وکار چرا اینهمه علامت تعجب داشت؟ اعتماد به نفسم سرکوب شد آقا محسن! حالا بفروشمش؟ پیشنهاد میکنی چی جایگزینش کنم الان؟ لزوما نباید بانکی باشه ها. فقط کوتاه مدت!
محسن گلادیاتور تکنیکال
Collapse
X
-
-
در اصل توسط sadeghmousavi پست شده است View Postوکار چرا اینهمه علامت تعجب داشت؟ اعتماد به نفسم سرکوب شد آقا محسن! حالا بفروشمش؟ پیشنهاد میکنی چی جایگزینش کنم الان؟ لزوما نباید بانکی باشه ها. فقط کوتاه مدت!
پ ن : همیشه باید محکم ترین های گروه رو خرید کرد . با رعایت حمایتها و مقاومتهای سهم
نظر
-
درود؛
محسن جان والبر چی میگه؟ امروز حجت از نظر بنیادی بر من تمام شد و وارد شدم! تکنیکال سهم چی میگه؟/:.happysmiley:./إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود؛
محسن جان والبر چی میگه؟ امروز حجت از نظر بنیادی بر من تمام شد و وارد شدم! تکنیکال سهم چی میگه؟/:.happysmiley:./
والبر محدوده حمایتی خوبی روی 430-435 تشکیل داده
اما کف سهم 400 تومنه
اولین مقاومت تو مسیر سهم 450 تومن و مقاومت اصلی سهم 485تومنه.
اگر سهم بتونه بالای 485 تثبیت بشه ، میتونه به 600 برسه
تارگت سهم رو 700 میدونم . اما فعلا داوییها نوسانی هستند . ( لذا به درد شما میخوره که صبرت مثل ما کم نیست :) )
نظر
-
خوب محسن جان مشکل از منه که تازه واردم اینجا و با شما تازه دارم آشنا میشم. همین! کم سعادتیه دیگه. بهرحال ممنون. پس فعلا میمونم با سهم.
نظر
-
آقا محسن از راهنمائیتون و از اینکه وقت میذارید ممنون .شما اگه غپینو رو داشتید چه موقع می فروختید . در رابطه با کبافق و قچار هم میشه نظرتون رو بفرمائید . باز هم تشکر .
نظر
-
-
نظر