جناب مهرورز تکنکیال ثشرق و وصنا رو یه نگاهی میندازی؟
محسن گلادیاتور تکنیکال
Collapse
X
-
-
سلام و درود
شب همگی بخیر
در اصل توسط apouya پست شده است View Postسلام به اقا محسن
می خواستم تحلیل شما رو در مورد خبهمن بدونم
پیشا پیش سپاسگذارم
اما از خودروییها تبعیت میکنه. که من تو خودروییها بارها گفتم خود ایران خودرو.....
خبهمن رو 170-175حمایت قوی و رو 195 و 225 مقاومت قوی داره
در اصل توسط sadeghmousavi پست شده است View Postسلام آقا محسن.
در مورد بکام نظرتون چیه؟
ممنون
بکام روی 370 حمایت خوبی داره. روی 420 مقاومت قوی داره
سهم تکنیکال قشنگی داره. یه مثلث صعودی و وضعیت مناسب اندیکاتورها
از حمایت 370 بعنوان حد ضرر استفاده کنید .
در اصل توسط علی علیزاده پست شده است View Postبا سلام خدمت اقا محسن گل..........اقا محسن نظرت در مورد دلر چیه؟حمایت ومقاومتاش چنده؟با سپاس
دلر بخاطر مدیران نالایق و دزد ، جزو بدترین شرکتهاست . حمایتهای سهم 1580 و 1400 هستند .
مقاومت سهم هم 1900
در اصل توسط محمد حقانی پست شده است View Postسلام محسن عزیز
سبد سهامی دارم متشکل از ده سهم، به تازگی تصمیم گرفتم تک سهم یا نهایتا دو سهم کار کنم ،با دید میان مدت پیشنهاد شما برای انتخاب پربازده ترین سهم چیست؟
با سپاس از لطف شما
پر بازده ترین از بین صدها سهم ؟ ممکنه کسی رو پیدا کنید که بتونه این سهم رو به شما معرفی کنه؟!
برای سهم های میدکو ، غبشهر ، شتران و شپنا ، ایران خودرو و سیلام و دسبحا در میان مدت رشد خوبی رو متصورم .
برای بررسی بازدهیشون ، از بنیادی کارها سوال کنید بهتره. ( اگرچه بنیادی کارها رو خودرو نظری ندارند ولی این سهم بیش از 200% رشد کرده و باز هم جا داره)
در اصل توسط ATO پست شده است View Postسلام اقا محسن خسته نباشید
می خواستم نظرتون رو راجع به سهام های فولای,وساپا,وپاسار بدونم ایا باید برای سود دهی باید بلند مدت نگه داریم ؟مخصوصا دو سهم اخر
با تشکر
فولای رو نگه دارید .
وپاسار به درد نمیخوره . تو بانکی وپارس بهتره
وساپا هم خودروییه و راجع به خودرویی بارها گفتم نظرمو
در خصوص سهم های میان مدتی و بلند مدتی هم در پست قبلی گفتم.
در اصل توسط yousefip پست شده است View Postسلام
محسن جان نظرتون در مورد مپنا میفرمایید؟به خط مقاومتش پولبک زده
ولی مراقب باشید این سطح فیل نشه که واگرایی منفی تایید میشه
===========
وصنا -ثشرق تکراری
==========================
شپاکسا هم تو خصوصی چند نفر از دوستان خواستند :
فردا سهم رو 2600 حمایت خیلی خوبی داره
مقاومت اولیه سهم 2890 و بقیه سطوح 3000 و 3200 و 3390
آخرین ویرایش توسط Mohsen Mehrvarz؛ 2013/10/20, 23:37.
نظر
-
محسن جان شپاکسا خبر پوشش 80% سودش اومد روی خبرگزاریها
روی کدال هم اومده 412 تومان پوشش داشته
خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
نظر
-
-
-
سهم فلامی رو منفی که صف فروش هم شد خرید خوبی بود. مبارک خریداران
غبشهر هم انداختم یه گوشه . یه 50% دیگه ازش تا آخر سال میخوام
بیمه میهن هم حمایت خوبی رو 170 داره . منتها میهن وقتی گفته شد که دانا رو جمع کردند . با فروش دانا ، میهن هم فروخته شد
شپاکسا هم یه حال اساسی ازمون گرفت.
چکاوه هم میخواستم بخرم امروز که صف شد و ولش کردم . اخبار خوبی توشه
ایران خودرو هم که از 260 گفتم بخرید، مقاومت 298 رو هم داره میزنه . تارگت رفت بالاتر
گروه کانی غیرفلزی رو هم داشته باشید خوبه. کسرا و کگاز و کاذر و کسرام
آخرین ویرایش توسط Mohsen Mehrvarz؛ 2013/10/21, 12:23.
نظر
-
-
در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
کگاز :
تولیدات :
فروش :
سود و زیان :
جمع بندی
مطابق محاسبات کارشناسی و به طور محتاطانه، پیش بینی می شود سهم تا پایان مالی سال 92 به 1546 ریال سود به ازای هر سهم دست یابد. با توجه به پ بر ای کنونی سهم و میانگین پ بر ای هم گروه های نماد کگاز به صورت زیر نتیجه گیری می کنیم :
کمترین پ بر ای گروه 4.1 واحد است که متعلق به نماد کگاز می باشد. با همین پ بر ای و با احتساب سود پیش بینی شده سهم می تواند تا 6338 ریال رشد نماید.
میانگین پ بر ای این گروه 6.4 واحد می باشد که با احتساب سود پیش بینی شده سهم می تواند تا 9894 ریال رشد نماید.
نمودار سهم :
احتمالا روی 535 به سقف چنگال برسیم .
مقاومتهای بعدی در 600 و 700
تارگت 1000
جمع بندی :
با پیش بینی سود پروژه شمس آباد سهم ، تارگت 1000 رو میان مدت خواهیم دید.
یادش بخیر.
یه زمانی کگاز 400 تومن بود. تارگت 1000 دادن جرات میخواست . اما الآن دیگه با جرات میشه تارگت داد
چند وقت دیگه این تارگتها خاطره میشه :))
مقاومتهای سهم 800 ، 850 ، 900 ، 944 و 1000
آخرین ویرایش توسط Mohsen Mehrvarz؛ 2013/10/21, 14:36.
نظر
-
[B][COLOR="#006400"]
بعضي به دست اين و آن مي نگرند بعضي به آسمان [/COLOR][/B]
نظر
-
سلام وپست رو رو 1050 خریدم....چه کنم؟پولشو تایه ماه دیگه لازم دارم...چه کنم؟[COLOR=#008000][I][B][SIZE=3][FONT=arial][SIZE=4][FONT=arial black]امیرالمومنین[/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=arial][/FONT][FONT=arial][/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][COLOR=#0099ff][I][B][SIZE=3][FONT=arial]:[/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][COLOR=#ff0000][I][B][SIZE=3][FONT=arial]شخص صبور هیچ وقت پیروزی را از دست نخواهد داد اگرچه طول بکشد.[/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][COLOR=#0099ff][I][B][SIZE=3][FONT=arial][/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR]
نظر
-
نظر