کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام
آقا محسن عزیز میشه یه چند تا سهم که زیاد گرون نباشه منظورم این هست که قیمتش بالا نباشه که بشه پا پول کم تعداد قابل توجه سهم خرید ( مثل وبیمه ورنا یا ....)
رو معرفی کنید
بازه زمانی هم سه ماهه باشه حدودا
تشکر فراوان از لطفی که می کنید
سلام اقا محسن
چه نرم افزاري رو واسه كار تكنيكال پيشنهاد ميكنيد و يا خودتون از چه برنامه اي استفاده ميكنيد بنده متا استاك 8 رو دارم ولي اسم شركتها نامفهومه.ممنون
یه صحبتی با دوستان داشتم:
ببینید بنده سعی میکنم حمایتها و مقاومتهای سهم رو درکنار فاند مثبت یا منفی سهم عرض کنم
اینکه آیا در آینده سهم چه واکنشی به این سطوح میده دیگه برای هیچ کسی قابل پیش بینی نیست .
با سلام
محسن جان نظرت راجع به فرآور چیه ؟ به نظرت این مقاومت 800 رو رد میکنه؟
با تشکر
رشد قیمتهای جهانی محرک خوبیه برای این سهم و کاما و فاسمین و...
اما جو گروه هم روی این سهم ها در کوتاه مدت تاثیر داره
مقاومت فرآور 800 نبود و 775 بود که امروز سهم با عرضه مواجه شد .
احتمال تشکیل الگوی کاپ در سهم هست .
فاذرو فک کنم از یه ماه قبل مدام عرض کردم که فاراک بهتره و یکسری دوستان جبهه گرفتند
الآن فرق سهم ها مشخص شده
درحالیکه فاذر هفته قبل خط روند صعودیشو به پایین شکست ، فاراک با سروشونه ادامه دهنده فردا به مصاف 850 میره
جناب مهرورز جسارتا نظرتون راجع به ستران و ساراب چیه؟ممنون میشم ازتون.
هر دوسهم از بهترینهای گروه سیمان هستند . اما مشکل گرون شدن انرژی فعلا گریبان گیر اینها هم شده
اگرچه این سهم ها که سال 93 با افزایش نرخ انرژیشون سال 93 افزایش نرخ هم میگیرن ، اما فعلا تاثیر این مسائل بر گروه روانیه
حمایت ستران 770 هست . این سهم به سبب یه واگرایی کوچیک شروع به افت کرده
با سلام خدمت اقا محسن دوستداشتنی.......اقا محسن بهترن ماه ها و بدترین ماه ها داخل بازار بورس به ترتیب کدامند طبق تجربتون؟با سپاس
چرخه زمانی ماهها و فصل ها علاوه بر تکرار تاریخی ، به سال هم بستگی داره
مثلا غالبا ماه فروردین ماه اوج گیری شاخص بوده .امسال و سال 90 فروردین ماه بازار خوب بود. ولی سال 91 فروردین خوب نبود .
در حالت نرمال تو گروه های با فاند مناسب که پتانسیل تعدیل باشه میشه گفت تو بازه های زمانی زیر بازارشون خوبه :
20 اسفند تا آخر فروردین
15 خرداد تا اوایل مرداد
10 شهریور تا انتهای مهر
20آبان تا اوایل بهمن
سلام
من وغدیر خریدم رو 716 تحلیلتون رو این سهم چیه لطفا بگید.اشتباه کردم؟بدم بره یا نه
وغدیر هم به سبب پرتفوی سنگین پتروشیمی خودش فعلا تحت الشعاعه افزایش نرخ خوراکه
منتها نکته مثبت این سهم حقوقیشه که از سهم حمایت میکنه
حمایت معتبر سهم 640 هست .
استاد محسن به نظرتون تو دارویی ها وسیمانی ها الان کدوم واسه خرید بهتره ؟
الآن ؟؟
چی بگم والا
از فروردین ماه سیمانی ها و از اردیبهشت ماه داروییها رو گفتیم بخرید و نگه دراید . دلر 800 و داروپخش و ... گفتیم و گفتیم سال سال داروییهاست و همگی گروه حداقل 4 برابر شدند .
دامین رو دو هفته قبل گفتم که 20% داد باز
من الآن دیگه دارویی نمیخرم. چون هم نسبت p/e بالا اومده و هم بنظرم تعدیلهای 9ماهه رو پیشخور کردند
اما دکیمی داسوه و دالبر و دامین و اکثرشون تا عید میتونن 30% دیگه بدن حداقل
سلام
آقا محسن عزیز میشه یه چند تا سهم که زیاد گرون نباشه منظورم این هست که قیمتش بالا نباشه که بشه پا پول کم تعداد قابل توجه سهم خرید ( مثل وبیمه ورنا یا ....)
رو معرفی کنید
بازه زمانی هم سه ماهه باشه حدودا
تشکر فراوان از لطفی که می کنید
قیمت چه فرقی داره؟ مهم درصد سبده
مثلا شما 1000 تا کفرا بخری یا 12000 تا آ س پ تفاوتی نمیکنه . مهم میزان سرمایه س که اختصاص میدید .
اما تو سهم های ارزون که شنبه ولیزو عرض کردم داره مقاومت میشکنه
در رالی بعدی خودروییها خوب میشن
ولساپا
وساپا
خپارس
سلام اقا محسن
چه نرم افزاري رو واسه كار تكنيكال پيشنهاد ميكنيد و يا خودتون از چه برنامه اي استفاده ميكنيد بنده متا استاك 8 رو دارم ولي اسم شركتها نامفهومه.ممنون
amibroker
راحت ترین و خوش دست ترین نرم افزار تکنیکال
راحت هم میشه دیتا رو از tse واردش کرد و استفاده کرد
نظر