محسن گلادیاتور تکنیکال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد حقانی
    عضو فعال
    • Apr 2011
    • 447

سلام آقا محسن گرامی.
    روی سهم وسپه مطالعه نداشته ام ، لطفا راهنمایی فرمایید. به نظر شما خرید این سهم با قیمت 2250 ریال با دید سه ماهه میتواند گین سی درصدی در بر داشته باشد؟ با سپاس فراوان

نظر

• Mohsen Mehrvarz
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 1683

دوستان
      گروه آی تی و سیمانی در نرن!
      سیمانی بعد 733 استارت میزنه شاخصشون
      آی تی هم که قبلا گذاشتم از کف برگشتن

نظر

• کيانوش
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 6613

جالبه شاخص اکثر گروه سهام غير دلاري دارند ميتازند.
        خودرو
        بانک
        اي تي و رايانه
        تجهيزات و مهندسي
        برقي
        و......

نظر

• Mohsen Mehrvarz
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 1683

در اصل توسط محمد حقانی پست شده است View Post
          سلام آقا محسن گرامی.
          روی سهم وسپه مطالعه نداشته ام ، لطفا راهنمایی فرمایید. به نظر شما خرید این سهم با قیمت 2250 ریال با دید سه ماهه میتواند گین سی درصدی در بر داشته باشد؟ با سپاس فراوان

وسپه هم خوبه
          300 رو میزنه سه ماهه

نظر

• sadeghmousavi
            عضو فعال
            • Aug 2013
            • 484

از دست رفتن آقا محسن! جا خالی پیدا شد بگو ما هم سوار بشیم

نظر

• Mohsen Mehrvarz
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 1683

گروه بانکی دقیقا به سقف قبلی در 600 رسیدن و فعلا معاملاتشون خیلی مشکوک و کم حجم دنبال میشه
              باید دید تکلیف قله تاریخیشون چی میشه ؟ آیا گروه میتونه قله جدیدی رو ثبت کنه یا نمیتونه ازش رد بشه

================================
              راجع به سیمانیها یه نکته رو تاکید میکنم که افراد با ریسک پذیریهای مختلف بهش توجه کنن :
              اگر بتونن 733 رو شاخصشون بزنه ردیف میشن و رالی دارن
              اگر نتونن منفی میشن اساسی
              ==================================
              گروه خودرو هم به سقف قبلیشون رسیدن
              مقاومت قبلی 9325 و قله قبلی که 30ماه قبل بود ، 9780 هست. عجب محدوده قوی
              روحانی مچکریم . یه سلام و احوالپرسی با اوباما بکن. یه حال و کمک اساسی بده به این گروهها که مقاومتها رو پودر کنن
              تو داروییها هم که دلرو دسبحا رو گفتم دارم ببینید روزهایی که حقوقیشون اذیت نمیکنه ، چه راحت تا مثبت کامل میرن!!!
              حجت تمام
              آخرین ویرایش توسط Mohsen Mehrvarz؛ 2013/09/24, 11:36.

نظر

• کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5094

در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
                گروه بانکی دقیقا به سقف قبلی در 600 رسیدن و فعلا معاملاتشون خیلی مشکوک و کم حجم دنبال میشه
                باید دید تکلیف قله تاریخیشون چی میشه ؟ آیا گروه میتونه قله جدیدی رو ثبت کنه یا نمیتونه ازش رد بشه

راجع به سیمانیها یه نکته رو تاکید میکنم که افراد با ریسک پذیریهای مختلف بهش توجه کنن :
                تو داروییها هم که دلرو دسبحا رو گفتم دارم ببینید روزهایی که حقوقیشون اذیت نمیکنه ، چه راحت تا مثبت کامل میرن!!!
                حجت تمام

محسن جان من عقیده دارم بر میگردن و سقفهای قبلی رو پودر میکنند...من امروز تو منفی به پارسیانم اضافه هم کردم اگرچه میدونستم رو 330 بازی در میارن
                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• کيانوش
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 6613

گروه خودرو هم به سقف قبلیشون رسیدن
                  مقاومت قبلی 9325 و قله قبلی که 30ماه قبل بود ، 9780 هست. عجب محدوده قوی
                  روحانی مچکریم . یه سلام و احوالپرسی با اوباما بکن. یه حال و کمک اساسی بده به این گروهها که مقاومتها رو پودر کنن
                  حجت تمام
                  اگر در چند روز اينده در نيويورک توافقي صورت بگيرد شوک کاهش قيمت خوبي را در بازار ارز شاهد خواهيم بود.
                  عده اي ممکنه سکته کنند.
                  مثل پايان يافتن جنگ تحميلي و پذيرفتن قطعنامه 598 سازمان ملل.انوقت دلار نصف شد .
                  دوست دارم تا 2000تومان قيمت دلارافت کنه.
                  ولي بازار به دوست داشتن يا نداشتن من و ما نيست ببينيم عرضه و تقاضاي بازار ارز چه کار خواهد کرد.
                  تا جمعه منتظر مي مانيم.
                  فردا اخرين فرصت خريد در خودروايها-بانکها-تجهيزات و مهندسي-برقي-رايانه و کامپيوتر-و............هست.

نظر

• احسان147
                    عضو فعال
                    • Mar 2013
                    • 937

سایت تی اس ای خرابه؟

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 1683

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                      اگر در چند روز اينده در نيويورک توافقي صورت بگيرد شوک کاهش قيمت خوبي را در بازار ارز شاهد خواهيم بود.
                      عده اي ممکنه سکته کنند.
                      ولي بازار به دوست داشتن يا نداشتن من و ما نيست ببينيم عرضه و تقاضاي بازار ارز چه کار خواهد کرد.
                      تا جمعه منتظر مي مانيم.
                      فردا اخرين فرصت خريد در خودروايها-بانکها-تجهيزات و مهندسي-برقي-رايانه و کامپيوتر-و............هست.
                      افت دلار تا 2500 در آینده دور از ذهن نیست
                      منتها افت تا 2000 تومان به گفته مدیر جدید بانک مرکزی با سیاستهای جدید بانک مرکزی همخوانی نداره
                      افت دلار به زیر 2500 خیلی از تعدیلهای صنایعی که با صادرات و ارز آوریشون سودسازی خوبی داشتند رو به چالش خواهد کشید .
                      گروه پترو و پالایشی از این جمله اند.
                      گروه سیمانی هم که یکسری فروشها رو بصورت ریالی دیده اند و ... باید دقیقتر بررسی بشن .
                      کیانوش جان راجع به منتفع شدن گروههای خودرو ، بانک ، تجهیزات ، رایانه در مقوله کاهش نرخ ارز صحبت هایی شده
                      اگر بطور خلاصه تاثیر این کاهش نرخ ارز رو بر گروههای مختلف بررسی و اعلام کنید ، ممنون میشم....

نظر

• NICOLE
                        عضو فعال
                        • Apr 2012
                        • 523

واقعاٌ فكر ميكنيد اينا با آمريكا مذاكره و اشتي ميكنن ؟ و دلار ميشه 2000 تومن ؟ نه اصلا 2500 ؟
                        همين الان راديو رو روشن كنيد ببنيد چه شر و ور هايي گزارشكر داره از سناي آمريكا ميگه البته داره چرت ميگه كه سناتورها ميخان مجوز حمله بدون نياز به اجازه پارلمان رو اوباما بدن اونم جنگ با ايران نه سوريه
                        دوستان عزيزم من كوچيكتر از اينم كه بخام اينو بگم ولي اينها حكومتشون بر مبناي دشمني با آمريكاس و امريكا رو مثل يه لو لو تو سر مردم نگه داشتن ، مثل بچه ايي كه از لولو ميترسونن ، با امريكا اشتي كنن مردم و از كي بترسونن ؟
                        البته ارزوي من دوستي و ارتباط با تمام جهانه چون تو زندگي و كار خودمم خيلي تاثير مالي خوبي داره
                        بحران آب در ايران جدي است لطفا صرفه جويي كنيم

نظر

• Nikooravesh
                          عضو عادی
                          • Oct 2012
                          • 282

سلام لطفاًفولاد مبارکه را تکنیکالی بررسی می کنید ممنون

نظر

• vatovato
                            عضو عادی
                            • Aug 2013
                            • 57

سلام. اقا محسن. خرید رتاپ رو توصیه به خرید می کنید تو این رشد زیاد شاخص؟یا اصلاحی دارن؟ سقف و کفش؟

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 1683

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                              عده اي ممکنه سکته کنند.
                              تا جمعه منتظر مي مانيم.
                              افت دلار تا 2500 در آینده دور از ذهن نیست
                              منتها افت تا 2000 تومان به گفته مدیر جدید بانک مرکزی با سیاستهای جدید بانک مرکزی همخوانی نداره
                              افت دلار به زیر 2500 خیلی از تعدیلهای صنایعی که با صادرات و ارز آوریشون سودسازی خوبی داشتند رو به چالش خواهد کشید .

گروه پترو و پالایشی از این جمله اند.
                              گروه سیمانی هم که یکسری فروشها رو بصورت ریالی دیده اند و ... باید دقیقتر بررسی بشن .
                              کیانوش جان راجع به منتفع شدن گروههای خودرو ، بانک ، تجهیزات ، رایانه در مقوله کاهش نرخ ارز صحبت هایی شده
                              اگر بطور خلاصه تاثیر این کاهش نرخ ارز رو بر گروههای مختلف بررسی و اعلام کنید ، ممنون میشم....
                              در اصل توسط KITY پست شده است View Post
                              واقعاٌ فكر ميكنيد اينا با آمريكا مذاكره و اشتي ميكنن ؟ و دلار ميشه 2000 تومن ؟ نه اصلا 2500 ؟
                              همين الان راديو رو روشن كنيد ببنيد چه شر و ور هايي گزارشكر داره از سناي آمريكا ميگه البته داره چرت ميگه كه سناتورها ميخان مجوز حمله بدون نياز به اجازه پارلمان رو اوباما بدن اونم جنگ با ايران نه سوريه
                              دوستان عزيزم من كوچيكتر از اينم كه بخام اينو بگم ولي اينها حكومتشون بر مبناي دشمني با آمريكاس و امريكا رو مثل يه لو لو تو سر مردم نگه داشتن ، مثل بچه ايي كه از لولو ميترسونن ، با امريكا اشتي كنن مردم و از كي بترسونن ؟
                              البته ارزوي من دوستي و ارتباط با تمام جهانه چون تو زندگي و كار خودمم خيلي تاثير مالي خوبي داره
                              در پاسخ به نکات ارائه شده شما جا داره پاسخ به پست شما رو اینگونه عرض کنم :

1) در بخشی که آبی رنگ کردم ، نظرم رو گفتم که ریزش ارز رو به محدوده زیر 2500 عملی نمیدونم. البته حفظ دلار در همین محدوده 3000 هم برای برخی صنایع مناسبه که در صورت حفظ ثبات عمل بازار بهتر خواهد شد .
                              علتش هم سیاستهای بانک مرکزی و هم اخلال در صادرات برخی اقلام هست .

2) بنده فرض میکنم. من احتمالات رو بررسی باید بکنم تا بدونم وقتی اون احتمال محقق شد چه تصمیمی رو سریعتر بگیرم. نه اینکه تازه وقتی مسئله ای رخ داد ، دنبال پاسخ باشم . بورس مثل بازی شطرنجه . هرچه بیشتر بتونی احتمالات حرکت بازار رو حدس بزنی ، موفق تری

3) فرضیه جنگ با ایران رو بالکل بی اساس میدونم. دلایل فراوانی داره که همه میدونن در این برهه عملی نیست

4) سخنان امشب اوباما و هفته گذشته رهبر و دیدگاههای روحانی کاملا گویای احتمال تغییر در رویکرد نظامهاست . لذا خوشبین باید بود . اگر در این سفر محقق نشه ، در آینده قطعا شاهد بهبود مواضع خواهیم بود

در اصل توسط Nikooravesh پست شده است View Post
                              سلام لطفاًفولاد مبارکه را تکنیکالی بررسی می کنید ممنون
                              فولاد رو قبلا دیدم. تغییر خاصی نکرده . رو همون 370 نوسان داره فعلا

[B]فولاد :

فولاد فعلا تو واچ باشه تا بعدا فولاژ رو ببینیم:

در اصل توسط vatovato پست شده است View Post
                              سلام. اقا محسن. خرید رتاپ رو توصیه به خرید می کنید تو این رشد زیاد شاخص؟یا اصلاحی دارن؟ سقف و کفش؟
                              شاخص گروه رایانه رو 29 شهریور تو تاپیک زدم که بازگشتند و فردا به مقاومت قبلیشون در 2555 میرسند .

[B]
                              شاخص گروه رایانه هم به کف چنگال داره میرسه
                              احتمال بازگشت گروه زیاده.....
                              مداران و رانفور لیدرهای گروه هستند....

با توجه به کاهش درصد انفورماتیک در رکیش ، باید دید عرضه ها روی این سهم چقدر میشه و چقدر شاخص به صعودش ادامه میده . رکیش که پس فردا به سطح مقاومتی قوی 1000 میرسه

رتاپ مقاومتش همین سطح 760 امروز بود که مقاومت 760 حجم بسیار بالایی زد
                              حمایت معتبر سهم هم 675 تومنه
                              احتمال دوتا کف دوقلوی کوچک و بزرگ تو سهم هست
                              هدف اولیه سهم رو 850 میبینم

=====================================
                              ========================================
                              ===========================================
                              گروه معدنی شایعات تعدیلشون قوت گرفته
                              در روزهای اخیر هم معاملات بسیار کم حجمی دارن
                              بنظرم وقتش میرسه که تا اواسط مهرماه توجه بازار بره به سمت این گروه . کچاد ،کگل و ومعادن
                              آخرین ویرایش توسط Mohsen Mehrvarz؛ 2013/09/25, 01:01.

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 1683

گروه بانکی امروز نگران کننده ظاهر شدند .
                                در حالیکه اخبار مربوط به تحرکات در خصوص لغو تحریم سوئیفت و اخبار نیویورک مثبت بود ، امروز گروه بانکی دقیقا روی قله قبلی منفی ظاهر شدند
                                اگر فردا مثبت نشن ، احتمال واگرایی منفی در شاخص و سهمهای وبصادر ، وتجارت ، دی ، وپست هست .
                                اگرچه وپست این وسط به خاطر قوت گرفتن اخبار افزایش سرمایه سنگین660 -900% از محل تجدید ارزیابی داراییهاش ، توجه منو به خودش جلب کرده

نظر

در حال کار...
                                X