاند مناسب که افت بد نمیکنن و بعد مدتی استراحت بازم رشد دارند . عین داروییها و معدنیها
2) فاقد فاند مناسب و تنها بواسطه اقبال بازار رشد میکنند . عین گروه آی تی ، گروه خودرو و بیمه . در این گروهها باید در آخرین منفیها خرید کنید و با عرضه شدن ها عرضه کنید و از موج سواری اضافی پرهیز کنید .
در اصل توسط mohammad_esf59 پست شده است View Postسلام آقا محسن
لطفا نظرتون رو راجع به سفارس و سشرق میگین?فکر میکنید این روند نزولی تا کی ادامه داره?در اصل توسط arashsefid پست شده است View Postبا عرض خسته نباشید
سیمانی ها هم به نظرتون منفی سنگین میخورند؟
با سپاس
سفارس نتونست مقاومت 340 رو بزنه . حمایت خوبی رو 286 داره
سشرق هم مقاومتش 267 گفته بودم که برگشته. حمایت سهم 224 هست .
در اصل توسط امیر حمزه پست شده است View Postبا سلام خدمت اقای مهرورز عزیز
لطفا سایتی که خرید و فروش حقیقی و حقوقی رو نشون میده اگه میشه لینکشو بذارین ممنون میشم
در خصوص یکایک سهم ها هم در پیج هر سهمی ، منوی " حقیقی - حقوقی " وجود داره
در اصل توسط 34728 پست شده است View Postمحسن جان اين بيمه دانا چرا يهو نزولي شد؟
در این قبیل سهم ها ، رو حمایت و نقطه خرید ذکر شده بخرید . اما با کاهش صف خرید و عن قریب عرضه ، شما خروج کنید .
در اصل توسط haselipoor پست شده است View Postسلام خدمت اقا محسن
نظرتون رو لطفا در مورد تایرا لطفا بفرمایید ...به نظر میرسه حقوقی سمج میخواد یک تنه سهم رو بالا ببره..
سهم قبل رسیدن به تارگت روی مقاومت 425 ( کلوز قله قبلی ) استپ کرده و حمایت کنونی سهم 387 و سپس 350 هستش .
کلا اگر فاند سهم رو بررسی کردید و مورد تاییده که هیچ . وگرنه اگر اطلاعاتی از فاند سهم ندارید ، حسب تکنیکال ترید تو این قبیل سهم ها ، اون هم زمانیکه سهم های تاپی مثل لابسا ، تکنو و وتوشه و لسرما تو گروه ماشین آلات هستند ، بنظرم حسنی نداره.
در اصل توسط آرتا پست شده است View Postنظرتون در مورد شاملا چي هست ؟ ممنون ميشم پاسخ بديد
سهم همیشه پس از استارتهای سنگینش ، بعد افتی به نسبت تقریبا 15% همه فروشندگانش تخیلیه میشن و روندی فرسایشی سپری میکنه تا زمانیکه یه گروه دیگه سوار سهم بشن و همین سیکل سپری بشه. کف سهم در این مرحله 1200 قرار داره . منتها چناچه عرض کردم تحلیل این قبلی سهم ها بصورت تکنیکالی میسر نیست . بلکه این قبلی سهم ها به درد سهامداری میخورند .
در اصل توسط yousefip پست شده است View Postسلام اقا محسن
خگستر داره سر وشونه سقف میسازه؟؟؟؟
اما همه چیز به نشست این هفته ژنو بستگی داره. اگر مثبت باشه که گروه خودرو از هفته بعد استارت 15% تازه ای میزنن . اما اگر نشست بی نتیجه باشه گروه یه 10% جا برای ریزش خواهد داشت. بعدش بازار به استقبال ماه آبان میره و یه ریزش هم اونجا خواهیم داشت .
در اصل توسط 717 پست شده است View Postسلام آقا محسن اگر قيمت فروش كنتور از 350000 تومن به 1350000 افزايش پيدا كنه چه تاثيري روي سود كنتور سازي ميزاره؟ ممنون
در اصل توسط ahmad پست شده است View Postسلام.آقا محسن بنده اولین بار هستش اینجا نظر میذارم.بعضی از تایپیکهای شما رو میخوندم واقعا لذت میبردم حالا اگه شما و بقیه دوستان اجازه بدن مشتری ثابت این صفحه باشیم.من بیشتر تو صفحه شبندر هستم حالا آقا محسن اگه امکان داره یه تحلیلی درباره شبندر بکنی البته اگه شبندر و نفتیها تحلیل حالیشون بشه.ممنون/:.smilingsmiley.:/
یادمه بارها از ص 110 میگفتم شبندر زیر 1100 عمرا نمیره و خریدش بی ریسکه .
اما تو ص 139 در 8مهر ماه گفتم که گروه پالایشی وقت خریدشونه که شبندر 30% ازون موقع رشد کرده
در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Postدوستان شبندرو روی مقاومت 1280 بود
گفته بودم شبندر زیر 1100 نمیره و ریسکی نداره
این سهم پایان سال 2000 رو باید ببینه
خلاصه حواس ها به این گروه هم باشه
اگر خبر افزایش نرخ بنزین بیاد باید پالایشگاهی بخرید . شبندر و شبریز و شتران و شپنا
شبندر مقاومتش 1280
شبریز 2740
شپنا 2900
شتران100000
حالا تو این گروه نظرم رو شپناست
یه طرح بنزین سازی داره شرکت که آبان ماه راه میفته. یه افزایش سرمایه هم داره که بزودی اعلام میشه
بهترین سهم این گروه در برهه فعلی شپناست....
اما در کل هیچ تحلیلی از وضعیت این گروه و حتی کلیت بازار نمیشه ارائه داد . مخصوصا تو این گروه که هر روز شاهد موش و گربه بازی شرکت پالایش پخش یا سازمان یا خودشرکتها بر سر مسائل مختلف و تایید و تکذیبهای پیاپی هستیم .
شبندر فردا به مقاومت 1750 میرسه . مقاومت سنگینیه براش
آخرین ویرایش توسط Mohsen Mehrvarz؛ 2013/10/15, 00:58.
نظر
-
-
در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Postخرید پارسان
خرید فلامی[RIGHT][SIZE=2][COLOR=#555555][FONT=Tahoma]" پرواز را بخاطر بسپار ...پرنده مُردنیست..." [/FONT][/COLOR][/SIZE][COLOR=#555555][FONT=Tahoma]فروغ فرخزاد[/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[RIGHT]
[/RIGHT]
نظر
-
سلام و درود
شب همگی عزیزان بخیر و خوشی
نکته اول :
جدا گیج شدم تو این بازار بی تحلیل . این نقدینگی و اراده مسئولان بورس به سمت هر گروهی که بره که میترکه!!!
این گروه هر روز یه فیلم مثبت و منفی تو کدال درمیاورد ولی.....
شبندر بازم داره تعدیل هاشو پیشخور میکنه. سود 400 تومن تا پایان سال بود و تارگت خودم برای شبندر زیر 1200 ، همین 2000 تا پایان سال. ولی نه برای 45 روز!!!
حالا اصل نکته برای سهامداران خراسانه :
با این همه رشد رتکو و شاوان و.... سازمان گیر داده به تعدیل 27% خراسان ما و گفته باید پیش بینی حسابرسی شده بدید که این پروسه حداقل یکماه زمان میبره!!!
این همه ظلم رو آدم تا کی باید تحمل بکنه!!
از شنبه جهت اعتراض در خصوص بسته ماندن خراسان با شماره تلفنهای زیر تماس میگیریم :
02188679624 مالمیر
02184083600 دفتر صالح آبادی که بر عكس مالمیر پیگیر هستند
02184083271 خانم میرآقایی . ناظر سهم
نکته دوم :
اهمیت شناخت تکنیکال برای دوستانی که اعتقادی ندارند رو ببینید :
بانکی ها بازگشت خوبی داشتند . وبملت از حمایت 225 ک گفته بودم، وپارس از حمایت 300 که گفته شده بود و....
کروی هم از حمایت معتبر 322 که گفته شده بود دقیقا برگشت خوبی داشت
خودرو با شکست مقاومت 260 استارت خوبی زده برای 297 مشکلی نداره
و....
در اصل توسط ahmad پست شده است View Postداداش محس حقی که گلادیاتوری....از اینکه شبندر رو تحلیل کردی ازت ممنونم فقط داداش محسن اینکه گفتی مقاومتش 1750 هستش اگه ردش کنه تا چه قیمتی میره و اگه رد نکرد تا چه قیمتی افت میکنه؟؟/:.Heart.:/
مقاومت بعدی 2000 تومن هست و حمایت سهم 1500 .
در اصل توسط hitm@n پست شده است View Postمحسن جان جسارت نکردم خدمتتون.برای همین هم گفتم پابرجاست یا نه؟منظورم این بود که الگو کامل شده یا نه؟از ما به دل نگیر براااادر/:.grlim:./
یه تلنگر زدم که دوستان حواسشون به حمایت و مقاومتهایی که گفته میشه و شرایط تشکیل الگوها باشه
دلگیری نیست
در اصل توسط martik پست شده است View Postخسته نباشي آقا محسن
اگه ميشه يه تحليل از فلامي بگذاريد
ممنون
مقاومت سهم 470 تومن
اگر مقاومت 470 شکسته بشه سهم میره به سمت 520
مقاومت پس از 520 در 570 و تارگت دورتر سهم 645 تومنه
در اصل توسط iq_son پست شده است View Postبا سلام
استاد یه نگاه به رتاب بندازید امروز به نظر به کف رسیده بود! رتاب رو چجوری می بینید؟
تو این گروه معاملات مداران رو دنبال کنید. سهم بین 225 و 250 نوسان میکنه . اگر 250 رو بشکنه استارت خوبی خواهد شد .
در اصل توسط احسان147 پست شده است View Postسلام
محسن جان یه نگاه به تکنیکال وگستر میندازی برادر ؟خیلی وقته داره درجا میزنه بین 180 تا 200
چکار قراره بکنه این سهم ؟نزولیه یا صعودی؟با تشکر
کف وگستر دیگه 160 هستش
در دفعات قبلی هم عرض کردم برای اقبال بازار و گروه های مالی بازار به این قبیل سهام ، باید بنیادی سهم شناسایی بشه .
لازمه یه گروهی فاند سهم رو به خوبی بررسی کنه و بعد با یه سرمایه اندک میشه سهم رو تا عرش برد .
فعلا رفتار سهم گنگ و فرسایشیه و سیگنال بازگشت یا ادامه افت بوضوح هویدا نیست ...
در اصل توسط AIRAN پست شده است View Postبا سلام محسن جان
نظرت در مورد واتی-والبر-خبهمن وروند حرکتی انها
مقداری نقدینگی شنبه دستم میاد کدوم سهم توصیه میکنی برای خرید
واتی هم از این محل پس نمیتونه سودی شناسایی کنه . فعلا واتی با مقاومتهای 660 و 690 درگیره. 690 میتونه سکوی پرتاب سهم باشه
حمایت 620هم حمایتی بسیار معتبر برای سهمه
فعلا رو گروههای سرمایه گذاری نظر مثبتی ندارم .
والبر هم دیگه این مقاومت 450 براش کابوس شده متاسفانه
حمایت 420 هم حمایت خوبیه
دیگه یه سری دارن رو سهم نوسان میگیرن که سهم رو خراب کردند .
در زمان معرفی سهم های دارویی ، در کنار والبر 360 تو گروه دارویی سهم هایی نظیر دلر 1560 ، دسبحا 560 ، دیران 645 ، دکوثر 360 ، ددام 1730( قبل افزایش سرمایه ) همگی رشد معقولی کردند در تایم روزانه اونم .
تو گروه خودرویی از بهترینهای گروه خبهمنه . اونم به این دلیل که پرتفوش در واقع خودرویی نیست . خبهمن حمایت خوبی رو 175 و مقاومت جدی روی 200 و 220 داره. با این توافق ژنو ، در هفته ای ک گذشت پیش بینی توافق رو میکردم و گروه خودرو هم به همین دلیل تو توصیه هام بود . احتمالا از شنبه گروه خودرو در کنار بانکی نوسانات مثبتی رو بدن .
اگر چه هفته آتی با تسویه اعتباری ها شنبه عرضه ها سنگین خواهد بود .
تو گروه خودرو توصیه اکیدم رو خود لیدر یعنی ایران خودرو بوده که فکر نمیکنم به کسی ضرر زده باشه تو این چند وقت.
در اصل توسط organi پست شده است View Postسلام جناب مهرورز
میشه واتی را هم تحلیل کنید؟ اگه 660 رو نشکنه همینجور می مونه یا ممکنه سقوط هم داشته باشه؟ بابت اطلاعاتتون ممنونم
رو حمایت و بعد مقاومتها پوزیشن گیری کنید .
در اصل توسط 34728 پست شده است View Postمحسن جان هدف كوتاه مدت بيمه دانا رو چند ميدوني؟
حمایت قوی سهم 130 هست و اونجا مجددا برای نوسان خوبه
مقاومت سهم هم 160
در اصل توسط peendar پست شده است View Postسلام آقا محسن
نظرتون درباره غمارگ چیه ؟ ازش با ضرر خارج بشم یا امکان رشد داره ؟
ممنون
افزایش سرمایه شرکت نزدیکه .
این سهم از بهترین سهم ها برای سهامداری هست .
در اصل توسط ارسطو پست شده است View Postسلام آقا محسن ميشه لطف كنيد ويه تحليل از بترانس بگذاريد . با توجه به رشد همگروهي هاش فكر ميكنم براي ميان مدت سهام مناسبي باشه
در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
سهم تارگت 548 رو هم تا 600 ردکرد.
اما سهم هر سری که قله جدیدی مثلا روی 520 و 600 زده ، واگرایی منفی هم زده و افت کرده
فعلا سهم نزدیک حمایت 498 هست. حمایت بعدی سهم 440 تومنه
نظر
نظر