کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام
این سهم بنیادی دیگه جای حرفی باقی نمیذاره
تکنیکالیش هم قشنگه :
در تایم بلند مدت به زیبایی درون چنگالی اندرو قرار داره.
نزدیکترین حمایت سهم 240 هستش
مقاومتهای سهم روی 295 و 310 قرار داره.بنظرم اگر 295 رو بزنه ، رو 310 استراحت کنه
اگر 310 رو هم بزنه ، سایر مقاومتها در 332( فیبوی 127) و 360 ( فیبوی 161%) هستند . سقف چنگال هم که در میان مدت در دسترس سهمه 385 هست.
ثاژن :
پس از بارها معرفی سهم حوالی 100 تومن ، سهم بعد کف دوقلو وعبور از سد مقاومت 110 ، همینک در استانه شکست مقاومت 125 هست . مقاومت بعدی در 137 قرار داره . این سهم 160 رو باید ببینه
ثاژن تا حالا 30% سود داده.
فردا به مقاومت 137 میرسه . خیلی روز مهمی فردا پیش رو داره.
شاخص غذایی ها هم درون مثلثی متقارن قرار گرفته . ببینید چقدر قشنگ به نسبتهای فیبوی 38 و 50% واکنش نشون داده .الآن هم شاخص روی حمایت 773 هست. خروج کانال از 780 ، یعنی حرکت به سمت مقاومتهای 800 و 820 ( هدف مثلث)
شاخص به زیبایی بالای ابرهای ایچی موکو و خط tenken sen حمایت شده :
غپینو وقتی صف فروش بود ،چندین بار عرض کردم حواسها به جمع شدن صفش باشه . از اون روز تاحالا +4% خورده اومده بالا
غالبر هم که صد بار عرض شده که بازیش تموم نشده
غاذر هم بعد 390 خریدنیه و تا بالای 390 نره ، جایی نمیره
با باز شدن غمارگ ، شاخص بالای 780 میره و از بالای مثلث بیرون میزنه .
فعلا با سهم های کوچیک و فاند خوب کار کنید
بهترین ها رو از گروههای قندی-کاشی- غذایی داشته باشید و فقط نظاره گر سود باشید;) ضرر مرر تو کار نداریم
سلام
کپشیر با شکست سطح 133 وضعیت خودشو خراب کرد
سهم الآن روی میدلاین چنگال اندرو و در آستانه شکست حمایت 125 قرار داره . تا بالای 133 نیاد ، خبر نیست
کپشیر همچنان روی 125 بازی میکنه. همچنان میگم تا بالای 133 نره ، صعودی نداره.
من یکم گله دارم از دوستان ، از 15 تا سهم پیشنهادی از اول تاپیک تااینجا نمیدونم چندتاشون تو زرد از آب دراومدن. خب شما هم این همه مدت اگه ولو با ضرر از کپشیر بیرون میزدی و اون سهم هارو خریده بودی ، کلی عشق میکردی>:D<
ثشاهد :
این سهم روندی کاملا نزولی و فرسایشی داشت. بعد اون سقف دوقلوش با هدف حوالی 160، و اون گره 12% ، سهم از فروشنده ها خالی شده دیگه . حمایت سهم 150 بوده که فعلا عمل کرده. این سهم مقاومت مهمی روی 185 داره که بعد اون روند سهم صعودی میشه.
تو گروه ساختمونی ، بهترین سهم که بارها عرض شده ، ثاژن . بعد ثامان و ثشرق 170 و ثتران 175 و بس . بعد شهریور استارت اصلی گروهه
سلام. محسن جان . نظرت در مورد شمواد چیه؟ 150 به بالا رو میتونه بزنه تا یکی دو ماه دیگه؟
سلام میثم جان .راستش چند هفته ایه کل تمرکزم شده 6-7 سهم بازار و بس ( قندیها- کاشی- غذایی+ثاژن ( در حال شکستن مقاومت 137 . احتیاط واجب) )
خیلی وقته به این گروه نگاه نکردم
شمواد :
این سهم یه واگرایی مخفی مثبت نشون داده
همچنان در کانال قرار داره . مقاومت اصلیش 132 هست . ردش کنه ،شاید 150 شمارو هم ببینه
سلام
مطمئن باشید بازیه
صف غپینو و وبشهر رو فقط رصد کنید تا ببینید کی جمع میشه. همین و بس
تا حالا هم اگه گره نرفتن ، باید علت خاصی داشته باشه
باز نشدن غمارگ- نیامدن گزارش غگرجی - 20% پایین باز شدن غدام علی رغم تعدیل مثبت -و پابرجایی صف این دو همه هماهنگ شدست
این از گروه غذایی. غمارگ هم در آستانه بازگشایی قرار داره . 200 رو باید ببینه .
ذوب واگرایی مثبت از خودش نشون داد . این سهم حمایت بسیار خوبی روی 125 و مقاومت محکمی روی 155 داره و مدتیه اسیر این منطقه شده .
دیتامو بروز نکردم ولی گویا سهم یه مثلث متقارن کوچولو هم تشکیل داده که از ضلع بالایی زده بیرون وامروز به این ضلع پولبک کرده . باید دید آیا سهم مجددا به داخل مثلث برمیگرده یا صعود میکنه . 155 رو بزنه صعودی میشه . هدف مثلث هم اگه خراب نشه 170 هست .
ببخشید محسن خان با توجه به اینکه شمواد از نظر قیمتی سقف قبلی ر زده و در مک دی نتونسته بزنه(واگرایی معمولی منفی)به نظرتون خرید پرریسک نیس؟
معاملات امروز کاشیها ر چطور دیدید؟
آخرین ویرایش توسط najafi.nikan؛ 2012/09/03, 17:39.
دوستان یه مشکلی برام پیش اومده لطف کنید کمک کنید من مستقیم نمیتونم وارد بخش گفتگو بورسی بشم ارور 404 میده از طریق آخرین ارسال وارد این بخش شدم اگه دوستان میتونن کمک کنن ممنون میشم با پوزش از صاحب تاپیک.
دوستان یه مشکلی برام پیش اومده لطف کنید کمک کنید من مستقیم نمیتونم وارد بخش گفتگو بورسی بشم ارور 404 میده از طریق آخرین ارسال وارد این بخش شدم اگه دوستان میتونن کمک کنن ممنون میشم با پوزش از صاحب تاپیک.
من هم اصلا باتایپ ادرس نمیتونم بیام از جناب عطا در سایت دیگری لینک گرفتم و راهنمایی امدم و در فیوریت گذاشتم که میتوانم وارد شوم به اطلاع ادمین هم رساندم ولی همین طوریه الان در گوشه بالا راست بروید انجمن در صفحه اصلی ان را در فیوریت اد کنید ببینید به کار میاید
از شما چه پنهون که برای منم ارور میداد و فکر میکردم مشکل از سایته . بعد 5روز ، دیروز با گوشی یه سر زدم دیدم مشکلی نداره.
تا اینکه خودم از اول وارد شدم و این لینک رو کشف کردم ::D http://forums.boursy.com
ببخشید محسن خان با توجه به اینکه شمواد از نظر قیمتی سقف قبلی ر زده و در مک دی نتونسته بزنه(واگرایی معمولی منفی)به نظرتون خرید پرریسک نیس؟
معاملات امروز کاشیها ر چطور دیدید؟
شمواد سابقا واگرایی منفی زده بود که افتش رو هم متحمل شده واینجا دیگه خطری تهدیدش نمیکنه
امروز تو بازار نبودم که وضعیت معاملات رو ببینم . بعد بازار رسیدم پای سیستم. ولی فعلا که اهداف ذکر شده برای سهم های ذکر شده پابرجاست و شاخص هم تونست مقاومت 653 رو رد کنه . اگرچه شاخص در منطقه اشباع خرید قرار گرفته و ریسکش بالا رفته و استراحت لازم داره . ولی تازه شاخص بالای ابرهای ایچی موکو تثبیت شده
محسن خان روند دكوثر رو چه جوري ميبينيد ممنون از لطفت
بازم میگم گروه : قندی- کاشی- غذایی و ساختمون
دارویی ها صنعتی نیستن که بخوان عرض اندام کنن
تازه این دکوثر از خوب خوبهاشونه
شاخص دارویی ها بعد مدتها روند فرسایشی ، واگرایی مثبت کوچیکی نشون داده
دکوثر :
مدتها در منطقه اشباع فروش بود تا با رسیدن به هدف الگوی AB=CD و کف چنگال ، تکونی خورد. سیگنالهای ضعیف بازگشتی درش دیده میشه.
بالای 200 صعودی میشه . زیر 200 من یکی نگاش نمیکنم
محسن جان شاخص کل در چه وضعی است ؟احتمال داره رشد کنه بازم ؟
شاخص کل :
شاخصی که همش با یه سری سهام مهندسی بشه ، چطوری میتونه نمایشگر وضعیت بازار باشه . اصلا اهمیتی داره:-/
من به این بازار دل خوشی نبستم. واسه همینه مدتها پیش رفتم رو گروههای کوچیک
شاخص از منطقه نشون داده شده ، میدلاین چنگال + ترندلاین دینامیکیش در حالیکه واگرایی مثبت نشون داده بود برگشت و مقاومت 24700 رو هم رد کرد. مقاومت بعدی در 25157 هست.
بالای 25600 صعودی میشه شاخص
نظر